Sziasztok!
Na sikerált egy kicsit felnéznem ide, jó ideje olvasgatom is, a meló meg nem halad...
Doo, hát a Varga Zsoltra tippeltem volna magamtól is, utálom azt a dokit, de nem akarlak sértegetni ezzel. (csak mert mintha te szimpiznél vele. Én csalódtam benne nagyokat.)
Stella: Ne búsulj, én sokszor pont igy érzek, mint te. Vártam, hogy ajd milyen csoda lesz a várandósság, ahogy áradoznak az anyukák, aztán csalódtam, hogy nekem csődtömegnek tűnik az egész. Persze, imádoma akicsit, és minden örömem, amikor mocorgizik, de valahol gyűlölöm a sorsot, hogy ilyen áron kell szenvedni egy gyerekért, ráadásul csak nekünk, nőknek.
Horilda: boldog névnapot! Anyum is most tartja...ő banános csokikat kapott ipari mennyiségben...na jó, 4 dobozzal. De nagyon szereti
Pici: ne bánkódj, ha egy kicsit hülyén vette a síkját a kobaknak a doki, és mondjuk csak 2-2 mm-rel beljebbre állította a mérőpontokat, már megvan a hiányzó centi...a lényeg, hoyg fejlődjön..de mért is nem kérded meg a dokidat?
NIki, én is hallottam a málnalevélről, a sógornőm 34 hetesen kezdte el inni. MOndjuk tök hamar, fájdalomentesen szült...igaz, 37 hétre, neki nagyon hamar öregedet a lepény, iszonyúan el volt meszesedve.
Lorcika, a gátmetszéstől én is rettegek, az előbb elített sógornőm majd beszart, míg varrták. Anyám is. A sógornőm tök megkönnyebbült, hogy jé, cak ennyi a szülés? Aztán jött a feketeleves, borzasztóan fájt a varrás neki. meg utna is menni is alig tudott. Ráadásul 2 rétegben varrank. Végre végeznek az egyikkel, jöna második sor...Hát nem tudom. És sztem meg nem használnak érzéstelenítőt. Amikor vágnak azt úgysem érzed, mindenki ezt miondja, de mikor varrnak!!?!!
Bogyra, most akkor mi van az érzéstelenítővel? Én tudom rosszul? Vagy lehet, hogy kórháza válogatja?
A Mg-ról annyit, hogy a magneb6 elég drága, és anincs is olyan baromi sok benne (ezért is kell napi3-4et szedni) én a plusban vettem pezsitabit, 109 Ft volt. IGaz, abban meg édesítőszer van. Télleg erről mit tudtok, nem gáz a babának? Én félek kicsit, napi 3 pezsitabi...(2 Mg, 1 Fe)
Bringababa, ne parázz télleg. Mi is szarban vagyunk, a havi törlesztőrészletünk 70ezer Ft, eddig 100at kerestem, már csak a táppénz jön (kb 80), a férjem meg szintén nem keresi halálra magát. Úgyhogy mi alapból használt kiságyat és babakocsit vettünk, de sztem kalsszak és kész. Rucit örököltet és túrtat, na meg van pár új darab, mert néhánynak nem tudtam ellenállni, meg a mami is vett, merthát ha jönnek látogatni, azért legalább akkor csecsebecsében legyen a babuci. Tescóban van cumisüveg 200-700közt is, én pl nem veszek sterilizálót, mert mi is fölnőttünk felforralt cumisüvegen....Mi nem vettünk pelenkázót, szerintem luxus kicsit. Aranyos bútordarab, de mi örökölötünk egy vacak komódot, arra jó lesz, hogy összekenjük...mellesleg én valszeg a mosógépen fogok pelenkázni, cuccok a fürdőszekrénybe. A kicsi ruhái a nappaliszekrényben kapnak helyet. ...Szóval ilyenek. Fel a fejjel! Hát, sokat kell járni a adolgok, akciók után, de mig időnk több van, mint pénzük...
Holnap hozok képet a kiságyról, otthonhagytam a fotómasinát...
Jaj, már csak pár nap, remélem kedden UH, megőrülök, úgy várom már....
Na puszka!!