Sziasztok!
Marhára szerencsés, jó napom volt!
Beutalókat megkaptam, UH megvolt, hétfőn reggel megyek vérvételre, megkérdeztem a kiskatona vizsgálatot!

És mindezt 300 Ft-ért és 2 óra alatt!
A doki megnézte a görbéimet, neki tetszettek!

Mondta, hogy nem lesz semmi gond szerinte, van itt peteérés azért, csak hol előbb, hol utóbb! És még az kiskatona vizsgálaton is protekciót intézett!
Amikor kijöttem az egyik asszisztens kijött utánam és nagyon rendes volt, mert mondta, hogy a kiskatona vizsgálatra mi kell, meg hogy (5 keksz mentes nap), meg mondta, hogy melyik asszisztenst keressem!
Aztán gyorsan átmentem UH-ra (mert reggel úgy indultam neki, hogy azt elintézem és meg is ittam a több mint 1 liter vizet!), ezért már mehettem is!
A tavalyi papírhoz képest nőtt a méhem, a petefészkek is! Az UH-s csaj is rendes és marha kedves volt!
Az endometrium 4 mm

Az sajna elég vékony és több 5-7 mm-es tüszőt látott!
Azt mondta, hogy ilyenkor már nem tudja megmondani, hogy volt-e vezető tüsző és hogy volt-e peteérés?

DE miért?
Egyébként azt mondta, hogy a kis tüszők hormonproblémára utalhatnak, de azt vérvétellel tudják megmondani kérjek beutalót, mikor mondtam, hogy van, akkor mondta, hogy sínen vagyok!
Ekkor átszaladtam az urológiára! A nő nagyon kedves volt, és bár senki nem volt ott, marhára suttogva és diszréten közölte, hogy 6 kekszmentes nap után menjünk, mikor van vizsgálat és nem kell semmi hozzá (papírok stb.) csak a párom!
Azért a 6 napos kekszmentességet egy kicsit soknak tartom!
Most hátra van még a hétfői vérvétel, aztán ha mindennek megvan az eredménye, akkor vinni a dokinak!
Nem tudom, hogy mi volt ma a levegőbe, de kevesen voltak mindenhol, és mindenki kedves volt nagyon! Hát én nem erre készültem!