A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni, bíztató nagyon a görbéd! Drukk!!! Tojásokról kéróünk képet!!!!

Gaby, gratu!

Már jobban vok, tegnap csak 1x hánytam, ma még 1x sem. Csak gyenge vok. Meg iszony görcsöl a hasam a mensi miatt! Ezért (IS) utálom!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi Örülök, hogy jobban vagy. HA Uram hazaért este, akkor majd ő felteszi a csoportképet :lol:

A hőm meg jobblesz, ha tartja magát...

Kicsit hányingerem van meg szédülök . a hányinger az a csomó újhagymától van, a szédülés meg a szagától :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boniko!
Szerintem ez a hő nagyon egyértelmű!! :) :lol:
Hajrá-hajrá :lol: ++++++
Megy a drukk, hogy fönt maradjon még jó sokáig!!
szilbee

Zöldi!
Te most nov. hanyadikára leszel kiírva??
szilbee

Boni: vagy mástól! :wink:

snufi

Snufi!
Igyál borsmenta teát!!!! Az megnyugtatja a megerőltett gyomrod!! A múlt héten én is a te nyavajáddal küzdöttem, így nagyon együtt érzek veled!! :cry:
szilbee

Szilbee aranyos vagy, majd meglátjuk :wink:

Snufi a jégrémtől, amit most nyomtam be? :lol:
Vendég

ööö jégkrémtől... :oops:
Vendég

Snufi! Szerintem jó a jégkrém! Minden, ami hideg.

Szilbee! Majd a 6. hét után kiszámolom!

Kép
zölddisznó

Szilbee abbamaradt a barnázgatás?
Vendég

Köszi Csajok: borsmenta tea + jégkrém,... :roll: Ha Ti mondjátok!!!! :lol:

snufi

Sziasztok Lányok :D ,

Én is csak bekukk, mert mi is festünk. Igaz bátyámnak köszönhetően már 11-re készen voltunk a gyerekszobával, nagyon szép színe lett (orange tropics a fantázia neve), de aztán családi ebéd volt, úgyhogy most kezdek csak pakolászni.

Áfi, remélem Ti is hamar végeztek, bár a konyha mindig neccesebb, mint egy szoba, inkabb a ki-be pakolás a húzos nekünk is.

Boniko, én is egyetértek athiz-zal, bár jó lenne tudni a 23.napi hődet, azért az nagyon hiányzik :wink: Egyébként meg szerintem kiderül hamarosan, hogy hányadik cn-en vagy, mert a mi saccunk alapán kb. a 14cn van ma. Menneka drukkok :wink: a 37,2 mindenesetre nagyon tuti :wink: .

Snufi, jó olvasni, hogy jobban vagy, jól elkapott a gépszíj :( vigyázz magadra.

Szilbee, veled mizu, eltüntek a barnák? Minden ok?

Gaby, sajnálom, hogy apa nem tette még le a cigit, de azt hiszem így hagynod kell, hogy ő maga kőkeményen határzza el a dolgot. A környezete hiába akarja, neki kell.....Férfiaknál ez nehezebben megy, bármilyen lemondás, nemcsak a cigi :wink: . Gratulálok az 5-öshöz én is, ügyi vagy :wink: :wink:

Szezsókám, tényleg érdekes a hőd, de még nagyon a ciklus elején vagy, most kell, hogy zuhanórepüljön és lehet, hogy a gyogyóktól is nem amit szedsz?

Zöldi, veled mi újság? Elmúlt a petefészek szurka? Viszed a kiscocikat sétára ma? Gyönyörű idő van :) .

Csajok gyorsan futok is tovább, megyek pakolászni, holnap jönnek a képek a berendezett babaszobáról, rucikról mindenről.....

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

ja-ja.. elmaradt... remélem vissza sem jön!! Köszi kérdéstek!
Teszek egy GÖRBÉT. Olyan rég tettem már! :)
szilbee

szilbee
Elküldve: 2007 Március 01 Csütörtök - 8:57

--------------------------------------------------------------------------------

Sonjus!
Nekem is ilyen ovuláció nélüli a görbém. Ráadásul pont ugyanazon a napon is járunk ebben a ciklusban.
--------------------------------------------------------------------------------

:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörű idő van, látom ti is inkább kint vagytok a szabadban! :wink:

Boniko, ++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Munkásainknak jó munkát kívánok! :wink:

Hőm 37,1! Napközben 37,6 szval nem tom nem magas az a napközbeni, pedig nem érzem magam betegnek, sőt már a konyhámat kitakarítottam!!

Kép
kata05

Boniko!!
:lol: :lol: :lol:
Imádom mikor kiderül, hogy nincs igazam!!! :wink: :lol: :lol:
szilbee

kata köszike :oops:

Én is kirándulni akararnék, de egyedül nem mehetek ki.Férjem megtiltotta :cry:
Vendég

Boni!
Nem semmi meló lehetett visszakeresni ezt a hsz-t... :shock: :lol:
szilbee

Szilbee Egyébként az enyém görbe is ovisnak indult :wink: vegyem jelnek? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

értetek bármit :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát hallod..ezek után.. :lol:
No menek, mert a párom már itt toporog a gépnél!
Szép Napot Mindenkinek!!! 8)
szilbee

Melcsi! Petefészkeimet érzem még, de az jó. A cicim sajna nem jelez semmit. :cry:

Szilbee! Hál'istennek elmúlt barna. Egyéb tünet?

Kata! Ha szájban méred lehet ilyen magas napközben.

Megyünk apával Röfit sétáltatni!

Kép
zölddisznó

Jó sétáltatást Zöldi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Végre itt vagyok! Bocs de mostanában nem igazán tudok jönni. Sok a munka mindenhol. És a férjem a rendőrök csapatát erősíti. Nagyon féltem. Már 23.-a se volt semmi de most jobban félek. :( Próbáltam visszaolvasgatni de olyan sokat írtatok, hogy teljes egészében ez nem ment.

Szilbee, Csikken
Gratulálok! Ezt szeretem amikor sorra babásodunk!!

Zöldi!
Nem csinálsz még tesztet? Persze a múltkori is látszódott, de azóta már biztos sokkal erősebb lenne a zebrád és te is megnyugodnál egy kicsit.

Kata!
Szép nászajándék lenne egy + teszt. :wink: Én nagyon drukkolok!!

Áfi!
Nagyon szépen látszik a babó a képken!! Most már nyugi! :wink: :lol: És azért ne erőltesd meg magad!! Visszaolvastam a legutolsó hozzászólásomat és tényleg 9 hét helyett 9 hónapot írtam Tontikának. :oops: Köszi, hogy szóltál. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Snufi!
Jobbulást neked és sajnálom az 1 cn-t. De nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod. A következő hónap a tiétek lesz. :lol:

Boniko!
Igaza van a férjednek szerintem se menj ki az utcára. A tojásfestés nem veszélyes. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili biztos nem lesz baja a férjednek, de tényleg nem normálisak egyes emberek.

A tojásfestés egyetlen veszélye, hogy kiesik a szemem, és beállt a nyakam :?

Zöldi állandóan a nővéremmel példázódok, de neki sme feszült a cicije, tünetei semmi, és még mensizett is.ne aggódj
Vendég

Coca,
a nyáron a kerítést hetekig festettük!!! Jujj de utáltam! :lol:
Bettike,
ha itt leszel megcsinálod a csendéletet a fehér konyhafalra!!!
Lili,
köszi szépen, nyugszom amennyire tőlem telik, de mániám hogy én akkora balszerencsés pechfogel vagyok hogy velem úgyis történik valami... de ha ti mondjátok hogy nem lesz baj, én nem merem nem elhinni!!! :)
Melcsi,
HÚÚ de tele a tököm ezzel a retek konyhával! Igaz hogy aludtunk egyet délután, de egész délelött nyomtuk ketten (na jó, javítgatni glettelgetni is kellett) de még csak most lesz kész 1 rétegben!!! :twisted: :evil: :twisted:
Vendég

Bettike helyett persze Bonikát akartam írni...
Vendég

értettem főnök! :wink:
Vendég

Boni! A nővéredet nagyon imádom!

Kép
zölddisznó

:lol:
Szegény ha tudná, hogy vele példázódok

Nketek jó, akik aggódtok. Én meg állandóan a tünetekről kérdeztem,miből fogom észrevenni ha esetleg és mindig azt a választ kaptam :nem éreztem,semmit, nem feszült a cicim, nem, nem szedtem mindenféle vitamint , nekem megjött az első 4 hónapban , blablabla :lol:
Vendég

Zöldi :?: egyébként szerinted is inkább 23 án lehetett PÉ em: Athiz, MElcsi arra tippel
Vendég

Őszintén nem tom.

Kép
zölddisznó

végülis, úgyis kiderül egy-két nap múlva :lol:
Vendég

Boni, szerintem nem fog kiderülni pár nap múlva, legalábbis abból nem, ha csinálsz egy + tesztet.
Na mindegy, egyébként ha netán akkor is volt pé-d, amire mi tippeltünk Melcsivel, és akkor éppen nem volt szex, még akkor is lehetséges a fogamzás. Bár Isten tudja hogyan, de már bizony láttam ilyet. :shock: Mindenesetre az mindenképpen kiderül, hogy babás vagy-e, vagy sem! :wink:
Vendég

Athiz, köszi,. csak ha 23 án volt, akkor kevesebb az esélye :lol: énnem kötözködni akartam, csak nem értem miért nem akkor vol a hasfájás, meg a tf.

biztos idegesítő lehetek, csak nem igazán tudom ezeket a dolgokat, :cry:
Vendég

megpróbálok lecsatlakozni a témáról, és türelmesen várni, mint már 1,5 éve
Vendég

Hello Csajszik!

Annyira jó ez a nap!!! Délelőtt egy picit takarítottam, picit főztem (inkább Apa :lol: , aludtam 1 órát, majd átballagtunk ebben a csodálatos időben a nagyszüleimhez, akik az ő nagyszüleikről sztorizgattak :lol: Nagyon élveztük!!! :lol: Kár, hogy holnap be kell mennem dolgozni, mert a doki miatt el kellett lógnom a múlt szombatot :( a szabimat meg nem akarom pazarolni, kell a bébi miatt :lol:

Coca: a mellfeszüléssel kapcsolatban :arrow: a lombikos ismerősöm sem érzett semmit, amikor kiderült, hogy sikerült nekik...ő is pont arra panaszkodott nekem anno, hogy dehát kellene lenni mellfeszülésnek, de ő nem érez semmit!!!

Áfi: nekem nem lenne lelkierőm a konyha kifestéséhez...le kellene szedni minden polcot, meg a konyhaszekrényt is...brrrrr

Snufi: gyógyulgass! Lázad nem volt? Nekem is volt 1 ilyen beteg napom, igaz én csak hánytam egész nap meg éjjel, de másnap érdekes módon nem voltam egyáltalán gyenge, és még UH-ra is el tudtam menni...

Kata: állat a hőd!!! Eggyel többen lesztek az esküvőn :wink:

Melcsi: nem tudom, mitől lett ilyen magas a hőm, de majd hétfőn minden kiderül az UH-n... Megnéztem az orange tropics-ot a Dulux.hu-n, nagyon jó szín! Mi honey bee színűre festettük a leendő gyerekszobát :-)

Boniko: hogy viselted egyedül a mai napot? Apa mikor jön haza?
Már akartam kérdezni, hogy túlvagytok már valamilyen vizsgálaton? Vagy még nem mentetek dokihoz a 1,5 év miatt?

Szilbee: fanatikus vagy, hogy még mindig mérsz?! :lol: :lol:

Lili: jó, hogy benéztél! :wink:

Athiz: remélem a Ti napotok is jól telt!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, mindjárt itthon lesz , holnap viszont Én megyek dolgozni :evil:
küldtem privit
Vendég

wgyébként én is imádom amikor a nagymamáim(sajna már cak ők élnek) sztorizgatnak
Vendég

Lili, köszi. És TE hogy vagy??? Te sem mérsz hőt? (én se mértem, meg most se fogok szerintem)

Szezso, hőemelkedésem volt kedd este, meg szerdán, ma nem volt, és már sehol nem jött ki belőlem semmi. (a véremet leszámítva, hihihi :lol: ) Egész délután levegőn voltam, igaz inkább ültem, de már egész jól vok!!!

Boni, a fotókat mikor teszed már fel?

snufi

a férjem még nem ért haza, és nála van a fényképező :oops: lehet, hogy csak holnap délután tudom.bocsi :cry:
Vendég

Boniko, hát én sem kötözködni akartam, csak én így látom a hőd alapján, hogy akkor volt peteérésed. Na de elképzelhető, hogy nem a hődet kell figyelembe venni, hiszen van olyan, hogy az nem mindig mutat valós dolgot. Nekem jobban bevált a hőnézéses dolog, de hát ez én vagyok. Azért végülis összességében kell figyelembe venni a hőt, a nyákot, a szexus időpontját, stb., de én mondom, láttam már furi dolgokat, és ebből lett baba.
Na úgyis megtudjuk pár nap múlva! Remélem, hogy akárhogy is volt érésed, akkor is babád lesz 8 hó múlva! :wink:

Szezso, örülök, hogy jó kedved volt ma, tulajdonképpen egész jó napunk volt nekünk is, 1-2 dologtól eltekintve.
Reggel voltunk a játszótéren, aztán főzőcskéztünk, délután aludtunk egyet, aztán nekem házimunkák, apa+fia az udvaron még játszottak egy jót. Úgy szeretem ilyenkor hallgatni őket, hogy mennyire jól érzik magukat együtt. Olyan édik. Most meg kis pihi van, de elvileg mindjárt nekiállunk Szilinek levágni a haját, mert már lassan copfot lehet neki csinálni. :D

Lili, mi is izgulunk, csak nálunk a sógorért kell! Remélem, nem lesz semmi nagy zűr!

Pusza mindenkinek
Vendég

Zöldi!
Annyi tünetetem van, hogy szurkál a fészkem, furi a gyomrom, gyakran ég és néha szédelgek, no mg aludnék-alundék-aludnék... :lol:
szilbee

Athíz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kösziköszikösziköszi a drukkot és a részletes leírást :wink:

sógorodnak és Lili férjének sem lesz baja. ma nem volt olyan durva atömeg, mint 23 án.legalábbis a tv nem úgy mutatta. vagy átaludtam?
Vendég

Hát egyenlőre valóban úgy fest, hogy inkább vaklárma szerű és szagú ez a tüntetéses dolog, de sajna még bármi lehet. Azért én reménykedem, hogy hazahúznak a drágalátos emberek, és inkább gyerekgyártással foglalkoznak az éjszaka! :D
Vendég

az nem is rossz ötlet, talán a férjem is hazaér ma és peteérés hiányában a technikát gyakoroljuk.... :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

szilbee!
itt a görbém - csak neked! :lol:
Kép

tegnap voltam tüszőnézőbe!
18mm és várja a megtermékenyülést :lol:
megkaptam a repi szurit is, de dupla adagot kaptam és nagyon roszzul voltam tőle... :?

babszika

babszika becsuktam a szemem :wink:
Vendég

Sziasztok,

Nagyon elfáradtam, eddig pakolásztunk és még mindig romokban a lakás, pedig csak egy kisszobát festettünk. Két hét múlva festjük a fürdőt és a nagyszobát, hát úgy tünik, nem lesz nyugi egy darabig.....

Áfi, mi egy rétegben festettünk, de ez a festék nagyon tuti, elég volt egyszer átkenni, bár ahol rosszcsont kislány van, ott lehet, hogy egyszer ezzel a fajtával sem lenne elég :lol: :lol: .

Boniko, én is a korábbi hőid alapján mondtam a 22-23-at, az alaphődhöz képest amit a korábbi napokban mértél, ezután volt emelkedés. Pár nap és kiderül, ha hétfőig nem jön meg, később volt a pé. Szorítok, hogy baba legyen a dologban :wink: .

Zöldike, mellfeszülés ügyileg, nekem a 12.hét után kezdődtek a tünetek, addig nem volt semmi extra. Pussz.

Szezsóka, le sem tagadhatod a honey bee színt ezzel a méhecskés profil-al :wink: , egyébként én is megnéztem a duluxon. Nem is tudtam, hogy van ilyen honlap, egyedül választottam a színt, de ha ezt tudom apának meg tudtam volna mutatni előtte. Köszi a tippet. Nekünk sokkal sötétebb lett, mint a net szerint :shock: , de így is tuti. :wink:

Snufi, azért pihengess, az ilyen vírusok ledöntik a szervezetet rendesen. Erősödj.

Lili, Athiz, minden elismerésem a férj, illetve sógortoké, csak sajnálni tudom őket, hogy még nyugodtan ünnepelni sem tudnak a családjukkal, mert a sok idiótát kell megfékezni az utcákon :( . Szomorú, hogy itt tart az ország :( .
Remélem nem lesz semmi gond és mehetnek haza hamar.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: