A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fenn lesz majd az interneten?

Kép
Kép
tinu

Tinu :)
vvv.tv2video.hu és itt a babavilág tv-t keresd. ma még nem valószínű, hogy fent lesz.

indianyo

NUKADA: ISTEN HOZOTT RÉKA! És gyerünk gyorsan kifelé abból az inkubátorból egyenesen anyuci cicjére :) Gratula!

Zsan: amikor vártam az eredményre (hasbaszúrás) én próbáltam homokbadugni a fejem és úgy védekezni, de feszt volt a tv-ben egy down-os, vagy a rádióban vagy az utcán :? aztán én is rákerestem a neten és semmi érdemleges infót nem találtam róla...
aztán átgondoltam, hogy mi lenne ha...és arra jutottam, hogy a Jóisten tudja csak, hogy mit akar énvelem és majd meglátjuk mi lesz-és ezzel nyugtattam meg magam - meg persze aztán jött 2 hét múlva az eredmény. Szóval átérzem abszolút a helyzetedet...tudom milyen az amikor beparáztatják az embert! Én annyit tanultam belőle, hogy a kövinél magasról leszarom mit fog mondani a genetikus hp (és nem harry-re gondoltam itt) többet nem szúrkálnak! :x Mert ha nincs extra rizikófaktor és az UH-id is szuperek akkor NEM lehet baj!!! Gondold csak meg annak idején még ennyi UH-t se csináltak az anyukáknak és nem is volt ilyen fejlett a technika! Szóval ha az UH-n minden ok akkor NYUGI! :)

Neet: nálunk anno a kanos kutyánk jobbhíjján a postás lábát kapta el :mrgreen:
fotók jóóóóók :)

Ancsi: lándzsára az vagyon írva, hogy 6 hós kortól mehet

Macs: alváshoz csak eme régi közmondást tudom felhozni amit Anyukámtól tanultam:
Alvó, szaró, baszó ember zavarni a világon a legnagyobb vétek! 8)

Kátya: vérnyomi-nem akarlak ijesztegetni, de nekem 170/110 volt amikoris azt mondta a dokinéni, hogy akkor ma szülünk!

Szóval elefántlábakat fel és pihenni-pihenni!!

Macs: fagyit próbáltad????

Ruz: Kamillának volt ilyen truttyós köhögése :( próbálj meg valami köptetőt venni ami feloldja neki!

Zuz: én jártam logopédushoz, mert pösze voltam és mostmár egész jól megy a dolog :) most inkább az a bajom, hogy nem pörög olyan gyorsan a nyelvem mint az agyam és ezért sokszor nem jutnak eszembe a megfelelő szavak :) Szal Bazsival se lesz semmi gáz!

Lindi: Én is én is láttam Lindi családot!!! :P Alig mutatták Bajnit :( de azért nagyon szépek voltatok!!!
És tényleg lesz még gyerök nálatok??? :o Ezt is a tv-ből kell megtudni?! :lol:

Egyébként meg: Boldog Ildikó napot az Ildikóknak!!!

Egyébként a babavilágban most LC szerintem tök tehénesen nézett ki, pedig a jégrevüben nekem is feltűnt, hogy milyen csinos! Ellenben Sz Nóra nem volt szép FEkete LAci kötött mellénykéjében :P

Rylie
rylie

Minden Ildinek nagyon boldog neve napját!!! :D

Ancsi,
aranyos vagy, hogy gondoltál ránk :D gyogyuljatok mielöbb!!+++
fibi

Rylie :) Fekete Laci mellénye - ez jó, tényleg akartam is írni, hgoy ezt a szerencsétlen Nórát állandóan negyedig felöltözött bohócnak maszkírozzák.
Közmondás pedig aranyat ér :)

Ancsi :) Lándzsás útifű a legtutibb tuti, Domicsek tátog, nyeli és csettint utána a nyelvével :) És ami a lényeg: használ is!

Ha rossz kedvetek van, ajánlom a Schwajda-féle Lúdas Matyit, itt még mindig esik, úgyhogy ezt hallgatjuk és nagyon jól mulatunk

Szrek :) Szívesen megtanítalak háton hordozni - bár én se vagyok a legügyesebb, viszont használom elég hatékonyan és elméletben meg vérprofi vagyok :mrgreen:

indianyo

Indi,
köszi, aranyos vagy, akkor támadok, ha legközelebb találkozunk ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

vettem lándzsást, és mint egy alkesz, az utcán azonnét kinyitottam (már remegtem, úgy kellett az alkohol :lol: ), oszt sutty be egy nagy kortyot. ha L. felébred, neki is ádok fél teáskanállal (az kb. 2,5 ml lehet?). a gyógyszertárban azt mondták, hogy elenyésző mennyiségű az alkohol benne.
ancsipancsi

Gratulálok Nukada!!!! Rékára nagyon kiváncsi vagyok!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi,
lándzsás utifü szerintem mehet Lencsinek, icipici alkoholtartalma van, de amennyit adsz neki, biztos nem árt. max kicsit többet alszik majd :lol:

Rylie, Zsan,
annak idején én is átgondoltam, mi lenne ha B down koros lenne, és ugy döntöttem, akkor sem vetetném el, biztos feladatom van akkor ezzel. persze igy könnyü mondani, hogy totál egészséges a gyerök. és érdekes, most meg meg sem fordul a fejemben. lesz amilyen lesz :)

Szerencsére ma délelött is nyitva volt Veresen a játszoház, oda el tudtunk menekülni a zaj és kosz elöl. De egy kisfiu csunyán beleharapott B kisujjába :cry: annyira, hogy lejött rola a bör, és látszik szegény husa :cry: uuuugy sirt, alig tudtam megnyugtatni :( persze apuka 5x bocsánatot kért, de akkor is rossz volt nagyon. sosem viseltem jol, ha bántják vagy fáj valamije :(
fibi

Nukadának és Rékának gratula! :) én is csak a "szokásosat" tudom írni, remélem hamar kijöhet az inkubátorból a (nem is olyan) pici lányka, és mamája és egész családja nagy örömére szépen cseperedik tovább idekinn :) drukkolok nagyon, és önző mód kicsit fájlalom, hogy most már nem fogok Nukadával együtt szülni :D

Lindinek és Ildinek nagyon boldog névnapot!

Babavilágról persze én is lemaradtam :oops:

Borisz Vivás szereplését is felírtam magamnak, de azért majd szóljatok előtte léci, nehogy azt is kihagyjam.

Zuzi, már egyszer kidobtak a Metróból, úgy kell nekem, miért nem tanultam belőle. de most megírtam, erre Gyuri meg beküldte az Indexen a Homárba...
A beszéd miatt ne aggódj, épp 1-2 hete magyarázta a logopédus a mondókás óra végén, hogy mikor a gyerek nagyon akarná mondani a dologokat, előfordul gyakran a felcserélés, sőt még olyan is akár, hogy átmenetileg dadog picit, mert beakadnak szótagok, de ez mind csak pár hétig tart, aztán a beszédfejlődés túllép rajta.
De ha bármilyen aggodalmad van, szívesen megadom a logopédus számát, meg lehet vele beszélni időpontot is, és nem kerül semmibe - ők nem kérnek pénzt a konzultációért sem.
Egyébként beszéddel kapcsolatban 3 éves kor alatt a hivatalos álláspont szerint SEMMIT sem vizsgálnak, addig még semmit nem lehet biztosra mondani, hiszen minden változik még egyik napról a másikra is.

na megyek, nekem ma munkanap van :?

votiv 8)
votiv

Indi, Szrekuc: csatlakozhatok a kendős "tanfolyáshoz"? :oops:

Kép
Kép
tinu

Isten hozta Réka babát :D :D és drukkolunk neki ezerrel!!!

Lindi, Ildi :) Nagyon boldog névnapot!!!!

Neet :) Képek csudajók! :D:D

Vera :) Marcinak sok ++++ a fogakhoz!!

Indi :) Dominónak ma milyen napot engedélyeztek a fogak?

Ancsi :) Lándzsás utifű 6 hós kortól mehet, kicsi alkohol van benne, mert abban oldják a gyógynövényes hatóanyagot, de nyugodtan adhatsz 1 teáskanállal 3x egy nap, én így adtam anno Bálintnak, mert asszem ez az adagolás van ráírva. és tényleg jó :wink: Lencsi jobban van?

Rylie :) Anyukád mondása :lol: :lol:

Fibi :) ujjharapás :( :( Munkálatok jól haladnak? Hogy bírjátok?

És minden fogzó és betegeskedő gyerkőcnek +++ és gyógypuszik!

Kép
Kép
denizsa

Macs :) Végül elindultatok, vagy már késő lett?

Kátya :) És Te hogy vagy? Hogy döntöttél, szedsz antibigyót?

Votiv :) Jó munkát! Akkor holnap már olvashatjuk az új művet?
denizsa

Deni, mint mindig :) - erről jut eszembe, lassan neki kéne látnom előre dolgozni, hogy legalább egy hetet ki tudjak hagyni szülési szabadság címén :wink:
votiv

Nukadának és Rékának sok boldogságot, és reméljük minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRA!!!!

Ildikók boldog névnapot!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
akartam is kérdezni a talin, de elmaradt: 2 gyerekkel is tervezed az ujságirást továbbra is?

Deni,
uj zuhanytálca bent a helyén, kömüves jol dolgozott, lassan kész lesz :) és jöhet a nagytakaritás....
Ti végül mentek a Mayába szülinapod "bepotolni" ?
fibi

Tinu, teljesüljön utad vágya, illetve vágyad útja! :)

Babavilágról pedig teljesen lemaradtam, majd keresem az interneten. :(

Indi, ha lehet, én is szeretnék majd csatlakozni a hordozókendő kötözés gyakorlati tanfolyásához. A kendőhöz én ugyan kaptam ábrákkal teletűzdelt füzetkét, de azt nem írja, melyek a legtutibb cipelési pózok/módok. :)

Ki mit esz - tegnap volt a Dr House-ban egy pirinyó kölök, akit háromszor vitt be a bátyja, mert mindig feldugott vmit az orrába. Először rendőrt, aztán tűzoltókocsit, aztán még vmi hasonlót, talán mentőst, mire doktorunk rájött, hogy a bébi mást is feldugott a nóziba, és az utána kövektezők "csak" a mentőcsapat tagjai voltak. Egy macsek jött ki végül a nóziból. :D

Rylie, kicsit parázom, mert most még nem szeretnék szülni, van még másfél hónapunk, de legalább egyet ki kellene bírnia Emmának odabent - illetve ő kibírná, csak a vérnyomim vacakol. Most emeltük meg a dopegytet, immár 3*2-t szedek, remélem, segít...

Fibi, Bálint ujja :evil:

Den, szedem antibigyót - lehet, hogy a kór miatt mászott fel a vérnyomi, akkor viszont a legjobb, ha hamar elmulasztjuk, hátha vérmonyás is visszaáll. És köszi, hogy kérdezed, megvagyok, már jobban kicsit (bár Apa éjjel többször is megsimítgatott, mert a horkolásomtól nem tudott szegény aludni). :)

Ildikóknak boldogat! Anyósom is Ildás. :)

Kátya
kincsimano

Fibi, kitartást a fürdőszobaprojekt végéhez (is)! :)
kincsimano

Ildikok, boldog nevnapot! :)

Nuk, sok++++++ nektek! de biztos minden rendben lesz a kicsi lannyal: Rekabol van ;) :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es ezt meg be akartam tenni nektek, hatha erdekel vkit ;) :)
Miért boldogabbak az indiánok?
recca

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám is!:)

Sajnos 1-2 naponta van csak időm, hogy benézzek ide!:( És sajnos egyre kevesebb lesz, 2 hét és kezdem a munkát! Azért majd megpróbálok jönni időnként és kérek egy kis beszámolót a történésekről!:)

Timi meggyógyult, hál' Istennek - kapott antibigyót! Jövőhéttől ismét nekifutunk a bölcsődei beszoktatásnak!

Zsan!

Amikor én voltam magzatvíz-mintavételen anno, nekem azt mondta a Hajdú Krisztina doktornő, hogy a nyaki redő, ami számít (ezt nekem nem csinálták meg :(), illetve a csontok hosszúságát szokták nézni, hogy elég hosszúak-e! Ha Mátyás szerint minden oké, akkor ne izgulj szerintem!

Recca!

Vállalkozáshoz sok drukk!:)

Nuk!

Gratulálok és drukollok, hogy minden rendben legyen!!!

Lindi!

Láttalak Titeket!:) Hogy kerültetek be a műsorba? Egyébként ügyes voltál, nem béna, ahogy írtad, én meg sem tudnék szólalni, ha egy kamera szegeződne rám!:)

Ne haragudjatok, ha valakinek nem írtam, de csak nagyon keveset tudtam visszaolvasni!

Mindenki vigyázzon magára és jobbulást a betegeskedőknek!+++

Puszi
ILdi
ildi76

Hú, Recca! Nekem nagyon tetszett ez az indiános életszemlélet!!!
De jó is lenne ilyen világban élni!!!
El is küldtem jó sok kismami ismerősnek - hátha lesz valami foganatja..... 8)

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Sziasztok!

Ancsi, Zuz, meg akik már voltak van gogh kiállításon,
be lehet menni gyerekkel? hogyan? kocsiban pl?
barátnőmnek van ingyenjegye, de anyura nem tudom hagyni a bébit, mert a lába meg a sérve miatt se emelhetne és olyan nagyon sokat szokott nála lenni a bébi, meg a tesóm nagyobbikja, hogy hétvégére eléggé kivan :cry:
Ábel édes jó apja meg NEM AKAR vigyázni a gyerekére :shock: :twisted: :twisted: :twisted: (vagy én kívánok sokat? mellesleg "más" egyből felajánlotta, hogy feljönne Pestre vidékről, hogy addig elmegy bébivel sétálni)0aawaaasaaaaaaaaaaaeswqwsdddds
ez Ábel volt :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, én voltam, és láttam anyukákat babakocsival a kiállításon. Azért lehet, hogy jobb, ha megkérdezed telefonon.
Ábel papája miért nem akar dedre vigyázni?
kincsimano

Recca, köszi, jólesett olvasni. Persze ebben a világban nem lehet mindent ugyanígy, de van pár szimpi elmélet (hordozókendő egyre jobba rulez). :wink:
kincsimano

Indike,
próbálkoztam füzetecske alapján egyedül a hátamra kötni, hát bömbi lett belőle és fél ettől így meg bnem is tudom még felemelni se úgy :cry:

Kép

Kép

szrekuc

Kátya,
mert pihenni akar otthon meg a másik családjával nemtommi
csak én már tegnap szóltam neki ő meg nem mondta, hogy nem és0 nem ez az első eset h nem akar vigyázni amíg én valahol vagyok - persze aranyos meg édes se most nem értem én se h miért :?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, nem eccerű neked. Sajnálom. :(
kincsimano

Recca,
tök jó, amit belinkeltél :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Kátya,
azért mondjuk nem is halálosan bonyolult, de köszi ;) :D
mert pl ha vásárolunk, fizet meg ilyesmi, tehát ha úgy nézem, hogy az átlag ilyen jellegű "apuka" mit csinál, ahhoz képest szuper - csakhát nincs itt meg ilyesmi.....(bonyolult) meg nekem néha magas, hogy ő miket szeretne
(ez az esélyadás stb meg csak úgy működik, ha ő is tesz vmit, ami nem a sparban való fizetést jelenti)

Kép

Kép

szrekuc

Te akkor is egy hős vagy, Szrek. :)
kincsimano

mármint nam halálosan szörnyű :mrgreen: - bonyolultnak bonyolult ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

nagy H-val :mrgreen: :lol: és természetesen hősnő, a feminizmus jegyében ;) :lol: :lol: (no ne mááá' :D )
azóta egyébként felhívott anyu, hogy ha nagyon muszáj, neki odaadhatom - de hadd ne már ő gyerekezzen,amikor neki tényleg pihennie kéne
úgyh gyerek jön van gogh-ra, nem is az a baj, hanem a zapja.....

Kép

Kép

szrekuc

gyerek közben leszedte a ruhákat a szárítóról, csak még vizesek :mrgreen:
no el fürdetni mielőtt ő rak be egy mosást :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

és az én egyik levadászott zoknimat próbálja felvenni :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Igenigen, nagy H-val meg minden. :D Én még így "rendezetten" sem találom eccerűen megoldhatónak a gyermekáldással járó helyzeteket, pedig Apa ezerrel mellettünk. Lehet, hogy én még az előttem álló ismeretlentől tartok, nem tom. De kvázi egyedül boldogulni, az télleg nagy kihívás!
kincsimano

Segítőkész Ábel :D
kincsimano

Szrek :) elöl és oldalpozíciókat már próbáltátok? Baba egész addig tiltakozik, míg nem érzi magát biztonságban - az pedig belőled jön, te pedig a gyakorlással leszel magabiztos. Először mindenképpen egy egyszerű oldalkötést javasolnék, ez könnyen megköthető és a baba is könnyen beleültethető. Közben ugye tudod ölelgetni, játszani vele, így megszokjátok mindetten.

Köszönöm szépen a bizalmat, és szívesen segítek. Azért háton hordozásban Recca lenne az ideális tanítónéni :)

Deni :) Ma elég jó napunk volt, semmi sírás egyelőre :) Most még fent kóricál a kölök, itt kukucsoltunk az asztal két oldalán :) Az esti teljes császármorzsa-készletemet a porszívó ette meg, mert Dominót érdekelte a dolog és a tele tányér a földön végezte :lol:

indianyo

Votiv :) Egy egész hét szülési szabadság?! Nem vagy Te egy kicsit munkamán? :wink: :mrgreen: :lol: De tudom, hogy csak nem akarsz megfosztani minket a fantasztikus írásaidtól :wink: :lol:

Kátya :) Örülök, hogy jobban vagy! Igazad van, jobb szedni, ha attól van a magas vérnyomás. Pocaklakód is jól van?

Fibi :) Jaj de jó, hogy legalább a kőműves jól dolgozott! Így hogy nem jöttetek :( elmentünk Mayázni, meg vasutazni és a szülinapomra Bálint kapott cipőt :mrgreen: (már 24-es kell neki :shock: ). És bár tavasz nemigen volt ma, de fiunk átesett a birkanyíráson, most marha boldogan nézegeti magát a tükörben és büszke az új frizkójára :lol: Bálintod ujja hogy van? Nem piros ill. nem fáj már neki, ugye?

Lindi :) Gratula a tv-szerepléshez! NAgyon klasszak voltatok! :D Felvettelek videóra és megmutattalak az egész családnak :D

Szrek :) Ábel akkor már korán fogja magába szívni a művészetet :wink: És ezekszerint ő is imád mosni akár az én fiam :lol:

Indi :) De jó, hogy jó napotok van! :D Császármorzsáért Dominó nem vívott harcot a porszívóval? Én mag csináltam ma túrótortát, de Bálintnak inkább a csirkecomb kellett, most akkor örüljek, ugye? :mrgreen:

Barbi :) Nálatok mi újság??
denizsa

MIndenkinek köszönöm, hogy tartottátok bennem a lelket, meg drukkoltatok!!! :D
Nem akarom elkiabálni,de úgy tűnik dedben megjavult az automatika - ma este a szokott időben, a szokott módon tért nyugovóra!!! És napközben is olyan kis aktív jógyerek volt!!!

Mondjuk kellett mind ehhez, hogy végre túlvagyunk ezen a takonykórságon. 8)

SZóval : hála Néktek, kedves lelkigondozóim! :lol:

Szrek! Mi múlt pénteken voltunk, és bár kivan írva, hogy babakocsit/hátihordozót/atomrakétát nem lehet bevinni, azért voltak bent a kiállítórészben babakocsisok - de nagyon nem irigyeltem szegényeket, mert aznap du. épp piszok sokan voltak. Állítólag vannak jobb időszakok - drukkolok, hogy olyat sikerüljön kifognod!!!! ha kekeckednek, hivatkozz arra, hogy már épp elég babakocsist beengedtek - miért pont te nem? LE A DISZKRIMINÁCIÓVAL 8)

Indi, és nem zokogtál? Azt hiszem egy egész tányér császármorzsa halála nekem könnyeket csalt volna a szemembe.... :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Kátya,
aranyos vagy, de ugye azért ezt a szitut magamnak választott, meg tanulni kell stb stb úgyh ezzel végülis nincs baj, meg ugye azért ebben a műfajban is vannak egyebek - hogy ki mennyire törődik a gyerekkel stb - úgyh talán annyira sok mindenre nem lehetne panasz, csak ez épp lelkileg nem jó meg épp a lényeg vész el, sokszor éreztem azt, hogy a félelmem (anyagi stb) miatt nyelek le olyan dolgokat, amiket nem kéne
pedig tényleg nlha tök jó fej, elmosogat ilyesmi, ugyanakkor nem vagyunk se család se semmi és nagyon bizonytalan meg kiszolgáltatott helyzet bír ez lenni

Indi,
gondoltam, hogy emiatt van :? pár hónapos korában próbáltam elől vinni, de vhogy kényelmetlen volt neki is meg nekem is, fel is adtam, azóta nem próbáltam, azt se tudom, mi az, amit rosszul csinálok :roll: :roll: de csak menni fog ;) :lol: holnapra akartam vmit kitalálni a müzébe ;) :lol:

Fíbsz,
Bálint ujja :cry: Ábelét harapta meg egyszer unokatesója nagyon, teljesen ki voltam borulva én is

Kép

Kép

szrekuc

Ded összeszereli az új polcát:
Kép

Az ilyen jellegű gyermekmunkát is büntetik? :lol: :lol:
leni

Szedlák Dzsenifer, szegény....

Deni :) Én már a szigorúan tilosokon kívül (citrom, méz, mogyoró etc.) nem bánom, ha bármit megkóstol a kölök, úgyhgoy megnézte a császármorzsát is - de az száraz, úgyhogy köpködött :lol:
Túrótorta mmmmmm. Hol vasutaztatok?
Ma végre délután lehetett menni sétálni, mi is 2 órát autót meg vonatot néztünk.

Fibi :) akkor kész a fürdő teljesen? Hát egy napnyi kényelmetlenség nem is olyan rossz, most már lehet pihenni :)

Recca :) tetszenek ezek a yequánák :wink:

indianyo

A Lindiéket is bemutató adás már fenn van a neten!
Hurrá!!!! Végre megkukkerolom én is :lol:
leni

Den,
aranyos vagy; egyszer tényleg kéne mayázni, már beszéltük; az Zsannak is jó, meg talán Neetnek is :D meg talán másnak is közelebb van :D
már voltam vele sok egy kiállításon, akkor aludt, de hnap tuti nem fog, mivel délelőtt 10-kor lehet menni - olyankor, hogy úgy mondjam, aktív a legényke :lol: :lol:

Leni,
igyekszem, bár én nem mindig bírom a konfrontációt :D reméljük, holnap épp nem fog nagyon fogzani, ma is volt sokszor sokminden a pelusban fognak köszönhetően - ha ez holnap pont a van gogh alatt lesz, az már nem is atomrakéta, hanem vegyi fegyver :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

A kömüves szavajárása alapján most gyerekem elöszeretettel gyakorolja a "bammeg" kifejezést... :? :shock:

Szrek,
amikor mi voltunk Van Gogh-on (hétköznap!) annyian voltak, hogy sok képnél sorba kellett állni, hogy odaférjünk :roll: Szerintem Ábel akkor élvezné babakocsibol a dolgot, ha aludna. Kenguruban nem tudod elvinni? ugy talán még elviselné a tömeget, és nemcsak lábakat látna :? Apafej meg összeszedhetné magát... :roll:

Rec,
nagyon jo ez a cikk, sok igazság van benne. akkor talán tényleg megérte az a sok dajkálás, szopizás, összebujás, meg az együtt aludt éjszakák :)
fibi

Spektrum, babákról msot

indianyo

Indi,
á, dehogy van kész. még csak a zuhanytálca lett kicserélve, de holnapután már lehet fürdeni, juhhéj. (amugy 2 napi munka volt)

Deni,
Mayázás jobb lehetett, mintha mentünk volna Hozzátok :wink:
B ujján még látszanak a kissrác fognyomai :?
fibi

Fíbsz,
bammeg :lol: :lol: :lol: :mrgreen: egy kengurum van, ami 9 kilóig jó és csak elől, befele fordítva lehet benne vinni a gyereket :roll: meg van a kendőm, amit nem tudok használni (kengurut apjuk választotta, azért ilyen multifunkcionális :roll: bár akkor még én se tudtam mi fán terem a gyerek ;) :lol:
úgyhogy még nemtom, én is attól félek, hogy rengetegen lesznek

van az a felajánlás másik fickótól (merthát ugye panasukodok, no :lol: ;) ) hogy feljönne Pestre addig gyereket tologatni, de asszem nem lenne ez most így jó dolog, ha ennek akarok esélyt adni
meg így legalább az orra alá dörgölhetem majd a történteket :wink: :lol: :mrgreen:
és tök jó, hogy megvan a fürdő meg hogy el tudtatok menni a játszóba :D

Kép

Kép

szrekuc

fíbsz,
vmivel kened vagy fertőtlenítetted? Én ecet meg körömvirág-mániás vagyok, de nem tudom, mit lehet egy ilyen harapással csinálni

Indike,
no spektrum majd meséld, mi volt ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: