Sziasztok!
Sajnos esténként műsor van, ezért nem tudtam jönni. Benőke, ahogy a nagykönyvben meg van írva este 6 és 10 között szenved a pocijától. Az utóbbi napokban talán kevesebbet szenvedünk, nem tudom hogy az Infacol vagy a meggymag párna, amit ma próbáltunk először….
Rita!
Még meg sem tudtam köszönni neked és Erzsikének, most megteszem, mert nagyon is sokat tettetek értem a vajúdás alatt! Pontosan azt kaptam tőletek, amit vártam, azt hogy ti bíztok abban, hogy meg lehet csinálni császár után is. Nagyon sokat számított a támogatásotok az egész nap során, ezért nem adtam fel már korábban és így volt esélyem legalább a természetes szülés közelébe kerülni! Kérlek, mondd el Erzsikének is, mert vele sem tudtam találkozni személyesen!
Szerintem a lányok nevében is mondhatom, hogy nagyon fogjuk sajnálni, ha ez a klassz szülésznő csapat nálatok szétmegy az átszervezések miatt!
Manóka, édesek a gyerkőcök! Ricsinek de huncut szeme van! Köszi, lehet hogy az lesz a következő, mert eddig nincs nagy haszna az Infacolnak. Ma vettem meggymagos párnácskát is, de az se túl jó.
Györgyi, köszi kipróbálom, mert ha a „liszteket” is pirítani kell, akkor már nem nyers

. A tejjel nálam ugyan nincs gond, de nagyon kívánós lettem édesség ügyben, és ez legalább egészséges nasi!
Lilluska, Tóth dokinknál szültem végül (vagyis ő műtött), mert szombat éjszaka hazaért a síelésből és be is jelentkezett a kórházba, és mondták neki Erzsiék, hogy bent vagyok. Szóval vasárnap hajnal 2-kor hívta őt be Gabika és jött is! Gratulálok nektek, mármint én most hallom csak hogy tervezitek a következő gyerkőcöt! Hajrá!
Veronikusz, hát a „Jóban Rosszban” című szörnyűséges TV2-es szappanoperában (az a kórházas) Nándi (volt?) a gazdasági igazgató!
Eni, de drága a kisfiad! Én is azzal nyugtatom magam, amikor kézben altatom vagy visszateszem cicire, hogy olyan kicsi még. De tényleg! Mikor kényeztessem, ha nem most! Olicska így 3 évesen olyan nagyot nőtt hirtelen és ezért többet is várok el tőle, és külön kell emlékeztetnem magam, hogy kényeztessem őt is. Szörnyű vagyok!
Heni, Hol építkeztek? De izgi, és már nyáron-ősszel költöztök is, az nagyon gyors! És igen, picit utálunk

!!! Különben ha ez a hasfájás elmúlik lassan én nagyon hálás leszek, mert eddig csak eszünk, alszunk és már nézelődünk picit, de igazából semmi gond Benivel!
Barbi, tejcsi nálunk rendben, átlagban talán 3 óránként eszünk, de lehet hogy több is. Éjszaka alszik 5-6-7 órát is Beni, de nappal is simán alszik 4-et és én bizony nem keltem fel! Nem kaptuk még vissza a mérlegünket, úgyhogy nem tudom mennyit híztunk, de csak hetente fogom mérni!
Steffi, és ilyenkor jól is esik neki a sűrű cicizés, mert az masszírozza a fogacskáját

!