Képzeljétek totál egyedül csomagoltam be mindent. Rémes volt.Alvás az nem volt. A párom reggel hatra rakta le a szõnyegpadlót. Õ sem aludt. Na mindegy mostmár kész. A gépet nem tudtam /mertem/ szétszedni ezért tudok irni.
Mire Újra össze lesz rakva addig itt uj babácskák lesznek.
Gabi3:
Nagyon édik a képek. Flora aztán tud pózolni.
Gabomamo:
Mikor bent voltam a patologián, akkor feküdt ott egy kismamó 3 hete ugyanezzel a problémával. De az égvilágon semmi de semmi baja nem lett a kicsinek. Ugyhogy no problémo!
Vanda nam tudom most hogy áll sulyilag, mert lusta vagyok elõszedni a mérleget. Majd jövõhéten megyünk kéthónapos szurira akkor megmérik.
Ja Én amikor az utolsó napomat tapostam, akkor olyan de olyan nagytakaritást+ bevásárlást rittyentettem hogy csak na. Éjszaka pedig majd megvesztem a görcsöktöl. azt hittem itt a világ vége. Na hajnalban irány a klinika, ahol közölték ezek csak joslófájások. Majd pár nap mulva szülünk. Négy napig gyötörtek ezek a jóslófájások, de nem sokkal voltak enyhébbek mint az igazi fájások. Ugyhogy Én legközelebb tuti mozdulatlanul fogok feküdni az utolsó 1 hétben
Na mostmár tényleg mennem kell.
Üdv mindenkinek.Nagypocisok ügyik legyetek.
Ritának meg külön szoritok.
Nina74

Azért remélem, ma éjszaka már tudtok pihenni.
Pl.ma voltam a Corában és nagyon édes kismama nadrágokat láttam. Hát majdnem vettem, hogy majd jó lesz késöbb, de nagy nehezen visszafogtam magam.