A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok

Mano_2
nem vigasztalasbol akarom irni de en 58-rol ugrottam 80 kg-ra (brrr) s csak 6 centivel vagyok a torpemeret felett Kép a hasam is 106 cm es meg csak a 34. heten vagyok... szoval szerintem meg buszke is lehetsz magadra Képminden csak viszonyitas kerdese

Savasodas
nekem is a kozepidoben volt, rovid ideig (szerintem hamar elmulik) rendszertelen eves es bizonyos taplalekok miatt, en a cukor stop tipusu kekszet majszoltam tobb kevesebb sikerrel.

Pocoka

meg mindig a Peterfybe jarsz, mert ott az UH-ra vinni kell az AFP eredmenyt, s en sem tudtam honnan kell elkerni, a vedonom azt mondta o tole kapom meg az eredmenyt, erre ott volt a terhesgondozoban, az UH-s dokiba viszont ram aggatott csodas jelzoket. Kép Szerencsere tobbet nem talalkoztam vele... Valahol olvastam rola jot is, lehet hogy csak epp a "nehez napok" egyiken talalkoztam vele?
Epp akkor erdeklodott valaki telefonon a 4d-s uh felol, hat miutan letette a telefont, volt egypar szarkasztikus megjegyzese. (Menjel csak, dobjad ki a penzed, aztan meg ugy sem vallanak felelosseget az eredmenyert.)Ugy felidegesitette magat, hogy elrohant, az utanam jovok nagy szerencsejere Kép

Szisz

en amint betancoltam egy nogyogyaszhoz (akkori ismereteim szerint 6 hetes terhesen), aki el sem hitte, hogy terhes vagyok (bar kesobb hozatette, hogy ezt az anyak erzik Kép) csinalt méhnyakrak tesztet es elkuldott terhessegi tesztre is. Nem volt ebbol sem semmi gond, s legalabb nem idegeskedtem h. mi van ha vmi baj van. De nekem nem volt valasztott orvosom, csak rendelesre jartam.

Leszter
off
kepzeld beteg OE kutyaja, muteni fogjak, es a kedves "kollegak" nem tul kedvesek vele Kép eleg furcsa, azert remelem sikerulni fog a mutet
en csak 10%-ra igerem a talin valo reszvetelt, emg mindig ez a lakasugy Kép, dolgozatok irasa a PHD-ra , azert remelem jo lesz a tali

sziasztok
Zsurlo
34
Zsurlo

Gombóc Kép
Gratulálok szívbõl Zsomborhoz! Nem véletlenül nem írtál ma...
Ányez
28+1
Anyez

Gomboc!Kép

Hatalmas gratula a kicsi fiuhoz, nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!Kép De jo, hogy Zsombor Viktor kihasznalta a kapott 2 nap haladekot!KépKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100g, 53cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290g, 52cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050g, 53cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550g, 53cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760g, 52cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400g, 54cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800g, 55cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420g, 53cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035g, 49cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510g, 56cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Gombóc Kép Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
</pre>
leszter

Lányok Kép
Nem tapasztalatból írom, de vhol olvastam, hogy hatásos savasságra pár szem mogyoró rágcsálása.
Sziasztok
Ányez
28+1
Anyez

Gomboc! Kép Kép
Nagy ,nagy gratula a babohoz!!!!!!!! Kép sok ,sok tejcit kivanok nektek es boldogsagot!
(Kataa koszi a HIRT! Kép )

Mariann
Udv. itt! Kép Tenyleg hosszu meg az ut a vegeid, de szerintem elvezd ki. A vegen mar ugy is csak nyuglodni fogsz! Kép

Kangi!
Kicsit pihenj mar! Folyamatosan csinalsz valamit....Kép

Lanyok
En mar ott tartok,ha felkelek az agybol 3 percen belul beton kemeny a pocakom...

Norkini
36+3
norkini

Sziasztok!

Koszi mindenkinek az ajandekotleteket!Kép Hmmm, fa epitokocka, lehet, hogy ez lesz, vegul is ha van is mar neki, minel tobb van, annal magasabb tornyot lehet epiteni belole. Azert ha van meg otlete valakinek, koszonettel fogadom.Kép

Pocoka,
Az AFP-re nekem sem kellett ehgyomorra menni. De erthetetlen, hogy miert varialtak ennyit.

Kangi,
Ok, akkor a pekseg elott talizzunk. En is zoldbabot foztem ma.Kép

Manocska,
Az en kispapim mar megszokta a talalkozokat, mert en korabban eskuvos forumos talalkozon is voltam parszor (nehany friss kismamat is meg onnan ismerek), sot, most mar O is szeretne jonni, kivancsisagbol.Kép

Ildianyu,
Tudom, hogy ez a 10 nap most egy orokkevalosagnak tunik, probald elfoglalni magad... Biztos nem lesz semmi baj, a dokid is azt mondta, hogy ez teljesen normalisan is elofordulhat. Na meg az UH sem 100%-os azert... Engem 8 es fel hetesen beparaztatott egy doki, hogy nem latja a babat, csak valami maszatot a petezsakban. En masnap reggelig kellett csak, hogy kibirjam, mert akkorra berendelt a korhazba, hogy nezzenek meg masik geppel is. Hat azt a delutant es ejszakat nem kivanom senkinek...Kép Aztan masnap meg ott integetett a babuci a kis vegtagbimboival.Kép Egy biztos: azota nem jartam annal a dokinal...

Mariann,
Udv kozottunk, irj minel gyakrabban!Kép

Zsurlo,
Kar, hogy nem tudsz jonni a talira.
OFF: Es mi a gond a kutyuval? Amugy ha nem kedvesek vele (melyik dokirol van szo?), az tenyleg negy genyosag, mert OE mindig a leheto legkeszsegesebb...

GombocKép
Meg egyszer gratulalok, sok-sok tejcit. Annyit gondoltunk ma Ratok kispapaval.Kép

Puszi:

Leszter
29+5
leszter

Gombocnak gratula a kisfickohoz! Gyanus is volt ez a nagy delelotti hallgatas! Kép

Ajandek: Duploval mellefogni nem nagyon lehet! Tuti jatek, torhetetlen, es nagyon kreativ, az en gyerekeim imadjak! Meg amit meg Ildianyu javasolt, az a jatek, amibe kulonbozo formakat lehet bedugdosni!

Magzatviz: epp mult heten hallottam itt (Nemetorszagban)valakitol, hogy vagy ket honapig folyt a magzatvize, de meg uszodaba is jart igy! Allitolag a magzatviz felreismerhetetlenul edeskes szagu, mig a folyas altalaban nem. Szerintem a magzatviz mennyisege lehet alkati adottsag is, raadasul el is nezhette a doki. Gondolom ezt is valamilyen parameterek alapjan saccoljak, mint ahogy a baba sulyat is, es fennall a tevedes lehetosege is! Szoval nyugi! Kismamaijesztgetes mara megvolt!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

Gomboc, Zsombor es Apukaja,
Oriasi gratula nektek, es sok tejcsit.

Leszter,
Ha jol emlekszem a Nyugati kornyeken van egy tok jo jatekbolt, ahol edi fajatakokat lehet venni. Matyi kb. egy evesen kapott egy olyan puzzel szeru jatekot, ami egy falap es abrak vannak rajta, amiket ki lehet venni es visszatenni, illetve ugyanonnan kaptunk egy ari lovacskas korhintat ami zenelt is. De lattam ott fabol kiskacsat es egyeb allatot, amit kesobb ha elindul huzigalhat.
Gyomoreges, hat most meg a langyos tejig, joghurtig, felulo helyzetig jutottam el csak, de mar gonndolkodom valami savlekoto gyogyi beszerzesen.

Ujak, udv korunkben!

Ari,Kép
Ezt meg nem hallottam, de lehet, hogy kiprobalom.

EditKép
Gratula a babohoz.

Pocoka,
Tenyleg nem semmi, hogy te rohangasztal a verrel, de a lenyeg, hogy meglesz az eredmeny. Az UH kepek tunderiek.Kép

Ildianyu,
Ne izgulj, kovetkezo alkalommal, majd tok jol fogjatok latni.

Urszila,
Jo fej lehet a dokinenid es igaza is van. Mi is fertotlenitettunk persze, de tulzasba azert nem vittem, mondjuk en csak szopiztattam, igy azert kevesebb volt a gond. Oblitot egyaltalan nem hasznaltam egy eves koraig.

Most rohanok, mert lekesem a tanfolyamot.
Angi
21+4
angela2

Sziasztok

gratula Gombocnak es Gombockanak! Igy mar megis jobb a korhazban lenni.

Ildianyu
szerintem ez nem jelent semmit, nekem ketszer volt telodo gyomor es egyszer üres, a doki csak rohogott, mondjuk en sem ettem semmit egesz delelott, hat akkor a majomka...
8 nap mulva biztos neki is epp telni fog a gyomra.

Leszter
a mehevel van valami baj, az altatassal lehetnek bajok mert mar nagyon idos a kutyus, egyebkentvalami kollegeak kozotti rivalizalasrol lehet szo, mert nem szeretik azt az emberket, vagy tul fiatalnak tartjak aki bekuldte

hurra vege a melonak
sziasztok
Zsurlo
Zsurlo

Leszter,
Hi-hi, a kispapik csak irígykedjenek:o))))))))))
Manócska
17+6
Manócska

Gombóc, gratula a kis Zsomborhoz!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sok boldogságot nektek!!!!!!!
Pusz
Franyo
36
franyo

SZiasztok!

Na, milyen jó hírre jöttem vissza! Kép

Gombóc! Gratulálok Zsomborhoz! Kép

Leszter! Nálunk játékügyben (Ármin 14,5 hó) az utóbbi hetekben nagyon bejöttek a bábok - persze, csak akkor, ha állat és az uncsi! DE folyton hozza, hogy húzzuk fel és énekeljenek, táncoljanak! Aztán vannak nagyon jó mesekönyvek, az ún. ablakos vagy korongos könyvek, ezeket is nagyon szereti most Ármin. A faépítõk is jók szerintem (a mûanyagban az a rossz, hogy mi is kaptunk karácsonyra többektól is, csakhogy a különféle gyártmányúak nem kompatibilisek egyméssal, így hiába van egy rakat, csak több kis mû készülhet belõle. Igaz, egyelõre Ármin építeni nem, csak rombolni szereti õket)

Ari! Kulcsár dr-ról még csak nem is hallottam eddig - de hát még csak a másodikat szülöm a MÁV-ban KépKépKép De biztos jófej, ha hozzá jársz! Jó sokan vagyunk ám itt MÁV-osok! Kép

Ildianyu! Biztos nem lesz semmi baj! Kép De szívesen drukkolok feleslegesen is! KépKépKép

Babaruhák: már nem tudom, ki kérdezte, úgyhogy csak válaszolok: mi is törekedtünk a 100% pamutra, bodyból mindenképp, de jó, ha a többi sem mûszálas! Én Ármin 3 hónapos koráig vasaltam mindent (mosás uúgy, ahogy ZSuzsi írta: öbnlítõ nélkül, kevés mosószerrel, utána 2x-i tiszta vizes öblítés), aztán 6 hónapos koráig még vasaltam a bodykat, most meg már nem Kép. Mi pólyát nem hgasználtunk egyáltalán, hálózsákot annál inkább (errõl már írtam korábban). Bodykból nálunk az vált be leginkább, aminek ún, borítéknyaka volt - de ez csak jó minõség esetén érvényes, mert a vacak az elsõ mosásnál úgy kinyúlik, hogy lecsúszik a vállán. Egyébként a vállon patentolósak jöttek be, mert én is aggódtam, hogy nyomhatják õt máshol. A rugiknál is azok váltak be, amin nem volt rátét, gomb, rávasalt mûanyag minta, fodor, csipke, stb., mert szerintem ezek is zavarhatják a babát, csakúgy, mint az egyébként roppant fiús galléros bodyk. Rugiból vagy lábon nyithatósat, vagy a "T" alakban nyílósat szerettem, ami nem volt nyitható alul, azokat nem is használtuk! Fürdõlepedõbõl szerintem kell 2-4 db, persze,k azokat is vasaltam - viszont mi nagyon ritkán fürdettük Ármint (kb. kéthetente), mert nagyon szenvedett tõle, így könnyû volt mindig újat adni neki.

Angéla! A rizsnyákot én ajánlottam nyomorégésre! Nem kell éjjel fõzni Kép, megfõzve a hûtõben eláll kb. egy hétig! Kép Nekem bevált még a mandula ill. az igazi marcipán is (ami sok mandulából van kevés cukorral). Olvastam, hogy hamar vissza kell majd menned dolgozni - nagyon nenm irígyellek érte! Kép Végleg éltek kint vagy csak ideiglenesen?

Kaska! Tényleg nagyon szentiment vagy! Kép Nem vagy te véletlenül terhes??????? KépKépKépKépKépKép Ha még mostanában rájössz a jövõbe pillantás módszerére, oszd meg velünk is, én is szívesen élnék a lehetõséggel! Kép

A mi babácskánk is olyan sokat mocorog már! KépKépKép Úgy szeretem érezni, ahogy hullámoztatja a hasamat! Kép És szerencsére engem sem visel meg az epediéta: rájöttem, hogy azért van mibõl válogatnom az étkek közül és most már direkt kihívásnak érzem, hogy az engedélyezett anyagokból és módon mindenki számára ehetõ dolgokat varázsoljak - eddig sikerrel! Kép Csak a vasárnapi kávétortámat sajnálom Kép De lehet, hogy anyukám kitalál valami jó megoldást arra is! KépKépKép

Márti
21+0
márti

Zsurlo
még mindig a Péterfy, most készülök váltani. Még hezitálok, szemezgetek innen a babnetrõl, illetve felmerült bennem, hogy nõ nõgyógyászt szeretnék, nem férfit. Szerintetek?

Az úszásról mi a véleményetek? Szerintetek se szabad járni? Én annyira élvezem a vízben a mozgást pocakosan, sajnálnám, ha le kellene róla mondanom. Csak azt nem tudom, hogy miképp lehet az ember biztos a víz tisztaságában.

Manócska
én is nagggyon kíváncsi vagyok rá, hogy fiú/lány, nehogy azt hidd, hogy engem nem érdekel! Kép

Lányok, tudtok olyan kórházat, ahol az apuka is bent aludhat a szülés után az újdonsült anyukával? (kiv. Telki)

Pocóka
17+4
Pocóka (pocóka)

Leszter! A neked szánrt elsõ mondat érthetetlen lett Kép, nem tudom, hogy tûnhetett el a közepe???? Szóval: a báb akkor jó, ha van, aki báboz vele a babának, mert különben csak olyan, mint egy plüssállat és az az uncsi! KépKép:9

Angéla! Persze GYomorégés és nem NYomorégés! KépKépKép

Márti
márti

MÁV-os kismamekok,
ismertek Kisfaludy (vagy Kisvalvi)doktor urat? A MÁV-os topic-ban már nézelõdtem, de még Tõletek is megkérdem, ha nem baj...

illetve szeretnék bemenni a szülészetre körülnézni, azt milyen formában engedik? Ha egyáltalán engedik úgy, hogy nem ott van az orvosom (egyelõre)

hálás köszönet!!

Pocóka
Pocóka (pocóka)

Pocóka!

A barátnõm most szült 2 hete a MÁV-ban,nagyon meg volt elégedve mindennel és mindenkivel,de szerintem az apuka ott sem aludhat bent.(sajna)
Mindjárt kideritem a dokija nevét Neked,nagyon ajánlotta bár én nem Magyarországon fogok szûlni.
Egyébbként én is most váltottam dokit és most egy nõ nõgyógyászhoz járok itt Belgiumban.Szerintem ha úgy fogjuk fel hogy doki ,és nem a nemét átjuk benne semmi gondot nem okoz.Egy a lényeg hogy bizzunk benne!
Mindjárt megtudom a doki nevét,és akkor megirom!(Hires)

Mariann
Névtelen

Köszi Mariann, várom!
Pocóka (pocóka)

Pocóka!
Én nem ismerem Kuisfalvyt, csak a nevét - érdemes Virágtól érdeklõdni a MÁV-osban, úgy emlékszem, õ náéla szült! A bentalvásról nem tudok biztosat, de mintha a fizetõs szobában lehetne? SZülõszobalátogatás minden hónap 2. szerdáûján este 6 után van, de ha felhívod õket, hogy körül szeretnél nézni, lehet, hogy engedig egyesével is máskor!

Márti
márti

Pocoka,
Nekem a Kisfalvi doki csinalta a muszeres befejezesemet 3 eve, nagyon szimpinek tunt!
Latta, hogy nagyon el vagyok keseredve, es azzal vigasztalt, hogy nyugodtan szulhetek meg husz gyereket is!

Ha be akarsz menni, szerintem hivd fel a dokit, es mondd meg neki, hogy szeretned megismerni szemelyesen, ill. megnezni a korhazat!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

Franciaorszagban noi dokim volt! Eloszor baromira feltem elmenni hozza, de igy utolag azt mondom, hogy o volt az egyetlen nogyogyi eletemben, akiben megbiztam! Ez persze nem attol fugg, hogy no, vagy ferfi, de nekem sikerult egy nagyon jo noi nogyogyaszt kifognom!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

Pocóka!

Szerintem valami etetés miatt nem válaszolnak az sms-re,de este beszélek velük.De a szülésznõjüket biztosan tudom Körõs Otilía volt.

Most jött az sms: Herczegh Szabolcs a doki!!!!

Keresd fel,õ biztos tuti.Ha otthon lennék én is hozzá mennék.

Mariann
Névtelen

Köszönöm mindenkinek, azt hiszem felhívom õket, körülnézek, aztán majd jön a többi magától!

Mariann, felírtam, köszi!
Pocóka (pocóka)

Pocóka,
én is imádok úszni, de nekem is azt mondta a doki, hogy a fertõzés veszélyek miatt kerüljem a dolgot:o(
nem tudom, de azóta inkább nem járok. Kéne egy saját medence:o)))))))) van egy felfújható, kerti, de abban nem lehet úszni, max hûsölni, de a minimanónak biztosan jó lesz késõbb:o))))
ha valaki tud olyan helyet, emi tuti fertõzésveszély mentes, oda én is szívesen járnék!

Manócska
17+6
Manócska

Marti,
NyomoregesKép
Kosz a tippet, valszeg ezt is kiprobalom, a marcipan mogyoro sajna nekem nem jott be.
Ugyi vagy, hogy tudod tartani az epedietat. Multkor kertel CH dietat, az epedietad mennyire CH szegeny?
A visszamenes nekem is fajdalmas dolog, de ez van. Ugy nez ki atmenetileg elunk csak kint, meg kb. masfel evunk van, bar a ferjem fonoke szivesen itt marasztalna ot.

Uszisok,
Valoban nagyon jo lenne, de nem tudom mennyire erheto el az viztisztasag, amire azert most szukseg van. En magambol kiindulva nagyon konnyen osszeszedek mindent, ezert is hagytam ki terhesen az uszast.

Pocoka,
Ha a dokid ellenzi az uszit jarjal tornazni, sokan kozulunk ezt teszik. Ha nem talalsz olyat, ami idopontilag jo, akkor lehet terhestorna kazikat kapni, amiket otthon megcsinalhatsz(en is ezt teszem). Emlekszem Matyival kisterhesen jokat rohogtem, hogy ez is torna, aztan huszon x heten mar orultem, ha vegig tudtam csinalni.

Zsurlo,
Ne parazz a kilok miatt en anno a fiammal 12Kg-t hiztam, most ezt a terhesseget kevesebbrol kezdtem, mint az elsot.

Angi
21+4
angela2

Zsurlo,
Meg akartam kerdazni milyen temakorben irod a PH.D.-at?

Angi
angela2

Gombóc Kép
Hatalmas gratula! Sok boldogságot!

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Miszike! Kép
Nem örülök, ha másnak is rossz a kedve, de legalább érzem, hogy nem vagyok egyedül! Köszi!
Ja, és én nem olyan lehajtható iagzi szoptatós melltartót szeretnék, hanem amilyet anno is használtam, vagyis elõl nyíló, tök egyszerû pamut melltartót keresek. Holnap megyek a kórházba, utána még egy kísérletet teszek, körülnézek! Ezt is köszi! Kép

Ildianyu!
Nem irigyellek, de tudod, én is jó sokat izgulok a sok magzatvizem miatt. Holnap is lesz szív UH kontroll. És megkapom az egyéb vizsgálatok eredméynét is. Tudom, hogy hosszú a 10 nap, de eljön, és majd megnyugtatnak! Kép Kép Kép

Ari! Kép
Te is Gödöllõrõl? Már hárman vagyunk!!! Mekkora az elsõ gyermeked?

Urszila! Kép
Tényleg lehetne már egy gödöllõi minitali!

És persze!!!!!! GOMBÓCNAK ÓRIÁSI GRATULA a kisfiához!!!!
Lehet, hogy holnap látom õket?

Puszi: Judó
36+2
judó

Myssnia,
Akkor most jon Kispici, aztan en, aztan utana te is belehuzhatsz! Kép
Vagy lehet, hogy most en jovok? Ki tudja?! Kedves ferjem olyan klasszul feltette a borondot a szekreny tetejere, hogy ramzuhant...nem tett jot, azota faj a pocakom, hatam!
Ugyhogy a ma esti fuggonyvarrast lehet, hogy kihagyom es inkabb olvasok egy kicsit...es megnezem a Veszhelyzetet!

Pocoka,
Ha amugy regen rendszeresen jartal uszni, de nem latogattad emiatt surun a nogyogyaszodat kulonbozo huvelykupokert, akkor most is nyugodtan eljarhatsz hebe-hoba!
Van direkt kismamaknak aqua-fitness (www.nandu.hu-n talalsz is rola bovebben infot!)!
Az uszas szerintem nagyon kellemes dolog kismamaknak, tehermentesiti a gerincet, es ellazit! Barcsak lenne tenger a kozelemben (sajna en az usziban mindig osszeszedek valamit!)!!!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

Judó
Ma én sem vagyok toppon. Minden kismama ilyen türelmetlen a vége felé, mert ha velem egy nap nem történik semmi, akkor minden bajom van. Holnap kitalálok valami mesterséges programot. De mit??? Mindegy csak házon kívül legyen.
A délután folyamán össze-vissza ettem mindenfélét, vissza sem merek gondolni. Kép Depi-depi-depiiii

Ildianyu
Nekem most lett kicsivel több a magzatvíz, és buta módon azt gondolom, hogy mindjárt szétpukkanok, mert úgy feszül a hasfalam. Kép Persze ez nem következhet be. De nem is aggódóm így a vége felé már annyira.

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Tovabbra is koszi mindenkinek az ajandekotleteket.Kép Ha esetleg valaki tudja annak a fajatekboltnak (a Nyugatinal) a nevet-cimet, amelyikrol Angi irt, megkoszonnem.

Zsurlo,
Remelem, nem szegeny kutya sinyli meg a kedves kollegak rivalizalasat...

Marti,
Marcipan!!! Ez az, ez kell nekem a gyomoregesre, imadom, es most lesz indokom, hogy vegyek!KépKépKép Es hol lehet "igazi" marcipant kapni?

Zsuzsi,
De jo neked, en is uuugy neznek Veszhelyzetet, de itt most abbahagytak.Kép

Megyek, letamadom a fagyasztot, es halaszok egy kis parfetortat!KépKép

Puszi:

Leszter
29+5
leszter

Zsuzsi Kép
Inkább fogjam be a szám, ugye? Te pedig inkább pihennél a gyerkõcõk mellett, én meg itt nyavajgok...
Tényleg Te már a 39. héten jársz. És eddig minden ok, ami kis gigszer volt, az is megoldódott. Úgyhogy hajrá!!!
A börönd után meg igencsak tessék pihenni egy kicsit.

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Leszter Kép
Parféevés után nem dobnál be egy táblázatot, ha nem nagy ügy? Kép
Mert most elõrébb kerültünk egy kicsit. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Keresed parancs.Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 39+5 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]2.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 39+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Pirus [size=-2]2002.04.26.[/size] 39+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]4.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 39+2 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]5.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 38+3 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 37+4 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]7.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 36+4 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]8.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 36+4 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]9.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 36+2 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]10.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 35+3 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]11.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 35+2 26 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]12.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 34+4 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 33+4 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 33+2 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]15.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 33+2 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]16.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 33+1 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]17.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 32+6 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]18.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 31+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]19.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 31+4 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]20.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 30+5 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]21.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 29+5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]22.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 29+0 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]23.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 28+2 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]24.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 28+2 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]25.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 28+1 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 28+0 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]27.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 27+3 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]28.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 26+4 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]29.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 25+2 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]30.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 25+1 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]31.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 24+1 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]32.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 23+3 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]33.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 23+0 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]34.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 21+4 30 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]35.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 21+1 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]36.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 19+6 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]37.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+2 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]38.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+2 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]39.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+2 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]40.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 19+0 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]41.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 18+6 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]42.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 17+6 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]43.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 17+5 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]44.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 17+4 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]45.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 16+3 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]46.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 16+0 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]47.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 15+2 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
</pre>

Barbirol senki nem tud semmit?

Udv:

Leszter
29+5
leszter

Myssnia,
Mar a 40. hetben vagyok!!! Jo, ha hetvegeig kihuzom szerintem! Most mar jo lenne Anyut megvarni, ha mar eddig kihuztam! Aztan talan vasarnap mar szulhetek is eppenseggel! Eddig mindig 3 ill. 2 nappal elobb szultem, mint a "kiiras"!
Elvezd az unatkozast, mert utana mar legkozelebb ugy nyugdijazasod kornyeken lehet ra eselyed!

Leszter,
A Baross utcanal ket fajatekbolt is van, egy latszik a villamosmegallobol is, a masik pedig a SOTE Klinika fele van!

Visszadoglok a kanapera, mert szerintem ez a borond-dolog megartott! Meg ket nap es jon Anyu! Addig ki kell birni!!!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

LeszterKép
Köszi szépen, nagyon aranyos vagy!
Barbival, és Pirussal vajon mi lehet? Ja most látom, hogy te is írtad. Kép Megnézem, nem-e másik topikban van már Kép

ZsuzsiKép
Akkor én pedig a 38. héten vagyok. Kép Ezzel mindig kavarásban voltam.
Tapasztalat hijján, csak arra tudok támaszkodni, hogy anyukám mindig korábban szült, 1 héttel, 2 héttel, engem utoljára pár nappal. Bár szokták mondani, hogy ez nem jelent semmit, de ha mégis úgy lenne, akkor... De nem hiszem, mert eltérõ alkatuak vagyunk.

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Barbirol nem tudok. Pirus irt nekem mailt jan. 20-an, es kuld majd ertesitest akkor is, ha megerkezik Zsombi fia.Kép

Leszter
29+5
leszter

Pirusról annyit találtam egy másik topikban, hogy ha a múlt héten nem indul el neki a szülés, akkor vasárnap befektetik és rögvest megindítják a szülést. Úgyhogy már babázik 1-2 napja. Kép
[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/1022.html?1027717896" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/1022.html?1027717896[/url]
myssnia
Budapest XI. kerület

Lanyok, mi is kaptunk Coras akcios katalogust, amirol tegnap egy csomot kerdezoskodtem.
Pampers mini pelusbol 3169 Ft / 84 db, es midibol 3169 Ft / 74 db milyen arnak szamit? Es a minibol mennyit erdemes venni?
Bocsi, ha mar volt errol szo, es koszi:

Leszter
29+5
leszter

Szia Gombóc!

Itt is szeretnénk gratulálni Nektek Gombóckához! Nagyon sok boldogságot kívánunk mind a hármótoknak!

Puszi: Taháni és Csenge
Taháni

Sziasztok!

Én Gombóc párja vagyok és most már Zsombi papája :-) :-)
Köszönjük mindenkinek a sok drukkolást a híradást és a gratulációkat:-)
Kicsit intenzív volt ez a mai nap, de túl vagyunk rajta és ez a pillanat (a születésé) mindent megér!!
A világ legcsodálatosabb dolga egy új életet létrehozni. ...és ahogy ez az új élet visítani tud ..... ;-)
A szülés szerencsére viszonylag gyorsan ment és kis fájdalommal. A Kisgombóc pedig egy csoda! Mindenkinek kívánunk gyors és élményteli szülést! "Ideát" egy egész más világ várja majd! Szebb és emberségesebb, remélem nem ébredünk fel túl hamar... :-)

Viktor
gombóc

Viktor!
Nagy gratula mégegyszer, köszönjük az infókat! Sok boldogságot! Kép Örülök, hogy minden jól ment.

Leszter
Sajna felénk nem jön Cora katalógus, de a pelenkákban is tanácstalan vagyok. Kép

myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Leszter,Myssnia,
Azon gondolkodtam en milyen pelust hasznaltam, es nem emlekszem! Ez mar a szenilitas jele, pedig Matyi meg csak 2 ev 8 honapja szuletett, mi lesz velem 20 ev mulva? Az felremlik, hogy kaptam es vettem is minipelust, de hogy mennyit hasznaltam belole fogalmam sincs.

Egyebkent nekem is pocsek tegnap ota a hangulato,Kép a ferjem es aposom osszekaptak, mar tobbszor volt igy(nem konnyu a szulovel egyutt elni), amit idaig eleg jol kezeltem, de most valszeg erzekenyebb vagyok es elpattant a cerna, olyan boghetnekem van allandoan. Meg szerncse, hogy mara sok melot utemeztem be, igy nincs sok idom ragodni. Olyan jo lenne egy kis napocska es meleg!
angela2

Viktor,
Koszi a hirt, remeljuk Gomboc is ugy gondolja, hogy "kis fajdalommal" jart a szules! Jo neki! Kép Gratulalok a kisfiatokhoz!

Leszter,
Jo arnak tunik szerintem. Minibol nem kell tul sok, ha jol emlkeszem nekem is el kellett ajandekozni egy par csomaggal, mert Gyuri kinotte! Es egy fajtabol nem szabad sokat venni, mert nem biztos, hogy a babad anatomiai adottsagaival pont az lesz jo, es nem egy masik (amelyik mondjuk combba bovebb, derekban szukebb)! Egy-ket csomaggal azert lehet vasarolni, ugyis mindet ki kell probalni ahhoz, hogy megtalald a megfelelot!

Myssnia,
En sem anyukamra utok szules dolgaban, hanem inkabb apai nagyanyamra! Anyu is mindig elobb szult, es mindig ugy, hogy elobb elment a magzatviz, es jo egy nap mulva indultak csak be a dolgok! Nekem elobb mindig fajasaim voltak! Persze garancia nincs ra, hogy most is igy lesz!

Viszont most hatarozottan fajdogal a pocakom!!!

Zsuzsi
39+1
zsuzsi74

Sziasztok,

udv mindenkinek, Gombocnak, Heninek es Pocoknak (meg a tobbi ujdonsult Mamanak es Papanak is!!) nagy
gratula Zsombihoz, Dorinahoz es Ajsahoz!! Sok boldogsagot, es jo egeszseget a babaknak es
mamaiknak is.

Lenne egy kerdesem, megirnatok, hol lehet hordozokendot venni Budapesten? Lecci-lecci, elore is
koszi.

Lanyok, sajna nem vagyok valami naprakesz, bocs, de a szuleimnel vagyok, es analog modemezunk,
meg hat idom sincs, megse netezhetek naphosszat, ha mar ilyen ritkan latom Oket. Azert nehany nap
kesessel mindig elolvasom a termest, es a "net-elvonokura" a heten veget is er.

Tundimami, ha jol latom, vegre egy "foldim" is irogat szemelyedben. Kép (igaz, en jo 320 km-rel
keletebbrol szarmazom, de felnott eveimet a fovarosban toltottem, egeszen addig, amig Helsinkibe ki
nem mentunk) Udv a forumon es boldog gombolyodest! Kép Es minden friss kismaminak minden jot.

Csucsuka,
izgultam ertetek, es nagyon orultem, mikor irtad, hogy vege a veszelynek. Remelem, azota is jol
vagytok, Te es a Baba.

Mi jol vagyunk, babucim naponta rendszeresen mozog, nagyon boldog vagyok.

Kismamik, szoba kerult a fejfajas, fajdalomcsillapitok. Ha hasznal, vegyetek be inkabb Panadolt vagy
Rubofent, szoval mindenkepp paracetamolos keszitmenyt. Foleg az elso harmadban sokkal
biztonsagosabb a babanak, mint az algopyrin. Persze nehez megmondani, kinek mi hasznal, de megis
megeri kiprobalni.

Nadine,
orias uszkarotok van, es attol fel a vedonod?! Nem egy verengzo fajta.

Na bocs a kisregenyert, es hogy nem vagyok aktualis,
drukk minden finisben levonek,
Palma
kb. 26
pálma

Minden jót Gombócnak és Zsombinak! Ez aztán gyorsan ment!Kép

LeszterKép
Arra emlékszem, hogy kb. 2 csomag Newborn pelenkát használtunk el Zsuzsinál, õt 3 kilósan hoztuk haza, viszont Andrisnál egyet sem teljesen, õt 3.20-al hoztuk ki, de óriási tempóban hízott. Úgyhogy szerintem elég 1 csomag ebbõl a fajtából, ha még kell, akkor lehet venni, ha nem is akciósan.
Ja ,most látom, hogy te minit kérdezel. Hát abból elég sok kell. Azt viszont még nem tudom,hogy milyennek számít ez az ár. Viszont lehet, hogy nektek nem a Pampers fog beválni, hanem a Libero, minõség kb. ugyanaz, de kicsit más a forma, néha ez volt a jobb, néha az. Barátnõm szerint most is így van.

Holnap 28. heti UH+doki. Ilyenkor mindig ideges vagyok egy kicsit.

Urszila
28+2
urszila

Sziasztok!

Eloszor is nagy gratula Gombocnak Zsomborhoz!KépKépKép

Mint friss anyuka, en is beleszolnek kicsit a baba ruhazkodasanak kerdesebe. Szoval, bodybol tenyleg csak 100% pamut jo szerintem, es oszinten szolva nekem az jon be, ami elol nyithato, tehat nem kell a fejen athuzni. Legalabbis enyem gyerek borzasztoan utalja, mikor valamit atnyuzok a fejen. Kép Sajna nekem is egy ilyen bodym van csak, nem is lattam meg nagyon boltban ilyet, de hatha talalkozik vele valaki. Rugikbol en nem szeretem a vallon patentost, utalom lenyuzni rola minden pelenkazasnal. A t-nyilasu tenyleg jo, mert azt a fejen sem kell atnyuzni.

En, elosgyermekes renitens anyuka, bevallom, oblitozom a ruhacskait. Gondoltam, kiprobalom a most hirdetett Silan Sensitiv, kifejezetten babaknak keszult oblitot es bevalt. Nagyon jo babaillata van, es Lacko boret nem irritalja. Igaz, o eleg sotet boru, de ugy voltam vele, ha erzekeny lesz a bore, max kimosok ujra mindent. Nekem egy db Tetra kifogom van, boven eleg szerintem 2-3 furcsi utan kimosom es kesz.

Pocoka! Herczegh dokirol tenyleg csupa jot mondanak, csak sajna sztardoki, rengetegen jarnak hozza, igy ezt is kalkulald bele.

orsoly
orsoly

Zsuzsi
Ez "olyan" pocifájás??? Vagy csak a börönd? Nagyon izgi.
myssnia
37+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Halihó Kismamekok!

Vasárnap óta nem müködött a gépKépKép valami kedves ifjonc feltörte a gépet, és próbálkozott a céghez betörni, rajtam keresztûlKépKép. De most már van új oprendszerem meg tûzfalam is bibibiiii!

Mivel rengeteget irtatok, én is sokat fogokKép

Elõszõr is Gombocéknak nagy gratula a cseppemberkéhez!KépKép

Myssnia, a kép frenetikusKépKépKép

Milla, nekem már a második babó jön, de fel se merült bennem, hogy visszamegyek két gyerek között dolgozniKép (Annál inkább a munkahelyemen... de igy is várnak visszaKép)

Cinci, Szisz, üdv nektek, legfrissebb pocisokKép, és csak módjával parázzatok, OK.?Kép

Mosás-vasalás-fertõtlenités ügyben:
Kb. Danó féléves koráig minden új cuccot kimostam és kivasaltam, aztán már csak azt vasaltam, ami különben is igényli pl. poló. A mosás nálam is öblitõ nélkül megy, ez szakmai ártalom. A mosópor márkája teljesen lényegtelen, csak ne maradjon benne a ruhában. Mi pelust a feje alá, büfinél, a mérlegen, pelenkázón használtunk, az elsõ idõkben hetente kifõztem.
Sterilizálót a párom megnyugtatása végett vettünk, az elsõ 3 hétben használtuk, de nem minden mosogatás után, annak ellenére, hogy végig bimbóvédõvel szoptattam. Viszont a babás dolgokat teljesen külön mosogattam, száritottam. Mivel 8 hetes koráig cumizott a srác, azt ha szükséges volt, a tojásfözõben sterilizáltam.

Leszter, és nem fél a kispapid, ennyi nõ (mitöbb várandós nõ) közé bemerészkedni az oroszlánbarlangba?KépKép Mert, ha nem, ne ijeszd meg, ha igen, akkor meg nyugtasd megKépKép! Különben nekem is feltett szándékom fotoapparátot vinni, hogy meg legyenek örökitve a kis és nagy pocakok egyarántKép.

PocakméretKép: ma több visszajelzést is kaptamKép! Mivel Danóval ekkora pocakkal mentem szülni, kissé be vagyok gazolva, mekkora lesz most a végéreKép. Erre egy csajszi: milyen kicsi a hasad... (Persze, nem neki kell cipelnieKép). A másik: mikorra vagy kiirva? Mondom még két hónap... Erre: még 2 hónap? Azt hittem 2 hét... Ja, mindkét csajszinak Danóval egyidõs babója vanKép.

Velünk minden okés, már csak néhanapján kell bevennem nospát, és lassan már mérhetõ mennyiségeket eszemKép.

Na pusszantás!
Zsófi
30+5
csucsuka

Sziasztok!

Gombóc!
Gratula Zsomborhoz! Kép Kép Kép Csak nem kellett befeküdni. Kép

Myssnia, Leszter, Angi, Márti, Judó!
Köszi a biztatást, remélem, igazatok lesz.

Manócska!
Csak hogy biztassalak, tegnap volt az uh-n elõttem egy lány, kb. annyi idõs mint én, vagy 1 héttel fiatalabb, és neki már látszott, hogy kisfiú. Az én picurom a lába közé kapta a köldökzsinórt, szóval nem látszott semmi. A lányomnál is a 32. hét körül tudtam meg, mert õ meg nem volt hajlandó úgy fordulni, hogy látszódjon. Mikor mész uh-ra?

Zsurló!
Jó, hogy írtad, hogy neked is volt olyan, hogy üres volt a gyomra. Ezelõtt még nem hallottam senkitõl. Remélem, tényleg jó lesz legközelebb.

Leszter!
Tényleg, Márti milyen jó, hogy írta. A könyvek is nagyon jók. Nekünk van vagy 20 db, de minden nap végig kell nézni mindet. Kép
Egész jó árban van a Pampers. Minibõl szerintem ne vegyél többet 1 nagy csomagnál. Valaki írta nemrég, hogy elõször elég kiscsomagosat venni, akár többfélét, mert mindenkinek más pelus jó. Nekünk pl. a Pampersbõl mindig kifolyt még a pisi is. De van, akinek csak az a jó.

Márti!
Ez megnyugtató, hogy jól bírod a diétát. Csak így tovább! Kép

Ildianyu
ildianyu

Affene, elszállt az üzim...

Pálma,
hordozókendõt kapsz a Lehel út 1. sz. alatti bababoltban (Lehel tér, templommal szemben), vagy rendelhetsz neten is, a www.babastart.hu oldalon láttam ilyet.

Pelus:
Én vettem egy csomag 28 db-os newborn-t (2-5 kg), meg egy csomag 42 db-os minit (3-6 kg), Huggies-t, egyelõre elég lesz szerintem, aztán majd meglátjuk.

Pusz
Franyo
35
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: