A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági megnéztem, hogy kerületileg hová fogunk tartozni, (egészségügyi ellátás). Ha érdekel. WWW. terapia2007.hu (jobb oldalon kórházmutató)

manoka
manoka71

Biztos a hormonok!

manoka
manoka71

De jó manóka, hogy ilyenekre is gondolsz! :-) Én mondjuk a Bajcsiba megyek vissza a dokimhoz, ha a dévainál már minden rendben van.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szemmel tartalak! Nézd meg, mert a későbbiekben szükséged lesz ré. A szülészet marad a bajcsyban és ezenkívül sok más amire remélem soha nem lesz szükség A csecsemő-gyerekgyógyászat szintén máshová tartozik.
Jó orvosod van?

manoka
manoka71

igen, egy szív lélek ember, és csak jót hallottam róla. Ő csinálta nálam az átjárhatóságit is. Kicsit hasonmlít a maci lacira! :-)

Ági28

Én gondban leszek, ha döntenem kell, mert az orvosomhoz nem hiszem hogy visszamegyek, mert van Bp-en magánrendelője, de tatabányai, és ez nem biztos hogy jó. Döntésnél viszont fontos , hogy megbízható, körültekintő és jó szakorvos legyen, ja és képben legyen a meddőséggel is, mert csak lombikos vagyok. De ez kicsit arrébb van.
Ma ünnepi vacsi lesz?
Veled példálóztam az egyik ismerősömnek, mert nagyon maga alatt van, azt hiszem most kell szembesülnie majd a tényekkel. Elküldtem apánkhoz, ott biztos kiderül m van vele és aztmeg is tudja.

manoka
manoka71

igen ma megyünk apával vacsizni! Bécsi szeletezőbe! :-)

Ha gondolod megadom majd az én dokim számát, ő a Bajcsiban dolgozik, és keresztúron van a magánrendelője.

Ági28

Köszi, lehet, hogy szükség lesz rá, de babonából majd ha aktuális lesz. nem hallottam, ilyen helyről, hol van? :D

manoka
manoka71

Manóka, csak nem a Lollok az orvosod? :o
noczi

Lesz gyertya ma este, meg mindan romantica, meghitt pillanat? De izgi.. A gyertyát otthonra gondoltam..., étteremben még nem láttam meggyújtva, vagy rossz helyen voltam.

Úgy örülök, mintha minden velem történne, tök fura de jó érzés. nekem a következő tutira fog sikerülni. Habár még ma vagy holnap kell csinálnom egy tesztet? Szerintem nincs értelme, de apánk azt mondta csináljak.

manoka
manoka71

Van több helyen is , van a Kálvin téren is, meg a JÓzsef körúton is. Akkora szelet bécsi szeletet adna, hogy csak na!! :-) Van 18 centis átmérőlyű, meg 30 centi átmérőlyű!

Ági28

Akkor mehet ehetsz husit bőven. :D

manoka
manoka71

Megint elírtam :oops:

manoka
manoka71

Most az éttermekről jut eszembe, de már régebben is írni akartam: én annyira irigyellek titeket, hogy nektek minden egy karnyújtásnyira van! Ma reggel például nem kaptam kenyeret, mert az összes falusi boltunk szombati nyitvatartás szerint rendelte be az árut, és 8-ra minden elfogyott... Mehetek be Tatabányára vásárolni... Csak 20 kilométer, nem egy nagy cucc, de azért akkor is... :evil: ilyenkor nagyon mérges tudok lenni!
noczi

Ez tényleg bosszantó lehet. De tudod mindennek van előnye és hátránya. Gyanítom T e tisztább levegőt szívsz mint mi, és gondolom a település is nyugisabb. Budapest, világváros de tele van szeméttel, kosszal és szennyezéssel, de minden elérhető. Pro és kontra.

manoka
manoka71

Hát igen, én pont e miatt szeretek pesten lakni. Bár biztos nem lehet a vidéki csendet, nyugalamat semmivel pótolni, de valahogy én nem bírnám. Kb két lévet laktam a 17.-kerben, de az szörnyű volt nekem. Az már nekem nagyon vidék.

Hát nem tudom, hogy gyertya lesz e, de nagy husi az tutkó!

Ági28

Hát igen, igazad van, persze. Csak ilyenkor annyira el tudok keseredni... Pláne mióta összetörtem az autómat, és a páromnak kell könyörögni, hogy adja kölcsön az övét. Iszonyúan elszigeteltnek érzem magam. Na, mindegy, ez van, nem rontom itt nektek a hangulatot. :)
noczi

Noczi, akkor kapd fel a futócipődet, és mi neked 20 km! :-)

Ági28

Na hallod, az vicces lenne, asszem már a falu végén kidőlnék! :D
noczi

(Egyébként én is városi leány vagyok, 17 éves koromig Tbányán laktam panelban. Koszos, piszkos iparváros, de legalább van kenyér. :D Úgyhogy ismerem az érme mindkét oldalát.)
noczi

Na jó de vidéken meg csirkét szerezhetsz könnyen, max beugrasz a szomszédhoz, és lopsz egy tyúkot! :-) ( ezt a husi miatt mondom) :-)

Ági28

ma megyek haza délben, és vásárolunk kenyeret is
Nóczi küldjek Neked is? :D
Jó burgonyás kenyér nyam, nyam az olyan fincsi.
Ági te mit fogsz ebédelni?

manoka
manoka71

Hmm.... tetszik az ötlet! Na, majd a következő lombiknál! :D Vannak is a szomszédban tyúkok, nem is kell messzire menni! 8)
Na, jó, megyek, csinálok valami hasznosat! Szép napot!
noczi

Manóka! Rozskenyeret kérek, légyszi légyszi!!! :D
noczi

Hát ma pizzát ebédelünk a csajokkal, mert mi sajnos nem mehetünk haza délben! De este nagy nagy szelet rántott huika!! :-)

Ági28

OK. Akkor rozskenyéeret küldök, az is nagyon finom.
Dolgozom egy kicsi
pusz nektek, jó pihenést

manoka
manoka71

JÓ munkár manóka.

Ági28

Kösönöm! neked is. Jó étvágyat a finom pizzához. De imádok enni, de majd otthon. Pusz. délután vagy este lehet hogy benézek. :D

manoka
manoka71

Köszike meglesz remélem a jó étvágy.

Ági28

Sziasztok! én is dolgozom, de mi lelépünk 13h körül.
február

Na szia február!!

Ági28

Nóczi!
Te ismered a Lollokot? Válaszod érdekel. I

manoka
manoka71

Szia Ági, örülök, hogy ma jobban vagy! Szerintem meglátod azt a hatalmas bécsi szeletet (30 cm!!!), és megjön az étvágyad.

Én biztos belehalnék, ha egy akkorát meg kéne ennem. Egyetlen haloványka örömöm van a tegnapi UH után, hogy nem kell nagyon nyomni a húst (mondjuk tegnap kisütöttem néhány szeletet, ma az lesz az ebéd, holnap meg brassói, de azért túlzásba vinni nem kell.) :)
a pizzát viszont szeretem!
Kép
február

Manóka, persze, hogy ismerem, ő az orvosom! Csak azért kérdeztem, mert csak róla tudom, hogy tatabányai, és Pesten is rendel.
noczi

Február küldjek egy kis pizzát!! :-)

Ági28

Húúú, jó volna! :) gombásat, jó? :lol:
február

sONKA GOMBA KUKORICA!

Ági28

mind van rajta? na jó, jöhet, majd a sonkát lepiszkálom róla :lol:
február

Helló :))))!!!

Csak azért jöttem, hoyg megmondjam: HIÁNYOZTOK, de sajna melóznom kell.

Cseka! Nagyon örülök, hoyg jól vagy és hajrá április!!!

Gizmix! Neked szintén nagyon örülök, nagyon klassz, hogy jók lettek az eredmények.

Ági! Te csak nyomasd a husit, meg ami jól esik.

Én hétfőn tudok jönni, addig jók legyetek. puszi
cyprus

Cyprus ez egy villámlátogatás volt? :-(

Február a sonkát csak nem lepiszkálni, az husika!!

Ági28

Szia cyprus! Jó munkát, aztán meg jó pihenést arra a kicsi időre.
február

A csudába... jóóóóóvannna, jöhet a sonka is :roll:

:lol:
február

Február vigyázz,mert figyelek ám!! Tényleg nem akarod márciusra változtatni a neved?

Ági28

:) már úgy megszoktam a februárt. komolyan, Dévainál is szinte meglepődöm, mikor nem ezen a néven szólít be :)
február

Írasd rá a kartonodra! :-)

Ági28

jó! :) Elképzelem az arcukat, miután előadtam a kérésemet! kb.: :shock:
február

Miért ők annyira meberbarátik! :-) Biztos megcsinálják!! Ha nem akkor kollektíven odamegyünk, és kikapnak!

Ági28

Az biztos. Én még ilyet orvosban nem sokat láttam, ami elég szégyen. Februárapu is kedveli, pedig ő minden orvost utál.
február

Hát igen nagymackót csak kedvelni lehet! :-)

Ági28

Nagymackó!!! :lol:
Külön előnye, hogy nem tesz megjegyzéseket a súlyomra... (Tényleg fogynom kéne, méghozzá jó sokat, de nem a túlsúlytól vannak hormonális problémáim, azok ugyanis még jóval a vágósúlyom elérése előtt elkezdődtek.)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: