Sziasztok!!!
Steffi,
Ne ne izgulj!!! Próbáld meg lazán venni, bár elég nehéz, de ha úgy veszed, akkor lesz,
mintha nekem is több lenne!
Na meg szedem a csoda tabletát, Apa megy majd az újabb adagért! Talán segít.
Szóval szerintem igaza van Barbinak, hogy pihenj sokat, és ha ugy állsz hozzá hogy max kap gyümit, akkor lesz tej!
Én is így állok hozzá, max kipótolom! és így remélem kevesebbet kell!
Gabbó,
aranyos vagy, hogy érdeklődsz hogy vagyok!
Köszönöm jól.
Ez valami genetikai dolog lehet, és csak akkor jön elő ha terhes vagyok. Azt nem birja a szervezetem.
És hát Lara a Kútvölgyi nélkül nem jött volna létre, így ilyen háttér nélkül nem tudom, hogy merünk e tesókát vállalni, mert igen nekünk is nagyon fontos hogy ki a nőgyógyász, de nekünk az intenzívesek és a hematologus is borzasztó sokat segített.
Így nagyon nagyon drukkolok az egész korháznak!! Sok boszi energiát fordítok erre!!!
Júniusban kéne mennem kivizsgálásra, hogy mi lehet a gond, mert 2005 után, nem viizsgált hematologus, és most akarnak!
Ti jól vagytok?
Meggyógyultatok már?
Kérünk képet!
Barbi,
igen, ma volt az utolsó Született feleségek
És mi lett Michael-lel? és miért ütötte el a fogorvos? tipp?
Rita,
de jó hogy írsz ide! Olyan jó szakembertől is tanácsot kapni!
És nagyon nagyon szorítunk Nektek értetek,
persze kicsit önzőek vagyunk, mert magunk miatt is.
De tényleg szörnyű hogy mi van már ebben az országban!
Tünde,
Mi az Árpád híd budai hidfőéjnél lakunk a Főtérnél, és sajnos az 1 nem áll meg a hídon
Lehet hogy Apa el tud vinni minket, vagy oda is elsétálunk, csak hát ott a kocsik között.

de hát megpróbálom megoldani, mert nagyon szeretnénk veletek találkozni!
Annál hogy hogy jutunk oda jobban aggaszt, hogy mit tegyek mert a délutáni étkezésnél sajnos általában pótolni kell, és ez beleesne a sétába, de majd megpróbálom előre hozni az étkezésket!
Remélem minél többen megyünk!!!
tényleg rossz idő lesz?
ne már akkor megint nem alszunk pár éjszaka.
Nekünk az elmúlt két éjszakánk nagyon rossz volt, de ma egész nap aludt Lara, így lehet hogy a mostani sem lesz könnyebb!
Mennem kell TündérLara felébredt!
Sírásmentes nyugodt éjszakát!
puszika
Ancsa