Köszönjük az újabb gratulációkat Ádám fotóhoz! Nagyon elfogult anyuka vagyok már most
Jovi! Grat a fiúhoz, de Te nem lányt akartál?
Zsuzsi, az én tanácsom.
Járj utána a Jánsonak, harcolj ki egy szülőszoba bejárást, mihamarabb. Csak akkor fordulj el tőle, ha ismered. Én csak hallomásból ismerem, és csak a sebészet túltelítettségét, az nem tetszik. DE személyes tapasztalatom nincsen a nőgyogyóról. Én sem mennék oda, de mivel nem megalapozott a döntés, ezért nem is indokolt. Járj utána, hogy nyugodt szívvel, ismert dologról mondj le, vagy esetleg változtasd meg a véleményedet!
Viszont: valaki úgy fogalamzott egyszer, hogy sosem késő orvost váltani, ha bizonytalanságot okoz a helyzet! A bizonytalanság van a legrosszabb hatással a szülésre!!! Járj utána, tudd, hogy mit csinálsz!
És grat a mozgáshoz. Jegyezd meg a dátumot, és a hetek számát, mert a védőbanyák némelyikének heppje ezzel piszkálni a kismamákat.
Lynia! Én is tervezek játszószőnyeget varrni!!! Majd egyeztessünk.
Óvatosan a festéssel, nehogy meghúzd a hasizmodat! És az ülve vasalást nekem többen mesélték már. Vigyázz magadra, nem jó az álldogálás. Apa szereljen. A fiúknak ez olyan kötelesség, mint a lányoknak a vasalás. (bár, én nem vasalok…)
Jó neked, hogy Apa ping-pongozni vinné a Kölköt. Párom próbálni jár igen sűrűn, meg koncertre
Mocorgást kívülről szerintem jóval a belső után lehet érezni. Nekem talán 6 hét is volt, de én a 14. héttől érzem a pukkanásokat, majd a 18-tól a rugdosást (kettő között súrlódás), és kb. a 21-22. héten lehetett kívülről érezni. Az is beerősödik egy idő után. Mostanra megremeg a hasam...
Babazene nekem sem tetszik, de én nem mertem elrontani a lányok örömét!

DE: ízlésben nincs vita!