A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

athiz, melcsi köszönöm, :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ritka szar film ez a Le a fejjel..... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: Egyetértek! Én is rá voltam izgulva erre a filmre, de egy rakás kakika.... :?
Inkább nézem a Hír tévét, ott legalább "zajlik az élet"!
Tesóm a Blahán lakik (fent van nála Bogim) élőbe páholyból nézik majd az eseményeket :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
azért nem irigylem a tesódat...
nálunk az anyósom nem tud jönni a szüleim 25. házasságijára, mert itthon kell üljön ügyeletben a sok barom miatt.... na mindegy. no comment!

babszika

snufi ceniko osztom a véleményt, tényleg egy ritka szar film

Athiz Lily Remélem nem lesz baja sógornak, férjnek most nézema hír tv-t
ceniko lakásban kis Bogi biztonságban van, reméljük azért nem ijed meg.

ó éjt Én sajna holnap dolgozom.

Pusz mindenkinek
Vendég

Most beszéltem tesómmal, Bogi már bealudt, amúgy nem féltem, tudom, hogy a szüleim (ők is fent vannak)+ tesóm vigyáznak rá szemük fénye :lol: . És a Rákóczi úton nincs balhé,a József krt-ra terelték a rendőrök a bandát...

Boniko: Hol dolgozol, hogy holnap is munkanap???

Babszika: Merre fele lakik anyósod?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Boni, köszi a tünetmentes híreket. (Engem határozottan nem idegesítesz :lol: )

Szezsó! Ezek a lombikosok egy külön állatfaj, nem? :wink:
...azért estére is maradt jó program?

Szilbee! Totál ugyanazok a tüneteink eddig (csak nekem gyomorégés nincs - remélem az nem is lesz, mert elég volt 10 év után kikúrálnom)

Snufi! coca örvend, hogy holnapra már teljesen meg fogsz gyógyulni.

Babszika! Milyen repesztőt kertál, ami "nem esett jól"?
Nem nézhettem meg a hőd :wink: de biztos nagyon jó lehet!

Melcsi! Nagyot haladtatok! Holnak csak pihizz, jó? Köszi a tünetinfót Neked is.

Ma egy kicsit takarékon voltam, mert rengeteget lustálkodtunk, főztünk, apa ma sétált először Röfikével...szóval szuper nap volt!!!

Van még itt valaki?

Kép
zölddisznó

Melcsi,
2 rétegben kész lett ma, a harmadikat holnap kapja mert még mindig nem fehér :evil: pedig nem gagyi a diszperzit, Supralux. Igaz hogy nem fehérről festjük fehérre, de nem gondoltam hogy 2 réteg nem lesz elég... 2 éve narancsszínt akartunk, de mi magunk kevertük ki mésszel és színezőpasztákkal, és inkább lett húsrózsaszín mint narancs. Ezt nagylányom jó össze is gányolta, mi meg festhetünk most 3 rétegben... :twisted: és holnapra maradt persze a takarítás is, hamár elhúzkodtuk a konyhaszekrényt, tűzhelyet... és a díszcsík felragasztását még nem is említettem... :roll:
Vendég

ceniko!
anyós a XVI-ban lakik. miért?

coca!
choragont kaptam. nem vagyok benne biztos, h emiatt voltam rosszul... csak gondolom. bár, az időjárás sem nekem kedvezett, mert elég változékony volt.
de hazajöttem tegnap és kb. 6tól ma reggel 9ig aludtam :lol: :lol:

babszika

viszont most el is köszönök, mert hosszú volt a mai nap is.

Kép

babszika

Babsszika!
Érdekes ez a görbe! :shock: :) Remélem mára virradóra már megindult fölfelé!!
szilbee

Áfi!
Lehet kapni egyrétegben kenhető festéket is, ami totál lefedi az előző színt vagy a korábbi szutyis falat. A vicc az, hogy nem is drágább mint a hagyományos diszperzit. Csak mondjuk annál nem lehet a színeket keverni. :?
szilbee

Kép
Vendég

a tegnapi munkám egy része közkivánatra!

hőm 37,2 ma is megyek dolgozni.
Vendég

Szilbee,
egy egy rétegben fedő festéket tudok, a Dulux Once, de hihetelen ára van! :o Persze a meló kevesebb vele, de inkább maradtunk a hagyományos diszpinél, főleg hogy konyháról van szó, ami a leghamarabb amortizálódik. Hálószobába meggondolnám... meg nekünk mindenképp mészre kenhető kellett, és a legtöbb falfesték nem az.
Bonikaaa,
ugye ugye ugye hozolnekem ilyen meseszép tojglikaaaaat?! Naaa csak egy páraaat!!! Hihetetlen ügyes vagy!!! Nagyon szépek!
Vendég

Én már közben be is értem a dolgozóba, de még mindenki alszik De jó Nektek :cry:

Cenikő TElebankár vagyok, és az ügyfelek ma is telefonálnak.

Zöldi bíztam benned :wink: egyébként énis szédülök, meg rossz a gyomrom, mivel tünetnek korai lenne, nem tom mitől van. :?:

Áfi kitartás!

Athiz, Lili remélem sógort, férjet nem ért baleset.gondoltam rájuk

Szilbee megint ott állt mögötted a párod, hogy eltüntél?

MElcsi pihenj Zöldi tanácsára :wink:
Vendég

Áfi! hát persze! :wink: Köszönöm a dicséretet. :lol:
Vendég

Bonika,
mi az az Anniversary?
Vendég

öö évforduló
Vendég

akkor lesz a2. házassági évfordulónk :lol:
Vendég

ÖÖ helyesbítek a 6.28 as üzenetem híbásan jelent meg :lol: Közkívánatra= Snufi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni, dolgozol??!! Részvétem!!! A hőd az király!

Áfi, grat a konyha festéshez, de azért pihizz is!

Én ma nem leszek mert megyünk versenyre párommal Horányba!( repülőmodell)
A hőm 37,1.

Este jövök! Mindenkinek szép és pihenős napot kívánok!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Takarékon vagyok, bár csak nálatok! Egyébként remélem mindenkinek ilyen mozgalmasak a napjai mint nekem!

Csak már táblát jöttem dobni! Nem ígérem, hogy jók is, tehát ha valakinek van valamilyen kérése, megjegyzése légyszi PRIVIBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik vigyázzanak magukra!

Szilcsi! Remélem jó tüszőket látnak!++++++++++

Ajánlom, hogy senki se legyen beteg!

Délután remélem tudok jönni!

Legyetek jók!

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

KAta +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

BEttike köldök privit

Egyébként nekem nem volt mozgalmas a tegnapom, egyedül voltam otthon a4 fal között
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek, hogy gondolt ránk. Apának nincs semmi baja. :lol: de az étel valamit tragédia!!! Mégis mit gondolnak? Egy felnőtt férfi reggelije egy szelet száraz kenyér, három szelet szalámi, egy mackó sajt és egy kis vaj. :shock: az ebédről és vacsoráról ne is beszéljünk. :twisted: Na de a lényeg, hogy nincs semmi baj.

Boniko!
Nagyon szépek a tojások! Nagyon ügyes vagy. Én az ilyen dolgokhoz igen csak béna vagyok.

Snufi!
Örülök, hogy jobban vagy! :lol: Nem hőmérőzök én se, de tudtam, hogy mikor volt pé így is mert már annyira kiismertem a szervezetemet. Így nálunk, most abban az időben nem volt semmi sajnos. :( Na de most kezdtem el egy 45 napos homeopátiás méregtelenítő kúrát és ha ezzel végzek rajta leszünk az ügyön!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

szegény férjed! és meddig kell szolgálatban lennie? ti nem budapestiek vagytok?

KÖszönöm a dicséretet. biztos ha nekiülnél, akkor neked is sikerülne. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jól elvesztem mostanában, nem voltam itthon és az életem sem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Remélem, hamarosan eltűnnek a felhők a fejem fölül...
Azért elmentem ma tüszőlesőbe, hát mit ne mondjak, megint jól felhúztam magam. :evil: :evil: :evil: Vagy csak én vagyok ennyire béna?????????????????????????
Bementem, portás mondja nekem, hogy ma ünnepnap van (??????), nincs uh. Mondom de nekem itt van a papíromon, hogy ma kell jönnöm (12-13. nap, ma van a 13. nap, gondoltam, hogy tegnap hiába jöttem volna). Felhívta az ügyeletest, aki azt mondta, nem az ő dolga, hogy megvizsgáljon, hanem a dokimé (aki nem magándoki, csak hozzáteszem). Hívtam az aszisztensét, ki van kapcsolva. A portás felhívta nekem a doktornőt, aki közölte, hogy hát őhozzá kellett volna időpontot kérnem 3 nappal előtte. Ezt nekem senki nem mondta!!!!! És ha reggel 9ig beértem volna, addog bent volt. :twisted: Én sima tb-s rendelésre mentem hozzá, a fene se gondolta volna, hogy időpontot kell kérni az uh-ra, azt gondoltam, hogy bemegyek, és az épp ügyeletes orvos megvizsgál.
Így megint elúszott egy hónap.
Mindenkitől bocsi, hogy csak ennyire futja tőlem, majd lesz ez még így se! :wink:
Szerintetek én vagyok ennyire balf*sz??????? :shock:

Kép
szilcsi

szilcsi :twisted: hülye e :cry: gészségügy
Vendég

és te nem vagy b...sz! :lol:
Vendég

egyébként tényleg ma szombat van :cry:
Vendég

Boni, ma péntek van! És nem ünnepnap, hanem munkaszüneti nap (egyes helyeken).

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Boni! Nekem a két alsó-szélső tojásod tetszik legjobban. Boni! Melyik banknál? Émelygés: mivel neked lasszan Nagyböjtnél hosszabb ciklusod van, nem is biztos, hogy ez olyan korai tünet lenne... :wink:

Áfi! Hogy van ma Picasso? Végeztek me? Én színes festék buzi vagyok. Olyan színű a lakásom, mint a te 6-7-8-9 hónapos babáid háttere :lol:

Kata! Jó hő! Kellemes reptetést!

TáblagondozóBettike! Jó programkodást!

Lili! Méregtelenítés közben is szabad ám babát gyártani!

Szilcsi! No commant...

Apa elment, azép az idő, varrok.

Kép
zölddisznó

Tudom szilvi, hoygy Péntek van, de mivel ledolgoztuk ezt már szombaton(akkor volt munkanap) azért mondtam, hogy ma szombat van :lol:

Zöldi :lol:
Vendég

szilvi= szilcsi :oops:
Vendég

Boni! Melyik bank?

Kép
zölddisznó

Boniko!
ÁÁÁÁ dehogy!! Csak a törpe felébredt. Én többnyire miatta szoktam eltűnni napközben is. Most ugyan nincs itt, mert a nagyanyóéknál van, de ezt kihasználva megyek és alszok, mert a kis ebihal leszívja az aksimat. :lol:
szilbee

Szilbee pihenj sokat akkor :lol:
Vendég

Ja ez még lemaradt!!!
Nekem a tulipántos tojás tetszik a legeslegjobban, de a többi is gyönyörű!! :lol:
szilbee

Szilbee pihenj sokat akkor :lol:
Vendég

kétszer küldtem el :oops: jegyzem ám, kinke mi tetszik :wink:
Vendég

oksi! :mrgreen:
Szép álmokat minden szundizónak!!
:lol: 8)
Kép
szilbee

egyébként Zöldii! Szeretnék még jó pár hónapig nayböjtőlni :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Én is dolgozom ma :( illetve próbálom minél kellemesebben eltölteni még ezt a pár órát :lol:

Szilcsi: tuti nem Te vagy a balf@sz :evil: A rendszer az!
A dokinőd mondhatta volna, hogy telefonálni kell, az enyém mindig a számba rágja, hogy mit kell csinálni, mert ő is tudja, hogy az új rendszer még bonyolultabb a vizitdíj miatt...
Szerintem érdemes lenne hétfőn elmenned (ha megoldható), mert pé után is van mit látni pl. méhnyálkahártyát, vagy arra utaló jeleket, hogy volt tüszőrepedésed...
Mindegy, 1 tapasztalattal legalább gazdagabb lettél :wink:

Coca:
Jean és a gróf vadászni mennek. Nagy károgás, a gróf felnéz az égre:
Jean, varjak?
Jean: Ne, uram, inkább lőjön!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso :lol:

Sorstársak vagyunk :lol:
Vendég

Boniko: én már húzok haza negyed 4-kor, neked meddig kell maradnod?

SzezsoKép
KépKép
szezso

14 ig Én nyertem :lol:
Vendég

Szezsó! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
(miből gondoltad, hogy ez nekem tetszeni fog :lol: :wink: ?!)
...nem is kell dolgoznom: ÉN nyertem!

Kép
zölddisznó

zöldi :wink:
Vendég

Én dolgozom (gondoltátok volna???). :D De utána egész hétvégén nem lesz semmi dolgom, ha ezt megcsinálom (szakdolgozatírás, nem nekem...) :wink: :oops: :roll:

Szép tojglik! Lányok, én már nagyon várom áfinál a talit! :wink: Azon a hétvégén kellene megjönnie nekem. :roll: :shock:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: