A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

gyors beugrás (szerintem később nem fog menni :? )

:D :D :D BOLDOG FANNI NAPOT!!! :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ruzi,
pont tegnap emlegettelek a talin, hogy vajon hogy lehet gézenguz Bendeguzod :) ooo, akkor jobbulást neki!!+++ és aranyos vagy nagyon, szivesen elmentünk volna itthonrol holnap.... majd legközelebb akkor, Ti még közel is laktok hozzánk 8)

Recca,
fajátékok, de szupeer :D 19-én tudsz jönni talizni? :)
fibi

Recca :) hát ez óriási!!!!!!!!!!! akkor msot már tényleg kell egy hosszabbat találkoznunk, nekem annyi fajáték - meg másféle játék - ötletem van!

És ha már olyan jól belejöttem a kendőkeresésbe, itt egy 18-as karikás kendő :wink:

Kép

indianyo

Leni :) Hanka nagyon édes a cipőkkel! :D

Ancsi :) Torkodnak bulást!!

Votiv :) Hogy-hogy elzavartak?! :shock:

Neet :) Gumikutyanő :lol: :lol:

Zsan :) Sok ++++++++ Neked!

Ruz :) Bendinek bulást!!

Fibi :) Hozzánk jöhettek, holnap itthon vagyunk! :wink:
denizsa

Indi, ez a kep :shock: hat lehet, h ettol nem kap kedvet az ember a kendozeshez :lol:
es tok jo, szivesen varunk mindenfele otleteket. bar egyelore nem azokkal allunk hadilabon ;)

Fibi, 19 meg tok messze van, de egyelore jonak tunik :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca :) ez egy finn fürdőkendő :lol: Először én is meghökkentem, de miután már harmadszor szaladok bele, egész megszoktam. De persze ezt csak viccből raktam fel :)

indianyo

Recca,
miért? mert szörös a pasi háta? :lol:
igen, 19 messze van, de szinte mindenkinek jo (egyelöre) az ip :wink:

Deni,
köszi, rendes vagy, de tudom, hogy a szombat Nálatok elsösorban családi program :)
fibi

Indi,
Így már érthető, h miért nem lehet gyereket vinni. Mindenesetre elég durva, h a targoncák így közlekednek :shock:

Ruz,
Szegény Bendi :( Jobbulást Nektek!!!! Nekünk is volt már hörghurut, de ennyire nem volt szélsőséges, de arra nagyon emlékszem, h Adélnak baromira fájt a köhögés, egyfolytában sírt :(

Rec,
De jó vállalkozásba fogtatok, drukkolok, h bejöjjön a dolog :)

Fibi,
Azért nekem is volt szerencsém pocakosan egyszer-kétszer bkvézni és rajtam igencsak átnéztek a kedves fiatalok :evil: Az egész pocakosság alatt egyébként a legelőzékenyebbséget az idősektől kaptam. Mindig előre engedtek a sorban :)

Kép Kép
curse

Ancsi, Lencsi, Bendi, és valahány betega naptárban:

Kép

HA kihevertétek a zuhanykendős sokkot, van még a tarsolyomban egy kézimunkás találóskérdés, de nem merem feltenni ma :wink:

indianyo

Az egyik utolsó retróhintás: Kép

Biztos, hogy whiskas-t vennének..?
Kép
neet
neet

Vigyázok a kis álomszuszékra!

Kép

Ugye, mi jóbarátok vagyunk? :)

Kép
neet
neet

Utsó belőlünk :)

Mávon, lazán, még bibisen:
Kép

Farsangkor, mint halacska. :) (ezen közlekedik 8 hós kora óta, azóta őszül anya rendesen...)
Kép
neet
neet

Ruz!
jobbulást Bendinek!!!!!!

Tinu!
Én először 9 naposan vittem Pannust hordozókendőben!!!! Azóta szinte naponta! Ja, és mellette a 2 hónaposomat babakocsiban 8)
Szépek vagytok! :D

Votiv!
kb 1 éve írtam, hogy minket is kizavartak a Metróból, és én igenis nem értettem vele egyet, mert B kenguruban ránk volt kötve. A rohangáló kölkök persze más tészta! Na, akkor én itt megkaptam, hogy ne is vigyem oda :lol: :lol: :lol: Persze, nem mindegy, ki panaszkodik :lol: :lol: :lol:

Fibi!
Sajnálom ezt a fürdőszobamizériát :cry: Hozzánk jöhetnétek, ha B fogadóképes lenne :?

Neet!
Eszcid édes :D És nálunk a saját dolgok megnevezése: "abazsikájé", így egyben, névelővel. Be kell rajta halni! :lol:
gumikutyanő :mrgreen:

Indi!
pasiskendő :mrgreen:
nézed a jégtáncot??? Ez a Dobó KAta Rubint Réka dolog nagggyon gáz volt......

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci!
Én úgy tudom, hogy Mátyás az ország egyik legjobb ultrahangosa........no comment! Ne sírdogálj, simizd meg Memét! (Bazsó a simit úgy mondja, hogy misi 8) ) És mit főzöl az új fazékban??? :D

Ancsi!
Te is lebretegedtél??? :cry: És Lencséd?
zuzmo1

Liptai Claudia milyen jól néz ki! :shock: Mintha 20 kilót fogyott volna!
zuzmo1

Azt akartam még kérdezni, hogy szerintetek nem gond, hogy B felcseréli a betűket a szavakban?? pl:pisző=cipő, labda=bada, csoki=kocsi stb....
zuzmo1

Sziasztok!

BOLDOG FANNI NAPOT! :D

Zuz,
sztem is fogyott LC, de a fekete amúgy is előnyös ugyi

olyan jó olvasni ezeket a kendős hsz-eket - nekem valahogy nem ment anno ez a kendő-dolog; már akartalak, Indi, bombázni azzal, hogy taníts meg lécci arra, hogy Ábel a hátamra kössem! :D

Neet,
királyság képek! :D

olyan jó lenne tudni, hogy van-e holnap suli :roll: netről nem nagyon derül ki, hogy van-e

Recca,
drukk a vállalkozáshoz :D és tök jó, hogy végre írtál! :D

betegeskedőknek bulást!

Zsan,
:cry: aggodalom miatt; sztem nincs baj vérzés ellenére sem - jelzés arra, hogy tessék pihizni meg babázni :D
ne aggódj, nincs azzal kölökkel semmi baj!!! :D és én ugyan soha nem voltam Mátyásnál, de azok alapján, amiket itt róla írni szoktatok, nagyon profi szakembernek tűnik
ja, és ugyan nem orvos és nem diagnosztizálhat, de nekem vmi olyasmi jött le terhesség alatt, hogy a szonográfus gyakorlott szeme igenis jól vesz észre dolgokat és lát meg

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zuz,
én ugyan nem értek hozzá de pl Dévényes tornász mondta, hogy az igaz, hogy a diszlexiásoknál általában kimaradt a mászás, mert ugye akkor a keresztirányú dolgokkal is baj van (indiánszökdelés,akármi, bár azt valszeg nem csináljal még egy év alatt :mrgreen:
ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha ilyen lenne, lehetne max kicsit gyanús, de egyébként meg szerintem ez csak játék - élvezi a kreativitást,nem? meg az is számít, hogy miket cserél össze - pl nálam standard volt a kóp meg a lekrám meg ilyesmi

sztem ez nem baj egyáltalán, ne aggódj

és köszi mindenkinek papírral kapcs hsz-t;most már bevallhatom, hogy én az oviban egyszer stikában lenyeltem egy anyacsavart :mrgreen: anyunak egy pár napig volt dolga :mrgreen: :lol: én a ragacs miatt aggódtam igazábóé
meg volt régebben az a ceruza, amiben sok kis fehér műanyag betét volt, és ha elkopott az egyik, az ember hátrarakta a ceruza végébe és az előrenyomta a következőt - na az osztálytársaim rendszeresen fogyasztották az ilyen ceruza végén levő műanyag dugót :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

és mégegy, aztán eldugulok :D
szóval diszlex (részképességzavar) dolog visszafele nem igaz - mármint hogyha vki nem mászik stb akkor diszlexes! :D

de Bazsó tutira csak játszik a szavakkal;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
Hát, nem nyugtattál meg :mrgreen: Most abba kapaszkodok, hogy B elég sokáig mászott, 8-13 hós koráig, akkor kezdett el kapaszkodás nélkül menni....
zuzmo1

Indi :)
szuper lenne a találka. Ugyan nem a Szent István park közelében lakunk (Béke térnél), de szívesen elmegyünk. Hétfő-kedd-szerda jó, nektek melyik lenne jobb? A Pagony klassz hely, és a hernyós könyvecske is felkeltette az érdeklődésemet. :)

KépKép
nonni

Fanninak boldog névnapot!

Szuperek a talis életképek. :)

Móni,
De jóó, hogy írtál, és hogy ilyen klasszul érezted magad a kórházban. Az a gyanúm, ez legalább annyira a te érdemed, mint a kórházé. :wink: Tényleg szép nagy gyermek lett Marci, akkor elbírta a sok ajándékot Petinek. :) Gratulálok mégegyszer. Szüléstörténetet és fényképet!

Zuzi,
De jó, hogy ilyen jól sikerült a trófeás este. :) Jó szövege van Bazsónak, szerintem nem gond a szótag-csere.

Szrek,
Megnyugtatásképpen :) Peti rendszeresen eszik ilyen-olyan papírt, néha parafát, legutóbb szilikagélt, anyacsavart még nem. :)

Kátya,
Ha kell antibiotikum, az augmentin nem árt Emmának.

Fibi,
Kitartás. Peti 10 napos volt, amikor a fél fürdőszobát felbontották nálunk egy ázás miatt. Bálint nagyon jó fej. :)

Leni,
nagyon klasszak a képek. A genetikusan kódolt nő. :) Na igen, nálunk a munkagép- és szerkezetek iránti imádat van kódolva. Hmmm, de apát nem is érdeklik a munkagépek. Belőlem mondjuk lehetett volna építőmérnök...

Tinu,
mi nagyon szerettük a kendőt, Peti is élvezte a függőleges hordozást, szerintem úgy 3-4 hetes kora körültől. És nálunk az itthoni nappali alvások fontos segédeszköze volt, de ezt már írtam korábban. Na meg a távolabbi utazásoké. Szerintem ne aggódj, természetes, hogy nem merészkedtél még el Tündével. Olyan klassz lesz, ahogy szépen tágul újra a világotok, egyre messzebb mentek.

Zsanci,
Leni nagyon jót mondott, Meme téged választott.

Neet,
Nagyon jók a képek, különösen az alvó Eszti és Marci. :)

Deni
Muharegér :) Olyan figyelmes vagy. Te mindig mindenkihez szólsz valami jót, biztatót. :) Köszi.

Fogzó, beteg, hasfájós, róka rudis, nyűgös, hisztis gyerekeknek/anyáknak/apáknak és szüleiknek jobbulást, nyugodt éjszakát.

KépKép
nonni

Jaj, bocsánat, nem akartam én ezt a sok vastag betűt.
Jobb is lesz, ha megyek aludni.

KépKép
nonni

Sziasztok!
Nukada sógornője vagyok, ő kért meg, hogy írjak.
Szóval, március 8-án megszületett RÉKA ÁGNES.
Ismert adatok: 2700 gr, 51 cm.
Mivel a 35. hetet még nem töltötték, ezért a SOTE 1.- be mentek szülni, jelenleg is ott vannak.
Nukada jól van, a baba jelenleg inkubátorban, antibiotikum megy neki, mivel "tüdőgyulladás gyanús".
Egyébként Nukada szerint Réka szép baba /mi még csak fényképen láttuk/, hosszú körmökkel, 1 centis fekete hajjal; nem szőrös, a bőre is rózsás.
Szorítsatok nekik, lécccci.
Szép napot, "Nnyannya"
nnyannya

Zuz,
jajajaj, nem akartalak én megijeszteni! de egyrészt Bazsó mászott, másrészt én is felcseréltem, és nekem sincs akkora bajom ;) :mrgreen: :lol: harmadrészt meg a diszlexesekre mind igaz, hogy nem másztak, de a nem mászók nem feltétlenül diszlexesek
negyedrészt pl l-r csere tök normális meg k-p is meg még nem jut eszembe,mert ezeket hasonló helyen/módon képezzük, úgyh PLÍZ DONT VORI én meg inkább kussolok :(

egyébiránt mindenkinek jó reggelt, vagy ahogy Ábel mondja: tetu! :mrgreen: :lol: :lol: 8)

Kép

Kép

szrekuc

NNyannya!

És simán meglett Réka, vagy császár lett? És beindult a szülés?? Még infót pllíz! De ami a lényeg, hogy Szívből gratulálunk, és nagyon sok boldogságot kívánunk!!!! És drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!!! Mondd meg Neki, hogy pusziljuk, és ne hagyjon minket hírek nélkül!!!

Szrek! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Isten Hozta Nukada Rékáját!!!Sok-sok drukk a pici babának és mielőbbi inkubátormentes-mamival összebújós-szopizós napokat kívánok!! Meg sok tejcit!!

Hajrá Nuk, Hajrá Kicsi Réka!! Kép

Mindenkinek szép napot, én mindjárt megyek bútort szállítani... :(

Aztán ha lesz időm jövök és remélem, nem rókafogom össze a kocsit..

(mi lesz itt, 4. napja nem bírok enni... :( )

szép napot!!

Csók

Macsek
macskanyu

Most mondjátok meg nekem, hogyan van ez??!
Füles alszik ezer méter mélyen. De CSAK AKKOR csinál ilyet, mikor fontos valahová időben odaérni!! Ha lehet aludni, akkor bezzeg korán reggeltől fenn kukorál... Miért vajon.. :? ?
macskanyu

Nukada-Réka-sógornő!
Hajrá pici baba, köszönjük az infokat, és gyors erődödést, jobbulást, összebújást!!!!! +++++++++++++++++++++++++
2700 az nem is pici, ugye? Drukk nagyon sok megy, h ne legyen a gyanuból tény. ++++++++++++++++++

Mássalhangzó felcserélés nálunk is nagy divat, de ezen sztem nem kell aggódni. Néha csak azt veszem észre, h jól mond E egy szót, amit előtte hetekig rosszul mondott. Nem is kell sztem kijavítgatni (bár néha szoktam, de nem mshz csere miatt, hanem mondjuk: vársz? vársz! nem: várok, stb), majd alakul.

Füles, ébresztőőőő! :D

Szrek,
anyacsavar. :lol:
neet
neet

Kb. most kellene ott lennünk,Füli még szuny..... :(
macskanyu

Aztaaaa, de hamar kibujt Réka baba!! Akkor az a sok hányás nem véletlenül volt :(
Nagyon drukkolunk, hogy ne legyen semmi baj, és mielöbb megerösödjön!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
fibi

Na, kezdödik a furás....
fibi

Nukada,
hatalmas gratula!!! Isten hozta Réka babát ezen a ... hmmm ... megfelelően márciusi világon :lol: Gyors erősödést, sok tejet, és várunk vissza titeket mielőbb :lol:

Nnyannya,
nagyon köszi, hogy szóltál, add át az üdvözletünket Nukadának! :)

Macs,
én ilyenkor kegyetlenül keltem őket :lol: De hát tudod, Neettel egy helyen vesszük az ostort :mrgreen:

Zuz,
Dóci is cserél egyes hangokat bizonyos szavakban, szerintem még ne aggódj :D

Rekuc,
én is cseréltem, lám mi lett belőlünk :lol:

Marci két fogat növeszt magának, nemsokára mi leszünk a 8fogúak, most elkezdett óbégatni... jajjj, semmi időt nem hagy nekem :lol: IMÁDOM!!!!

v
kisün

Kisün,
nem az ostorral van a baj, hanem tapasztalatból tudom, ha kelem, akkor egész nap sír, nyűgös.. volt párszor ilyen.. :( És ráadásul most máshol, mások vigyáznak majd rá, fél napot. Akkor meg nekik fog hisztizni stb... :( :( :( már a tv-t is bekapcs..

ez most a helyzet, a vakura is..:

Kép
macskanyu

Nukada! :)
Mi is nagyon drukkolunk, erősödjön minél gyorsabban Réka!!!
És persze nőjön nagyra - bár 35 hetesen szerintem is impozáns méretekkel született :P

Macs - biztos tegnap este nem szóltál neki, hogy ma reggel korán indultok :wink: Esetleg, ha egy kis reggelit az orra alá tartasz????
Az orr nagyon ősi érzékszerv.....

Fibi! Kitartááááááááááááááááááááás!!!!!!
leni

Sziasztok!

Nnyannya,
köszi, hogy szóltál; NAGY GRATULA NUKADÁNAK ÉS RÉKA BABÁNAK! :D a 2700 gramm meg 51centi egy kicsit semm kicsi, még 40.hétre is teljesen korrekt lenne, hát még így, úgyh biztos tök stramm a csaj :D drukkolunk hogy minden simán menjen! :D :D :D

Kisün,
tudtam én ám, hogy te is :mrgreen: :lol: 8fog? :shock: :lol: nekünk még mindig csak 4, 45 fog van - de már csak nevetek ;) :lol:

Macs,
enyém kölök is ezt csinálja, én sem szoktam kelteni, hanem csendesen (?) nyüszítek és idegbeteg vagyok..... :roll: de olyankor tényleg tök nyűgi, ha felkeltem
remélem, azóta már Fülicsek megkönyörült :D

Fíbsz,
kitartás!!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

LINDI, ILDI, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép

NUKADA!
HABÁR biztos nem olvasod, de nagyon szorítunk neked. úgy látszik csak lett eredménye a folyamatos rokizásnak a hasadban. minden rendben lesz!

HELP!
hogy is volt ez a köhögéscsillapító téma? a Dr.Theiss lándzsás útifû szirupban van alkohol? mert most mindenhol azt olvasom, hogy csecsemőnek is lehet adni, de nem találom az összetevőit :( (neten)

Fibi!
én gondoltam rá, hogy eljöhetnétek hozzánk napközbenre, játszani, hülyéskedni, de olyan betegek vagyunk, hogy az rosszabb, mint a vésés.

Zsanci!
a dokim valami nagyon kis esélyt adott az AFP eredménynek, de ha mégis annyira izgulsz, akkor miért nem küldenek el genetikai UH-ra? a MOM Parkban mikor jártam a drága 10eFt-os UH-n, akkor a nő azt mondta, hogy látná, ha down-os a baba. esetleg nem próbálod meg? csak azért, hogy ne kelljen még hónapokat végig izgulnod!!!

Ruzy!
kap Bendő valami köptetőt?

Macskanyu!
én kápós vagyok, ha időre kell mennünk, vagy úgy ítélem meg, hogy túl sokat alszik napközben (s ezért este majd díbolni fog), bizony felkeltem. utána pont olyan aranyos, mintha magától kelt volna.
ancsipancsi

Nukada: gratula a nőnapi ajándékhoz!!! :lol:

Egyébként az unokatesóm is egy hónapja kb. ilyentájt szült (vagyis nagyjából 6 héttel a kiírt előtt) és szintén 2700 g-os kisfijjút az Istvánban. A legviccesebb az volt, hogy simán szülte (az orvos épp hogy a kitolásra tolta be az arcát, majdnem megszülték a párjával kettecskén :lol: ), és sima rooming in, ugyanúgy 4 nap után otthon stb. :shock: Aszittem, hogy azért a picit korababócák körül nagyobb a felhajtás. Nyilván megvizsgálták meg minden, de szerencsére ő nem került inkubátorba, csak egy kicsit besárgult.

Most már tapasztalati tény (3-ból 3x), hogy a gyerek a hordozóban 5 percen belül bealszik. Ez jó, de még jobb lenne, ha az ágyában aludna és anyája el tudna menni vécére, fürödni, fogmosni stb. :shock:

Kép
Kép
tinu

Tinu!
Örülni kell az apró ám biztos eredményeknek is!!! :wink: :D

És nagyon boldog Ildikó névnapot az érintetteknek!!!
zuzmo1

Réka babát Isten hozta és gyorsan nyugtassson meg mindenkit, mi már csak ilyen félősek vagyunk, anyákok :wink:

Nuk :)Tegnap olyan sokszor eszembe jutottál, én lassan elmegyek boszorkányképzőbe :lol:

Szrek :) Zuz :) kisgyerekkori szóbeli összecserélés és dislexia (olvasási zavar) nem ugyanaz! Az írott betű felcserélése a disgraphia, van még a számok felismerési zavara: discalculia. De ezek nem kisgyerekkori tünetek, na! Ne tessék riogni/riogatni, tanulnak még a gyerekek, mi felnőttek is sokszor a nagy hévben eltévesztünk szavakat - én legalábbis igen - és nem volt semmi féle dis-em - hacsak a krónikus pofázkodási kényszert nem nevezzük annak :mrgreen:

Az viszont igaz, hogy a kúszás/mászás gyakran kimarad dislex/hipermotil gyerekeknél.

Macs :) én megértem, hogy nem ébreszed fel.. Bár Dé remekül alszik bármiben, azért reggel nem ébreszteném fel - úyis annyi vacak éjszaka van. Persze, napközben, délután más a helyzet - ott nincs zavar az ébresztésből.
Milyen bútorokat pakoltok? már költözködtök?

Tinu :) Van autós hordozótok? Én azzal jártam fürödni - szépen elüldögélt/feküdt benne Domicsek a fürdőszobában is, míg én lerendeztem a dolgom. A mai napig is jön velem - konyhába is - csak most már kóricálva.

indianyo

Ildikóknak boldogságos névnapot!

indianyo

Indi, én is boszi :) Nem írtam le, de tegnap már nagyon hiányoltam Nukadát.

Nuk, Réka, vigyázzatok magatokra és egymásra, Réka méreteivel semmi gond, lehet, hogy nem is a 35. hétben jártál, Nuk. Én ennyivel születtem kb. a 40. héten. Hamarhamar inkubátormentes, összebújós, szopizós pillanatokat Nektek! Emma hihetetlenül rákapcsolt a hírre (azért ne bújjon ki). :)

Elképzeltem Tinut, ahogy a hordozóval-Tündivel egyre messzebb és messzebb megy, aztán meglepetten visszatekint a válla felett - mit keresek én ámerikában? Vagy mint ahogy Bilbó mondja a Gyűrűk Urában. De ezt most nem tudom idézni, kótyagos a fejem.

Fogacskás, gyomros és egyéb panaszokkal szenvedő babákoknak és szüleiknek soksok +++++++++++++!

Kátya
kincsimano

Indi,
igazad van, a rövidség kedvéért írtam a diszlexet,ill egy helyen a részképesség zavart; bocsi,ha ijesztően vagy félreérthetően fogalmaztam, pont azt akartam írni, hogy nincs baj a felcseréléssel

BOLDOG ILDIKÓ NAPOT!

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Én értettelek ám :) Csak úgy éreztem, hogy Zuzit, aki már eleve aggódik, megijesztjük még jobban.

indianyo

akkor ok :D remélem, Zuz se aggódik ;)

Kép

Kép

szrekuc

Ruz: hát igen, sajna Indin és Kisherczegen kívül még nem találkoztam egyikőtökkel sem. :( Terhesen elég sokáig dolgoztam, nem volt időm talizni, most meg... szóval még pici és para :D . Meg hát Kőbánya oly messze van a szokásos talihelyeitektől. :?

Indi: a panellakás fürdőszobájába örvendetes, ha egyedül beférek. :shock: :D

Kátya: :lol: Azért csak észrevenném, ha már átúsztam az óceánt. Inkább keletre indulnék szívesebben. Egyszer úúúgy felülnék a Transzszibériai expresszre.

Kép
Kép
tinu

Macsnak is akartam írni Kijev kapcsán, hogy tök jó volt a tortás kép. Ált. isis koromban az ofőm orosz tanár volt (kinek nem? :lol: ) és sokat mesélt a Szovjetunióbeli élményeiről. Az egészből a vágy maradt meg bennem, hogy egyszer én is kijussak Moszkvába és vegyek egy tortát! :D Olyan beleéléssel mesélt az orosz édességekről...

Persze a többi kép is nagyon szupi!!! Füli óriási! :D Tudom, hogy frusztráló egyébiránt, de akkor is édes.

Kép
Kép
tinu

Láttam Lindit! :D :D ÉDESEK!

(maga a műsor viszont atyaég.... :roll: )

Kép

Kép

szrekuc

Gyerekem függőlegesen akarja tolnia babacsokit - felemelte és persze az leesett, rá a lábára. No erre gyerek mit csinált? Idejött hozzám panaszkodni, majd amikor megszeretgettem, visszament és újból eljátszotta az egész mutatványt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ebadta keményfejű kölke :lol:

Szrek :) Ja, mi mindent ettünk már meg mi is gyerekkorunkban, ugyi :wink:
Én például egyszer a gégészetre kerültem, mert beledugtam egy műanyag babakalapot - olyan fél centis átmérőjű, az oviban ezzel játszottunk :shock: - az orromba.

Zuz :) tegnap este beájultam, msot olvasom, amit a jegesekről írtál. Claudia valami fantasztikusan nézett ki! Korábban sokszor öltöztették kötözött sonkának, de Mokánymárti ért a ruhákhoz, hiába - ugye Votiv :wink:

Magánemberként sajnálom DK-t, borzalmasan fáj a törött csont - felnőttként különösen, plusz még egy szeretett személy hiortelen halála is. De mint ennek a műsornak a szereplője - ezeket nem hozhatjuk fel mentségként, mint ahogy Nagy Feró korát se kéne- mert azrét az nagoyn kínos szerintem, hgoy még a Nacsa Oliváér is jobban korizott nála, mégis mindig beszavazzák a kora maitt. Én legalábbis nagyon vacakul érezném magam, ha ezért dicsérnének...

De továbbra is minden tiszteletem azoknak, akik 3 hónap alatt így, ilyen teljeseítményt produkáltak.

Lindi :) Gyönyörű szépek vagytok mindannyian !!! Látom, Grétit nem zavarja a kamera :) Bajni tündéri nagy erős fiú :)

indianyo

Banyek, nem láttam a Babavilág elejét! :evil:

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: