A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszi :lol: Remélem neked is lesz ehhez hasonló nemsokára!

kispiskóta

köszi, azon vagyunk :lol:
Vendég

Hahó!

Áfi! Tudom, hogy nem robban, nem is azért :D De nem vágyom be valahogy.
És ezzel az álommal nemcsak hülyéskedtem, hanem tényleg nyomot hagyott. Paksot elhagytam a 6-oson, már az erőmű mellett jártam majdnem, amikor volt az a gombaszerű robbanás. Erre megfordultam a Trabant kombimmal és repesztettem vissza északra, de belül tudtam, hogy hiába. Mintha egy helyben toporogtam volna. Eddig van meg, és legalább 15 éves álom.

Tényleg, friss babás lányok, kiszámoltátok már a kiírásotokat? Az enyim november 4 vagy 5 lesz.

Kispiskóta! Szép a bébi és a poci is!

Jobbulást-kívánságokat még mindig köszönjük! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm a jobbulásos hozzászólásokat, remélem nem sokáig leszek ilyen gyenge. (ma még csak 1x hánytam, hasmenés nem volt), de olyan gyenge vok, ...

Kata, örülök.

Szirmi. Férjem amúgy nem jönne velem (szerintem), de megkérdeztem, hogy van-e kedve a babnetes talihoz + erőmű látogatáshoz, és azt mondta, nagyon szívesen megnézné! Úgyhogy jelentkezünk. Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hello Csajok!

Kispiskóta: szép pocak :lol:

Szirom: szegény Miksa! Én is ilyen beteges voltam kiskoromban, most meg ha 5 évben 1x elkap valami, amit aztán 2 nap alatt kiheverek...

Áfi: Azt hiszem szarul érezném magam, ha azért autóznál 4-5 órát, hogy odaszállíts Magatokhoz, miközben Te vagy a háziasszony, meg ott a Csodababó is...Tudom, hogy szívesen tennéd, de akkor is...

Boniko: köszi a szállítás-felajánlást Áfiékhoz! Majd szólj, ha már tudsz véglegeset!

Sonjus: Neked is köszi!

Melcsi: de drága vagy, hogy hiányoltad, hogy nem írok magamról :lol: mindjárt meg is teszem :lol: jaj, annyira irigyellek ezért a készülődésért!!! :lol:

Rólam: most mértem pár napig hőt, úgyhogy dobok egy hőgörbét...
aki ezen eligazodik, és megmondja a tuti frankót, hogy miért ment fel a hőm, annak hálás leszek :lol: Ráadásul még javában szedem a Closti-t meg az ösztrogént

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso no :idea:
Vendég

Szilbee! Mostanság lenne a mensid, ezért szokott barnázni ilyenkor. Tedd magad vízszintesbe, amikor csak tudod, és egyél magnéziumot! De ha megnyugtat, hívd fel dokokádat!

Piskóta! Marcilak király!

Szezsó, nekem nem ment fel eyiktől sem, nem tudom, miért csinálja.

Kép
zölddisznó

Köszönöm a priviket (is)! :D

De: 1. cn
Semmi baj!!!! Ápr.-május az én hónapom!!! :idea:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi!

Örülök, hogy jobban vagy :lol:
Vendég

Snufi!

Akkor áprilisra fel!!!!!!

Ma megkérdeztem a páromat mit szól a beutalóhoz (kiskatona vizsgálat) azt mondta, hogy nem megy el különben is van aki évekig próbálkozik, mi meg csak fél éve :twisted: :twisted: :twisted:
Még nyaggatni fogom, aztán tényleg feladom és elkezdem szedni a fogit, ha Ő úgy akkor én is úgy.
Makacs, önfejű, jelen pillanatban hisztis konok csaj vagyok.
(és még Ő vetette fel, hogy legyen gyerek????????????)

Kép
klarissza32

Snufi, jobbulást! 1 cn :evil:

Klarissza hát nem lennék a helyedbe! A legrosszabb ilyenkor a tudat hogy bármit csinálok, sem fog elmenni!

Szezso, jelen pillnatban úgy néz ki, hogy volt pé-d, de persze nem biztos! Habár a múltkori ciklusod mintha nagyon rövid lett volna?!

Kép
kata05

Klarissza: pasik :evil: :evil: :evil:

Kata: igen, úgy néz ki egyelőre, hogy pé volt...na de 5.napon :shock:
eddig legalább 10. cn-ig kitartottam...24-25 napos ciklusaim voltak mostanában...de ez az 5.nap, ez nagyon gáz lenne...

SzezsoKép
KépKép
szezso

klarissza :cry:
Vendég

szezso sosem lehet tudni . a női szervezet....
Vendég

Szezso, mondjuk az 5. nap tényleg korán van, meg nem is nagyon voltatok együtt, ha jól látom?!

Kép
kata05

nézd meg szezso az én görbém :? asszem 3 oldallal előbb van
Vendég

nekem is furi vol ahőm, bár nekem closti nélkül
Vendég

Sziasztok

Snufi, 1 cn :( Gyógyulgassál!!!

Zöldi, én tegnap szedtem elöször ultrot, egyiket szájba. a másik meg fekvés előtt. a reggeli utáninál meg felkeltem. Nem szabad???

Kata, örülök, hogy már nem fáj a hasad.

Szirom, most pöttömkénél már érzel valamit? Jövő héten lesz uh is?

Szilbee, álomkor :) barnázás, ha most lenne mensid akár normális is lehet de inkább dokit kérdezd.

Kispiskota, Marci édes azon a képen. Kis ufó :) :)

Klarissza. Pasid :( Annyira nem értem ezt a hozzállást és ki is akaszt. Na mindegy.

puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kata: de voltunk, csak tegnap, a mensi miatt nem előbb :oops:

Boniko: kerestem, de nem találtam a görbédet... :roll:

Még azon gondolkodom, hogy a mensi előtti 3 nap, amikor arra vártam, hogy megjöjjön, a progeszteron abbahagyása után, nem zavarhatott-e be? :roll:

Na, nem agyalok tovább, hétfőn UH...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja jövő hét keddi időjárás:

Kép

KépKép
Kép
csikken

Csikken: már én is hallottam, hogy jön a hó :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Úgy látszik idén Sándor, József , Benedek nem a meleget hozza zsákjában :(

KépKép
Kép
csikken

Csikken, nem tudom utrot. Reggeli és esti az vízszintesen szívódik, de a délutáni az bizony függőlegesen. Szerintem nem baj.

Klarissza! Kép Kép

Kép
zölddisznó

ÉN NEM AKAROK HAVAT!, MELEGET AKAROK RÜGYEZŐ FÁKAT, VIRÁGZÓ RÉTEKET ÉS SOK KIS BABÁT A POCAKOKBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap horgászni megyünk hajnali 3.45-kor kelünk fel!

Kép
klarissza32

Szezso szerintem még ezután lesz pé-d, de ha meg tegnap volt akkor sincs baj, mert elkaptátok! Azt mondta a dokim, hogy amikor felmegy a hőm akkor kell együtt lenni reggel is meg este is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
klarissza32

csikken Hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó????????????????

Uham, atyám!

CSatlakozom KLArisszához,

ÉN NEM AKAROK HAVAT!, MELEGET AKAROK RÜGYEZŐ FÁKAT, VIRÁGZÓ RÉTEKET ÉS SOK KIS BABÁT A POCAKOKBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

lányok! Elevit mellé ti szedtek valamit?
Vendég

ööö persze aki azt szedi :oops:
Vendég

Klarissza: köszi, amit írtál a pé-mről :lol: jobb kedvem lett :lol:

Boni: szedtem Elevitet, de túl magas lett tőle a vasam, így most nem szedem. Szerintem E vitamint meg folsavat még nyomathatsz magadba pluszban...De Coca a vitaminszakértő :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

köszi szezso :lol:
Vendég

köszi szezso :lol: küldetm privit
Vendég

Jó Éjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Jó éjt Neked is Boni!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt, Kép
Vendég

ÉS akkor a hőm mai állása.
:oops: Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szép napot!

Boni, ez nagyon babás görbusznak tűnik! És már csak 3 nap a tesztig? Én még mindig korábbra tenném a pé-det, talán 22-23. napra. Akkor pedig a 9. DPO táján meg is lehetett a beágyazódás.
Na, most már csak reménykedni kell!

Mindenkinek kellemes ünneplést! Mi itthon leszünk, talán a játszóra megyünk ma ki.

Pusza
Vendég

Jó reggelt
Bocsi, hogy ritkán jövök :oops: Tömören rólam: Leadtam már a szakdogám, külső konzulensem ötöst javasolt :P Jövőhét kedden megyek vérévtelre. Apa ugyanúgy cigizik :twisted: Szerintem tegnap volt pé :wink:
Kép

visszaolvasok

Kép
gaby25

Találka: még gondolkodom :wink: ha megyünk, hozzánk befér 3 ember. Még megbeszélem apával. Babák lesznek, mert akkor tuti lesz kedve jönni :wink:

Sonjus
hát tényleg gáz amit csináltak, de a Kaáliban tui jó kezekben leszel :wink:

Bettike
ééééén is akarok és ééén is toporzékolok :wink: nálunk is van pocakos kolleganő, és mindig irigykedek ha meglátom :oops:

Kata
izgulsz már? mindjárt itt a nagy nap :D

Robcsi
nagy étvágyad lett úgy látom :D végülis ketten esztek :P :wink:

Szilcsi
hőmérőfóbiád van de a tikeren mégis hőmérő van :lol:

Katica
nincs már olyan messze a nyár, 2,5 hónap :wink: és addig még össze is jöhet :wink:

Klarissza
biztos jó helyen lennének a picik, szóval nyerd meg azt a lottó ötöst :wink:

Áfi
szuper a sztárfotód :D annyira örülök nektek :D

Szirom
szegény Miksa :( a műtét után biztos megszűnik ez a probléma, nekem asszem 2 évesen vették ki az orrmandulám :wink:

Sfi
jobbulást, migamarabb gyógyulj meg. Fránya piri :(

Coca
ez jó, tampon eladó :lol: az nem kell senkinek :lol: jobban mondva nem akarjuk hogy kelljen :wink: igaz csajok? :P

Kispiskóta
szép pocika és sztárfotó :)

Szezso
hát érdekes hogy a 6-7. napon így fenn van a hőd :roll:

Kép
gaby25

Gaby,
gratula a szakdogádhoz! Reméelm a végső jegy is ötös lesz!

Én ma elvétve leszek ma mert konyhát festünk (hogy szép legyen mire jöttök :D ) Nem ám, amúgy is kellett volna, kislányom miatt tisza dzsuva a fal, de most kifogunk ám rajta!!! Mosható festéket vetünk :lol:
Vendég

Jah, és Gaby,
ugyan már nem baba, de egy 3 éves még mindenképp kisgyerek. Azzal szolgálhatok!!! Ugye így már van kedved jönni?! 8)
Vendég

Áfi
Nekem van kedvem :wink: Megbeszélem apával is :P A 3 éves kor tökéletesen megfelelő :D :wink: Vele már lehet játszani, apa bizti rajzolna neki valami szépet :P

Kép
gaby25

Athiz, ha 22 23 án volt peteérésem, akkor viszont nem lehet babás görbe :idea:
gaby majd eljön apillanat éd a párod simán lemond a cigiről.mi is dohányoztunk, de aztán mindketten letettük :lol:
Vendég

Boniko
én is dohányoztam, igaz sosem voltam erős bagós, nem remegtrem a cigiért. Néha napján elszívok mostanában is egy-egy szálat. Apa nem úgy néz ki, mintha őt bátmi is rávenné arra, hogy letegye, vagy legalább fele annyit szívjon. Pár napig sikerült neki a napi 10-15 szál, de azóta is 1- másfél doboz az adag. :twisted: Pár napig kiment a lakásból cigizni, de azt sem sikerül véghez vinnie mostanában. Ez van :(

Kép
gaby25

eybébként remélem ma nem lesz szuper tavaszi idő, mert a párom külföldön van, és nem engedi, hoyg egyedül kimenjek a tüntetők közé. INkább fessek tojásokat :wink:
Vendég

gaby a páromnaponta elszívott 1 1,5 dobozzal, aztán letette már 4 éve. ő sem gondolta volna, meg én sem. ne aadd fel a reményt :wink:

egyébként garatula az 5ös értékeléshez :lol:
Vendég

Áfi Jöjjek festeni? :wink: falfreskót bevállalok :lol:
Vendég

mindenki szabadágon van? :lol:
Vendég

Gaby! Én is gratula irományhoz! Nagy meló lehetett...

Áfi! A kerítést nem kéne lefesteni? :wink:

Boni! Hogy halad a tojásfestés?

Kép
zölddisznó

zöldi ár 22 db kész
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: