Sziasztok, tegnap voltunk új doktornéninél, nagyon aranyos volt, Ákos meg is jelölte
5 kiló és 58 cma gyerkóc!
Hát tegnap nagyon klassszzz napunk volt. Megjöttek tesómék Németo-ból, és medlepinek elhozták az unokahugomat is, akivel imádjuk egymást. Hat majdnem kiejtettem Ákost a kezemből, amikor megláttam az ajtóban! Volt ám örömködés. Sajnos hétfő hajnalban már repülnek vissza. De bátyám jön Húsvét előtt újra, lesz keresztelő, és ők lesznek a keresztszülők.
Voltmár valakinél keresztelő?
Ákos imád babakocsiban, meg autóban is utazni. Egy hangja sincs, vagy bealszik, vagy nézelődik.
Tinu: a kendő tényleg klassz!
Jeep: gátsebnél jó az ilyen párna. Babánál meg szerintem jó a pocaknak, ezért szereti! Jók a képek, főleg a papa-baba- sör trió!
Mágnes?: én sem tudok fejni sokat (bár ma éjjel giga rekord volt, 60-at kipréseltem) én taktikázok az idővel, ha dokihoz kell menni. űMielőtt indulunk, megetetem, és akkor kibírja, míg hataérünk.
Ózi: nagyetetésnél szerintem sem jó ötlet a kanál meg pohár, merrt egy év, mire jól lakik, és szerintem elég sok levegőt is benyel hozzá! szerintem...
Timi:tündériek a csajszik. Segény férjed, aggódhat majd értük pár év múlva....
Bunny: ti szerintem egy igazi mókás kis család vagytok,

Máté nagyon jó helyre született, ezért is egy kis túlélő, stramm legény!
Képzeljétek, férjem nyert egy wellnes hétvégét a kikával, erre pont ma olvasgattam a felicitás füzetet, és ott reklámozza magát a hotel Alsópáhok, Kolping hotel, hogy milyen baba-gyerek-család centrikus! Mehetünk Ákossal nyaralni! Tök happy vagyok!