Sziasztok!!
Nálunk minden oké, kezdek túllenni a tüdőgyuszin! Alakulok
Emeseanyu: Üdv itt, tök izgi, hogy csak most vettétek észre,hogy babás vagy

!! Akkor kihagytál 20 hét idegeskedést, meg ezek szerint rosszul sem voltál! Én is becserélném az enyémet egy ilyenre mint a Tied

Ne aggódj egy kis Algopiryntől nem lesz baja a babádnak ezt garantálom! Nekem lényegében 14 hetes korom óta van valami

Influenzával kezdtem, amit nem kezeltek ki megfelelően (épp a terhességre hivatkozva) és átment homlok és arcüreggyulladásba, amire 2 doboz Zynnatot szedtem be, plussz egy rakat lázcsillapítót. Aztán most meg garat és tüdőgyuszim volt, amire Semicylint szedek, úgyhogy ne aggódj, ha az én babámnak nem lesz baja (márpedig nem lesz

) akkor a Tiednek se lesz

És azt szokták mondani, vagy minden vagy semmi. Azaz vagy megmarad egészségben vagy elmegy a baba. Na ŐK úgy döntöttek maradnak, ergo egészségesek
Nenoke: Csini a pelerined ügyi vagy!

irigymirigy vagyok a kézügyességed, kreativitásod miatt. Nekem nem adatott meg sajna....
Kissmanó: A vizesedés sztem már belefér ebben a terhességi korban. De az étkezéssel vigyázzál, amennyire csak lehet próbálj sómentesen étkezni, mivel a vizesedés, egyik jele LEHET a toxémiának (nekem toxémiám volt a Violával). Nem kell betojni, csak figyelni magad, ha van rá mód 2-3 naponta vérnyomást mérni és diétásan étkezni, ami nemmellesleg a súlyodnak is jó, lévén nem fogsz hízni
Csak egy javaslat volt saját tapasztalatból kiindulva,ne vedd se okoskodásnak, se szentírásnak, nem vagyok orvos
Kispiskóta: Nem piskóta a pocakod

Nagyon szép formás
Annee: Meggyógultál már?????
Szarvasbori: Teszveszen, Vaterán, Babaszoba csevegő adok-veszekbe használtan negyed áron tudsz venni fürdetővödröt. Mellesleg akinek van az nagyon dícséri

Kifertőtleníted és kész! Már ha nem ódzkodsz a használt cuccoktól
Christine: Gratula a kicsilányhoz, tényleg szépen látszik a kis pofija. Hogy fogják hívni, van már nevetek???
Eldugultam
Jócaka