Sziasztok!
Zsu!
Csodaszép a játszószőnyeg. Valóban futólag láttam ilyen gyönyörűségeket, amíg áttrappoltam a terepen a pelenkázó, vagy a szopis helyiség felé tartva. Szombaton valaki keresett a standnál, amikor nem voltam éppen ott. Közületek volt valaki, vagy a régi csapatból?
Volt babanetes tali. Tudtatok róla????
Koszmó: kaptunk salicyles pakolást rá (nálunk az ekcéma része) annak 3 órát kell a fején lenni, aztán ledörzsölni, lemosni és akkor teljesen lejön. Aztán persze újraképződik....
SoftCup, cumisüveg. A cumizavar az első 6 hétben akár egyetlen cumisüveges etetéskor kialakulhat. Más gyerekek nyugodtan váltogathatják az etetési módokat, semmi bajuk nem lesz. Az egyetlen probléma, hogy nem tudjuk, hogy milyen gyermeket utalt ki nekünk a sors, vagy a Jóisten...Néha gyerekek egyértelműen megvédik magukat a kísértéstől és szisztematikusan visszautasítanak mindent, ami nem cici.
Az éhes gyereken nem lehet új etetési módszereket kisérletezni. Meg persze a teljesen jóllakottan sem. Az első ordít, a második alszik. A soft cup egy kanalas etetést helyettesítő módszer a varázslatos pohár-kanál-babaszáj vonalat kiiktatva. Utántöltős kanál, szilikon kanálrésszel, ami szopizáshoz hasonló mozgást elkerüli, így azt nem zavarja meg. Csak drágább valamennyi cumisüvegnél....
Zsombi ma nem hitte el, hogy erősen megjárná, ha nem menne oviba, helyette velem lenne. Ezért elmondtam neki a mai napomat. Most nektek is elmondom, így lehet, hogy az is kidrül, hogy hol tart a lakásfelújítás:
Éjjel hugi 4-szer kelt, holott eddig egyszer sem. Srácok kb 6:15-kor jöttek. Apára testáltam a feladatot. 6:39-kor Huginak is kipattantak a szemei és úgy is maradtak. Apa lelépett tanítani. Hugi krémezés, öltöztetés, fiúk ruhával ellátása. Rávenni őket az elindulásra. Oviba négyesben, el onnan kettesben trapp a Praktikerbe apával találkozni a szünetben, hogy vegyünk parkettát. Rájöttünk, hogy most van akció a Bricóban, így vásárlás elhalasztva. Mi haza, leltár rám eső részének befejezése, kezdődik a nap a boltban, 2 órát segítünk Hugival Katának a boltban, hogy átrágja magát a leltározáson, így Börze után. Nem hiszem, hogy a feladat nagyságát fel lehet mérni, ha még nem csináltatok ilyet....Egyébként elég szörnyű...Aztán nyüglődés, végtelen szopi, majd alvás. Addig megpróbáltam valamit tenni a lakás elviselhetővé tételéért, majd vissza Katához tovább segíteni (eddig még ő sem csinált ilyet). Hugi ébredt, úgyhogy elmentünk a Bricoba, ahová apa is átjött oktatás után. Onnan mi leléptünk, mert találkozásunk volt a kórházban a munkajogásszal, hogy mi is lesz velünk, ha kirántják alólunk a kórházat. Előtte gyors munkamegbeszélés a boltban, mosógép tartalmának cseréje. Jogászasszony rám nem vonatkozó mondandójakor kolleganőm telefonjáról (az enyém lemerült) munkamegbeszélés Apával, hogy igen sikerült lemondania a tolóajtóssal való találkozót, mert nem érünk oda, Zsombinak hasmenése van és hogy 6-kor találkozunk az új lakásban az asztalossal, aki még valamit le akar mérni. Kis késéssel odaértünk Hangával, apa akkor érkezett egyedül, fiúkat a szomszédban hagyta. Onnan Kedvesem mentőzni ment mi pedig haza. Újabb csere a mosógépben, majd áthívtam a fiúkat. Esti menet, 21-kor gyerekoldalon csend. Azóta visszaolvasok, most fogok ruhát leszedni, hajtogatni, teregetni....És a dolgozatrokat azért ne javítom ki holnapi óráimra, mert Zoli elvitte a laptopot és abba vannak....
Ebben a napban két nyilvános szopi volt. Az egyik a Bricoban. Kávézórészleg, székeknek háttal, textilpelusos védelem. A másik a kórház orvosijában, ott a kollegákkal szemben, de pelusvédelemben, mert zippzáros felsőm volt, az pedig nem rejt oly jól. Körülöttem nem szoktak megbotránkozni. Vagy jól választom ki a helyet, vagy magabiztos fellépésem természetessé teszi a dolgot????
Igen egyébként maradunk a Rómain, a dedek pedig ugyanoda járnak majd, ahová eddig. Ez nagyon fexik nekem....
No, lássuk azt a teregetést....
Snoopy