Zsuzsi!
Mondd meg neki, h. ne izguljon!
Sógornőm is együtt növesztette a miómáját a babájával. Azon kívül, h. a dupla súly miatt nagyon vizesedett, más gond nem volt.
Szülés után meg lehet műttetni, de magától is összemegy valamennyire, ha már nem növeszti a hormonhatás!
Azt nem igazán értem, h. hogyan jut el vki az 5. lombikig anélkül, h. észrevennék a miómáját!
(Kavits!
Nem röhög! Mondtam, h. nálunk minden van a családban!

)
Mniki!
Te egy hős vagy!
Ha úgy érzed, h. vérzik, véletlenül se öblögesd, inkább tekerj össze keményre egy papírzsepit és harapj rá minimum 15 percig!
Ha a dokid antibiotikumot írt fel, akkor mindenképpen szedd be, mert ő látta a roncsolás mértékét, valszeg azért is írta fel!
Ha nem szeded be, begyulladhat annyira, h. újra ki kell kaparni az egészet és dréncserére járhatsz 2 naponta!
Nem tudom, mondta-e, de
ne öblögesd, ne szívogasd, és ne piszkáld ki belőle a véralvadékot! Annak ott a helye, különben csupaszon marad a csont és kialakul egy olyan gyulladás, aminek a fájdalmát nem tudjuk csillapítani!
Ma tejes, tojásos kajákat ne egyél, és se kávét, se alkoholt ne igyál! Ha netán dohányoznál, akkor azt felejtsd el! (De, ha dohányzol, akkor ezzel úgyis tudom, h. már elkéstem!

)
Corsodyllal öblögethetsz, de csak holnaptól!
Pandácska!
Szerintem ott vannak a cisztáid, csak a dokid nem tartotta fontosnak megemlíteni.

Kérdezz rá legközelebb!
De, ez bizony a PCOS!
Már csak azt kell kideríteni, h. mi az oka!
Keress fel egy hozzáértő endokrinológust, a honlapon találhatsz a lakhelyednek megfelelően, keresd az "Intézmények" címszó alatt!
Ezoterike!
Gratula a kis pöcsöshöz!

Ezt jól megdumáltad!
Már most ilyen szófogadó gyerek?
Okriszta!
Nem tudsz elmenni táppénzre? Mondjuk hányás-hasmenés jeligével?

A körzetivel csak meg lehetne dumálni!
Dimet!
Én egész nap érted izgultam, csak nem voltam netközelben!
Jajj de jó, annyira örülök, h. minden rendben van!!!!
Gratula a kislányotokhoz!

(Remélem lányt szerettél volna!)