A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Franyó,
Ahaa, már értem, akkor tényleg ügyi Leszterkispapi:o))))))
és milyen számra kell majd küldeni? bár ez még nem érint:o)))))))))))

Pusz:
Manócs
17+2
Manócska

Momo, a lányodnak jobbulást! Szegény, nagyon rosszul lehet... negyven fok még felnõttnek is durva! Remélem, hamar rendbejön!

Franyo
35

(Bocs, hogy így részletekben adagolom, csak Kispapi közben itt icq-zgat egyfolytában Kép)
franyo

Franyó,
most 26 vagy 27 éves vagy? vagy titok?:o))))))))))))
Manócs
17+2
Manócska

Franyo, Boldog Szulinapot! Kép Es tok jo, hogy ennyi babarucit kaptatok! KépKép

Momo, sajnalom, hogy ennyi bajt okozott az az oltas. Jobbulast a kislanyodnak! Kép

Leszter (es Kispapija), nekem mobilrol is mukodik! Kép Ott a tesztuzenetem! Kép

Kangi, Te beles! Kép Ha van etvagyad, akkor mar atlendultel a holtponton. Meg egy kis pihi, aztan tejesen jol leszel...Kép

Heni, koszi szepen, hogy leirtad a tortenetedet! Kép Meg egyszer sok boldogsagot kivaok! Kép

Kispici, szinten gratula meg egyszer, aztan varjuk majd a hosszabb elmenybeszamolot is. KépKép

Most mar hivatalosan is elso vagyok a listan. KépKépKépKép Csak semmi szulesre utalo jel nincs...KépKép

Gombóc
Gombóc

Gombóc, fel a fejjel!!! Még van pár nap, hátha beindul a babád!!!!!!!!!! Küldök neked pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKépKép
Manócska, nem titok, 26!

Pussz
Franyo
35
franyo

Tudod Franyó, mindig azt hittem, hogy én milyen késõn szülöm az elsõ babit, de így a táblázatot nézve, a nagy átlaghoz tartozom. 27 év még tök Manós kor:o)))))))) A 26 is:o)))))))) Manapság teljesen normálisnak tûnik az elsõ babi ilyenkor. Nem maradtam le semmirõl:o)))))

Jó hétvégét mindenkinek, drukk a finishben lévõknek, és senki se melózza túl magát a hétvégén!

Pusz:
Manócs
17+2
Manócska

Manócska Kép
örvendek, hogy megvagy, és hogy nincs baj a veséddel.

Momo Kép
pusszantás a pici lánynak, és kitartást! Szeegények, olyan elesettek lázasan Kép
Grapefruitmag-cseppek? Na majd utánanézek, köszi!

Gombóc Kép
drukkdrukk! Én meg megettem egy nagy tányér spagettit NYAMI saját tésztaszósszal! Meg Túró Rudit!
Plusz holnap eljön a barátnöm is, úgyhogy van miért gyorsitani a gyógyulást Kép

Zsófi Kép
nekem a péntek délután lenne jó, mert délelött dokihoz megyek. És hát, gondolom, valami központi hely a legcélszerübb. Sasháék tavaly az Oktogonnál taliztak a Burger King elött, nekem is jó az, de lehet Nyugati meki is. Nem ragaszkodom gyorsétteremhez, jó lehet bármilyen nemdohányzó hely, ha valamelyikötök tud ilyet. Én tudom, hogy vannak ilyenek a Liszt Ferenc téren (pl Buena Vista), de horror árakkal. Ja, és van még a Deák térnél a Paulay utca elején a Vista (csak igy, szimplán), hát az se olcsó, de egy tejszinhabos csokit azért ki lehet birni Kép

Leszter, te mit gondolsz???

És igenis jöjjetek mások is! Franyo? Momo? Kispocisok?

Maci_2 Kép
tudom, hogy neked a cukor miatt cikis lehet, de hátha lenne ott valami diétás is ...

Na eldugulok (az orrom is igy döntött Kép)

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Én mennék szívesen, de nem ígérem százszázalékra. Kedvem az van, csak mindig annyi minden történik. Szóval most úgy néz ki, jó a péntek. És van egy teázó a Nyugati közelében, ahol nincs cigi. Az is jó lehet esetleg.
De akkor sokan jöjjetek!!!!!!!!

Franyo
35
franyo

Franyo,Kép
Boldog szulinapot!

Leszter,
Kosz, hogy beirtad. A kep tok jo, bar en azert sajnalom picit a cicat.

Gumicukor,
En pont forditva voltam, sajnos babo elg sokaig varatott magara. A hormonszintjeim voltak rosszak azt kellett rendberakni es szules utan sem biztattak spontan masodikkal, azert az eredmeny mar kezd jol latszaniKép

Momo,
Javulast a pici lanynak!

Manocska,
Nagyon jo, hogy rendben volt minden es a vesedolgaid is rendezodtekKép
En eddig kihagytam az egeseket, de csak, mert aposom velunk el es imad fozni, raadasul jol is csinalja, igy mikor megtudta, hogy terhes vagyok kisajatitotta a fozestKép

Bocs nem birok mindenkinek irni. Szornyu ejszakank voltKép, Matyi fel negytol 7-ig szinte vegig fent volt, valszinu fajdogalt a pocija. Ha sikerult elaltatnom es elszunnyadtam kezdtuk elorol, szoval inkabb alvajarora hasonlitok eppen.

Angi
21
angela2

Lehet egy javaslatom, ha mar nem lehetek ott?
Voros Oroszlan Teahaz vagy a Raday utcaban, vagy a Jokai teren? Szerintem nagyon hangulatos, kellemes hely kismamaknak, es nagyon fini teakat lehet iszogatni!

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Sziasztok!

De jó, hogy taliztok! Irigy, irigy, irigy!!! Kép Kép Kép

Azért Gödöllõrõl nem indulok el, de remélem jól érzitek majd magatokat! Írjátok meg, légyszi!!!

Gombóc! Kép
Kitartás, már csak pár nap!

Most csak ennyi, közben kel a kakaóscsigám.

Puszi: Judó
35+5
judó

Sziasztok!

Tali: nekem jo a pentek, de nem merem 100%-ra igerni. Olyan nyominak erzem magam, de honapok ota nem utaztam tomegkozlekedessel, ezekre a helyekre kocsival nem erdemes menni, szoval meg nem tudom, mi legyen. Nekem mondjuk a foldalatti vonalan lenne a legjobb (pl. Burger az Oktogonon), mert a Mexikoi utra el tudok kocsikazni. De mivel nem igerem biztosra, miattam ne nagyon valtoztassatok... (Visszaolvastam, amit leirtam, hat eleg gazosnak tunok meg magamnak is, de eskuszom, maskor tenyleg nem vagyok ilyen mindenhova kocsival jaro kenyes kisasszony...)

Csucsuka,
Aranyos vagy, hogy gondolsz az en listabeli helyemre is!Kép

Gomboc,
Ugyes vagy, en bunko modon meg a tel.szamodat is elmentettem.Kép

Kispici,
Minel hamarabb ataludt ejszakakat, es nyugodt pihenest kivanok!

Manocska,
Nagyon orulok, hogy minden rendben, es megkerultel. Gratula az UH-hoz!Kép
Igenigen, csak megerositeni tudom, hogy a kispapam jo fej!!!Kép
Az SMS kuldeshez a leirast megtalalod a tegnapi archivban, olyan 21h korul lehetett.

Momo,
Szegeny lanyod, remelem, azota mar jobban van, es ha mast nem is, legalabb almas pitet hajlando enni.

Kangi,
En holnapra tervezek spagettit fozni, remelem szinten fincsi lesz a szosz (maskor altalaban az szokott lenni).Kép

Angi,
Jobb ejszakat mara!

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Most nezem, a Jokai ter is az Oktogonnal van, az is jo! Es talan a delutan lenne jobb nekem is, es akkor hazafele kispapa elvinne, ha megkerem. De a delelottot is megoldom.

Udv:

Leszter
leszter

Franyo,
UH-t nekem mindig a rendelõjében csenyál a doki. Köszi az ötletet, majd átnézek a Szent Imrés topikba is.
BOLDOG SZÜLINAPOT és nagyon finom tortát!

Leszter,
köszi, teccik a tábla, jó érzés szerepelni benne. Egyébként a macskacicás kép nagyon hatásos. Eddig a születendõ babámat féltettem a macskáimtól, lehet, hogy tévedtem? :o)

Péntek Jókai tér Vörös Oroszlán nekem oké (én is a Mexikóin hagyom a kocsit), de sajna tényleg csak a délután, mert 11-re megyek Köbányára a dokihoz. Viszont az egész kora délután is jó lehet, 2-3, de persze késöbb is jó.

Angi Kép
én is remélem, hogy jobban alszotok ma!
Sose sajnáld a cicát, szerintem direkt élvezte a nyoszorgatást, aztán mikor megunta, elszaladt, mert egy ilyen pici baba még nem tudja erösen megtartani úgyse Kép

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Franyo, Kangi, és aki még esetleg talizna!
Igaz, hogy én Albertirsán lakom, de ha péntek délutánra szervezitek és nem túl messze a Nyugatitól (ahova befut a vonatom) én szívesen felmennék PestreKép. Pici lány úgyis nagyon elvan apájával, engem már csak akkor értékel, ha 1 napig nem látKép.

Timi nevében is köszönöm az együttérzést, de nehogy azt gondoljátok, hogy õ ilyenkor borzasztó elesett ám! Ugyanolyan kis tornádó, mint máskor, ezért is nem tûnik fel egy darabig, ha lázas. Csak az a biztos jel, amikor egy szelet csoki láttán is megrázza a fejétKép

Dé, bizony tévedszKépKépKép. Anyósomék macskája azóta hasonlít egy shar-pejre, mióta a lányom megnézte, mekkora bundában lakik õkelme. Szerintem legközelebb már a gyerek puszta említése is szívinfarktust okoz szegény cicusnakKép.

Angi, remélem, ma éjjel már ki tudod aludni magad és Matyi pocakja sem rendetlenkedikKép

No most mennem kell törpét csutakolni.
Üdv
Momo (34, egyre közelebb araszolgatok a célhoz és végre a kedvenc sorszámom mögött feszíthetek a táblábanKép)

Momo
momo

Kangi,
azt te honnan veszed, hogy nem tudja erõsen megtartani? Az én lányomnak fél éves kora óta olyan fogása van, hogy kicsavarni sem bírod a kezébõl, ami neki kellKép. A párom mindíg mondja, hogy már elõre félti Timi leendõ udvarlóinak testi épségétKép.

Momo, de most már tényleg megyek.
(34)

Momo
momo

Kangi, Leszter,
Koszi, most beszeltem aposommal, jobban van a gyerok, kevesebbet fajlalja a pocit, meg egy picit evett is es aludt egy nagyot delutan, szal remenykedem.

Remelem sikerul a talitok,Kép, azert egy kicsit irigykedek am.

Gomboc,
Megy a drukk ezerrel!

Heni,
Kosz a szulestortenetet. Egyre jobban gondolkodom, hogy valakivel hozatok otthonrol malnalevel teat, olyan sok mindenkinek segitett mar.

Zsuzsi,
Minden rendben veled? Maskor gyakrabban es bovebben josz napkozben.Kép

Marti,
Remelem minden rendben, beszeltel azota dietetikussal?

Pussz
Angi (lathatoan felebredtemKép
angela2

Momo Kép
azt gondoltam, hogy a selymes szöre miatt kicsúszik a babakézböl Kép Szegényke Kép

Kangi
kangi

Franyo
Boldog szülinapot! KépRemélem édik a ruhák.

Leszter
Nagyon bébi a kép! Kép
Már 7. vagyok a táblázatban. Hajrá Gombóc, szeretnék már fentebb kerülni! Kép

Kangi
Az éhség jó jel. Kép Milyen finomat ettél?

Maci2
Nálam sem tudom eldönteni, hogy most mozog vagy keményedik. Szerintem csak mozog. Kép

Gumicukor
Köszi a méhszájjal kapcsolatos leírást.Tök jól leírtad. Észre is vettem, hogy nem olyan kényelmes ülni, csak törökülésben már. A pocak már útban van. Kép

Heni
Köszi a történetet. Sok boldogságot Dorinához is. Kép

Mindenkinek jó talit. A Jókaiban én is voltam, nagyon fini volt. Kép

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Angi,
Koszi, hogy erdeklodsz, fizikailag jol vagyok, lelkileg mar kevesbe!
Nagyobbik fiam kezd kamaszodni, es nem tudom mit kezdjek vele. Flegma, es bunko, igyekszik mindennek az ellenkezojet csinalni, mint amit mondanak, lehetoleg mindenkit jol felbosszantani maga korul. Hat engem sikerult. Fel delutan bogtem!
Ja, es Gyuri ma is szetfurkalt egy Labellot, es mar kezd egy kicsit draga lenni a buli, mostanaban szinte minden nap szetken egyet! Es ha egy fel perccel kesobb megyek be a szobaba, akkor fel deci buzacsira olajban tocsog az agyunk. Epp azon volt, hogy letekerje a tetejet. Es en balga azt hittem, bekesen altatja magat! O biztos marha jol elszorakozott!
Reszvetem az ebren toltott ejszaka miatt, nem irigyellek, pedig napokon belul azt hiszem huzamosabb idon keresztul ram is ez var!

Myssnia,
A torokules egyfajta gat-trening is egyben, direkt hasznos!

Franyo,
Tok jo szulinapi ajandekot kaptal a ket taska babaruha formajaban, nem?

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Zsuzsi
Ne haragudj meg érte, tudom élesben nem olyan vicces, de olyan jót nevettem a Labellos sztorin. Hát nem unatkozol, az biztos. Kép
A töröküléses tréningnek nagyon örülök, ez azt jelenti, hogy edzem a szüléshez, és rugalmasabb lesz? Vagy a felépülésnél van jelentõsége?

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi Kép
igazából semmit nem tehetsz a kamaszodás ellen. Ilyenkor csak szeretni lehet öket, nevelni nem (a húgom 13 éves, és mi is hasonló cipöben járunk ...).
Mindenesetre ne sirdogálj miatta. Ki fogja nöni Kép

Myssnia Kép
fini tésztaszózsos spagettit ettem, aztán most a kispapival ettem a húsleveséböl is Kép Tényleg nagyon finom!!!

Én nem tudom, mitöl, de úgy érzem, fulladok. Már köhögöm föl a lepedéket (bocsika), lehet, hogy attól fulladok? Vagy a Gumimaci nyom?

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Momo,
Koszi neked isKép Valszeg a sok szaritott gyumi kavart be. Egyebkent anyukameknal is menekul a macsek, ha a fiamat meglatja.Kép

Zsuzsi,
Hat reszvetem, a kamaszkor nem egyszeru sem neked, de szerintem a fiadnak sem es meg a kisteso jovetele is hozzajarulhat a viselkedesehez. Ugy emlekszem Kaska irta, hogy talan ilyenkoru gyerekekkel foglalkozik, esetleg van egy-ket jo otlete. Gyuri igazi ordogfioka, azert Matyinak szolidabb otletei szoktak lenni.
Edseanyaddal jol kijonnek a fiuk?
Ha otthon szulsz a fiukat addig hova tudod elpaterolni?

Kangi,
Azert ez mar a javulas jele.Kép
Szerintem attol fulladsz, hogy babo meg magasan van es a rekeszed nem tud rendesen mozogni. Ebben a korban alt. jelentkezik mindenkinel, ezert olyan jo mikor szules elott lejjebb szall a poci.

Angi
angela2

Kangi
Már két napja nekem is eszembe jutott a spagetti, hogy jo lenne már enni. Csinálok is a hétvégén. Néha én is érzem (éreztem) a fulladást, inkább evés után volt nekem ilyen, amikor a tökmag még lábbal ráedzett az érzésre. Valamint, még akkor szokott lenni, ha gyalogolog, és közben beszélek folyamatosan.

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

A talira eddig akkor jonni szandekozik: Csucsuka, Kangi, Franyo, Momo, Leszter.
Heeee, tobbiek, tessek jonni talizni, minel tobben!!! Nehogy mar en legyek a legkisebb pocis az akkor mar 30+1 hetemmel!Kép Esetleg ha picit kesobb delutanra tennenk, lehet, hogy a dolgozo kispocisok jobban el tudnanak jonni, nem? Es Miszike, ha jol emlekszem, Te vetetted fel az otletet!Kép

Momo,
De jo, hogy Te is jossz! Az Oktogon kornyeke meg Neked is belefer, ugye?Kép
Timi kinyujtotta a cica kabatjat? Jopofa lehetett (na nem a cicus szemszogebolKép)! Van meg laza a kis cicanyuzonak?

Angi,
Orulok, hogy Matyi jobban van.

Zsuzsi,
Nyugi, biztos mi is mind ilyenek voltunk ugyanennyi idosen. Ne huzd fel magad, most masra kell koncentralnod, a nevelest nem tudod a ferjedre hagyni egy kicsit? Vagy konnyu mondani?

Kangi,
Az hogy felszakad a valadek, jo dolog. Szedsz valami koptetot? Szerintem attol fulladsz, hogy osszeadodik a ketto...

Myssnia,
Akkor holnap rendezhetunk spagettiversenyt. En is azt fozok!Kép Es en is mar napok ota keszulok ra.

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Jó estét!

Szívesen taliztam volna veletek, de nekem csak a délelõtt jó, mármint az iskola+oviidõ. A férjem nagyon késõn jár haza. Talán ha viszonylag kora du. lenne és rábíznám a gyerekeket a barátnõmre?
Ma du. az én két gyerekemmel+barátnõm 2 gyerekével+az én pocakommal jártunk-keltünk, eléggé megbámultak. Legtöbben persze enyhén szánakozva. Magasságban stimmelnek, lehetnének mind az enyémek. Különben nagyon büszke vagyok a pocakomra. A velem kb. egykorú vagy pár évvel fiatalabb, azaz már gyerekeket letudó nõkbõl a pocakom kihozza a mindenkiben ottszunnyadó "bár nekem is lenne még egy kisbabám" érzést. Andris fiam kérdezte is, hogy miért örvend úgy minden néni, hogy kisbabánk lesz? Mondtam neki, hogy ilyenek a nénik. Ha már nekik nem lesz, örülnek a másénak is. Kíváncsi vagyok, hogy hányan kívánják meg tõlem. Szerintem az én tudatalattim is akkor határozta el a babát, amikor 2 éve az utolsó 3 hónapban fekvõ barátnõm helyett én vásároltam be a babakelengyét.

FranyóKép
Boldog szülinapot!

HeniKép
Gratula, ügyesek voltatok!

MyssniaKép
Én is már csak csábosan széttett lábbal tudok ülni. Meg lehajolni is. Megint elõl van az egész hasam, pont ilyen volt a nagyokkal is. Tisztára "fiús" has. Ennyit arról, hogy mennyire lehet a has formájából jósólni a baba nemére.

Urszila
urszila

Angela, Dé, Myssnia, nektek is köszi!!! Kép

Jókai téri teaház jó hely, csak akkor muszáj elõbb asztalt foglalni, mert ott sosincs hely már délután, legalábbis mostanában háromszor fordult elõ, hogy kénytelenek voltunk eljönni onnan. A másik, amit írtam, a Weiner Leó utcában van, az is a Nyugatihoz közel, ott picit nagyobb talán a hely, bár nem annyira hangulatos, mint a Jókai téri.

Leszter, nálunk marhapöri lesz holnap ebédre... Kép

Ruhákat átnéztem nagyjából, hát tényleg hatalmas mennyiség, bár van köztük jó pár, ami azért elég viseltes, nem biztos, hogy ráadnám a babára, de azért sok nagyon aranyos is van. Szóval jó szülinapi ajándék, igen Kép

Zsuzsi, ne hagyd magad kiborítani!!!

Jóccakát mindenkinek!
Pussz
Franyo
35
franyo

Urszila, köszi neked is! Egyszerre írtunk! KépKépKép

Franyo
franyo

Angi,
Hat remelem nem fog tul sokaig tartani a szules, es ha az elozo kettobol indulok ki, a nagyobbik talan epp suliban lesz, a kicsi meg ugyis eljatszogat, es itt lesz anyukam is, aki esetleg leviheti addig setalni, nekem meg marad a ferjem es a szuleszno.
A masik variacio, az az ejszakai, ahogy az altalaban lenni szokott, akkor meg alszanak...ha fel nem keltem oket. A babasirasra mar felkelhetnek, ezt igy beszeltuk meg!
Anyukam nagyon engedekeny tud lenni Danival, Gyurit viszont valahogy nem csipi annyira. Szerinte en tul sokat engedek meg a kicsinek. O meg szerintem a nagynak.
Nem tudom mitevo legyek ami Danit illeti?!
Kaska, valami otlet?
Addig is egy doboz mangos jegkremmel vigasztalodom, nem tudtam otthagyni, valahogy ez most jar nekem, es kesz!

Myssnia,
A gat tagulasat segiti a torokules, ha nem rutinszeruen vagnak, meguszhatod, ha igy edzed magad! Kerd meg a dokit, hogy ha van egy kis esely, hogy meguszd, akkor ne vagjon. Egyebkent meg egy kis feluleti repedes is jobb, mint ha izmokat, idegeket vagnak at!
Persze, most nagy a szam, az egesz szulesben most szamomra az a legfelelmetesebb, hogy a szuleszno NEM VAG! Nekem mar van ket hegem, az egyiket eleg durvanak erzem, es eleg elkepzelhetetlen, hogy megusszam, mert a varrasnal a szovetek mar nem olyan rugalmasak! Es en ugy fosok a repedestol, hogy el sem hiszed!
Elsore viszont nagy esellyel nem repednel, ha van egy hozzaerto ember a kozelben, aki mondja, hogy mikor allj le a nyomassal, ill. segit megfelelo mufogasokkal megakadalyozni a repedest+ az sem art, ha nincs bazi nagy feje a babanak (az enyemek kisfejuek!)
A Labellorol annyit, hogy a gyerekben jobban megmaradt az a muvelet, amikor az ures dobozbol az ujjammal halaszom ki a maradekot, mint az, hogy csak a szamra kenem. Ezert, ha tele van, o akkor is belebuheral, es lehet kidobni az egeszet. Ez hebe-hoba meg elmegy, de tegnap is tonkretett egyet!

Szaporodnak a telefonhivasok, emailek, sms-ek, hogy meg egyben vagyunk e...vicces! Kép

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Talisok Kép (sajna én nem Kép)

Buzgoskodok itt unalmamba, és becopyzom nektek a helyet, ahova mentek:
[url=http://www.vorosoroszlanteahaz.hu" TARGET="_top]http://www.vorosoroszlanteahaz.hu[/url]
Én egyszer egy Pina Colada teát ittam ott (a koktélját viszont utálom), és nagyon finom volt! Ajánlom nektek!

Zsuzsi
Most olvastam a gátmasszásról, amit biztos te is csinálsz. Akkor meg nem lehet semmi baj. A búzacsíraolaj meg amúgy is szuper dolog. Nekem a legutolsó UH-n, ami két hete volt, 95 mm volt a bébi buksija. Magamhoz képest szerintem ez a méret már akkor nagy volt. A dokimról meg azt hallottam, hogy nem "egészen" rutinból vág, hanem felméri a méreteket, és csak a legminimálisabbat.
Ma volt az RTL2-es babás mûsor. Er oder Er. Engem totál felbosszantottak azok az emberek akik benne szerepeltek. Mintha az itteni Mónika showt láttam volna. Ismered?

Urszula
A terpesz legalább kényelmes. Kép Valahol láttam egy kismamit, aki kereszbe tett lábbal ül. Ez nekem már hónapok óta nem megy. Kép

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Jelentem, kislányom teljesen kihült (36,4) és rávetette magát a dobostortámra, szóval a javulás útjára lépettKép

Leszter, az Oktogon környéke még belefér, csak messzebbre ne nagyon kelljen mennem, mert a múlt heti tömegközlekedésem alkalmával teljesen kiakasztott néhány neveltetéshiányos gyökérKép. Az utolsót majdnem megvertem, pedig a nagyim lehetett volna.
Egyébként cicaügyben nevelem a gyermeket, csak nagyon szereti a puha és szõrös dolgokat, hát még ha mozognak isKép

Kangi, a levegõhiányba a baba is besegít, ha még magasan van. Nálam az evéssel van baj, mert a törpe lába elég sok helyet elvesz a gyomromból, így például elõrehajolva abszolút képtelen vagyok kajálni. Mondjuk anya táplálékigényét késõbb sem veszik figyelembe a gyerekek, hiába bújtak elõKép.

Angi, nálunk a szilveszter volt egy rémálom Timi pocijának, mert a nagyszülei az egyszeri alkalomra hivatkozva felváltva nyomták a kezébe az édes és sós finomságokat. Én meg 2 napig olyan, de olyan büdi pelusokat takarítottam, hogy visszasírtam a jó kis náthámatKép

Urszila, a megkívánással teljesen jó a meglátásodKép Én még vacilláltam a 2. csemetén, amikor egyre többen jelentették be, hogy babásak, és ezzel eldõlt a kérdés. A párom már most aggódik, hogy ha sokat ülök a babanet elõtt, még 3. is leszKép.

Üdv
Momo
(34)

Momo
momo

Nekem jó a Nzugati meg a Oktogon környéke is pénteken kora délutántól késö délutánig, igy amit kitaláltoik, oda megyek Kép

Köszi a fulladásos infokat! Remélem, már nem tart sokáig ...

Leszter Kép
a Suspensio terpini-t irta fel a doki, és jónak tünik. Meg fini édes is Kép

Pont most merengtem el rajta, hogy a jövö hetem még csak-csak elmegy, de micsinálok utána még 3 hétig??? Vizsgák készen, babaszobához fiúk kellenek (átrendezés) ... lehet, hogy varrni fogok? Hmmm... ahhoz lehet vásárolgatni is, igaz, már elég nehezen totyizom, fáj a csipöm meg a szeméremcsontom ... Na nem parázom ezen tovább, majdcsak lesz valahogy Kép

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Myssnia,
A keresztbe tett lab nalam sem mukodik, a hasamtol meg oke, de valahogy nyomom manot aki elesen tiltakozik is ellene, pedis hol vagyok en meg toletek.
Nem tudod ugy idoziteni a dolgokat, hogy pont akkor kelljen dokihoz menni vagy ilyesmi es ha mar ugyis Pesten vagy mehetsz a talira.
A gatmasszazsrol hol olvastal, mert a dokim nem vag csak ha nagyon-nagyon muszaj, ami azert tok joKép, viszont erdemes lenne nekem is treningezni.

Angi
angela2

Myssnia,
Arra a musorra gondolsz, ahol az apasagi teszteket csinaljak? Valszleg ismetles lehetett, tegnap ment fomusoridoben. Nemelyiken en is kiakadok!
Regebben volt a "Hallo, Baby!", ott szuleseket mutogattak, na azon is kibuktam neha. Nemely orvos hozzaallasa itt is eleg kriminalis!
Az jo, ha a dokid nem veg rutinbol, szerintem elsore konnyebb meguszni, mint ha mar van heg! Allitolag nem szabad ezerrel nyomni, amikor megjelenik a buksi, hanem "at kell lihegni" a tolofajast egy kicsit, hogy legyen ideje a gatnak megszokni a feszitest, ne durranjon szet. Szoval csak szep lassan. Ez az elmelet. A gyakorlat meg, hogy arra gondolsz, ha ezt tuleled, akkor te mar semmitol sem fogsz meghalni, es hogy dehogy tartod te mar vissza, essunk mar tul az egeszen! Majd igyekszem azert alkalmazni az elmeletet, de nem tudom mennyire sikerul!

Urszila,
Az ismerosod, aki bevasarol neked, lehetoleg nagy hipermarketekben nezelodjon, igaz, kisebb a valasztek, de lenyegesen olcsobb, mint a bebicucc szakboltok!
En ma majd hanyattestem egy bababoltban az araktol!

Megegy kiakadas mara...probaltam telefonalni, es kiderult, hogy ures a kartyam...ami eleg furcsa, mert csak "a biztonsag kedveert" van mobilom, legfeljebb nehany sms-t kuldok rola. Elfelejtettem volna a billentyuzarat? Most is csak a sajat telefonunkat akartam hivni, hogy kiprobaljam az uzenetrogzitot, amit most uzemeltem be. Meg jo, hogy nem akkor szol be az operator gephang neni, amikor epp folyik a magzatvizem, vagy 3 perces fajasaim vannak valami lehetetlen helyen, es a ferjemet probalom ertesiteni. Igy talan meg holnap kapok egy eselyt feltolteni! Kép
Jo ez a mai nap...
Akkor most megegy kor mangos fagyi....

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Angi

Itt olvastam a gátmasszásról:
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Home ... htm#gatseb
Öszintén szólva nem merem már bevállalni a talit. Lehet, hogy még tudnék úgy idõt egyeztetni, hogy péntekre essen a vizsgálat, de mivel Jászb-bõl autóval szoktak vinni, így másokhoz is alkalmazkodnom kell. Úgy meg nem az igazi. Kép
Lélekben ott leszek! Kép Meg úgy is lesz beszámoló. Ugye lányok? Kép

Kangi
Simán elmegy a nap anélkül, hogy bármi komoly programot csinálnál. Pihi, kis vasalgatás, rendezkedés, babanet. Ki fogod bírni. Kép

Ha macskákról van szó. Itt harcolok a szobaajtóban vele, mert szeretne bejönni és itt alukálni. De leszoktattam róla, mert ha meglesz a tökmag, akkor inkább ne legyen a közelben. Most totál csalódott. Kép

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi
Jó lenne az elméletet a gyakorlatban alkalmazni. Nekem még egy másik parám, hogy nem szeretnék hangosan ordítani a szülés alatt. Szeretném hõsiesen csinálni. Mivel lövésem sincs, hogy hogy fogok viselkedni, ezért izgulok egy kicsit.
Igen az a mûsor az, nagyon butának tûnt némelyik szereplõ. Nekünk vannak német ismerõseink, és hiába próbáltuk õket múzeumba vinni õket és néhány nevezetességet megnézetni velük, nem nagyon érdekelte õket. Csak vásárolni akartak, a bevásárlóüzletben kiabálva beszélgettek... De ezt te jobban tudod és látod.

myssnia
37
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

En szivesen foglalok asztalt telefonon, ha mar meglesz a pontos idopont, es hogy kb. hanyan is megyunk. De persze nem szeretnem Csucsuka kenyeret elvenni, vegul is az O otlete volt. Megneztem a linket, amit Myssnia kuldott, nekem szimpi a hely!Kép Mar ugy beleeltem magam, remelem, tenyleg ott tudok majd lenni.

Urszila,
Emlekszem, kb. 16 eves voltam, az ocsem 12, amikor nagynenemeknel 13 ev korkulonbseggel megszuletett a kisebbik gyerkoc. En folyton nalunk logtam es babaztam, es azt hiszem, az en Anyukam is akkor elbizonytalanodott, hogy nem kene-e nekunk is egy harmadik teso. Aztan nem lett semmi a dologbol.Kép De biztos vagyok benne, hogy sokan irigyelnek, es lesz kovetod!Kép

Franyo,
Az is nagyon fincsi.Kép

Zsuzsi,
Hogyhogy a szuleszno nem vag akkor sem, ha szukseg van ra? Inkabb hagy repedni? De miert?
Hamarosan vege a napnak, holnap biztos jobb kedved lesz!KépKépKép

Momo,
Orulok, hogy lement Timi laza!Kép
A ferjed mar biztosan latja a vesztet: amikor mentek hintaszeket venni!KépKép

Myssnia,
Erdekes, en most meg tok jol tudok keresztbe tett labbal ulni (bar allitolag nem tesz jot a visszerek miatt). Persze ez meg valtozhat.Kép
A szules kozbeni kiabalastol en is felek. A szuleselokesziton sem nagyon nyugtattak meg ezzel kapcsolatban. A doki elmondta, hogy van, amikor a szulo no teljesen elveszti a kontrollt, es mar nem erdekli semmi, az sem, hogy mi lesz a babaval, csak az, hogy vege legyen. Es akar olyan dontest is hoz a fajdalom hatasa alatt, a mielobbi szabadulas remenyeben, ami a babanak a karara valhat. Ezt igy most nyugodtan a gep elott ulve eleg nehez elkepzelni, de allitolag megtortenik... Nem szeretnek kifordulni magambol, de nem tudom, ez ellen hogy lehet vedekezni.
Es nekem is az jutott eszembe, ami Anginak, hogy nem leszel-e esetleg Pesten penteken.Kép De most latom, hogy nem nagyon tudsz jonni, kar.Kép Lesz beszamolo!Kép

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Sziasztok!

Urszila!
Most tapad a lepényed a mellsõfalon? Akkor kevésbé lehet érezni? Nekem is a mellsõn tapadt Lilivel, most viszont nem tudom.

Franyo!
Boldog szülinapot! Kép Kép Kép

Momo!
Jobbulást a lányodnak! (Most kicsit megijedtem, mi hétfõn megyünk a 15 hónapos oltásra.)

Leszter!
Nálunk is spagetti lesz holnap. Kép

Zsuzsi!
Részvétem a kamaszkorhoz. Kép

Ildianyu
ildianyu

Zsuzsi,
Parolgo mangos fagyid vanKép

Myssnia,
Koszi az infot, akkor lesz mit olvasnom, ma este, es jaj szegeny kispapinak, kiturom a gep elolKép

Kangi,
Nyugi, talalsz magadnak elfoglaltsagot. Ha csak egesz nap olvasol, pihizel, jokat alszol legalabb tok kipihenten vagsz neki a szulesnekKép Utanna egy ideig ugy sem tudsz ilyenket megtenni.
angela2

LeszterKép
Nekem az segített a fiamnál, hogy a falon egy pontra koncentráltam, és abba sûrítettem a fájdalmat. Nem az én ötletem, de bevált. És hagytam, hogy elborítson, de közben végig próbáltam a felszínen tartani magamban, hogy értelmes fájdalom, azaz nyomakszik kifele a baba. Aztán beadtam a derekamat és kértem EDA-t. Szuper volt, lehúzta egy erõs felfázásos mensire a fájást. Tolás körül meg kb. elmúlt a hatása, így az teljes erõbedobással ment. Vannak akik szerint ez nem természetes szülés, de hát fogat húzni is lehet érzéstelenítés nélkül! Az ordibálás meg kit érdekel? A dokik hallottak eleget! Nyomás végén úgyis reflexesen ordít vagy legalábbis nagyot nyög az ember, l. súlyemelõk. A szomszéd ágyon tényleg volt egy nõ (akkor még 8! ágyas szülõszoba volt az I. klinikán lepedõkkel elválasztva), aki bepánikolt, nem nyomott, csak ordította, hogy császár. A dokik megoldották azért, elõször is alaposan felpofozták (gondolom, nem fizikai erõszak, csak beszûkült tudatállapot ellen) utána meg az immár normális nõ segítségével vákuummal kihúzták a gyereket. Látni nem láttam szerencsére (lepedõ) de végig hallottam.
Én minden esetre szívesebben szülnék, mint megint a császár, de hát nem fog menni.

Jó éjszakát mindenkinek!Kép

Urszila
urszila

IldianyuKép
Igen, most van a mellsõ falon a lepény. Az elsõvel hátsó falon volt, a másodikkal részben a méhszájon. Gondolom, ezért érzem másmilyennek a mozgását, valahogy tompábban, buborékosabban.
Szerdán megyek 28. hetes UH-ra, akkor meglátjuk! Hátha közben elmászkált, és akkor meg tudnák nézni a császár hegvastagságát, és hátha engednének normálisan szülni.

Urszila
urszila

Halihó Kismamekok!

Na utolért a végzet, nekem is kinyilt a csipámKép vagy Kép? Mindegy...

Leszter, nyugodtan elveheted a kenyeremetKép Mit szólnátok a 3 órához? Vagy legyen inkább 4? Akik jártak már a vörösoroszlánban, mennyi idõre lehet lefoglalni egy asztalt? és mennyivel elõre?

Ide még asszem nem linkeltem be Danó születésénel leirását:
[url=http://babavar.mode.hu/html/csucsuka.html" TARGET="_top]http://babavar.mode.hu/html/csucsuka.html[/url]

Na pussz!
Zsófi
30+2
Csucsuka

Sziasztok Kismamik!

Franyo
Utólag is boldog szülinapot. Kép

Segítsetek légyszi, már teljesen meghasonlottam. Milyen egy jó babakocsi? Kicsi vagy nagy a kereke, bolygós vagy nem, ... Azt már tudom, hogy normálisan leengedhetõs háttámlájú 2 funkciósat akarunk, de nagy dilemma ám ez. Kép Bár azt hiszem nektek nem is kell mondani.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok,

Nemreg jottunk haza a korhazbol. Vannak kemenyedeseim, es meg is jelentek a CTG-n. Kép Azt mondtak, ha rendszeres lesz, akkor menjek vissza. De meg nem az...Kép

Es ma megtortent az elso amnioszkopiam, nagyon rinyaltam tole, mert minden ismerosom azt meselte eddig rola, hogy iszonyu fajdalmas, es jobban fajt, mint maga a szules. Meg is kertem a dokimat, hogy ha lehet, ne kinozzon meg nagyon...Kép A dokim jofej volt, es most mar meg is nyugodtam, mert nekem nem fajt. Jo, kicsit kellemetlen volt, de nem fajt ugy, mint ahogy ezt a baratnoim elore beharangoztak...Kép Es ami a lenyeg, szerdan meg C2100-at kaptam, most meg C2111-et. A dokim szerint nagy a valtozas...Kép

Holnap ujra mennem kell, es valszeg marad a hetfoi befekves. :-( De a dokim szerint van ra esely, hogy magatol elinduljon Gombocka. Kép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Ma nagy a pangás. Mindenki pihen? Kép

Gombóc
Most már tényleg csak egy-két nap lehet hátra. Drukk! Érzel a keményedéseken kívûl mást is így a vége felé?

Edelweiss
Szerintem nagykerekû, és elõl bolygós, hogy könnyen kanyarodjon. A mózes része, pedig legyen tágas, téliesített. Ha az segít rakok ide néhány linket:
[url=http://www.maxi-cosi.nl/" TARGET="_top]http://www.maxi-cosi.nl/[/url]
[url=http://www.hauck.de/de/index_de.asp" TARGET="_top]http://www.hauck.de/de/index_de.asp[/url]
[url=http://www.graco.de/kleiner_Spaziergang/index.html" TARGET="_top]http://www.graco.de/kleiner_Spaziergang/index.html[/url]
[url=http://www.chicco.com/hp.asp" TARGET="_top]http://www.chicco.com/hp.asp[/url]
[url=http://www.lakart.com/" TARGET="_top]http://www.lakart.com/[/url]
[url=http://www.quinny.nl" TARGET="_top]http://www.quinny.nl[/url]
[url=http://www.abc-design.de/" TARGET="_top]http://www.abc-design.de/[/url]
[url=http://www.neonato.it/homepage.asp?id_categoria=1" TARGET="_top]http://www.neonato.it/homepage.asp?id_categoria=1[/url]
[url=http://www.pegperego.it/" TARGET="_top]http://www.pegperego.it/[/url]

myssnia
37+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Gombóc Kép
drukkdrukk! Kép

Zsófi Kép
nekem mindkét idöpont tök jó! És szerintem egyszerüen lefoglalható az asztal, 2-3 órán át tök normi, hogy ott vagyunk.

Leszter Kép
elküldenéd a somlohegy-es cimemre a cicás képet? Mert már nem találom itt fent, és szeretném megtartani Kép Köszi

Pussz
Kangi
36+1
kangi

Jaj, bocs, megtaláltam, Leszter, ne küldd!

Kangi
kangi

Sziasztok!

Tegnap este beajultam olvasgatas kozben, ma meg gyors leszek, mert megyunk moziba, Gyuruk Urat nezni.
(Megijedni biztos nem fogok, max. bosszankodni, mert nekem az egyik kedvenc konyvem, es filmen sose tudjak azert ugy megcsinalni, ahogy en elkepzeltem.)

Osszedobtam egy kis lasagnet, remelem, eheto lesz (bar azon nem nagyon van mit elrontani :-)

Tok jo, mindjart jon a baratnom es hozza az uj fuggonyeinket, szepek lesznek a szobak :-)

Talalkozo engem is erdekel, pentek du. kb. 3-ig dolgozom, meg persze oda is kell erni Kobanyarol (nekunk nincs kocsink). De en meg konnyen szaladgalok, ugyhogy szivesen elviszem viszonyitasi alapnak a minipocimat :-))

Franyo,
utolag is boldog szulinapot!

Zsuzsi,
nekem ugyan sokkal konnyebb a kamaszokkal, mert nem vagyok a mamajuk, de azert:

A kamaszkorban szerintem az a legjobb, hogy el fog mulni, es a gyerek nem marad ugy :-) En iszonyu vad kamasz voltam, ket labon jaro kaktusz, aztan egesz jol megy sorom, es anyamekkal is normalizalodott a kapcsolatom.
Masreszt most biztos Te is erzekeny vagy, es kiakadsz olyanokon is, amiken poci nelkuli rutinos anyukakent morognal kettot vagy rohognel.
Amugy meg biztos az egesz csalad izgul, nem csak Te. (Es a nagy gyerekek is szoktak kicsit feltekenykedni ilyenkor, nagy gyerek kategoriaba a ferj is beleertendo :-)
Szerintem amugy sirni jo, ha utana megkonnyebbulsz. Valahol ki kell jonni a feszultsegnek. De ne emeszd magad!

Myssnia,
szerintem a dokiknak az x=sokadik szules utan marhara nem az a fontos, hogy hosiesek vagyunk, vagy jajgatunk kicsit, ha egyszer faj. Vegul is az a lenyeg, hogy tudjunk koncentralni arra, amit csinalni kell, es maradjon energiank a vegere, amikor ki kell nyomni. Persze en tok rutintalan vagyok, csak annyi szulesi sztorit olvastam el, hogy lassan mar tudnek irni egyet :-))) De majd szolnak a tapasztaltabbak, ha hulyeseget mondok.

Gomboc,
alakul ez lassan, de biztosan :-)

Minden szepet s jot!
Kaska
18+6
kaska

Ahogy látom, péntek 4 óra lesz a jó idöpont? Nekem jó ...

Kispapa isteni májat csinált (már megint) Kép nyami! És a barátnöm is itt volt ma Kép tök jó Kép

Viszont kézeljétekel, a húsleves kicsit megszottyadt, de tegnap este még nem vettem észre, és bevágtam egy nagy tányérral. Tettem bele egy kis eröspaprikát is, gondolom, ez is oka lehetett annak, hogy a szottyadottságot ne vegyem észre Kép Ennek köszönhetöen reggel 3/6-kor arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam. Na mondom, jóslok. Erre két percre rá úgy kellett az ágyból kiugranom, és nyargaltam a WC-re ... és ez ment kb fél óránként, egészen délután fél 3-ig. Már a védönöt is felhivtam, hogy járhat-e a jóslófájás hasmenéssel, mire kispapa megszagolta a húslevest, és szegénykém rettentöen elkeseredve jelentette, hogy bizony az a bünös ... Kép ANNYIRA sajnáltam a drágámat, hiszen olyan sokat dolgoztt vele KépKépKép ... de azért kicsit meg is könnyebbültem, hogy akkor még nem most fogok szülni (mret azt olvastam, hogy szülés elött nem sokkal is lehet hasmenése az ember lányának). Szóval most megint itthon ücsörgök, nem megyek ma sem sehová Kép Pedig torkilag-náthailag már egészen jól lettem volna Kép El vagyok átkozva!!!

Kaska Kép
mire ezt olvasod, már túl leszel a filmen, de azért jó szórakozást (és IRIGY-IRIGY!!! én meg itthon punnyadok!)

Myssnia, Norka, Franyo Kép
hogy vagytok ma?

Zsuzsi Kép
remélem, Danikád ma kevésbé kamasz, mint az elmúlt napokban ... de ne aggódj, Gyuri biztos kitalál majd valamit, amivel felvidit Kép

Megyek, elmosogatok (kihasználván a görcsmentes idöszakot Kép)

Pussz
Kangi
36+1
kangi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: