A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Robcsi!

Ez ebből a szempontból egy szörnyű város, itt nincs arra lehetőség, hogy otthonról vidd az anyagot.
Csak azon szoktam felháborodni, hogy egy Megyeszékhelyen ahol 20 éve full extrás kórház épült 9 emelettel, minden megtalálható kivéve a szülészetet, ugyanis azt a régi kórházban hagyták. Most igaz azt is újítgatják, de bizonyos dolgokat úgysem tudnak megoldani, nálunk a koraszülött részleg egy másik épületben van, és ez nem vicc. Ha valakinek problémás a bébije, vagy koraszülött szépen lecsattog a harmadik emeletről, kimegy az udvarra (télen, nyáron, hóban, fagyban) és átsétál egy másik épületbe ami úgy 300 m-re van,természetesen 3 óránként, ha szegényke ráadásul császáros is előfordul, hogy 1-2 napig nem is láthatja a babáját.

Kép
klarissza32

KLrissza! tényleg nagy élmény lehetett, szegény boci. :cry:

HOl élsz, ahol ezek mennek? TE jó ég!
Vendég

Lányok, most hallgattam a hírekben, hogy az a nő, aki megölte a babaáját, CSAK 4 ÉVET KAPOTT!!!!!

Bocsi, hogy ezt ideírtam, de ki kellett jönnie belőlem. Annyira de annyira... le sem tudom írni. :twisted:
Vendég

Boniko az ország szívében élek. Kecskeméten!!!!!!!

Kép
klarissza32

NA ott még sosem voltam :lol:
Vendég

És amelyik néhány éve ( még ment a kriminális) 1,5 év felfüggesztettet kapott, pedig különös kegyetlenséggel végzet a picivel. Na én akkor akartam megnyerni életemben először és utoljára a lottó ötöst, hogy soha többé ne tehessen senki ilyet, el is terveztem mindent, hogy hova állítanék fel telefonokat, hogy alkalmaznék sofőröket, és hogy hol nevelném fel a babákat, de azt hiszem önző voltam, mert az összeset én akartam volna felnevelni, hát ezért nem adta nekem a sors a főnyereményt.

Kép
klarissza32

Boniko!
Te nem is tudod, hogy a legközelebbi találka nálunk lesz, Áfi beelőzött az időpontjával, de utána én jövök. Ezt a várost könnyű ám megközelíteni vonattal is!, meg busszal is!, csak kocsival lehet benne eltévedni

Kép
klarissza32

KLArissza! kiváló nem lehetne akkor, amikor a repülős napok vannak? :wink:
Vendég

Köszi a drukkokat mindenkinek!

Snufi!
Szeretem a jóslatod! :)
sonjus

mi újság Sonjus?
Vendég

Hello Csajok!

Most csak ennyire van időm:

Ha valaki Pestről megy kocsival Áfiékhoz, és el tudná Szezsot is szállítmányozni, a Kelet pu-nál vagy Kelenföldi pu-nál felkapva, és ugyanezt visszafelé, az jelentkezzen. Előre is köszi! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Kép

Kép
bettike
Eger

BEttike küldtem privit
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkolok aztán megyek is pihizni.

Voltam ma dokinál. Uh-n, de még sokat nem látni. Terhesnek terhes vagyok mert vastag a méhnyálkahártyám és van valami 2 mm-es akármi.
DE fenyegető vetélés gyanujával kaptam Ultrot, szájon és hüvelyen keresztül is. 400 mg/ nap.

Remélem segít. Sokat kellene pihiznem, dehát ez elég kivitelezhetetlen.

Két hét múlva kontroll uh!

Puszi mindenkinek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken!
nyugi!!!!
pihenj és ne foglalkozz semmivel!!!!

rólam: holnap megyek dokihoz injekcióért... és íme a görbém:
Kép

vélemény?

jelenleg olyan fura érzés van a méhemben... nem is tudom mihez hasonlítani.... :roll:

babszika

Áfi mi volt ma a dokinál, vagy rosszul emlékszem és nem is ma volt dokis napod :oops:

Csikken, tudom hogy egy törpe mellett nehéz pihizni, de pl. amikor alszik délután dőljél le te is, ez is több mint a semmi. A háztartás az futni fog, de az legyen a legkevesebb. :D

Babszika, egy peteéréshez mit szólsz?

Kép
Kép
robcsi03

hát, ha te mondod robcsi!
én még nagyon kis béna vagyok hőértelmezésben.... :?
de benne vagyok!!!!! :lol:
remélem, siet ma haza apa..... :P

babszika

Robcsi,
remekül emlékszel! :D
Épp most értünk haza, FANTASZTIKUS volt!!! Megvan mindene, korának tökéletesen megfelelő a mérete, hallottuk a szívét, mozgott, forgott, kalimpált!!! Fantasztikus volt!!! Sajnos a lepény a mellső falon tapad, de a méhnyak szép hosszú, megtartott, zárt. A doki szerint ezzel már nem lesz semmi baj! :D
Kép
Vendég

Áfi, nagyon jók a képek! Nekem is a mellső falon tapad a lepény, igazából nem tudom ez mennyivel rosszabb, mintha a hátsó falon tapadna, mert Rékával ott tapadt, a doki nem mondott semmit, hogy gond lenne, a védőnő meg szokásához hívon jajgatott, hogy az nem jó, de mikor kérdeztem miért nem jó, nem mondott semmit :roll:
Tényleg nagyon jó képek, tökéletesen látni a kezecskéit, a lábait. Gyönyörű.
Most végül is annál a dokinál voltál, akinél a múltkor?

Kép
Kép
robcsi03

Húúúúú, de édiiiiiiiiiii!
Tessék most már megnyugodni, jó?

Kép
zölddisznó

áfonyaaa!
nagyon édes!!!!!
még én is látom mindenét!!!!! :lol:

legyen szép estétek!!!!
megyek aludni!

babszika

Igen annál, csak a magánjában. Ott is van saját UHja (ezért mentem hozzá). Kedves volt beszédes és barátságos, felírta az Utrót is szó nélkül. Szerinte már elkezdhetem csökkenteni, de ha nyugodtabb vagyok akkor maradjon a nagy adag a 12. hétig, bajt nem csinálok vele. Marad.
Vendég

Jó reggelt!

tegnap elaludtam fél 11kor, és mégis álmos vagyok most. :(

áfi: nagyon édes a babó. látom mindenét! örülök nagyon :D :D :D ugye most már nyugodtabb vagy?

csikken: pihenj sokat! vigyázz magadra és a babóra!

babszika: érdekes a görbéd. milyen szurit kapsz ma?

ceni: drukk+++ várjuk az uh képeket.

katica
katica30

Jó reggeltt Koránkelő KAtica!
:lol:
CSikken Drukk++++++++++++++
minden rendben lesz, ne aggódj ölelés

BABszika HAzaért a párod? :lol: :lol: :lol:

Áfi GYönyörűséges CSoda babóka ölelés
Vendég

Egyébként mindenkinek SZép NApot! :lol:
Vendég

Egyébként mivel itt a tavasz, így a hőm is emelkedett , ma 37,2 -n áll .( jóü lenne, ha a kinnti hő is ilyen lenne nem?) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Áfonya: szuper felvételek! Kis cukipók! :lol:

Csikken: akkor még 1x gratula és vigyázz magatokra! :lol:

Katica: ha fél 11-kor fekszem le, és fél 6-kor már fennvagyok, akkor én is álmos vagyok :lol: Én már fél 9-től bóbiskoltam, és így érzem magam kipihentnek!

Boni: nagyon szép az a 37,2, de azért én enyhébb meleggel is kiegyeznék :lol:

Babszika: kíváncsi vagyok, mi lesz az UH-n....Pár napja én is mérek megint, még csak a 7.napon vagyok, de a hőm már az egekben...Lehet, hogy a Closti hatására? :roll:

Enikő: epedve várjuk az UH-s híreket! :lol:

Szóval kicsit fentebb kérdeztem, hogy van-e valaki, aki Pestről megy Áfiékhoz kocsival és csatlakozhatnék hozzá? Én csak úgy tudok odajutni, hogy felmegyek Pestre, valakihez becsatlakozok (Keletinél vagy Kelenföldön le tudok szállni) és megyünk Áfihoz...

Köszi és puszi!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

SZezso,ha ketten megyünk, akkor kocsival, ha egyedül akkor még nem tom mivel.de ha az első. akkor velünk jöhetsz :lol:
Vendég

ha egyedül. akkor stoppolunk :lol:
Vendég

Szezso,
ha nem jut kocsi én felmegyek érted/értetek (gondolom ha kevés a kocsi nem csak neked nem jut) ezen nem fog múlni!!!

Köszönöm mindenkinek a babám dícséretét, ha láttátok volna ahogy forgott-mozgott!!! Először annak örültünk hogy látszik, meg hogy megfelelő a nagysága, én nem gondoltam hogy ilyen látványos lesz sima 2Ds UHon egy ennyi idős magzat mozgása! Oszt egyszercsak a doki aszongya: HOPP! Na mondom mit talált... elkezdett ficánkolni, karjait, lábait mozgatta, fejét fordította. Tényleg nagy élmény volt.

Robcsi,
nem hagyott nyugodni ez a mellső fali lepény dolog és utánaolvastam. Elvileg teljesen normális a mellső falon tapadás is, baj csak akkor van ha fedi vagy eléri a méhszájat, de az lehet hátsó fali lepénynél is... szóval nagy gáz nincs, csak így később érezzük a magzatmozgásokat (mihez képest?) mert a lepény letompítja. Illetve császárnál zűrös, mert akkor át kell vágni a placentát hogy a gyerekhez férjenek, de ebből se szokott baj lenni.
Én még azon parázok, hogy a császárhegem is a placenta alatt lesz, és a magzatka majd nem kap elég oxigént-tápanyagot a halott hegszövet miatt... de nincs dolog amin én nem parázok. :?
Vendég

Áfi lehet, hogy értem is jönni kell :?
Vendég

boni: de jó kedved van :D :D :D

szezso: tegnap még korán is feküdtem le. átlagban éjfél, inkább fél egy, amikor aludni megyek, de tegnap már nagyon fáradt voltam.
remélem találsz egy kocsit, ami elvisz. sajna mi nem pest felé megyünk.

áfi: mindent másoljak ki a személyiből, ami benne van?

rólam: most épp szünet van, de még van hátra 2 órám! aztán délután egyetem. ja igen, akartam írni nektek, hogy ma kora estig tudlak olvasgatni titeket, aztán legközelebb csak szombat délután/estefele leszek netközelben. :( remélem mindenkitől kapok addig legalább egy privit, hogy sok-sok levél várjon haza! :D :D :D

katica
katica30

Áfonya, nekem a 12. héten teljesen fedte a méhszájat én is elkezdtem olvasgatni itt egy topikot, de nagyon gyorsan abba is hagytam mert szerintem csak rémiszgették egymást a történeteikkel. Most vasárnap mikor bementünk a kórházba már csak éppen érintette a méhszájat a lepény, de a doki mondta is, hogy el fog menni ahogy nő a méh.
Szerintem az a rosszabb, amikor a későbbiekben terjeszkedik rá a méhszájra a lepény.

Egyébként én már a 14. héten teljesen éreztem a mozgását méhlepény elhelyezkedése ide, vagy oda :D

Kép
Kép
robcsi03

Szép Napot!

Áfi de jó! Én is látom mindenét (végre, mert eléggé béna vagyok ebben)! Hurrá, szupi! :lol: :lol: :lol:

Babszika! Görbédet passzolom, bocsi, de a sajátomat sem értem!

Csikken! Neked is örülök, akkor csak így tovább, a háztartás megvár!

Láttátok tegnap a vészhelyzetet? Én nem néztem végig, mert durcás lettem, hogy a film eslő 15 percében ketten is terhesek és azon gondolkodtak, hogy mi legyen, mert ők nem egészen így akarták! :twisted: :twisted:
Hülye vagyok, de tegnap nagyon-nagyon rosszul érintett! :(

Holnap megyek bográcsozni bibííííííí! Tök jó lesz remélem!

Kép
bettike
Eger

A fenébe, tudtam, hogy valamit nézni akartam tegnap este :cry:

bocsi a csúnya szóéert, tudom, gyerekek is vannak :oops:
Vendég

bettike! pén is akarok bográcsozni! de én holnap zárt ajtók mögött fogok ülni, mert egedül leszek otthon, páom nem enged utcára :cry:
Vendég

Hahó!

Elveszett bárányka jelentkezik.

Áfi! Irtóra aranyos a picitek! És örülök, hogy a doki rendes volt. Kicsit megnyugodtál, ugye? :wink:
Miksa kb. ekkora volt, amikor az uram fölfogta, hogy ebbőlé tényleg gyerek lesz, éspedig annak hatására, hogy ezerrel mozgott az uh-n, elrúgta magát és eltűnt a képernyőről és hasonlók. Akkor nevezte el Vízipóknak, Magzatvízipóknak :lol:

Csikken! Rendben lesztek, én nagyon drukkolok!

Bettike! Én meg csak a legvégét láttam, hogy a kórházas csaj mondta a doktornak, hogy nem bírta elvetetni, szeretné megszülni :lol:

Mindenkinek puszi, most nagyon nem tudok visszaolvasni.

Miksa megint lebetegedett, és most elértünk oda, hogy már a mi dokink is azt mondja, hogy nem lehet tovább húzni. Nincs olyan minitakony, amiből magától, antibigyó nélkül kijönne, mert az orrmandulája környékén azonnal bacik kezdenek el nyüzsögni.Hiába lámpázom, szívom az orrát, tömjük vitaminnal, tökmindegy micsinálunk. Ma hívom a betehsdás doktort, aztán meglátjuk. A mi doktorunk azt mondja, addig egyáltalán ne menjen közösségbe, amíg ezen túl nem vagyunk. Jó menet lesz ez a néhány hét, hiányozni fog neki az ovi. Majd ültetünk sokat meg ki kell találnom mindenfélét, most már úgyis jó idő lesz.
Tegnap hajnalban 39,2 volt megint, és bár napközben rendben volt, délutánra megint 38 fölé ment a láza. Ezért is kellett elvinnem el, nehogy megint a fülére húzódjon az egész. De megint muszáj volt antibigyót, és már azt mondja a doktor, hogy nem tud milyen fölírni. Visszakereste a gépben, az elmúlt 1 évben 8-szor szedett a gyerek ab-t, és ez nagyon sok. És sose elsőre írta föl, csak amikor már nem lehetett mást csinálni. Kicsit tartok azért a műtéttől, de tényleg muszáj lesz :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!

boniko!
hazaért apa, de .... nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.... :(

katica!
repi szurit kapok ma

szirom!
gyerekkoromban én is nagyon beteg voltam állandóan. majd nekem is kivették a manduláimat és azóta, egyetlen egyszer sem voltam olyan "isten-igazából" beteg.... sztem, ha azt mondja a doki, h a mandulával gond van, akkor inkább szabaduljatok meg tőle.
az unokatesóm kislányának már légzéskimaradása is volt a mandulája miatt. őt is megműtötték és azóta nagyon jól van ő is...

babszika

Babszi! Szerencsére csak az orrmanduláról van szó. Állítólg könnyebb a gyereknek, ha csak azt kell kivenni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom JObbulást MIksának, Unokaöcsémenk is nemrég vették ki orrmanduláját

NAgy Ölelést küldök.
Vendég

szirmi: gyógyulást miksának! szegény gyerek, hogy ennyit beteg!

babszika: apára fel :wink:

katica
katica30

Sziasztok Lányok :D ,

kimondta, ha nem dolgozik az ember és otthon van akkor ráér....... :D

Én mióta itthon vagyok kevesebb időm van, mint előtte......

Holnap festjük a gyerekszobát, úgyhogy ma semmi másra nem lesz időm, csak pakolászni. A kissebb dolgokat anyukámmal elrámoljuk, aztán jön a párom és kihurcolja a bútorokat. Amig nem végzünk be sem engedem, tudjátok milyenek a férfiak, csak útban lenne :D.

Most robogok festéket venni, meg kellékeket, aztán délután-este jövök.

Boniko, nagyon köszi a drukkokat anyukámnak, irtó aranyos vagy :wink:

Áfi, tiszta szívből gratulálok, nagyon jók a képek, nekem is az eheti UH tetszett a legjobban, mert akkor egyben látszik a babó és olyan izgő-mozgók, hogy mint a ringispil kepesztenek, még van elég helyük :D A lényeg, hogy megvan mindene, látszik kis kezecskéi, lábai. Puszi nektek.

Sziromka, jobbulást Miksának, vigyázzatok magatokra. Én is beteges voltam a mandulám kivételéig, van akinél jobb, ha kiveszik.

Katica, süt a nap, gyönyörű idő van, don't worry, be happy, smile :D

Bettike, nekem is ez jutott eszembe a vészhelyzet alatt, az hagyján, hogy vívódtak, de abortuszon is gondolkoztak......én is kész voltam.

Robcsi, ha mész a Kenguru gold-ba amikor megnyilt, majd mesélsz milyen? Kiváncsi vagyok.... :wink:

Szezsó, Te sem sok mindent írsz magadról....., tessék irni mindig, mi van veled :wink:

Athiz, gratuláicó az UH-hoz, örülök, hogy minden ok veletek. :wink: Kicsit aggódom mi lenne, ha a 32.héten azt mondanák, hogy mégsem fiú, mindenünk fiús már :D :D . Bár részemről mindegy, lehet lány, fiú, csak egészséges legyen.

Puszi mindenkinek és szép napot!!!! Du-án jövök :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

Hi!

A táblát nézve azért az megnyugattó, hogy még Melcsi nyugdíjba menetele előtt eljutok a Kaáliba :lol:

Csikken!
Drukk a 2 mm akármihez :) !

Áfi!
Hurrááá! Nagyon jók a képek! És milyen rendes ez a baba, hogy kalimpált is nektek :)

Katica!
Szerintem Te álomkórban szenvedsz :) Nem kellene egyszer egy jóóó nagyon aludni? Bár én akkor még álmosabb vagyok, ha sokáig alszom!

Boni!
Szuper ez a hő szerintem, tartson is ki!!! :)

Szezso!
Én elvinnélek, de még azt sem tudom, hogy én el tudok-e menni! :(

Szirom!
Miksának gyógypuszi! Ezzel a műtéttel csak pontot tesztek ezeknek a végére! Egyébként hogy vagy?

Melcsi!
Jó pingálást :) Azért próbálj pihenni!

Zöldi?

mindenkinek drukk és egyebek
sonjus

Sziasztok

Köszi mindenkinek, pihizek amennyit tudok. Szerencsére férjem egy tündér és mindent megcsinál :)

Ami még paráztat, hogy doki azt mondta, jó lenne ha éreznék valami cicifeszülést vagy hányingert. De nem érzek.
Egí dolog van amit érzek tegnap óta. Az a fáradság és a szédülés. Szinte minden ajtófálfának neki megyek. És nincs erőm rászólni Rolira :(

Rolinál nekem is melső falon tapadt a méhszáj és semmit nem mondtak rá, csak hogy később fogom érezni hogy mozog.

Megyek pihizni. Vagyis Thomast nézni Rolival.

Puszi.
(Ja és már nem hőmérőzök és nem tesztelgetek. Két hét múllva úgyis kiderül mi lesz...)

puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Áfi! Mostmár tessék örülni!!!! AMúgyis ez egy csodababa!!
Mit írjak az adatainkról?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi, Katica
minden kell. Anyukátok neve, születési hely, idő, lakcím, személyi ig. száma, más nem jut eszembe.
Csak az jöhet be (ezt főleg a többieknek írom!!!) aki előre be lett jelentve, gondoljátok meg még a héten akartok-e jönni atomerőművet látogatni, ha leadjuk a listát utána már késő bánat, és szerintem az ország egyetlen atomerőműve megér egy misét hamár úgyis itt lesztek! Ha valaki a média baromságai miatt félne jönni, mégegyszer mondom, higyjétek el ha én bemegyek tizenpár hetesen akkor biztonságos! Most mesélgethetnék primer meg szekunder körről, doziméterekről és sugármérő kapukról, de aki fél az úgyse hiszi el mekkora ott a fegyelem és az elővigyázatosság.
Eddig akkor jön erőműbe:
Szilcsi
Katicáék
Babaimiék
Bonikáék (?ugye?)
Áfiék :arrow: ez 9 fő eddig, de még a héten lehet jelentkezni, aki nincs netközelben de meggondolja magát felhívhat telefonon is! Már sokan megkapták a számom, aki nem de igényt tart rá szóljon.

Csikken,
nem lesz semmi baj, a lányommal én se éreztem semmit de semmit, most is inkább undort mint hányingert, de a fáradtság még mindig gyötör.
Sziromka,
jobbulást Miksának!
Vendég

Áfi én nagyon szertenék menni, mindenesetre holnap átküldöm majd priviben

CSikken nővérem egyik fiánál sem érzett semmit , és ott vannak :lol: :lol:

én nekem hőm ma is 37.2 -n van és szédülök, tünetnek korai lenne, de azért reménykedek :oops:
Vendég

melcsi :wink:

Sonjus Remélem

MOst nem tok irogatni, mert mentorkodom :cry: majd délután
Vendég

Sziasztok!

Klarissza, örülök, hogy nincs ciszta.

Katica, ölellek.

Csikken, pihenj, mennek a drukkok.

Áfi, szívből gartu.

Szirmi: Miksának jobbulást.

Mint tudjátok, már vigyázok a 18 hónapos kislányra, és elkaptam tőle a vírust: semmi bajom nem volt tegnap napközben. Este elmentem az Auchanba, és elkezdtem émelyegni, hányingerem lett. Gyors kifizettem, amit addig bepakoltam és elindultam haza, gondoltam mx. megállok útközben, ha hánynon kell. Kibírtam hazáig, de otthon mindent kihánytam. Fél óra szünet után hasmenés, de ezerrel, majd: a 2 együtt: eltudjátok képzelni???? Ezután össze akartam esni, férjem elkapott,... elsötétült a világ,... lázas is lettem
Némileg jobban vok, ma nem volt se hányás, se fosi, csak iszony gyenge vok.

Megyek is vissza az ágyba.

jók legyetek.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Helló!

Bocsánat, mert most nem fogok írni, csak magamról picit.
Voltam vérvételen, megtörtént a cukros lötty ivása is, aztán majd elrókáztam magamat, meg majdnem kiájultam, mert amúgy is alacsony a vérnyomásom, hát még vérvétel után, ha nem tudok azonnal kajolni. Na mindegy, végülis túléltem, bár kétszer ugyanabból a karomból vették a mintát, mert a bal karomnál rendszerint nem találják meg az eret.
Eredmény sajna csak hétfő délután lesz, addig meg izgulhatok, hogy ne legyen rossz majd.

Csak Melcsi, neked annyit írnék, hogy engem sem zavarna, ha lány is lenne a bébi, még akkor sem, ha már többnyire én is pasis cuccokat szereztem be. Még mindig jobb, mintha csupa rózsaszín ruhácskát vennél, és kiderülne, hogy fiú. :lol:

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, főleg holnap! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: