Sziasztok!
Sonjus: mi van veled? egjött, vagy csak rádijesztett?
Csikken: nagyon jó a görbéd, olyan háromfázisos-gyanús!
Bettike: mi voltunk hasonló szituban, mint most Ti. 2004 őszétől akartuk kezdeni a bébiprojektet, de közbejött egy külföldi kiküldetés. Mind szakmailag, mind anyagilag nagyon sok pluszt jelentett, hogy elvállaltam. Ennek köszönhetem, hogy még van munkám, és ha gyereknevelés után visszamegyek dolgozni, akkor több lehetőségem lesz.
Szilbee: szerintem korábban volt pé-d, most meg érezhetsz beágyazódást
Boniko: mi most értük el a 1,5 évet a próbálkozással
Katica: allergiavizsgálatra nem mész el?
Snufi: tényleg, minek neveztétek el a játszóházat? Jó nőnapozást! A Maldív szigeteken is vakít a homok, mint a Floridai tengerparton?
Szirom: azért ne fáraszd agyon magad házimunkával!

Aranyos vagy, hogy bíztál Bennem, de sajnos nem jött össze Duphastonnal sem. Csak elnyújtotta a ciklusomat. Annyira bizakodtam ebben a pár napban, hogy izomlázam lett a gyomorgörcstől...Szerintem a Te Picurod Duphaston nélkül is sikerült volna
Szilcsi: Closty-t fogok szedni 5.naptól 2x1-et, meg Estrofem-et 1-et az 5.naptól 10 napon át. Meg persze UH. Jól döntöttél a vérvétellel, meg a tüszőnézéssel kapcsolatban.
Eniko: nálatok aztán tényleg nőuralom lesz!

De anno nem azért nézegetted a Jónás naptárt, mert mindenképpen fiút akartál?
Babaimi: rejtély, miért esett vissza a hőd

nem tudom...én inkább a 15.napi pé verzióra szavazok...
Áfi: jó lenne, ha lenne UH, már egy ideje (Szirom óta) nem rakott fel ide senki UH képet...
Coca: ez egy tesztüzenet!
Rólam: megjött, fel is hívtam a dokimat, és a csodálatos új rendszer szerint szombaton bemegyek hozzá az SZTK-ba UH időpontért...röhej... Kicsit megkönnyebültem, hogy megjött, elég nagy nyomás alatt voltam, így hogy a Duphaston megnyújtotta a ciklus végét, és nem tudtam, hogy mi van...
Puszi