A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gombóc! Viktor!

Óriási gratula Zsombihoz! Kívánok sok boldogságot és sok tejcitKép Mindenekelõtt azt kívonom, hogy a kívánságotok, hogy ne ébredjetek fel hamar teljesüljönKépKépKép

sasha és a 16 hetes Gábor

Kép
sasha

Sasha!
Gábor baba hihetetlen arc. Olyan aranyos a képen, kész egyéniség. Kép

Lassan elteszem magam, jó éjszakát, ha már nem írnék.

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Gombóccsalád!Kép
Sok szeretettel gratulálok Zsombihoz! Legyetek nagyon boldogok!
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Elõször is óriási gratula Gombócnak Zsomborhoz! Kép

Pálma!
Rég hallottam felõled! Igen van egy "vérengzõ" óriás uszkárunk, aki a szoba sarkából ugat. (fedezékbe vonul Kép ) De a hangja viszonylag nagy, fõleg ha idegen jön. De ez olyan mûugatás, ha lent van és egy másik kutyát ugat, néha vicsorogva, akkor biztos "besz*na" a védõnõ.

Ne haragudjatok, de most nagyon fáradt vagyok, hogy minednkinek írjak pár sort. A finiseseknek drukk ezerrel! Megyek alukálni, mert leszakad a hátam.

Nadine
24+1

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Hatalmas GRATULA az egesz Gomboccsaladnak! :-)))
(ugyeugye ;-)))

Jol adagolt DRUKK Zsuzsinak a megfelelo idoziteshez!

Es ma ennyi voltam, mert delutan nagy bevasarlo korut volt, este pedig fozicskeztem tejfolos gombapaprikast. Es holnap mar harmadszor kell koran kelnem! :-((

(Manocska, Te irtad regebben a bordo kerteszt a Varoskapubol? Ugye, nem haragszol, hogy ugyanolyan nacink lett? Nem utanozni akartalak, csak szembejott es beleszerettem ;-)

Minden szepet s jot!

Kaska
19+2
kaska

Gombóc, Kép
nagyon-nagy gratula a babóhoz! Várjuk a születés-story-t!

Kangi,
igen, köszi, ma jobb napom van! Rájöttem, hogy én sem bírom az egyedüllétet, úgyhogy holnapra is beszerveztem egy beszélgetõpartnert, pénteken tali veletek, úgyhogy most hepi vagyok! Kép Látod, ennyibõl legalább jó a tanulás, legalább lefoglal valamennyire.

Urszila,
én is ezt hallottam kosz-témában! Nem árt néha egy-egy giliszta, kutyagumi, mész a falról, föld... Kép

Kangi, Franyo,
köszi a teaház pontos címét!

Pusz
Miszike
38+3
miszike

Sziasztok
Tegnap voltam a dokibácsinál, de sok mindent nem tudtam meg csak legombolt rólam 4 ezer forintot. (nektek is ennyiért csinálnak egy ultrahangot, kicsit soknak találtam na mindegy)
Ma vagyok a 48. napon amikor már elvileg látni kellett volna valamit, de igazán nem tudott megerõsíteni semmit. Azt mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem, 21 mm-es a nyálkahártyám ami terhességre utal, és hogy van egy 2-3 mm-es kis valami amire még nem tudja azt mondani hogy babóca.
Pedig úgy szerettem volna ha már biztosat mond. Visszahívott két hét múlva. De a pozitív teszt az csak az én babócám nem?
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok!

Gombócék, nagy gratula nektek Zsomborhoz! Na ugye, hogy derült égbõl is lecsaphat egy gyors szülésKép. Egyébként a párom is tegnap született (csak néhány évvel korábbanKép), és egy szuper hapsiKép.

Zsuzsi, drukkolok, hogy az a nyamvadt bõrönd ne húzza keresztül a számításaidatKép.

Miszike, nekem is az ingerszegény környezet a halálom (Timi lányom is így van ezzel, nem hiába mérleg õ isKép), csak az a baj, én vidéken lakom, ott is a falu szélénKép. Ráadásul így kinyílt méhszájjal ki se mozdulhatok, szóval nyakig ülök a depibenKép.

Pelenka: tényleg ne vegyetek sokat egy fajtából, hiába akciós, mert nálunk is váltani kellett, ha nem akartam állandóan pisis, kakis ruhákat mosni. Nekünk sajna csak a Huggies jött be (azt hiszem, ez a legdrágább), mert a többibõl kifolyt a cucc.

Most mennem kell, mert szólít a lányom.
üdv
Momo
(34+5)

Momo
momo

Sziasztok, csak gyorsan a vizsga elött:

Gombóc familia! Nagy gratula Zsomborhoz!!!!
Mivel mi, kismamák, ott maradtunk le hétfö este, hogy "már nincs más hátra, mint a kispapa", ezért onnan kérjük majd a születésbeszámolót!!!! Kép Sok tejcsist kivánok! Kép

Myssnia Kép
remélem, hogy sikerül átmenni, és ha nem is lesz ötös, azért nem vetem magam a Dunába Kép

Zsuzsi Kép
juuuuujjjj...

Kaska Kép
és mondd, a párod mit szól a bordó kertészhez?! Nekem is van egy magas szökém, de a kispapa mindig húzza rá a száját, nemtommiért... KépKépKép

Na megyek, nem zilállak tovább benneteket, majd jelentkezem, ma futós napom lesz.

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Sziasztok,
Meg egyben vagyok, bar este alig tudtam jarni!
Reggel fel het ota a konyhaban ugralok, megy a befozes. Nem onszantambol keltem olyan koran, felkeltettek. Akkor meg mar mindegy...

Ma jon a szuleszno, del korul...drukkoljatok, hogy minden okes legyen! Addig meg meg ezer dolog var!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Sziasztok!

Köszi minden megnyugtató szót. Igazán kedvesek vagytok!
Cinci: Tõlem a doki 7000 ft-ot gombolt le, és tényleg semmi mást nem csinált csak ultrahangot. Igaz felvillantott egy 4D-s képet is, de azt hiszem 7-8 hetesen ennek nem sok értelme van. Semmit nem látni. Én a 7000 forintot sokaltam.

Tudtok segíteni, hogy hogy tudnám kideríteni hova kell mennem védõnõhöz? Nincs egy honlap esetleg, ahol infót találhatnék. Sajna a telefonkönyvben levõ számok közül még egyet sem sikerült elérnemKép
Szisz
Névtelen

Gombóc!

Gratulálunk mi is!!!

Betti és a 12 hetes Ádám

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok!

Én még csak most járok itt elöször, és remélem hogy nem utoljára bár már a 31. héten járok.
Az érdekelne hogy van e itt valaki aki használt már esetleg mosható nadrágpelust.
Gági
Ggági

Hahó,

Szisz, Cinci,
szerintem menjetek kórházba UH-ra, ott nem kell érte fizetni. Mert tényleg eléggé drágának hangzik, a majdnem semmiért.
Cinci, te meg ne aggódj, nem lesz az a csík csak úgy magától, ott babinak is kell lennie:o))))))))

Ildianyu,
6-án megyek legközelebb UH-ra, de utána tervezünk még egy 3Dst is, mert kispapi meg akarja úgy is nézni:o) hát azon már csak látunk valamit, ha addig nem:o)))))))
Amúgy meg egy nagyon kedves barcsinõmtõl kapunk egy halom ruhát, fiúsakat, így, ha lány, ha fiú, azokat is hordani fogja:o)))))))))) na, azért egy-két csini darabot beruházok is:o))))))

Kaska,
és írtam a kertészgatyót, de végül nem vettem, csak kantár nélkülit, de az bordó:o) Amúgy meg asszem nem az Oscar kiosztóra járkálnánk benne, tehát, ha egyforma is, kit érdekel:o)))))))))))))

Egy teljesen kretén kérdésem van:o)))))))))) De ez már megszokott:o)))) Szóval, én nagyon imádok furulyázni, de mostanában nem zenélek, mert nem tudom mit szólna hozzá minimanó. tudom, hogy jó, ha zenét hallgatunk vele, csak azt nem, hogy az is, ha mondjuk én játszom a nótát:o))) legalábbis azt én kissé máshogy hallom, de hogy õ hogyan?
szóval szerintetek utálna érte, ha néha furulyáznék?:o)))))))))))

Manócska
18+0 ( pam-pa-pam, újabb hét:o)))))))
manócska

Lányok nagyon sürgõs kérdésem lenne
Úgy másfél órája rettentõen görcsölök (mintha nagyon erõs mensim lenne úgy görcsöl) és van egy barna folyásom és hányingerem van. Most mi lesz nem akarom elveszteni a babát vagy ne aggódjak? Mit tegyek?
Cinci

Kép
cinci

Cinci!
Azonnal menj dokihoz!!! Vegyél be nos-pát, azt szabad! Irass fel duphaston hüvelykúpot és feküdj le pihenni!
Ne várj, fontos!

Üdv:
Gitta
gitta

Cinci,
Szerintem azonnal hivd fel a korhazat, vagy legjobb, ha beulsz egy taxiba es odamesz egybol! Ez nem trefa! Drukkolok, hogy csak vaklarma legyen, de inkabb ketszer feleslegesen menj be, mint egyszer ne!

Manocska,
Nyugodtan furulyazz! En ugyan nem zenelek, de Dani mindket terhessegem alatt klarinetozott, es a babak nagyon beindultak tole! Nem hiszem, hogy artana nekik, vagy ne szeretnek! Gyuri egy hetes koraban mar klarinetoran ult egy ici-pici teremben, ahol harman fujtak! Bekesen aludt, elvezte- ja, es rendben van a hallasa, nem suket!

Nincs tul jo kedvem, ha a lakasban korulnezek! En nem tudom, olyan nagy keres egy ferjtol, apatol, hogy tegyen rendet, legalabb a fold kornyeken, hogy ne kelljen mar hajolgatnom?
Szerintem bekajaltam a maglyarakasbol, es a gyomrom mar nem bir el ennyit, mert az elobb sikerult kitaccsolnom! Gondolom kozrejatszott az is, hogy kenytelen vagyok foldkozelbol eltavolitani az oda nem illo dolgokat, pl. etelmaradek, tengernyi jatek, szosz!

Legszivesebben magamra huznam a takarot es ki se masznek az agybol! Tiszta depi ez a mai nap. Gyuri is szorakozik, apro muanyag jatekokat tesz a szajaba, csak azert is, ha mondom neki, hogy veszelyes es nem szabad!

Cinci,
Kivanom, hogy semmi baj ne legyen!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Cinci,
azért írdd meg, mi lett, én is nagyon drukkolok, és az azonnali kórház a legbiztosabb!
Drzkk, Drukk, Drukk

Zsuzsi,
Azt tudom, hogy, ha más játszik okés, de ha én?
bár, lehet, hogy így jó ritmusérzéke lesz, meg jó lesz a hallása, ha pedig rossz hangot fogok le, majd kapok egy veserúgást tõle:o))))))))))
Ja, és szerintem hagyd a rendrakást, bújj be az ágyba, és olvass valami jó könyvet. Úgyis valaki rendet rak, mire majd haza jössz, addig meg inkább pihizz, úgyis rádfér!!!Kép))))))))))))))))))))))))))

Manócska
18+0
manócska

öcsém,ezt hogy csináltam? ezt a vigyorgó fejet az utolsó sorba???
nagyon király vagyok, de nem tudom hogy csináltam:o))))))))
valaki mondja el hogy kell!

Manócs
Manócska

Sziasztok lányok!

Egy hete már nem jelentkeztem aminek az oka az hogy vírusos hasmenést kaptam. Csütörtök óta megy a hasam és ma úgy néz ki megállt. Voltam orvosnál is és sajnos nem enged vissza dolgozni így nem tudok jönni többet közétek.
Remélem a babának nem lett baja most tiszta ideg vagyok de a dokim és a védõnõ is azt mondta, hogy nyugodjak meg nem lesz semmi baj.
Otthon nagyon uncsi lesz de most már nagyon kell vigyáznom a babára.
Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!
Nagyon vigyázzatok magatokra!

Franyo!
Köszönöm a tortát és így utólag neked is kívánok sok boldog szülinapot!

Puszi

Andy
16+4
Andy

Andy,
az a legfontosabb, hogy mind a ketten jól legyetek, és az megér egy pár hónap otthon létet! Gondolj a babira, és akkor biztosan nem is lesz olyan uncsi.
Vigyázz magatokra, és, ha net közelébe jutsz mégis, írjál, hogy mi van veletek!

Pusz:
Manócska
18+0
Manócska

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen rég írtam, de nagyon zûrösek egy ideje a mindennapjaim. Lakást vettünk, felújítás +család, állandó rohanás. Most hétvégén fogunk költözni (XV.ker), a jelenlegi kis lakásunkban ösvényeken közlekedünk a domozoktól, pedig még sokmindent be kell dobozolni. Nem tudom, hogy fogom kibírni. Munkahelyemen 2 nap szabira azt mondják, hogy sok, így csak péntekre tudtam szabit kivenni. Kép
De az új lakásnak már nagyon örülök. Kép)

Gombócék,
Nagyon nagy gratula, és nagyon sok boldogságot kívánok. Kép

Leszter,
lehetne egy kérdésem?
Van egy sziámi cicám, aki most anyukámnál van amíg babás vagyok. Szerinted hazahozhato, szûlés után 1-2 hónappal? Nem attól félek, hogy megkarmolná a picurt, hanem, egyéb fertõzések. Szóval te mint állatorvos mit javasolnál. Esetleg féreghajtózás ilyesmi (oltás). Elõre is köszi.

Beus 25+1
beus74

Sziasztok Kismamik

Gomboc uzent, hogy nagyon gyorsan ment a szules 6-7 ora volt az egesz,kapett epiduralt igy konnyebb volt mint hitte.

Leszter
Mi ujsag???

Mindenkinek minden jot!!!
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

ManócskaKép

A vigyorgó fejet úgy csináltad, hogy véletlenül kihagytad a kis o betüt a mosolygásodból: :o) Ha kihagyod az o betüt : ) akkor automatikusan mosolygó fejecske lesz belõle miután elküldted! Ha vigyorgó fejet szeretnél Kép akkor ezt gépeld be szóköz nélkül : O Nagy o betübõl és ne nullából.

Puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok lanyok!

Zsuzsi, Angi, Urszila, Ildianyu, Franyo, Momo,
Koszi mindenkinek a pelusos infokat!Kép

Angi,
Tenyleg nem lehet konnyu egyutt elni az aposoddal, meg ha teljesen jo fej, akkor sem. Kitartas!Kép Itt gyonyoruen sut a nap, es ott?

Urszila,
Irj majd, hogy mi volt UH-n! En is mar ugy varom, de az Uzsokiban a 28. hetit kesobb, a 30-32. heten csinaljak. Szerintem mi a jovo heten megyunk.Kép

Csucsuka,
A kispapam nem olyan felos, meg egyebkent is, megvedem.Kép Bar nem hiszem, hogy bantanatok.Kép
Koszi a sok hasznos infot.

Momo,
Boldog szulinapot a kispapadnak!Kép Azert talizni tudsz jonni, ugye?Kép

Kangi,
Nagy kalappal a vizsgahoz (bar mar biztos reg tul vagy rajta)!Kép
Bordo kertesz meg magas szoke, hehe!KépKépKép
Milyen szerkoban leszel penteken? Csak hogy biztos megismerjuk egymast...Kép En combig ero sotetszurke szovetkabatban, meg feltehetoen bordo (vagy inkabb piros) naciban. Vagy lobogtassuk latvanyosan a terheskonyvunket, mint ismerteto jelet?Kép

Zsuzsi,
Hat nem semmi egy csaj vagy!Kép Itt drukkolunk, hogy lehet, hogy mar szulsz, vagy legalabbis a vajudas kellos kozepen tartasz, erre kiderul, hogy befozol...Kép
A ferjed miert ilyen?Kép Szerintem is pihenj, fogd ossze a szonyeg sarkait a rajta levo dzsuvaval meg jatekokkal egyutt, es rejtsd el valahova, amig el nem megy a szuleszno!Kép Aztan egy gyors porszivozas, es a tobbit majd delutan megcsinalja a csalad!Kép

Manocska,
Ugy irigyellek a babaruhakert! Mi jovo szombaton kapunk kolcson egy nagy adag ruhat, de alig birom mar kivarni!Kép

Andy,
Tovabbi boldog pocinovesztest otthonra!Kép

Beus,
Irok Neked mailt inkabb!Kép

Kataa,
Koszi, jol vagyok, a napokban gondoltam, hogy felhivlak, de aztan valahogy elmaradt. De ami kesik, nem mulik!Kép
Alex nagyon edes! Kis huncut, es igazi kisfius arca van!Kép

Cinci,
Nagyon drukkolok Nektek, szivbol kivanom, hogy ne legyen semmi gond! Kerlek irj majd, hogy mizujs, es DRUKKKKKKK!!!!

Puszi:

Leszter
29+6
leszter

Kép
Kép
Manócs próbálkozik
Manócska

de jóKép
tudok fejeketKépKép

Leszter,
én sem kaptam még meg a rucikat, mert a kislegény még hordja õketKép
szerintem majd tavasszal lesz csak megKép de azért örülök már elõre!

Manócska
18+0
Manócska

Leszter,
Padloszonyeg van!!! Kép Kép Kép

Nagyjabol kesz vagyok, a tobbi meg nem erdekel! Nem kell olyan alaposan nezegetni! A szuleszno meg jobb, ha felkeszul, mert szules utan mit fog latni?!

Manocska,
Szerencses esetben nem megyek el itthonrol!

A pocakom hatarozottan lejjebb ment, es ugy feszit belulrol, hogy ihaj! Fajasaim, kemenyedesek ma nem nagyon vannak, szerencsere! Ugy latszik kihevertem a rameso borondot!

Hol marad a szuleszno? Fel 1-re kellett volna jonnie! Remelem majd ha szulok azert idoben ideer! Bar, ha nincs semmi gond, akkor azt sem banom, ha nem er ide! Kép

Gyurinak beraktam egy videot sajat magarol, egy fel evvel korabbrol!

Csongettek!!!

Zsuzsi
zsuzsi74

Ja, Zsuzsi, nos azt tényleg megértem, ha nem akarsz a kupleráj közepén szülni!Kép
de lehet, hogy emiatt jobb a kórház, ha másért nem isKép

Manócska
18+0
Manócska

Mindenkinek köszi a drukkot, vizsga 5, kész a félévem, prampapammm! KépKépKép

Leszter Kép
asszem nagy bordó tollkabátban leszek, és majd még alá is veszek valamit, de azt még nemtom. Nadrágot, gondolom.

Üdv a frisseknek!

Cinci Kép
én is drukkolok, és ird meg, mi a helyzet!!!

Cinedit Kép
jó, hogy jelentkeztél! Hogy van a párod? És Anyukád?

Franyo Kép
ma elmentem a Lágymányosi Patikába, de már elfogyott a málnalevél tea ... nincs a Baross utcai Bioboltban sem, mega Józsaf krt 32. alatti gyógynövényesnél sem... Kép

Ki tud még tippet? Nekem a III.kerület iszonyúan kiesik, mivel zuglói vagyok ... Kép

Megyek, kicsit ledölök, mert ez a sok mászkálás eléggé kifárasztott.

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Mi volt a szülésznõvel?

Andy!
Jobbulást, és ne aggódj, ha a dokik is azt mondták, hogy nem lesz baja, tuti nem lesz. Én 9 hetesen kaptam el a hányós-hasmenéses vírust. Vigyázz nagyon a babókára!

Cinci!
Remélem, már a kórházban vagy, és nincs semmi baj. Azért írj!

Ildianyu
ildianyu

A III. kerületben hol van málnalevél tea?
Kangi, ha akarod veszek, és elviszem a teázóba.
Ja és gratula a vizsgához!Kép
Manócs
18+0
Manócska

Manócs Kép
a Kolosy téren mondták, úgy emléxem. Nagyon aranyos vagy, köszi, de most szólt ide Anyu, hogy a Vörösmarty utcában tuti van, mert megkérdezte, és ma megveszi nekem! De azért tényleg tökre köszi, és a gratulát is!!! Kép

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Timici,
Kitartást és sok tejcsit!

Miszike,
Az én pocakomat rendszeresen kicsinylik. (Van ellenpélda is: a nagymamám szerint már nem fog nõni.)
Szóval neked pont babásan van kockahasad.Kép

Cinci,
Én nem méregettem a hõmet és csak a 3 UH-n állapították meg biztosra. Remélem már voltál orvosnál, pihengetsz és nincs komoly baj. Drukk nektek.

Ari, Gági,
Gratulálok és üdv a kismamik között.

Kangi,
Tehénkaloda?! Ez jó!Kép
Drukk a vizsgához.

Urszila,
Sajnálom hogy nem tudsz jönni pénteken, szívesen találkoztam volna veled. Na, majd legközelebb.
Milyen márkájú Newborn pelenkát használtál? Van többféle is? Ez ugyanaz mint a mini?
Mi volt az UH-n?

Cinedit,
Nagyon szép a kisfiad.

Pocóka,
Jók a képek. Hány hetes voltál amikor készült?
Ha zárt a méhszáj és egyébként nem vagy fogékony az ilyen fertõzésekre, akkor nyugodtan lehet úszni - én így tudom.
A MÁV-ban lehet 2 személyes szobát kérni (persze fizetõs) és az apuka is bent aludhat, ha nincs dömping (akkor oda is kismamát raknak, akkor természetesen nem kell fizetni a szobáért) - az orvosom mondta.

Mariann,
Gratulálok és üdv a kismamik között.
A kekszes tea diétás?

Franyó, Ildianyu, Mariann,
Köszi a válaszokat. Én is így képzeltem a magzatvizet, csak teljesen elbizonytalanodtam. Mindenesetre nagy mennyiség nem szivároghat, mert azt csak észrevettem volna.
Tegnap a belgyógyász dokinõ szerint a terhességi cukorra inkább a több magzatvíz jellemzõ. A nõdokimhoz kb. 2 hét múlva kell mennem. Menjek hamarabb?

Zsuzsi,
Édeskés szagú, ez új, majd odafigyelek. Az alkati adottság még nem derült ki, mert ez lesz az elsõ. (Reméljük nem az utolsó. Bár kispapa szerint, nem tudok úgy eljönni egy vizsgálatról, hogy ne találjanak valami újat. Ezért ha megszületik betesszük a vitrinbe, és nem lesz több.Kép Persze csak poénból.)
Akkor hamarosan kint lesz a babád?

Ildianyu,
Ne aggódj, meglátod minden rendben lesz a babával.

Gombóc,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot és örömöt!Kép Melyik módszer vált be (rábeszélés, lépcsõzés, kispapa...)?

Leszter,
Barátok gyerekeinél láttam polifoam anyagból készült "kirakót". Összekapcsolható színes négyzetek, aminek a közepébõl ki lehet venni egy (más színû) állatfigurát.

Myssnia,
Nekem tegnap azt mondták, hogy az átlagosnál kevesebb magzatvizem van, pedig néha én is úgy érzem mindjárt szétpukkanok.

Angi,
A kismamák már csak ilyen érzékenyek. Kép Én sem vagyok kivétel.

Márti,
Örülök, hogy birod a diétát. Megkaptam a leveledet.

Manócska,
Ezen a címen megtalálod hogyan kell különbözõ "pofikat" csinálni:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi ... lister.cgi vagy
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/boa ... tting.html

Andy,
Nem lesz semmi baj a babával. Jó pocakoskodást otthon. Azért ha netközelben jársz ránknézhetsz.

Beus,
Gratulálok az új lakáshoz.

Maci_2
29+1
Maci_2

Sziasztok!

Zsuzsi,
Padloszonyeg? Hat az gaz!Kép Inkabb megse szedd fel!Kép
Irj, hogy mi volt!

Kangi,
Gratula a sikeres felevhez!Kép
Elmentegettem a korabban itt a topikon leirt malnaleveltea lelohelyeket, ime ketto Zuglohoz kozeli:
- Margit Patika/Gyógyászati segédeszköz Boltja, 1156 Budapest, Páskomliget utca 4.
- Tescoban, a kasszazónán kívül van a Herbáriában.

Manocska,
Ez szerintem II. ker., de en meg ezt talaltam:
- Obudan, a Kolossy teri piac elso emeleten, Bugaek Fuvesboltja

Puszi:

Leszter
29+6 (Ez mar _majdnem_ harmassal kezdodik!!!)
leszter

Leszter,

Nekem még nem kell ilyen tea, a Kangi miatt kérdeztem, mert nekem útba esik a III. ker, de már Kangi mamija megelõzött:o)))))

Megmondták az AFP eredményt: 1,2
meg valami 49 monogramm???KépKép az biztosan nem, de valami ilyesmiKépKép
az 1,2 tudom, hogy jó, de mi az a 49?

Manócska
18+0
Manócska

Sziasztok!

Leszter, hát persze, hogy megyek talizni, a férjem már úgyis unja, hogy folyton jár a szám Kép.

Kangi, valaki említette, hogy a XI. kerületben a Bartók B.út elején a sarki Rossmann melletti maszek gyógynövény boltban is lehet málnalevélteát kapni. (Ha esetleg anyukád mégsem kapna.)
Én erõsen gondolkodom rajta, igyak-e egyáltalán ilyen teát, ha már most ki van nyílva a külsõ méhszájam és az elsõ szülésem is alig volt 2,5 óra. Még a végén a párom vezetheti le a szülést a kocsiban valahol Üllõ és Vecsés közöttKépKépKép.

Zsuzsi, mit mondott a szülésznõ? Hát a férjed tényleg nem igyekszik alkalmazkodni a helyzethezKép. Az enyém már csak a mosógéppel áll haragban, de megígérte, hogy tart majd azzal is egy ismerkedési estet szükség esetéreKép.

Cinci, tényleg menj azonnal orvoshoz, és drukkolok, hogy minden rendben legyen! Egyébként én már terhesen még egyszer menstruáltam görcsök és vérzés kíséretében és semmi baja nem lett a lányomnakKép.

Manócska, nyugodtan furulyázz annak a gyerkõcnek, jót tesz neki a zene. Persze én a tangóharmonikámat már nem merem használni, az kicsit gázos lenneKép.

Gátmetszésrõl vagy nem metszésrõl van egy jó cikk a februári Kismamában, ajánlom mindenkinek!

Üdv
Momo, aki nagggyon éhes
(34+5)

Momo
momo

Sziasztok,

Franyo,
kosz az infot.

Zsuzsi,
drukk-drukk. Egy otthonszules-tortenetre nagyon kivancsi vagyok.

Kangi,
gratula a felevhez.

Timici,
gratula Bencehez es kitartast az elso hetekhez!

Ferfi vagy no nogyogyasz: nekem az a tapasztalatom, hogy a ferfiak sokkal jobbak, megertobbek, figyelmesebbek. Nem lehet altalanositani, de megis igy gondolom.

Palma
26+5
pálma

Halihó Kismamekok!

Cinci, szoritok!!!

Kangi, nagy gratula a félévedhezKép, akkor pénteken hejehuja-dinomdánom teáskeksz?Kép

Manócska, hát nem monogramm, az biztosKép. Valszeg mol/gramm?? Akkor vmelyik mért érték... Igy látatlanban ennyitKép.

Andy, remélem, most már minden rendben lesz, pihenj sokat! És ha "véletlenül" netközelbe kerülsz, mindenképp kukkancs be!

Zsuzsi, drukkolok ezerrelKépKép

Na pusszantás!
Zsófi
30+6
Csucsuka

Manocska,
ng/ml (nanogram) Kép

Leszter
leszter

nanogramm, naKép
leszter

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok hogy így nyugtattok. Ígérem nagyon fogok vigyázni a babára. Ha legközelebb bejövök a munkahelyemre jelentkezem hogy mi van velünk.

Mindenkinek jó pocakosodást!Kép

Nagyon fotok hiányozni!

Puszi

Andy
Andy

Látom mindenki ott van ezekben a mértékegységekbenKépKépKépKép
azért még mindig a monogrammnak van a legtöbb értelme, nem?KépKépKép
amúgy a nõ azt mondta, hogy minden ok. Úgyhogy nem is a mono vagy nano a lényegKép

Manócska
18+0
Manócska

Itt vagyok.
Az orvosomnál nem voltam csak beszéltem vele. Azt mondta mivel tegnap látott ezért felesleges menni ugyanis õ nem látott semmi bibit. Azt mondta ilyen elõ szokott fordulni és úgy 1-2 napon belül el kell múlnia (egy kicsit vérezgetek de csak akkor látszik ha megtörlöm magam pisilés után és inkább olyan barnás, úgyhogy nem sok az egész, remélem nem is lesz több) Egy kicsit megnyugtatott meg az egyik kolléganõm mesélte hogy az õ lánya most terhes (már most 26 hetes) és nála is ez volt de nála is elmúlt egy pár napon belül és neki sem írt fel az orvos semmit. Azt mondta neki is hogy ez természetes és hogy elõfordul elég sok nõnél.
Na majd meglátjuk hogy alakul.
Cinci
köszönöm szépen mindenki aggódását nagyon drágák vagytok.

Kép
cinci

Cinci!
A vérezgetés és barnásozás egyáltalán nem természetes! Irass fel utrogestan kúpot azonnal!!! Ne halogasd és ne hallgass a dokidra! Én megtettem és elveszítettem a babám a 12.!!! héten! A vérezgetés ebben a korban fõként hormonproblémára (sárgatest elégtelenség) utalhat! Én a helyedben más dokit is megkérdeznék és ragaszkodnék a kúphoz! Remélem, otthon vagy és fekszel! Fontos feküdni és tilos bármit is emelgetni! 1 kg-nál nehezebb dolgot ne emelj, de ha nem muszály, azt se!!! Hallgass rám, és a többi ma megint megjöttös lányra! Sokan voltunk ugyanebben a cipõben mint te, de akkoriban nem mondta ezt nekünk senki. Itt, ebben a topicban is vannak, akik ugyanígy vérezgettek, kérdezd õket!!!
Vedd komolyan, nem rémítgetni akarlak, de vetéléssel járhat, ha a dokidra hallgatsz most!!! Azt kívánom, hogy semmi komoly ne történjen, szép, zavartalan áldott állapotot kívánok!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kangi,
Most frissítettem és látom, hogy már levizsgáztál, nem is akárhogyan. Gratulálok!

Márti,
Írtam.

Leszter,
Holnap már igazán hármassal kezdheted.Kép

Cinci,
Nekem is volt barnásozásom úgy a 8. hét környékén, amire Utrogestan hüvelykúpot kaptam az SzTK-s orvostól. Késõbb váltottam orvost, aki szerint fölösleges volt. Mindenesetre próbálj minél többet pihizni, nem erõltetni magad.

Maci_2
29+1
Maci_2

Sziasztok

Cinci,
nem ilyenkor kellene menstrualnod? Mert nekem volt valami pecsetelo verzesem kis gorcsokkel de ez teljesen normalis.

Angela
12 kilo az megsem 22! es nem parazok csak hat nem egeszseges ennyit cipelni az en labacskaimnak az 54 kg az idealis, en pedig startbol 4-el tobb voltam, mar a lepcsore is olyan lassan maszok fel mint egy csigabiga (na jo konyvekkel teki hatizsakkal)
Irodalomtudomany phd-t csinalnam ha nem lennek ilyen lusta es nem a gyerekneveleses es szuleses konyveket olvasnam ki a konyvtarakban Kép

Leszter
nem tudom mi lehet Oe kutyajaval, mert szabit vett ki, de ma mutik, remelem minden o.k.
holnap mar biztos tudni fogjuk

Az uszasrol

en is jartam sokaig, az egyik orvos tampont javasolt, aztan rajottem medig birom es abbahagytam, ezt erzi az ember szervezete. A vedono szerint is, ha nem fertozesre hajlamos az ember akkor mehet uszni. En szaunazni is jartam, de valahol olvastam, hogy karos a magzatnak, de ha igy lenne mar latszana, szoval ez sem biztos.

Fejfajas

a Panadolrol azt mondtak hogy legzesi problemakat okozhat a babanak (TV2 aktiv Kép az igazi ajandek Kép)

Manocska
Gratula a jo alairasu AFP monogrammhoz

hurra mindjart mehetek haza, hogy en mennyire nem szeretek mar dolgozni, egyre lustabb vagyokKép s mikor jon mar a februarnak kozepe Kép
mondjuk en nem tudom ti hogy voltatok a meloval

Zsurlo
Zsurlo

Sziasztok!

Gyorsan egy oromhir.Kép Ezt most kaptam Pirustol:

"Zsombor jan. 23-án született 21:20-kor, 3160 gr, 51 cm Apgar 10/10.
Gyönyörû baba és nagyon boldogok vagyunk! Tejcsi van rengeteg!!!!"

Pirus, gratula, es sok boldogsagot kivanok Nektek!

Udv:

Leszter
29+6
leszter

En is most frissitettem
hat akkor nem tudom mit gondoljak az egesz verezgetesrol, de akkor jobb ovatosnak lenni..

Kangi gratula a vizsgahozKép
barcsak en is ilyen szorgalmas lennek Kép
Zsurlo

Sziasztok

köszönöm az úszásos hozzászólásokat mindenkinek, ma megyek tornázni, ha az is kielégíti a mozgásigényemet, akkor biztos-ami-biztos alapon inkább emellett maradok.
A fertõzésre szerintem közepesen vagyok érzékeny, de nemrégiben volt egy haloványka, és nem tudom, hogy az úszástól-e.
Egyébként az Aqua-Natal úszásán voltam kétszer, és nagyon tetszett is, de ki tudja, még sem volt olyan tiszta az az ANTSZ által bvizsgált víz? De lehetett akár az öltözõ is Kép

Manócska
a monogrammodhoz gratula, én még várom, hogy milyen eredményem lesz, de elhatároztam, hogy nem fogok pánikolni, olyan sokán írták itt, hogy egyáltalán nem mérvadó.

Maci_2
16 hetes+4 napos voltam, amikor a képek készültek, és én is kellemesen csalódtam, hogy már most milyen látványosra sikeredtekKép

Zsuzsi
drukk, drukk, én azt hittem, hogy már ma lesz valami, de tudom, meg kell várni az anyukádat, így nagyon szorítok!!

Ma voltam védõnõnél. Az a kérdés fogalmazódott meg bennem a helyszínen, hogy EZ MEG MINEK????

Pocóka
17+5
Pocóka (pocóka)

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: