A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja Emii!
Szegénykém, rossz lehetett..szerintem is az alternatív gyógymódok barátibbak /szilvalekvár tejföllel/ :oops:
torolve_20131003125716

Gurgula!

Alkalmi rucit nem láttál? Én is el akarok menni oda! Tesómnak márc. 31-én lesz az eskije, és vennem kell vmit, de még semmit nem találtam!
Egyébként tényleg gáz kismama ruci felhozatal van! Én is mire megtaláltam ezt a két gatyót...

kispiskóta

Nekem 4 pecsétem van! :lol:

kispiskóta

Köszi mindenkinek! Még jó hogy van ez a topik, mert így legalább egy kicsit megnyugodtam. :P

Most megyek, mert fogorvoshoz kell mennem :evil:

Kép Kép
emi_25

Emi! Akkor vmi eröösebbre kellene áttérnem... Jövööhéten beszélek telefonon a dokimmal, majd megkérdezem, de addig is szedek mg-t bööven, ha fáj a hasam.
Èn is megnyugodtam. :P
Gyors fogorvosozást!!! Csak a pecsétért mész vagy csinál is vmit?

Gurgula! Tök jó ez a nyugdíjas jegy. :lol:
molkata

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Beutaltak a kórházba, valószinüleg infúziót is kell kapnom. A doki azt mondta hogy ki sem engednek addig mig a gyulladás oka ki nem derül! :cry: :cry: :cry: :cry:

Puszi Mindenkinek! Majd jelentkezem!
Vendég

Annee
Mihamarabbi gyógyulást neked!

KépKép

KépKép
szivvi

Kispiskóta!!

De-de vannak szép alkalmi rucik, hm..elég szép áron..de tényleg nagyon jók (szerintem)

Kata!!
Jaja, kis őszhajú apuka, sármos :lol: egyidősek vagyunk de ő már gimiben is őszült..szal, szinte majdnem ősz volt..nyami.
torolve_20131003125716

Anneee!!
Sajnálom, nagyon szorítunk, veled vagyunk és miharabbi gyógyulást kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Annee! Gyors gyógyulást! Nagyon várunk vissza! A kórházban biztos jó kezekben leszel. Puszi!
molkata

Nem tőled őszült meg? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Kispiskóta, a kedvenc boltomat, a www.waiting.hu valamelyik boltját nézted már? Ott vannak elegáns ruhák. meg Bori is mondott valami helyet elegáns ruhákra.

Kép
nenoke

Dorka :D
Köszi az ajándékot! Döbbenet látni ezt a sok fiút! De akkor még kb. 20 csajszi nem tudja, mi várható? A végén még kiegyenlítődik az állás?

Brigi :D
Húúú, nagyon cseles baba, így felcsigázza a szüleit! A kis szégyenlős...

Anne
Infúzió, kórház? Szegénykém, ez nem hangzik jól

Szivvi, Gurgi :D
Én múlt héten vettem Benetton-ban vékony kismamafarmert :D Engem is totál feldobott :D

Uxi :D
De jó, hogy zárt!
Este már én is tudni fogom, hogy minden OK-e

Emi
Sajnálom. Nagyon rossz lehetett!

Kép
Kép
emma1976

Annee, Neked is megy a gyógyító, energiaadó, extra gyulladáscsökkentő karokkal ellátott ölelés!
Kép

Kép
nenoke

Szivvi!!
Neeeeeeeeeeeem, tőlem max. tovább őszült :lol:

Emma!
Benetton..ott is jó kis árak vannak.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

megvolt a labor meg tp papir is.jővőhéten megint megyek mert 1 hét lemaradás van és dokibácsi igy akarja behozni...
viszont ettől a gyógyszertári mg-től is megy a hasam.akkor most melyiket egyem?
megint vettem Lurkónak ruhákat,és már kéket is.
tegnap addig néztük a dvd-t amig tutira nem láttuk a kukacát.(3 perc 28 mp-nél van) annyira elbizonytalanodtam előtte.

Bridzsi

Kép
esztora

No csajok a bizonyíték, hogy nem is olyan nagy az a pocak:
Kép

kispiskóta

Gurgula, mindenhol jó árak vannak, de papírzacsit mégsem húzhatok Magamra. :lol: :lol: :lol: Ja és az ember nővére egyszer megy férjhez (remélem) :wink: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Gurgi
Ja, egy halom pénz volt, de előtte olyan sok elcseszett kmfarmert felpróbáltam, mikor ezt felvettem tudtam, hogy meg kell venni, kerül, amibe kerül :)

Kép
Kép
emma1976

nenoke, ott sem néztem még. Azaz igazság, hogy hétvégén lesz ez a kismama, babavásár és megyünk oda (kaptunk félárú jegyeket). lesznek kismama rucik is, először megskubbantom, és ha nem találok, akkor nyakamba veszem a várost és addig megyek míg nem találok.
A legjobb, hogy a fodrász, sminkes, körmös, minden le van már beszélve, de rucim még nincs! :lol:

kispiskóta

Na ja, ugyanígy vagyok ezzel én is..
Sok gagyi között végra találtam egy nagyon kényelmes, vagesz farmert!!

Tudom Kispiskóta, nekem is a húgom megy férjhő és ugyi én leszek a tanu..ill. mi..Samukámmal :lol: szépnek kell lenni a maminak
torolve_20131003125716

Jajj Kispiskóta!!
Gyönyörű a pocakod, nagyon tetszik..hm..tök formás :lol:
torolve_20131003125716

Nálunk a párom lesz a tanu! Nem állhatok csak úgy oda mellé. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

na ja!! Kép
torolve_20131003125716

Köszi!!! :lol:

kispiskóta

Zsú, szerintem szép nagy! És miylen csini formája van! Gyerekek, szerintem hihetetlenül jól nézünk ki, mióta kismamák vagyunk!!!!

Kép
nenoke

Kispiskóta! Nagyon csini a pocakod!

Nenoke! Igazad van.

Esztora! Legalább túl vagy ezen is.
molkata

SZIASZTOK, HAZAÉRTEM.
VOLTAM VÁSÁROLNI IS.
UH:KISLÁNYUNK LESZ, AZT MONDTÁK :lol: :lol: :lol: :lol: ,BABDORKA BERÓZSASZÍNEZNÉL MINKET, HA RÁÉRSZ.
99%-RA MONDTÁK A NEMÉT.

(UH EREDMÉNYEK: Bpd :41mm
Thorax Ap :39*45mm
Femur :25mm
Jelenleg magzati rendellenesség nem látható.)
má megint pénzecskét költöttem:tegnap Krisztitől rendeltem 2 db nacit, ma meg vettem 2 db melltartót +2db bugyit+1db felsőt :wink: , asszem nőbűl vagyok. Meg még egy kis,szemfestéket,stb...
Szóval itt a tavasz, szépülni szeretnék.

Kép
Kép
christine

Hurrá, még egy jövendőbeli!!!! :lol: Éljen Rózsa!

Most már hagyjátok abba a ruhavásárlást, mert tök rondának fogom magam érezni!!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol: Majd a hosszú hétévége után, ha varrok, akkor vegyetek Ti is csak új ruhákat! :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Rózsa! Nagy-nagy gratula! Teljesült a vágyad! :D :D :D
molkata

Rózsa!!
Hatalmas gratuláció a kislányotokhoz!!!!!!!!!!!!!!! :lol: nagyon örülök neki! Kép
Vásároljál csak!

Rózsa!
Neked néztem nemet??
torolve_20131003125716

Rózsa, nagy gratula nektek!!!!De a tickered miért volt boy-os, így feltételezted, vagy érezted?Vagy a doki tévedett előzőleg??

Annee , gyógyulj meg!!!!

Köszi a getentikai uh-os infókat, hát igen megvolt már... :oops:

Zsú, de szép pocak!Büszke kismami lehetsz :wink: .
Vendég

Brigi, hátha azért szégyenlős, mert kislány. :roll:
Vendég

Megint próbálkozom a képpel. Múltheti, azóta mééééég nőtt.

Kép
Vendég

Zsanett! Szép a pocakod! :D :D :D
molkata

KÖSZI MINDENKINEK!!!ÍGÉREM HÉTFŐIG NEM VESZEK SEMMIT :wink: .
HÁT EDDIG 3 DOKI AZT MONDTA, HOGY VALÓSZÍNŰLEG FIÚ...
MOSTMEG MEGPLASZTIKÁZTA MAGÁT ODABENN , OSZT KISJÁNY.
EGYENLŐRE, DE AKKOR LESZ SZERINTEM BIZTOS, HA A 4 D UH IS AZT MONDJA.
MINDJÁRT CSINÁLOK KISLÁNY VONALZÓT IS.
NENOKE!!! DEHOGY VAGY RONDA, CSAPJ A SZÁDRA.
TE EGY KIVIRULT GYÖNYÖRŰ KISMAMA VAGY. EGY ILYEN TÜNDÉR, EZ CSAK A TIÉD !!!!

Kép

Kép
Kép
christine

Másik elegáns kismamaruha bolt: Baross utca elején, a Kálvin után nem sokkal, jobb oldalon, a 9es busz megállójában.

Neno! Nekem is csak egy gatyám van. Igaz, én egy kismami gatyát már ki is nőttem :oops:
Tesóm még a 9. hónapban is hordta :oops: :oops: :twisted:
Terveim szerint megvarrok egy pólót a Kismamából, és ha jól sikerül, akkor belevágok egy gatyába is. Eddig még egy gatyát sem fejeztem be... Hátha a gumis derék átsegít a "kezdeti" nehézségen... :)
Vendég

Kispiskóta, Zsanett: szép pocik!

Annee: mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!

Uxi: ez jó hír! Lehet egy kicsit fellélegezni!

Rózsa: gratula a leánykához, reméljük, már többet nem változtatja a nemét :roll:

Emi: sajnos én is hasonló gondokkal küszködök, tudom milyen rossz érzés, de még igazán hatásos módszer nálam sem vált be.

Kép
szücsi

Most mondja a híradó, hogy megszűnik a Schöpf-Mérei. Sajnálom. Remélem, nem engedik szétszéledni azt a gárdát, aki ott összegyűlt. Meg van nekik inkubátoruk is "elhagyott" csecsemőknek.
Vajon berakják őket az Istvánba? IX. ker, másik híres nőgyógyó osztály, plusz a dokim azt mondta, az istvánba +70 ágy kerül.

Tud vki linket, hol lehet utána olvasni a pontos végeredménynek?
Vendég

Annee gyógyulj meg,visszavárunk!
Rózsa gratulálok a kislányhoz szép a név amit választottatok.
teszek fel mai fotót az előbb csináltam.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

a csík középtájon (hasamon)a macinacim.ma vettem olyat ami nem vág be.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: szép pocak!

Már nem is tudom, hogy van-e olyan, aki nem akarja megmutatni a pociját :oops: Ha igen, akkor gyerünk lányok MUTIIIIIIII!

Kép
szücsi

Szarvasbori: az origo.hu-n van egy cikk!

Kép
szücsi

Sziasztok!

Nekem 3 pecsétem van, védőnéni meg is jegyezte! 1et már nem lesz nehéz szerezni!

Anee, gyógyul ám meg hamar!

Rózsa, garatu a kiscsajhoz! Azért csak lesznek itt csajszik is a fiainknak!

Kata, azt a mindenit, de szép nagy pocakod van!
Piskóta,Zsanett a tieitek is milyen formásak! Na és persze Esztora a tiéd is!

Jajj, Emi, ez tényleg nem lehetett kellemes! Nekem sem megy „a dolog” rendesen, de még nem vészes, azért téged olvasva, tartok tőle, nehogy én is így járjak!

Bori, ez a teliholdas dolog tuti működik, rám is hat eléggé, és én is valószínűnek tartom, hogy közre fog játszani!

Barbuli nagyon jók a képek! Egyre jobban szeretném én is a 4d-t! de még várok, had gyarapodjon még egy picit a törpém

Babdorka, nagyon ügyes vagy, szuper ez a táblázat és a meglepid is!!!!!!!!!

Szivvi, jót nevettem ezen a „te vagy Esztora?” dolgon! Nekem mázlim volt Katával!!!

Na meg a cigókról, akármilyen rendelésre megyek a babával kapcsolatban, 1-2 tuti van, és azon kezdtem el agyalni, hogy mi van, ha velük kerükök egy szobába? Nem is az hogy cigó, de ha épp egy harciasabbat fogok ki?????????????? Áááááááááááá, ez az egyik rémálmom!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

de az eum.hu-n mégtöbb adat van!

Kép
szücsi

bocsi, félre ne értsetek nem zavarnak, de ugye nem mindegyikőjük a kedvesebbik típus

lynia-

ma anyósom du. megjegyezte, látja szépen nő a hasam, mennyit szedtem fel??? :? büszkén monndom egyelőre még csak 1.5 kg-nál tartok!

lynia-

Rózsa!

Hurrráááááá! De jó, de jó! Gratula!
Kép

Esztora, Zsanett, Piskóta
Szépek a pocik, nagyon csinik vagytok! (nem olyan bálna, mint én)

Holnap megyek terheléses cukira!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi hol vagy te bálna?????????????????ne viccelődj már.
csini vagy te is.

Bridzsi

Kép
esztora

szivvi, na azért messze vagy ám a bálnától!

szupi a te képed is, jaaa meg a babanetes háttér is!

na majd én is csinálok képet, én már közelebb járok a bálnushoz

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: