Na, most próbálok reagálni a korábbi hsz-ra :
Zsizsik, neked van igazad ! Ez az 50 kg, a csúcsom, soha nem voltam több (helyesebben a túlstimu után voltam már 53 is, de az víz volt) Ilyen az alkatom. Ez lehet jó is, meg nem is
NEM bírok hízni, édesanyám is ilyen vékony volt. Talán meséltem, hogy mindháromunkat 45 kg körüli súllyal szülte (Ő volt annyi

) majd a klimax idején kezdett hízni és most elég jó súlyban van, bár szerintem tipikus PCO-s alkat (hasra hízott).
Lehet, hogy sokaknál bejön az, hogy ha felszed pár kg-ot, teherbe tud esni, de erről már beszéltünk a talin is, hogy az is probléma a vékonyaknál, hogyan hízzanak. Mindig is panaszkodtam, hogy higgyétek el, ugyanúgy nehéz hízni, mint fogyni.
Rejo mondta, hogy egy kis koplalás után megindulhat a hízás, de én pl. ha nem eszek 1 hétig rendesen, utána az összeszűkült gyomrom miatt egyre kevesebbet fogok.
Ördögi kör
Zsizsik , fantörpikus, hogy megint 30 napos ciklusod lesz !!! A jövő hónapban nagy eséllyel indulsz, lehet, hogy pé körül ki kéne vennek 1-2 nap szabit
MINITALI : hmm, nekem most már jó a hétfői, szerdai nap is, hiszen nem járok többet tornázni !!!
Örülök, hogy Miron baba jól van !!!!
na, basszus most megint bőgök