Votiv!

((((((((( szegény! ha az megnyugtat, egy ismerősöm az első 3-4 hónapban kb. 1 hónap folyamatos hányás után, a kiszáradás szélén jött rá, hogy kórházba kéne mennie. 1 hónapig benn volt, infúziókat kapott, és helyre jött. persze a babának semmi baja, az elvette, ami kellett neki. a dokim szerint a heves bélmozgások beindíthatják a szülést, de valójában a gyerek akkor jön, amikor akar. mindenképp hívd fel a nőgyógyászodat, lehet, hogy ajánl valami okos dolgot!
Zuzi!
akkor ezek szerint nem is clamydiád volt? oszd meg velünk gondolataidat

. lehet, hogy Panna clamys, míg te nem? valami koszos eszközt használtak , amin szambáztak a bacik?
Deni!
lázzal hogy álltok?
Fibi!
ha eddig vezettél, ezután is menni fog, ne félj!
Curse!
inkább ide írom, hátha mást is érdekel. (pl. új babásokat) én, mint első gyerekes anyuka, nagyon féltettem Lencsémet, úgyhogy folyton zokniban, meg rendes ruciban járattam tavaly nyáron (előtte nyáron meg pont akkor született, szóval beöltöztettem), de láttam, hogy valaki egy szál bodyban hordta a babakocsiban a babáját. később, mikor nagyon nagy meleg lett (azon túl, hogy folyton csak árnyékos helyen közlekedtem és a babakocsi árnyékolója is le volt hajtva), a legpucérabb öltözéke 1 rövid ujjú body+ rövid naci (sőt, forró naci

), vagy a bodyhoz farmer ruci (ujjatlan), vagy rövid kertésznaci. az Auchanban volt akkoriban olyan akció, hogy egy nagy üveg ládából lehetett összeszedni rövid nacit, forró nacit, kertész nacit (mind vékony pamutból) és hozzá illő pólót, vagy ujjatlan trikót. darabja 250 Ft volt. (és vadi új ugye) aztán egész télen ezekben a pólókban járt, úgy, hogy a hosszú ujjú body fölé adtam rá. mindig benapkrémeztem a kilátszó testrészeit. általában adtam rá egy kis boka zoknit, mert még nem hordott cipőt. mikor meg kocsicipőt, vagy jó kis szandit kapott, akkor nem volt rajta zokni a nagyon nagy melegben. nálunk 2 hónappal idősebb volt L. nyáron, mint Adél, és kb 74-es ruhákat hordott. volt egy szexi szerkója, amit Zuzival együtt vettünk a Skálában, egy egybe ruci, ami rövidnadrágos, és nyakban megkötős. ennek a háta teljesen nyitott volt, de nagyon szerette.
ha körülnézel a honlapon
http://babanet.extra.hu a talik címszónál találhatsz ötleteket, mert volt májustól kezdve több babanetes buli, ahol minden gyermek a szezonnak megfelelően volt felöltöztetve.
(ahogy ezt leírtam, úgy nosztalgiázom.... jajjjjj, de várom a nyarat!

)
a cigi meg

uuuuuuuuuutálom, főleg, ha ennyire sokemberes nyilvános helyen nyomja valaki.