A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi Zsuzsi!

Lynia! Igen, mindketten azok vagyunk. Párom mér vagy 15 éve, ´n csak másfél...
De én szoktam gulyást is föözni, tofuval..... fini...

Na én meg a mákosgubát kívántam meg. :D
molkata

anee, nagyon szép pocid van!

tegnap voltam anyumnál és a szomszéd "néni" azt mondta, hogy az enyém korához képest nem is túl nagy! :? na nem baj, lesz ez még nagyobb!
ja, és megvolt az "első idegen" pocaksimi is! és meg is jegyeztem, hogy ezt kerülöm, mert ... nem tudom hogy fejezzem ki, de nem élvezem, olyan "kellemetlen" picit

zsuzsi gartula a vizsgához!!!! ügyi vagy!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Köszi Lynia! :)

Azt én sem szeretem mikor "idegen" emberek fogdossák a pocimat! Én reflexből odacsapok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szasztok Csajok!

Tarifa:
Én rákérdeztem a dokimnál (magánrendelésre járok), aszonta 50-70 között, ahol mi gondoljuk. Én a 60-ra gondoltam ebből....
Vendég

Na, ez nagyon off lesz:

Zsuzsi neked:

"Vöröskáposzta-tekercs: Hozzávalók 6 személyre:
kb. 2,5 dl víz
10 dkg köles
kevés ételízesítõ por
40 dkg paradicsom
10 dkg sampinyon gomba
2 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. szárított oregánó
10 dkg reszelt Ementáli sajt
õrölt bors
tengeri só
1 fej vöröskáposzta (kb. 1 kg)
3 ek. kukoricacsíra olaj
1 dl tejszín
1 csokor petrezselyem

Elkészítés: A vizet fölforraljuk és a megtisztított kölest beleszórjuk. Az ételízesítõ port hozzáadjuk, majd kis lángon kb. 20 percig fõzzük. A paradicsomot meghámozzuk, szárát kimetsszük, húsát kis kockákra vágjuk. A megtisztított gombát ugyancsak kis kockákra, a hagymát meg a fokhagymát finomra aprítjuk. Mindezeket a párolt köleshez keverjük, és az oregánót meg a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Megborsozzuk, megsózzuk. Bõ, enyhén sós vizet forralunk. A káposztát óvatosan a forró vízbe engedjük, majd 5-6 percig fõzzük. A káposztalevelek vastag részét kivágjuk, majd a közepére tölteléket halmozunk. Egy széles lábasban, forró olajon a tekercsek mindkét oldalát megpirítjuk. A káposzta fõzõlevébõl másfél decit ráöntünk, fölforraljuk és lefödve, kis lángon 10 percig pároljuk. Közben a maradék káposztát vékonycsíkokra metéljük. Az apró káposztát a tekercsek közé rakjuk, a tejszínt ráöntjük és lefödve, kis lángon a forrástól számított újabb 10 percig fõzzük. Végül apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Héjában fõtt (sült) burgonya illik hozzá."
molkata

mi pizzát fogunk ebédelni,remélem hamarosan hozzák mert kopog a szemem az éhségtől.
Vki kérdezte a halolajkapszulát:Eskimo 3 a márkája.Utána néztem a neten amelett,hogy okos baba szhületik csökkenti a koraszülés esélyét.Hát nem tudom.

Irígylem azokat akik elutaztak a hétvégére gyönyörű idő van.Én is remélem,hogy nem lesznek zavargások Pesten mert az öcsém rendőr és felvezénylik őket baj esetén.Nagyon féltem őt.
pillangó7

Pillangó! Jó étvágyat! Mi most ettünk lecsót és szegény párom már vissza is ment dolgozni... :cry: Itt nem ünnep a március 15.
Remélem, nem lesz semmi gond. Sajnálom, hogy ilyesmi miatt kell aggódni ezen a szép napon.
molkata

Kata! Mindig elfelejtem. Neked a Párod is magyar?
Vendég

vagyok én is csak ettünk meg teregettem stb...
felrakom a képeket.a kocsinak van bevásárló rekesze is csak az éppen száradt mikor fotóztam
Kép
Kép
és egy két új szerzemény (tegnapi)
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

és viva cica aki nagyon jól van:
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Bori! Igen, magyar.

Esztora! Már vártam a kocsis képet. Nagyon jó. Nagyon tetszik. Ès ehhez kaptatok autósülést is, ugye? A kis rucik is nagyon édesek. :-)
molkata

Hát, látszik, hogy jól van. :-))
molkata

Sziasztok otthon ünneplők.

Esztora - jó a kocsika. Meg olyan virágom nekem is van az Edó szobájában mint ami a kocsi első kerekénél kandikál.
Amúgy hi-hi, szőnyeg nálunk sincs. Nálad takarítás végett, vagy ti sem hódoltok ennek? Nálunk a padlófűtés miatt lett száműzve, eleinte furi volt, most meg tök természetes. S már 2,5 éve ebben a házban lakunk, de még függönyünk sincs. Igaz, lesz, majd valamikor. A nappaliba meg a hálóba. Konyhába végül lemondok, azt megszoktuk, mindhárom gyerkőc szobájában manzárd ablak van, oda nem szükséges, a nappaliban pedig még nincs bútor. Na majd utána.
Egyébként az utca zsákutcában végződik, mienk az utolsó hzá, szomszéd jó messze, tehát nem igazán kandikál be senki az ablakon.

Kata, asszem eme receptet én is lenyúlom. Nem mondom, hogy hamarosan elkészítem, de jó ha van érdekesség.
Tegnap pl. sonkaszeletekbe burkolt pulykamellehusi zöldségágyon volt a menü. Az is új volt, nekem nem nyerte el az elsöprő elismerésem, de apának tetszett.

Kép
kissmanó

Nem vagyok egy cica párti, de ez a Viva cica tök jól néz ki.
S akkor mostan hogy van? Még betegnek van elkönyvelve, vagy azért inkább gyógyultnak?

Kép
kissmanó

Képzeljétek, tegnap épp eregélünk lefele az utcánk azon részén, ahol max egy autó fér el, s há szembejön a szervízes kocsi. Apa visszatolatott, de közöltük vele, hogy mivel 4 órás toleranciát adtak meg a szervízelésnek, most dolgunk van, nem fordulunk meg. Aztán volt annyira rendes az ürge, hogy ajánlotta, majd borítsuk előre a mosógépet, hadd follyon ki belőle a még bentragadt víz. S majd kéne müködjön. Há szkeptikus voltam, de megtettük. Apa szerint gyütt ki belőle lé, szerintem ennyiért kár volt tologatni.
DE borogatás után kaptam magam, kivettem a mosószeres fiókot, s ledöbbentem: a fiók alatt bekövesedett mosóport találtam. Még máskor is húztam ki a fiókot, de nem volt bekukk az üres likba. Hát nem is csodálkozom, hogy mindenfele, még az orrán-száján-fülén is víz jött szegény masinának indításkor, mett az a bekövesedett izé elzárta a dobba vezető cuccos útját. Na, azt nagy nehezen járhatóvá tettem s most müx a masina. S mindezt ingyen. Szóltam is apának, hogy spóroltam egy rakat pízt.
Szal vannak apró örömök az életben. :lol:

Kép
kissmanó

nálunk praktikus oka van a szőnyegtelenségnek:Viva cica + 2 kutya
amugy utálom is!meg a fűtéscsövek az ajzatbetonba mennek.
függöny sokáig nekem is csak sötétítő volt de a galambok folyton nekirepültek az üvegnek,meg olyan jó áron vettem hogy kár lett volna ott hagyni!

Kata igen ehhez van még a bébihordozó is ebben a színösszeálításban.amit a karfára lehet pattintani.

Viva jól van de mivel daganata van igy nem nevezhető gyógyultnak,én tünetmentesnek hívnám!
kicsit kimegyek én is metszeni amíg bírja a derekam.

Bridzsi

Kép
esztora

ez a hordozó
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nálunk nagytakarítás volt. Kitisztítottuk a szőnyeget is, de valami nem stimmel, mert csíkos lett. :shock: Amúgy is elég ronda volt már, most meg...:?

Kata, a slambuc másnéven öreglebbencs. Hátha úgy ismerős.

Volt egy adventista szobatársam az albérletben, tőle kaptunk egy csomó szakácskönyvet. Ők vegetériánusok, de ha lehet, még tojást és tejterméket sem fogyasztanak. De elég extra receptek vannak benne, nem sok mindent készítettem el.

Viva cica nagyon aranyos! Én is szeretnék, de 4. emeleten nem lesz. Majd egyszer, ha lesz kertünk.

KépKépKépKépKép
uxi

Nekem is hányingerem van. Hát ez már sosem múlik? :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

esztora csini a cicusod, nekem is volt, Tódi, de szegény szintén beteg volt és 12 év után el kellett altatni tavaly nyáron:cry:
vivának mi a baja? nálunk hashártya gyulladást mondtak, de kiderült egy óriási daganata volt :(
a fenébe sírok épp... :cry:

na de ennyit a szomorú dolgokról!

nekem mázlim van, a hányinger elkerül egy jó ideje!

lynia-

Emi hasonló történet,11 éves és a májján van daganat.nem műthető hanem szinten lehet tartani speciális máj diétás tápot kap.meg májvédő cseppeket (egy kisebb vagyonért)

Köszönjük a dicséreteket!

Bridzsi

Kép
esztora

Manó! Ez nagyon jó! Ügyi vagy!

Esztora! Olyan szép a hordozó is... :P

Uxi! Èn nem soktam extra kajákat csinálni, csak olyan mezei félét :lol: Ma lecsó volt, de egyébként is olyan normális ember féle kajákat eszünk :D , csak hús helyett szóját vagy tofut teszek bele.

Lynia! Nekem is voltak Kedvenceim. A legnehezebb egy mezei nyuszitól volt elbúcsuznom. Ööt 2-3 napos korában találtuk és több, mint 6 évig élt velünk. Szobatiszta lett és nagyon szelid. Szinte mindent megevett, amit mi, de azért a föö kaja a zöld volt...és élete végéig ivott tejet, arról nem tudott leszokni. Nagyon drága volt, most is hiányzik. :(
molkata

Sziasztok!!!

Csak gyorsan bejelentkezem! Tegnap voltunk Pesten megvettem a hordozót (kerekes hordozó). Nagyon tetszik :) Van hozzá adapter is, ami megkönnyíti az autóba való behelyezést ugyanis nem kell kötözgetni. Csak egy mozdulattal rákattintja az ember az adapterre és kész! A kötözgetés rohadt macera, mindig egy ilyenre vágytam, csak elodáznam, hogy na majd a következő gyereknél..... :lol: És van etetőszék funkciója is, ami szintén szuper ha utazunk valahova nem kell külön etetőszéket vinnünk :wink: Na meg persze a kerekei, tök pici helyre összecsukhatók és befér az autóm csomitartójába (ellentétben a már meglévő babakocsinkkal) és a hordozó foggantyúját átfordítom és azzal tolom a babakocsit! Nagyon klassz ilyen kis rohangálós hordozós babakocsinak zseniális :) :lol:
Dobok képet: Már ha érdekel valakit :lol:
babakocsiként:
Kép
Etetőszékként:
Kép

Anne: Visszanéztema pocakod olyan túl sok nem látszik belőle, mert elég sötét a kép, de ami láccik az szép nagy :)

Többiek is tegyenek fel pocakfotóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót! :wink:

Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv. a hosszúhétvégezősöknek s hétvégére váróknak is!
Remélem jól telik a nagy szabadság!

Esztora: most éjszaka én is háromszor voltam pisilni... Nagyon szupi a babakocsid, hordozód!!! Viva cicád nagyon édi :D Nekünk is van otthon macskánk kutyánk, néha hiányoznak :cry:

Kata: Igen, én is nagyon szeretnék már vásárolgatni, de még vissza tudom magam fogni :wink: majd egy picit később. Nagyon édik az új szerzemények!
A körömpörköltből asszem kiderült, hogy mi sem vagyunk vegetáriánusak. Imádom a húst, de már nem tudnék minden nap enni, mint ahogy azt otthon tettem. Általában egy nap hús, egy nap hal vagy hústalan ételt készítek.

Enikő: valóban nagyon praktikus ez a többfunkciós járgány! :D Nagyon szupi!

Ma este indulunk, kedden jönnek szüleim, már be vagyok zsongva. Tegnap befejeztem a takarítást is, amitől izomlázam lett :lol: Remélem ez segít, hogy ne hízzak tovább.
Néhanapján mikor tudok benézek azért az elkövetkező egy hónap alatt! Mindenkinek további kellemes pocakosodást, minden jót!
pussz,
mary
Vendég

Sziasztok!

Molkata: Nekünk is volt nyuszink. 2003 húsvétjára kapták a gyerekek. Akkor úgy adták el hogy törpenyúl. Mondanom sem kell, akkorára nőtt mint egy jól fejlett házimacska! :) Bodzának neveztük, és 2005-ig nálunk volt. Majd Keresztapámhoz vittük le kertesházba, akinek több nyuszija is van. Mi úgy tudtuk hogy baknyúl. Talán ezt sem kell mondanom, nem jött be. :lol: :lol: Bodzácska 2007. januárig 23 nyuszikölyköt hozott világra! Sajnos múlt hónapban nyuszikánk eltávozott. :cry: Gyerekek nem tudnak semmiről. A kölykök több mint a fele pont olyan mint Bodza! Igy nem vették észre hogy ő már nincs.

Ceniko: A képet apa csinálta telcsivel. Nekem meg le kellett kicsinyiteni, mert 600x600-as a max amit enged. :?
Vendég

Szépjóreggelt!

Tegnap semmi időm nem volt jönni, bocs! Apa végre itthon volt egész nap, szinte hihetetlen :lol: Meg itt volta az asztalos is. Végre elkészült az előszöbába a gardrób meg a fürdőszobaszekrény is :lol: Megint pakoltam egy csomót, és már fohynak a dobozok végre :lol: Ma meg, ha minden igaz megyünk szekrényeket venni a hálószobákba. Juhhhé! :lol: Talán végre rend lesz!

Esztora: szuper a babakocsi és nagyon édi Viva cicus. Imádom a cicákat meg kutyákat :wink: Talán most, hogy van pici udvar hozzánkszegődik egy cicus :lol:

Enikő: ilyen kerekes hordozóval már én is szemezgettem :wink: Nekem is nagyon tecc!

Annee: szép a pocid :wink:

Uxi: néha nekem is van még hányingerem sajnos :cry:

Mary: de jó, hogy már mennek a szüleid! Biztos nagyon fog nekik tetszeni, és nagyon jól fogjátok érezni magatokat!

Én egész hétvégén egyedül leszek a srácokkal :cry: Apa ma is dolgozik holnap reggel meg indul lengyelbe. Úgy irigylem azokat akik el tudtak utazni. Nagyon jó pihenést nekik, olyan szép idő van ma is!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok Lányok!

Eniköö! Nagyon jó ez a hordozó. Nekem is kell!!! :D :D :D

Mary! Ügyi vagy! Biztos sokat takarítottál. Már a Suschi-ból is gondoltam, hogy nem vagytok vegák :wink: Magyarországon szokott gondunk lenni belööle, mert nem mindenki érti mit jelent. Az étteremben, pl hoztak olyan levest, amiben szalonna darabok uszkáltak, azzal a szöveggel, hogy az nem hús. Vagy: rá akartak beszélni a csontlevesükre, mert abban csak csont föött, hús nem :roll: :D ....és még hasonlók...

Annee! Aranyos a Bodzás történet. Mi tudtuk, hogy Maci fiú és a szomszéd néhányszor elhozta a nyusziját, hogy pározzanak, de szegény Maci nem tudta hogy kell.... :lol: Végül, úgy halt meg, hogy egy du kiszökött és csak este találtam meg a szomszéd kertjében. Kánikula volt és neki csak néhány métert kellett volna menni az árnyékig, de a tüüzöönapon volt... :cry: Napszúrást kapott. Utánna már nem sokat élt. :(
molkata

Sziasztok!

magamhoz képest elég későn kelltem.
jót tett a kertimunka.metszettem a kisebb dolgokat,már csak a málna ültetvény van hátra.

Enikő nagyon praktikus ez a hordozó!
Köszönöm a dicséreteket.nekünk is nagyon tetszik a kocsi,Anyu is meglepődött milyen könnyen lehet tolni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Lynia a hétvégi bababörzén szereztük 490 ft-ért a bodykat!!!

Tegnap mászkálós napunk volt, itt van anyósom is. Voltunk a Nemzeti Múzeumnál, aztán a Március 15-e téren. Majd hazajöttünk kajcsizni és mentünk a Van Gogh kiállításra, végül pedig a Fidesz gyűlésre. Hát a végén úgy, de úgy elfáradtam, hogy Marcit szó szeirnt cipeltem! :lol:

Emi, nekem a Magne B6 van abban tök kevés a Magnézium van. Ebből most kettőt szedek meg egy Elevit. Hát kiváncsi vagyok, ha nem jön be akkor veszek egy nagyobbat. Melyikben van több Mg?

Enikő ez a hordozó tök állat, nagyon szupi!!!! :lol: Meggyógyultál?

Nekünk is törpenyuszkónk van: Fröccs, mellékelek egy képet róla! :wink: Kép

No Csajok Szép Napot mára megyek majd jelentkezem valamikor!

kispiskóta

Esztora! Jó kertészkedést! Hogy te milyen ügyes vagy! :D

Zsú! Tündéri ez a nyuszi. :D A magneb6-ban 48 mg magnezium van, a pezsgöö tablettában 240 mg. A többit nemtom. Èn minden nap eszek egy elevitet és iszok pezsgöötablettát, általában egyet, de volt, hogy hármat is.
molkata

Köszi, Brigi! :)

Molkata: Sajnálom a nyuszidat! :( :(

Kispiskóta: Fidesz gyűlés???? Jesszusom! Te ki mertél mozdulni otthonról? Mi sehova nem mentünk, pont emiatt. :roll: :roll:
Éééédes ez a nyuszi! Istenem! De meg tudnám dögönyözni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee! Köszi!

Hát, én sem mertem volna Pesten császkálni.... :?
molkata

Hát este nem mertem volna kinn mászkálni. És hát ez volt a legnyugisabb esemény tegnap. :lol:

Meg mi panellban lakunk, azért ahhoz meg meleg volt, hogy itthon üljünk, a Van Gogh jegyeink meg megvoltak, tehát Pestről nem tudtunk elmenni.

Köszönjük a dicséreteket Fröccs nevében is!

kispiskóta

Sajnos ahogy mondani szokták muszály az nagy úr.igy kénytelen voltam kitanulni ezeket.viszont nagypapám sajnos 11 éve halt meg ő csinált minden ilyet és akkor mindenki azt mondta a rózsák nem fogják birni.jelentem 1 adta fel (nem bírta az épitkezést).

Zsú ez a nyuszi milyen tündéri és a neve!
hogy tetszett a Van Gogh?nekem nagyon.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

jajj, de ari ez a fröccs, és a neve is szupi! :P

én is szeretnék valami kisállatot, de macsek kilőve párom miatt (nagyon nem csípi őket!) kutyám van, csak anyunál, és nem szeretném megcsalni! na meg 1. lakunk szóval nem is lenne jó, de ez a nyuszó! lehet picúr nő egy picit, és kap egyet (vagy inkább én kapok)

festünk, festünk, vagyis inkább párom fest! :lol: én meg ülök és nézem! jó vad ez a szín, a palettán másképp mutatott, de tetszik!
majd próbálok képet összehozni róla!

szupik ezek a kocsik és hordozók amit vettetek csajok!
már alig várom, hogy mi is áthozzuk anyóséktúl és nyúzzam egy kicsit! hordozót viszont még szereznünk kellene, de arra is van egy tippem, szóval nem lesz gond!

lynia-

Sztem, késööbb éppen elég lesz neked/nekünk Picur... :D

Jó ez a festés! Küldd a képet!!!
molkata

Lynia ne aggódj a szín miatt 1-2 nap múlva halványodni fog mert szárad.Tapasztalatból mondom.Mikor mi festettük a fürdőszobát bugyirózsaszín lett pár nap múlva érte el a kívánt árnyalatot púderszínt.Nem ismertem rá.
pillangó7

hááát, engem így sem zavar, tetszik, hogy élénk! ahol kezdte ott már megszáradt és nem sokat világosodott, de szép!!!! szerintünk legalábbis

a képet valami miatt nem tudom feltenni, de próbálkozok! :?

ja, hozzá kell tennem, nem jó a henger, ami itthon volt szóval az egészet egy pici (a sarkokhoz való) kb. 15 cm széles hengerrel fesi! :shock: 8) de jól halad! viszont így meg csíkos, szóval holnap lesz egy utam a festékboltba hengerért! :D

lynia-

végeztem,ma már csak pihenek.kertbe ki sem jutottam.

én tavaly szeptemberben festettem ki a nappal-étkező szakaszt.ami festéket először választottam igen sárga volt és nem igazán tetszett.
vettem jóval világosabbat és a másikból csíkokat festettem csak.igy nagyon jó lett.
a gyereksarok még várat magára majd ha jobb idő lesz mert akkor estére megszárad (mellettünk lesz most egy darabig).szeretném azért kicsit feldobni valami szinnel és mintával.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kispiskóta! A Béres MagneB6-ban 250 mg magnézium van, én azt szedem előtte én is a 48-ast szedtem, de a dokim azt mondta hogy az édes kevés. És azóta tényleg sokkal kevesebbszer keményedik a hasam.

Ma én is egész nap kertészkedtem, holnap meg pakolnom kell, mert jövőhéten jönnek a festők. Még jó hogy van ez a hosszú hétvége, így sikerül mindent elintéznem, remélem :roll:

További szép napot nektek!

Emi

Kép Kép
emi_25

tényleg, jut eszembe kata, köszi az infót, meg is néztem és 2 tabiban 266g magnézium van!
szóval akkor nyugodtan ihatok akár napi 2-t is, de asszem maradok az estinél, hogy a hajnal ne legyen olyan kemény!

ma észrevették a szomszédok, mi a helyzet! (nagyon jól esik, mert őszintén szólva néha azon agyalok, hogy nem-e csak kövérnek néznek!?) hozott egy ismerős egy szekrényt és lementem a ház elé, és két nénike a házból lennt állt, jól meg is néztek!!!
párom meg most mondja, hogy amikor lement bagózni nemrég, az egyik rákérdezett, hogy csak nem baba lesz nálunk???? :D

lynia-

bocsi, ahogy emi üzijét nézem, valószínű a tabi is mg :roll:

lynia-

Mennyien kertészkedtek ma!!! :D Jövööhéttööl megint rossz idööt mondanak. :(

Lynia! Na, milyen a gyerekszoba? Mikor kapunk fényképet?
Nekem már nagyon nagy a hasam, a hosszú kabátom nem tudom behúzni és itthon már apa nadrágjaiban járok és éppen csak jók rám.... :D
molkata

Hali!

Hétvége: mi itthon vagyunk és lomolunk (ill. a párom és az apukája) a pincében és egy szobában, ugyanis jövő héten jönnek szobát festeni.

Cukor: nekem az van írva a beutalóra, h terheléses cukorvizsgálat 24-28. hét között.

Slambuc: tipikus hortobágyi tésztaétel, azért hívják öhömnek is, mert kicsit nehéz lenyelni és vmi ilyesmi hangot adunk ki. Errefelé megy a vita, h kell-e bele pirospaprika és kolbász. Mivel az én nagyapám gulyás volt a Hortobágyon, a nagybátyám pedig juhász, és ők nem tesznek bele egyiket sem, ezért sztem a slambus fehér, tészta színű és finom :P :P Nagyon jó szabadtéri program bográcsban slambucot főzni.

Új doki: beszéltünk vele, elég fiatal, kb 35 éves. Az előző dokim már dolgozott vele. Megnézte minden eddigi leletemet, kérdezte, h jól vagyok-e. Azt mondta, h mivel csigolyanyitottságom van (S I-es csigolya 1 mm-re nyitott, 12 éves koromban mondták), ezért el kell menni vmi ideggyógyászati szakrendelésre, és ott majd megmondják, h kaphatok-e gerincbe érzéstelenítőt. Ezt eddig senki nem mondta, pedig benne van a kiskönyvemben. :twisted: Egy kicsit azért parázom, mert hogy fogják megállapítani, h most mi a helyzet. 20 éve röntgeneztek, de most azt nem díjaznám. Amúgy a 28. héten kell menni az új dokihoz, addig meg kell csináltatnom a terheléses cukorvizsgálatot. Beszélgetünnk kb. 10-15 percet, és nem kért egy forintot sem. Azt mondta, h vszínűleg június 30. után már fizetnünk kell a kórháznak is. :cry: Nem kérdeztem, nála mennyi egy szülés, de én dokinak max. 50 000 Ft-ot gondolok, pláne, ha a kórháznak is fizetni kell.

Hello Csajok!
Most a héten nem tudalak nagyon követni titeket, sok a meló, és este is sok programunk van.
4 hét múlva abbahagyom a melót és akkor majd tudok jönni minden nap.
20 hetesen voltunk UH-n, 340 g a kis drágánk.
Most már rajtam is észreveszik az állapotomat :D
Egyetlen kicsi szépséghiba van: mióta MagneB/-ot szedek nagyon szorulásom van, ami nagyon új és kellemetlen.
De egyébként óriási a boldogság :lol:

Kép
Kép
emma1976

halihó!

a magnéziumtól szorulása van az embernek? nem is tudtam, azt hittem csak a vastól!
én így hogy iszom a magnéziumot (nem ettől) de mostanság inkább 'menésem van! örülök is, hogy nem az ellentéte!

látom mindenki fest!
Ági nálatok is gyerekszoba lesz?

mi készen vagyunk, megmentettem az új hengerrel! nagyon szép lett, de a képet valamiért nem tudom feltenni gépre! :(
na sebaj, ha most nem sikerül akkor majd olyat kaptok ami már szép függönyös és mesebordűrős és szőnyeges! alig várom, hogy azok is meglegyenek! :D

lynia-

Sikeresen megfáztam :cry: Fogalmam sincs róla hol és mikor, de már tegnap este is köhögtem, ma meg tök szarul vagyok egész nap, és egyre rosszabb :cry: És persze egyedül vagyok a roszcsontokkal akik a rossz idő miatt beszorultak a lakásba, ma nem tudtak kimenni és egész napos a hiszti. Már alig várom, hogy 8óra legyen és elmenjenek aludni :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

hallo Lányok,

rövid bekukkantás, már meg is kívántam a slambucot!!! Jó, hogy mindenki ilyen aktívan tölti a hétvégéjét. Mi ma érkeztünk meg az Őrségből, csuda jó helyen voltunk, ha valaki ilyet tervez a jövőben, ráadásul családoknak is ideális: www.sarkanybiopanzio.hu

Orsi, Gabi és Zsuzsi**,
én voltam a múlt keddi előadáson a Szt. Imrében, és nagyon élvezetes, bátran lehet kérdezni, nagyon sokan voltunk, teli volt a terem. A jövő keddi téma a intimtorna lesz, amelyet egy szülésznő tart, tutira tervezem a megjelenést. Jó lenne ha taliznánk mert olyan egyedül éreztem magam, és ha már együtt "bulizunk" július környékén a kórházban, tök jó lenne megismerni egymást.
Írjatok nyugodtan privit tali ügyben, mert azt tutira elolvasom!

Puszi,
Lidi Mami

Kép
lidikoka

Lynia!

A lakáshelyzet nálunk a következő: van 1+ 2 félszobánk, ebből a nagyszoba már szép, vendégfogadós, nappalis, hálós. Most csináljuk az egyik félszobát, ami pakolós-dolgozós-ebédlős lesz. A gyerekszoba nem ez lenne. Amit annak szánunk, abból kell majd ebbe az újba átpakolni, és azután kezdjük az igazi gyerekszobát. :P Remélem, nem bonyolítottam meg. :wink: Ha nem sikerül ezt így véghez vinnünk, akkor jön a B-terv, vagyis amit most csinálunk, az lesz a gyerekszoba ideiglenesen. Végülis még van 4 hónapunk :P :P

Sziasztok!

Latom Mindenki hetvegezik, szepulnek a szobak;)
(Bocsi, itt nincs ekezet)
En ket napja nem csinalok szinte semmit.
Koszi nagyon aranyosak vagytok, biztos jol fogjuk majd magunk erezni;)

Brigi! Jobbulast!!! Miamarabb gyogyulj meg!
Minden jot a maradek hetvegehez!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: