A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Koszi a drukkot! KépKép

Momo, en is ilyen szulest kivanok magamnak...Kép

MAno_2,
ezt a baladchintarto vasat mi is megszivtuk. Kép Ket fele letezik, az egyiknek egyenes a teteje, a masiknak ilyen rogby labda formaju. Mi ez utobbihoz vettunk masik fajta baldachint. Kép Most van egy folosleges vasunk, olyan rogby labda tetju, tenyleg, nem kell valakinek? KépKép
Nekem azt mondta a vedono, hogy amiatt kell a gyogyszertari kencefice, mert az nem allergizal, nem tartalmaz szin- es illatanyagokat, na es nem utolso sorban sokkal olcsobb. Kesobb mar mehet a bolti is.

Kataa, nagyon koszonom, hogy felhivtal. Utana mar jobb is lett a kedvem! Kép Ujra babaruhakat mosok es vasalok...Kép

Hat, Timicinek tenyleg nem volt tul egyszeru a szulese. Legyszi, legyszi legyszi, nekem ennel konnyebbet...KépKépKép Azert az nagyon jo, hogy Timici kispapaja is odaert idoben. Kép Na es jellemzo Timicire, hogy mar rohangaszik babazni, pihi helyett! KépKépKép

Urszila,
sima Plus boltban lehet ezeket kapni? VAgy csak nagyobb meretu boltokban?

Sziasztok,
Gombóc
39+5
gombóc

Sziasztok!

Timici-kispapa (vagy inkabb mar Bence-papaKép),
Koszi a beszamolot, azert majd varjuk Timici verziojat is. Es a fenykepeket is Bencetekrol!Kép

Zsurlo,
Mekkora volt az OFD?Kép

Urszila,
Nagyon koszi a vasarlassal kapcsolatos hozzaszolast, mi meg semmit sem vettunk, ruhakat meg nem is fogunk egyhamar, mert nem tudjuk meg, hogy mit kapunk kolcson. TALAN sikerul rabeszelnem a kispapat, hogy legalabb kisebb dolgokat kezdjunk el lassan beszerezni. Persze kozosen dontottuk el, hogy meg nem vasarolunk, de en mar kezdek nagyon lazba jonni.Kép

Momo,
Persze, nagyon orulok, ha en lehetek a hirhozo, elkuldtem a szamomat mailben.Kép Most latom kozben, hogy mar valaszoltal is.
Jobbulast, es visszazarodo mehszajat kivanok!Kép

Mano2,
Hat nem irigyellek a rengeteg melo miatt... Szerintem ahogy leirtad a "panaszaidat", mar nagyon itt volt az ideje, hogy otthon maradhass.
A babakencekkel kapcsolatban: ahogy en tudom, pont forditva van, mint ahogy Te irtad, bar tapasztalatom nulla.Kép En ugy tudom, hogy a gyogyszertari cuccokat erdemes hasznalni, mert kimeletesebbek, nincs bennuk illatanyag, es meg olcsobbak is. Szerintem epp az illatositott cuccok veszik el a babaillatot, de javitsatok ki, ha nem igy van.

Zsuzsi,
Gratula az ocsednek! Gondolom most par napig euforikus hangulatban unnepel!Kép

Norka,
Ezek szerint Nalad is lehet kezdeni hamarosan a drukkot.Kép

Puszi:

Leszter
29
leszter

Timici-kispapa Kép
sok puszi Timicinek és gratula Bencéhez!

Dé, Leszter Kép
köszönöm a gyógykivánságokat. Sajnos totálkáros vagyok, SEMMI izt nem érzek!!! Pedig a kispapa olyan húslevest rittyentett, hogy még a holtak is talpra szökkennének töle - de ezt sajnos csak az itt vacsizó haverunktól tudom, mert én nehem éhérzehem ahahaz iiizééét ... KépKépKép
És még sült tököt is csinált nekem meglepibe ... Kép a drágám Kép

Angi Kép
hát, nem tudom, remélem, hogy jó alvó lesz (a húgom rémesen rosszul aludt, úgyhogy tudom, milyen az ...) ,és hogy az energiáim a tavasz közeledtével csak nönek!

Momo Kép
nagyon vigyázz ám magadra!

Mano2 Kép
A 33. hét végén még nekem is faros volt a baba, és nem tudom, hogy azóta megfordult-e ...
Cuccokat én a 38. héten gondoltam összekésziteni. És nekem is a dokinéni irja majd fel a kencéket, nem is veszek semmi ilyesmit.

Megyek vissza az ágyba nyögni Kép

Pussz
Kangi
35+6
kangi

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]Leszter kispapaja <ug@adline.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Thu, 23 Jan 2003 20:38:24 %200100 (CET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Foproba[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztok!

Mivel mindig tovig ragjatok a kormotoket az izgalomtol a szulesek hireit
varva, arra gondoltam, mi lenne, ha megoldanank, hogy e-mailben, vagy
kozvetlenul mobiltelefonrol rogton ertesiteni tudjatok a topic lakoit
egy-egy fontos esemenyrol.
Ezert szoszmotoltem egy kicsit, es ezt takoltam ossze:
Ha valaki ir egy e-mailt a frissmamik@adline.hu cimre, akkor az magatol
elpostazodik ide a topicba ebben a formaban. Ha valakinek a
mobilszolgaltatoja nem hajlando sms-bol e-mailt tovabbitani, annak nincs
mas dolga, mint egy sms-t irni a +393334774753 szamra a kovetkezo
tartalommal:
EMAIL frissmamik@adline.hu kuldendo uzenet szovege
es maris megy a "kuldendo uzenet szovege" a topicba.

Az esetleges mukodesi hibakert elnezeseteket kerem, nem lett agyon
tesztelve, de az elobb meg mukodottKép

Tovabbi jo babavarast mindenkinek es gratula Timicinek!

Leszter kispapaja
mailgateway

Leszter kispapa Kép
Isten vagy! Nagyon ügyi!
Tesztelem is.
myssnia
Budapest XI. kerület

Meg egy kis kiegeszites:
a formazasokban nem annyira van otthon a cucc, szoval celszeru a lenyegre szoritkozniKép (mondjuk ami az EMAIL frissmamik@adline.hu resz utan meg kifer egy SMS 160 karakterebol, az amugy sem lehet tul hosszadalmas... elofordulhat, hogy a 2 SMS-bol osszefuzott hosszu SMS-eket meg tudja kezelni, de ezt nem garantalom)

Leszter kispapaja
megint_en

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Thu, 23 Jan 2003 20:46:42 %200100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Teszt.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
ez is teszt

Sender address not valid. You can't reply to that e-mail address.
mailgateway

Halihó Kismamekok!

Timicinek nagy gratulaKép, látom apuka még kispapi állapotban odaértKép ha már ilyen "lassan" mentek a dolgok, legalább a felépülés legyen gyors!

Itt olyan szépen ragyogott a nap délutánKép, ezért kimentem egy kicsit "napozni", ami határozottan jót tettKép.

Kangi, a nyögés gyógyitó hatású? Remélem már nem sokáig taszel ilyeneket, gyors jobbulást Neked is!

Manó, igen 2 féle baldachintartó létezik... és a gyógyszertási kencék szagtalanok, nem veszik el a "babaszagot" nyugiKép

Lányok, már feldobta valaki, csak nemérkezett rá válaszKép... Lenne kedvetek egy talihoz?

Na megyek, mert a rosszalvókkal ellentétben nekem majd leragadnak a szemeim...

Pusszantás!
Zsófi
30Kép
Csucsuka

Zsófi Kép
a nyögés nem gyógyit, de szenvedjenek a szomszédok is!!! KépKépKép
Én szivesen taliznék mondjuk jövö hét vége felé, mivel szerdán még vizsgázom, feltéve, ha addig meggyógyulok ...

Pussz
Kangi
35+6
kangi

Sziasztok!

Jeeee, kispapa muverol en semmit nem is sejtettem!Kép De hogy volt ehhez energiaja hajnali fel 4-ig valo tanulas es reggeli vizsga utan?!Kép Remelem, tetszik, es fogjatok/fogjuk hasznalni!
Az SMS kuldessel kapcsolatban: nem tudjuk, hogy mennyibe kerul, viszont van egy link, szamunkra ismeretlen nyelven, ahol van valami leiras errol a dologrol. Ha valaki erti, akkor megnezhetne, de az sem biztos, hogy egyaltalan valahol szo van benne a tarifakrol (esetleg Tundimami?Kép) Amugy, ha nem sikerul leforditani, akkor amint megjott a telefonszamla, megirom, hogy mennyibe kerult (Westel, Szervusz csomag).
Ja, es ez a bizonyos link:
[url=http://www.telfon.net/tips_tricks_smstoemail.htm" TARGET="_top]http://www.telfon.net/tips_tricks_smstoemail.htm[/url]

Kangi
Jobbulast, Te szegeny, eleg vacak lehet...

Myssnia,
Latom, sikerult a teszt.Kép

Csucsuka,
Ha epp jol vagyok (trutyi-temaKép), akkor en szivesen taliznek!

Puszi:

Leszter
29
leszter

Sziasztok!

Én Szegeden voltam a Tesco-ban, rengeteg 62-es body volt, és több féle is. Persze a lányomnak akartam venni 80-86-at, olyan egy darab sem volt. Volt 62, 68 és 92.

Maci_2!
Igen, próbáltam, esténként szoktam figyelni, hanyatt fekve. Remélem, lassan beindul.

Leszter!
Köszi a biztatást, remélem, igazatok van!
Ha fürdõlepedõt vesztek, abból is jobb a cseh. Mi vettünk mindkettõt, elõször jobban tetszett a magyar, mert az kicsit nagyobb, de már szétfoszlott. A cseh még mindig tökéletes.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Megvolt a vizit dokibacsinal, az elso reakcioja az volt, hogy azert ezt megnezi o is, ugyhogy jovo csutortokon ujabb UH. Sokkal okosabb tehat nem lettem, abban maradtunk, hogy addig altalanossagban kimelem magam, es szerinte 99%, hogy nem lesz semmi :-), de ha tenyleg gond van, akkor a 24. hettol akar korhazba is fektethetnek :-(

Ugy dontottem, hogy egy hetig nem fogok idegeskedni, ezzel az erovel azert is izgulhatnek, hogy ne usson el a villamos. Dolgozgatok, pihizek, elek, mint Marci Hevesen.

Hazafele a villamoson a baba teljesen megvadult :-) Nagyon elveztem, ahogy bokdosott, de kezdem sejteni, milyen vidam lesz ez majd, ha tobb kilos lesz :-0 Persze azert hajra baba :-))

Az elobb hangosan kacagtam egy-ket jopofa almon, az emberem alig tudott tolem dolgozni :-) A "nem tolem van a gyerek" szerintem vilagvero, de a "nagy szoros labfej" is oriasi :-))

Babas almom nekem se volt sok, es azok tenyleg inkabb szorongasosak (bemaszott a zongora ala es nem tudom kiszedni; szulok, es tok lapos a hasam; meg persze en is otthagytam: elvittem a vedonenihez megmutatni, elfelejtettem ra pelenkat adni es csorgott le a laban a pisi. Hazarohantam pelenkaert es sehogy sem talaltam vissza stb.) De amint rajovok, hogy ez csak alom volt, inkabb csak mosolygok rajtuk, persze, az aggodo kismama :-)

De amugy meg voltam mar kulonleges katonai alakulat tagja es a Mezga csalade, meg intelligens robotno... a legjobb az volt, amikor egy sorsjeggyel nyertem 12 millat, de ehhez be kellett bizonyitanom, hogy sarkany vagyok :-)) Nos, ha Kispapat megkerdeznenk... :-)

Udv a meg nalam is ujabbaknak :-)

Marti,
beszeltem jo atyammal, es o is megerositett, hogy:
1. epekovekkel meg jo sokaig el lehet huzni mutet nelkul (anyamnak 20 evig sikerult, pedig volt par epegorcse)
2. dietazni tenyleg celszeru, de nezz utana jol, szerinte sok mindent ehetsz, max puresiteni kell (rutinod lesz bebikajaban :-), emlekeim szerint anyam kaposztatol, paprikatol szokott gorcsolni
3. ha ne adj isten megis mutenenek, szerinte ma mar nagyon jol meg tudjak csinalni terheseknel is, egesz minimalis rizikoval, amugy o is ezt a laparoszkopiat emlegette

Kangi,
Te egy ho"s vagy :-)

Zsuzsi,
micsoda kejes szulesed lesz neked ;-))

Leszter,
kuldok egy mailt :-)

Gomboc,
koszi a biztatast, legyen igazad :-)

Mano2,
vilageletemben hintaszekre vagytam... csak nem nagyon ferne el sehova... szoval en a helyedben nem tartoztatnam meg magam.
(nem baj, ugyis nyaron szulok, van kerti hintank :-)

No lassan elbucsuzom, ma nem tudtam delutan szunyokalni, ugyhogy kevesbe megy az iccakazas.
Minden szepet s jot!

Kaska
18+4
kaska

Leszter Kispapi,
Ez tenyleg tok jo otlet.Kép

Kangi,
Jobbulast!!!

Mano 2,
A hintaszekeket en is imadom, bar szopihoz nem tudom mennyire hasznalhato.

Kencek, hat en csak a gyogyitarira szavazok, ha megprobaltam atterni valami masra, bizti megsinylette Matyi bore. Mi meg masfel evesen is azt a furdetokremet hasznaltuk, nem allargizal, nem irrital ugyanakkor hidratal.

Leszter,
A korhazat eddig en balga nem adtam meg es olyan idetlenek azok a piros kerdojelek, szoval: Takoma Park
Koszi, hogy javitod.
Megertelek, hogy mar vasarolhatnekod vanKép, en nem birtam volna eddig.

Norkini,Kép
Egy ujjnyi meg semmit nem jelent es azert par hetet meg varhattok, hagy hizzon es erosodjon meg a babo.

Urszila,
Most latom csak milyen ugyin vasaroltalKép

Mara befejeztem, mert minden csuti este tanfolyamom van es ideje elindulni

Jo ejszakat mindenkinek

Angi
angela2

Timici!

Sok-sok boldogságot és mégtöb tejcsit kívánok a kis Bencéhez. Épüljél fel minél hamarabb.

Sajnos mire végigolvasom a sok hozzászólásotokat, mindig elrepül az idõ és már leragad a szemem.
Mindenkinek jó éjszakát.

Magdi
18+4
gallainémagdi

Drága TimiciKép

Tegnap óta nem néztem be és lám milyoda izgalmakról maradtam leKép Nagyon izgult érted itt mindenki, igaz én is gondoltam rátok pedig nem is sejtettem, hogy ténleg megindultKép Pedig küldtem mailt is, de azt már nem olvastad szerintemKép Ezernyi gratula és millió pusziKép Nagyon ügyi vagyKép ísok tejcsit Bencének és 2 topikbn is várlak... márha lesz egy csöpp idõd a baba mellettKép Nekem vagy 1 hónap kellett mire mással is tudtam foglalkozni, még itt a neten isKép

A többi finisselõnek drukkKép
sasha és a 15 htes Gábor

Kép
sasha

Jó reggelt Kép!

Andy!
Küldtem mailt! Kép

Kangi!
Gyógyulj meg! +++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Norka!
Szólj, ha mehet a drukk! Kép A lengyel pelust nem ismerem, de hátha jó lesz az is!

Pusz
Franyo
35

Leszter Kispapa!
Köszönjük, szuper ötlet!!! Kép

Kaska!
Hangosan vihogtam a sorsjegyes álmodon... Nagggggyon jóóóóó!!! Kép
franyo

Üdv mindenkinek!

De jó nektek, hogy ti már vásárolhattok! Én még csak tapogatom a babaruhákat, ha betérek egy boltba.

Franyo, kinél szülsz? Holba doktorról nem hallottál véletlenül valamit? Én még nem jártam a kórházban, gondolom a 20. hét után érdemes elkezdeni bejárogatni, körülnézni. Szülésznõt fogadtál?

Húúú Lányok! Köszi a sok jobbuláskivánságot, meg a pozitiv energiákokat! Ma reggelre jobban lettem! Kép Persze orrom folyik még, meg kissé nyamvadott vagyok, de a torkom már nem fáj úgy, hogy meggebedek bele Kép Köszi mindenkinek!!!

Leszter kispapa Kép
köszi a direkt kontaktot! Kép

Norka Kép
én nem bánom, ha pár nappal beelözöl, de azért most még ne bújjon ki a baba, vigyázz magadra! Kép

Lányok, mit jelent a C3000? Mármint a nögyogyinál Kép

Pussz
Kangi
36+0 (segicség! segicség! Kép)
kangi

Kangi,
Ha jol sejtem a 3000-bol a harom arra utal, hogy a mehnyak 3 cm, ez az alapallapot. A sok nulla pedig a kulso es a belso mehszaj allapotat jelzi, 0, azaz teljesen zart.

Megegettem az ujjamat, fel is holyagosodott...na, majd megnezem Mikit, remelem nem lesz foltos a kezecskeje! Kép

Dani mar hazajott az iskolabol, all a bal, balheznak a kolykok! De en nyugodt vagyok! Kép

Olyan szepen sut a nap odakint! Otthon is ilyen gyonyoru tavaszi ido van?

De,
Hamarosan te is vasarolgathatsz! Illetve en azt mondom, ha mar most megtetszik valami, a babonak miatt ne hagyd ott!!! Olyan jolesik neha megvenni valami aprosagot a babanak!

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Kangi,
Ha jol sejtem a 3000-bol a harom arra utal, hogy a mehnyak 3 cm, ez az alapallapot. A sok nulla pedig a kulso es a belso mehszaj allapotat jelzi, 0, azaz teljesen zart.

Megegettem az ujjamat, fel is holyagosodott...na, majd megnezem Mikit, remelem nem lesz foltos a kezecskeje! Kép

Dani mar hazajott az iskolabol, all a bal, balheznak a kolykok! De en nyugodt vagyok! Kép

Olyan szepen sut a nap odakint! Otthon is ilyen gyonyoru tavaszi ido van?

De,
Hamarosan te is vasarolgathatsz! Illetve en azt mondom, ha mar most megtetszik valami, a babonak miatt ne hagyd ott!!! Olyan jolesik neha megvenni valami aprosagot a babanak!

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Na vegre, megjavult a Babanet! Mar kezdtek mutatkozni rajtam az elvonasi tunetek!

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Leszter Kispapi,
Nagyon koszi, NAGY VAGY! KépKépKép

Kangi, Zsuzsi mar megvalaszolta a kerdesedet, tenyleg azt jelenti a 3000, hogy teljesen zart a kuls-belso mehszaj (0 cm-re van nyitva), a 3 pedig, hoyg a mehnyak 3 cm-es, vagyis teljesen normal, alapallapot. Kép

Mi meg mindig egyben! Kép Mar tobb, mint 1 liter malnalevel teat ittam meg tegnap. Kép Es mar csak 3 napom van...jajjj....

Gombóc
39+6
gombóc

Sziasztok!Kép

Mindjart visszaolvasok, csak ezt meg szeretnem mutatni elobb (remelem, sikerul is, meg nem csinaltam ilyesmit). Szerintem nagyon edes:

Kép

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Dé,
nem ismerem a Holba doktor urat, de van itt egy "szentimrés" topik, szerintem ott nézz körül, keress rá, hátha ír róla valaki.
Ultrahangon sem voltál a kórházban? Nekem a hivatalos UH-kat mindig ott csinálták. Egyébként szépen fel van újítva (bár pont az UH-rész még a régi helyen van, de a szülészet már az újon). Én még nem láttam a szülõszobát, mostanság akarom megkérni a dokinõt, hogy mutassa meg. (dr. Urbán Márta az orvosom.)
Szülésznõt nem fogadtam, azt hallottam, mindegyikük nagyon kedves, hátha tényleg Kép, és szerencsém lesz.

Kangi, tök jó, hogy jobban vagy!!!

Leszter, javíts légyszi, mától már 26 vagyok. Kép

Pusza
Franyo
35
franyo

Sziasztok!

Úgy látszik, csak az kellett, hogy panaszkodjak egy kicsit. Most megint érzem, hogy mocorog. Igaz, csak kis kapirgászás, de azért valami mégis van. Kép

Kaska!
Igazad van, ne idegeskedj! Rengeteg idõd van még, hogy elmásszon. Attól meg nem megy arrébb, ha idegeskedsz. Kép

Kangi!
Jó, hogy jobban vagy! Azért továbbra is jobbulást! Kép

Ildianyu
ildianyu

Leszter, ez nagyon ari kép!!!

Franyo
35
franyo

Franyo,
Boldog szulinapot!

Gomboc,
Neked meg ha szulni akarsz, akkor hajra! Legalabb tovabb elvezhetnem az elsoseget a tablaban...persze, meg be is elozhetek, de azt ugy egyikunk sem szeretne?!

Zsuzsi
38+4
zsuzsi74

Sziasztok!

Beszéltem Timicivel!KépKépKép Azt mondta, hogy egész jól érzi már magát ahhoz képest, hogy min ment keresztül. És hallottam Bence hangját, elõször halkan, aztán felerõsített, úgyhogy sûrgõsen be is fejeztük a beszélgetést!

Ezt a ronda ködös idõt! ÚÚgy elegem van a télbõl!

Jó, hogy írtatok a Tescoról, ma szándékoztam menni, de ezek szerint ülhetek nyugiban.

Szuper ez az kismama sms ötlet!

ZsuzsiKép
Kösz az infót. Tényleg biztosabb az új babaülés. Árban nagyon jók az újak is, tegnap nézegettem itt, kb. 30 a legolcsóbb Maxi Cosi. Megint ua., ami más cuccnál, hogy Mo. lett kb. a legdrágább ország Európában. A kolleganõm most hozott a fiamnak síkesztyût Pandorfból, olcsóbb, mint a szétfeslõ kínai.

Manó_2Kép
Támogatom az elõttem szólókat babakence ügyben. A babusillat tényleg "csak úgy" magában van, nem a kozmetikumoktól. A gyógyszertáriak nem túl látványosak, de jók! Van pl. egy hidratáló fürdetõ, úgy néz ki, mintha szappandarabok úsznának a vízben, szóval ronda, de amióta elkezdett viszketni a hasam én is azzal fürdöm és segít!
Hintaszékben én sem tudtam szoptatni, legfennebb ölben altatni nagy hasfájások idején. A lényeg egy stabil karfa. Szóval szopi miatt nem szükséges, de különben nagyon jó, ha van a házban!

GombócKép
Itt Gödöllõn egy nagy Plus van, nem tudom, hogy a kisebbekben vannak-e babacuccok!

KangiKép
Cabcd-bõl: a-méhnyak hossza, b-külsõ méhszáj nyitottsága, c-nyakcsatorna hossza, d-belsõ méhszáj nyitottsága. Egyszer megnéztem az interneten, ott legalábbis ezt találtam.

IldianyuKép
Én is így voltam a babamozgás érzékeléssel, mint te most. Pedig nálam a III., és a másik kettõt egyértelmûen megéreztem egy adott pillanatban, és azontúl mindig éreztem õket. Most paráztam is eleget. Utólagos magyarázat talán az, hogy most a lepény a mellsõ falon tapad, félek is a hasraeséstõl.

Urszila
27+4
urszila

Sziasztok lanyok!

Koszi a koszoneteket a kispapamnak, ugy orul nekik!Kép

Ildianyu,
Ugy latszik, a Tescokban a kereslet-kinalat egyensulya valahogy nincs meg...Kép Koszi a furdolepedos infot. Mit csinal a babad? Ja, most olvasom, hogy kapirgal!Kép

Kaska,
Mailt megkaptam, valaszoltam is. Nem semmi almaid vannak!Kép

Angi,
Beirtam a korhazat.

Zsuzsi,
Itt vacak szurke ido van, tavasznak se hire, se hamva.

Gomboc,
3 nap meg eleg hosszu tud lenni, kerdezd csak meg Timicit!Kép Es persze drukkkkkkk!!!KépKép

Franyo,
Boldog szulinapot!Kép
Orulok, hogy tetszett a kep, nekem kulon tetszik, hogy milyen fejet vag a cicus.Kép

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Sziasztok

Hat szulni meg nagyon nem szeretnek. Tegnap mondtam is babanak 1000el...Kép Remelem veszi az adast. Doki bacsi adott valami gyogyot, azt mondta et nagyon jo. Este kicsit gorcsolgettem, de szerintem siman lesz ebbol meg legalabb 2 het!! (Gondolom en nagy naivan....Kép )

Leszter kispapa!
Kosziii! Nagyon jo 5let! Ugyi vagy! Sajna a honlap nekem is eleg kinai...

Kangi
Jo,hogy kicsit jobban vagy!!
36! Szep szam!!! Kép

Na megyek fekudni. Mar mosz unom!!!!! Kép
Kozben ameg nem lehetett elkuldeni az uzcsit meglatogatott egy volt diakom!Ennyit a pihirol. Kép

Norka
35+6
norkini

Hopp!
FRanyo
Boldog Szulinapot!!!!! Kép Kép

Leszter
Nagyon edi a kep... Kép

Norka
norkini

Kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Gombóc [size=-2]2002.04.20.[/size] 39+6 29 év/1.b. Óbuda 2003.01.25. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]2.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 39+1 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]3.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 39+0 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Pirus [size=-2]2002.04.26.[/size] 39+0 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]5.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 38+5 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]6.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 37+6 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 37+0 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]8.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 36+0 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]9.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 36+0 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]10.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 35+5 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]11.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 34+6 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]12.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 34+5 26 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]13.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 34+0 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 33+0 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 32+5 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]16.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 32+5 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]17.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 32+4 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 32+2 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]19.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 31+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]20.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 31+0 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]21.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 30+1 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]22.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 29+1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]23.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 28+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]24.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 27+5 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]25.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 27+5 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]26.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 27+4 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 27+3 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]28.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 26+6 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]29.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 26+0 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]30.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 24+5 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]31.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 24+4 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]32.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 23+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]33.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 22+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]34.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 21+0 30 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]35.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 20+4 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]36.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 19+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]37.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 18+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]38.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 18+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]39.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 18+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]40.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 18+3 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]41.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 18+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]42.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 17+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]43.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 17+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]44.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 17+0 24 év/1.b. Budapest 2002.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]45.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 15+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]46.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 15+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]47.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 14+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
</pre>
leszter

Es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100g, 53cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290g, 52cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050g, 53cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550g, 53cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760g, 52cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400g, 54cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800g, 55cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420g, 53cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035g, 49cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510g, 56cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Kép Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
</pre>
leszter

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]=?iso-8859-2?Q?Orovecz_M=E1ria?= <orovecz@ahbrt.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Fri, 24 Jan 2003 13:11:02 %200100[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]=?iso-8859-2?B?UHLzYmE=?=[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_0009_01C2C3AA.0B9424F0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Leszter,
Tetszik a k=E9p! :o)
Maci_2

------=_NextPart_000_0009_01C2C3AA.0B9424F0
Content-Type: text/html;
charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
charset=3Diso-8859-2">
<META content=3D"MSHTML 5.50.4912.300" name=3DGENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=3D#ffffff>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Leszter,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Tetszik&nbsp;a k=E9p! :o)</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Maci_2</FONT></DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_0009_01C2C3AA.0B9424F0--
mailgateway

Zsuzsi Kép
köszi a méhszájas infot. Itt sajnos ronda köd van, tegnap sütögetetta nap, de már elmúlt Kép Azért én rendületlenül várom a tavaszt Kép

Franyo Kép
Nagyon boldog szülinapot!!! Kép

Leszter Kép
A kép irtó édes ... szegény cicuka, remélem, utána sikerült elrohannia Kép

Urszila Kép
ez aztán a pontos info, neked ia nagyon köszönöm!! Kép

Norka Kép
helyes, pihengess! Én is ma még hempergek. Igazság szerint nagyon tartok valami szövödménytöl (föleg hörghuruttól, még dohányos múltam hajlamosit rá Kép), úgyhogy ma nem csinálok semmitse. Majd holnapra biztosan még jobban leszek, akkor kicsit takaritgatunk majd kispapival.

Gombóc Kép
neked is kösz, és drukk-drukk-drukk! Kép

Ja, éhes vagyok, ami TUTI az egészség jele! Kép Vagy csak szimplán nagybélü lennek?! O

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Nem gyõzöm olvasni annyit írtatok...

Gombóc, Angi,
Már megkaptam a képeket, csak ki kell választanom melyiket rakjam fel, mert majdnem mindegyiken úgy nézek ki a ragyáim miatt, mint egy idült alkoholista.Kép

Zsurló,
A lakásügyek már csak ilyen bürokratikusak, sajnos. Drukkolok, hogy minél hamarabb elintézõdjön.

Kispapa(Timici),
Köszi a beszámolót.
Timici,
Gyors felépülést!
Most már te is tudod, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak a babón a cukor miatt?

Momo,
Jó hogy jelentkeztél. Te is szuper csaj vagy, egy 15 hónapos pöttöm mellett sem lehet könnyû.

Manó2,
És ha megtalálod a 28 millát megtarthatod?Kép

Urszila,
Gratulálok az új szerzeményekhez.

Franyó,
Boldog szülinapot!

Leszter kispapája,
Nagyon jó az ötlet. Már küldtem is egy próba e-mailt. remélem sikerült!
Hát elég sok a szemét.... De a lényeg is ott van.Kép

Finises kismamáknak nagy-nagy drukk!

Anyakati, Ányez,
Már olyan régen nem jelentkeztetek.

Hogy lehet megkülönböztetni, hogy mikor keményedik a pocak és mikor nyomja magát a baba a hasfalnak?
Mennyi keményedés számít még normálisnak (amivel nem kell zargatni a dokit) egy nap?

Építkezik valaki? Szeretnénk kettéválasztani a nagyszobát gipszkarton fallal, amit fakeretre rögzítenénk. Hol lehet olcsón faanyagot venni?

Képzeljétek, a fõnököm ma hozott egy mobilt (csak készülék), hogy vegyek bele kártyát (a cég számlájára). Így március végéig (addig kapom meg) majd ezen el tudnak érni otthon is. Ezek szerint végre komolyan vette, hogy februártól nem jövök, legfeljebb csak egy-egy napot.Kép

Na, megyek cukrot mérni.

Maci_2
28+3
maci_2

Elsimult méhnyak = kezd lefelé jönni a babód! Képzeld el úgy, mint egy felül bekötött sapkát, Ebbe tegyél bele egy labdár és nyomd a labdá a bekötött rész felé. Ahogy nagyobb a nyomás a labda részérõl úgy csúszik/enged a sapka szája, ami még zárt, de már a labdára simul. Ha teljesen elsimul, akkor kezdõdikl a tágulás, lehet észre sem veszed, én sem vettem észre, ,csak a méhzsáj nyilallgatásokból gondoltam, hogy attól lehetett. Amíg 0 értékek vannak a C betû után, ,az még zárt méhszájat jelent.

Timici kispapa
Szerinem jól csinálja Timi, hogy mászkál, elõbb fog gyógyiulni. A barátnõm is császárral szült, bementek hajnalban és csak délután 4 körül lett meg a babájuk, mert addig a baba jól volt, , viszont a lány nem tágult ezalatt csak 1 ujjnyira. Õ is már a 3. napon simán mászkált! Gátsebbel is jobb, ha az embre lánya már megpróbál leülni a sejhajára, akármennyire fáj is, mert hamarabb gyógyul, ,mintha mindig csak ácsorogna. Ezt a dokim mondta.

Angela
Milyen gyógyszer mellet estél teherbe a fiaddal, fogamzásgátló, vagy vmi más. Én Continuint szedek, de remélem nem ér váratlan meglepetés Kép

Manó
Azért ír fel ilyen kencéket, mert kisebb az allergia veszélye, bõrkiütés stb.
Én bevallom nem ilyet használok és semmi bajunk, persze lehet másnak ez nem jó. Mi Niveát és Bübchen babakozmetikumokat használunk, jó illata van és színezõ, tartósítószermentes, nem szárítja a bõrt.

Hintaszék
Mi is vettünk, kb 1x ha használtam szoptatásra, mert nagyon kényelmetlen. Ln vagy ágyban ülve, vagy egy zsámolyon szoptatok. Már bánom, hogy kidobtunk rá egy csomó pénzt és csak áll a sarokban. a bolti cuccok is sokáig elegendõek. Nálunk még csak most kezd kifogyni a 2. flakon és Dani már 7 hónapos lesz!

Kaska
Nagyon jók az álmaid!
Én miután szültem ,akkor álmodtam horrorokat, hogy elhagyom a gyereket, nem mentem érte, aztán meg kerestem, vatgy hogy egyedül maradtam a gyerekkel és apa elhagyott, ,szóval elég rossz volt. Most már nem álmodom ilyeneket.

na pusz szép gömbölyödést nektek!
gumicukor és dani (30hetes)

KépKép
KépKép
gumicukor

Mindenkinek köszi a jókívánságokat!!! KépKépKép Lesz is torta a hétvégén! Kép Nyammmm...

Kispapám telefonált a munkahelyérõl, hogy kocsival hozzák haza, mert az egyik megrendelõnk meglepte mintegy két sporttáskányi gyerekruhával, ami az õ három csemetéje után maradt, és már nem is kérik vissza... teljesen meg vagyok hatva... Most már annyi ruhácskája lesz ennek a csöpp gyereknek, amennyi nekünk kettõnknek nincs összesen. KépKépKép Naponta hatszor összepisilheti az egészet, lesz mibe átöltöztetni KépKépKép

Pusssz
Franyo
35
franyo

SziasztokKép

SziasztokKép

Elõször is szeretném mindenkinek negyon megköszönni, hogy gondolatban velünk volt, és bíztatta a kispapit a legnehezebb órákban isKép Kép

Szóval úgy kezdõdött a dolog, hogy szerdán reggel befektettek a kórházba, mert túlhordtam a babát. Két napig nem csináltak semmit, mert majd ha akar elõjönKép

Aztán felgyûlt minden méreg bennem, hogy 5 percre lakom a kórháztól, itthon a fiam, miért kell itt lennem?
Pénteken hajnnalban 5 perces fájásokra ébredtem, de ahogy ez lenni szokott ctg alatt elmúlt minden.

Fél 9-kor bekötötték az infúziót, és mondták, hogy nézzem az órát, és várjam az 5 perces fájásokat. Csakhogy a fájások 2 percenként jöttek, és 80-90-es erõsségûek voltak. 10 órakor szóltam a férjemnek, hogy baba lesz, de még ráér jönni.
Az orvosom egyedül volt az osztályon, azaz a kismûtõben, így az EDA-ról ismét lecsúsztam. Közben a fájásaim 120-ra erõsödtek, én meg ordítottam. Még szerencse, hogy jól ismertem a szülésznõtKép

11 óra körül elõkerült az orvosom is, aki megvizsgállt, és leesett az állaKép
ugyanis ennyi idõ alatt 3111-ról 3 és fél ujjnyira tágultam (ugye a málnalevél-tea??)
Burkut repesztett, megérkezett a kispapi, aztán már nyomtunk is( na persze ez nem volt ilyen egyszerû akkor, ugyanis minden perc egy órának tûnt)

Most nem voltam olyan ügyes mint a Bencénél, mert csak sokadik nyomásra született meg Dorina, eléggé összerombolva addigi "lakhelyét". A doki ugyanis a hasamon feküdt, kispapi a vállaimnál tartott.
Másnapra tiszta véraláfutás voltam, és mint késöbb kiderült, y alakû a gátamon a vágás is. De a lényeg, hogy megszületett Dorina 9/10 Apgarral, egészségesen. agyon ügyesen szopizik, csak hát a tej kevés, így néha pótlásra is szükség vanKép

Egy érdekes dolog volt még a szülésnél: Ugyanis én a sebészeten dolgoztam, így sok kórházi dolgozó ismert. És két nyomás között, amikor kinyitottam a szememet, megláttam az egyik mûtõs csajt, teljesen bepánikoltam, hogy baj lesz a babával, pedig csak kiváncsiskodni jöttKép
Pedig tudom, hogy a babákat Szombathelyre küldik, ha baj van.
Körülbelül ennyi, csak a sebem fáj még nagyon.

Kangi

A C 3000 azt jelenti, hogy a méhszáj teljesen zárt, és a méhnyak nem rövidült meg, így még messze a szülés

Heni
heni1979

Franyo! Kép
Ez irtó klassz! Kép De rendes ...

Heni Kép
köszi a szüléstörténetet! Most már biztosan felszivódtak a véraláfutásaid ... nagyon jó egészséget neked és Dorinának is!!!

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Franyo! Kép
Ez irtó klassz! Kép De rendes ...

Heni Kép
köszi a szüléstörténetet! Most már biztosan felszivódtak a véraláfutásaid ... nagyon jó egészséget neked és Dorinának is!!!
Messze még a szülés? Hááát ... minden adat dacára én úgy érzem, nagyon is vészesen közeleg ... Kép

Borsi! Hol vagy? Ki tud Borsiról?! Aggódom, remélem, nincs semmi baj...

Pussz
Kangi
36+0
kangi

Jééé...
kétszer ment
kétszer ment

Kép
kangi
kangi

Sziasztok megint!Kép

Lanyok, mi lehet Manocskaval? Visszakerestem, majdnem 2 teljes napja nem jelentkezett, pedig elotte naponta tobbszor is irt...Kép Remelem, minden rendben Veluk! Es igen, Borsi is...

Norka,
Jo pihizest, ha nem is konnyu az agyban maradni...Kép

Maci_2,
Kikerdeztem kispapat, de nem nagyon ert most ra. Az email azert jelent meg itt ilyen furcsan, mert a levelezoprogram, amit hasznalsz, automatikusan html-ben kuldte. Lehet, hogy ha a Format menuben beikszeled, hogy Plain text, akkor normalisan jonne at, nemtom. Es remelem, nem irtam nagy hulyeseget.Kép
Varjuk a kepet!

Kangi,
Hajra, csak igy tovabb, gyogyulgass!Kép

Gumicukor,
nagyon koszi a sok hasznos infot!!!Kép

Franyo,
De jo, hogy kaptatok babaruhakat, lesz mit atnezegetni, pakolaszni, en is mar uuuuugy szeretnek ezekkel foglalkozni!

Heni,
Koszi a sztorit, hat, nem lehetett konnyu, de Dorina karpotol mindenert.Kép Gyors felepulest, es meg tobb tejcit!Kép

Na megyek ebedelni, mert szabalyosan remeg a kezem az ehsegtol.Kép Mindenkinel ilyen brutalisan jelentkezik?

Puszi:

Leszter
29+1
leszter

Halihó Kismamekok!

Franyo, boldog szülinapotKépKép és jó tortahabzsolást is!Kép

Maci, a keményedést a baba akrobatikájától a legkönnyebben úgy tudod megkülönböztetni, hogy letaperolod a hasad: keményedésnél az egész kemény - általában felülrõl keményedik - és kicsit kisebb is lesz a pocak, mig, ha a babó feszül a falnak, az ellentétes oldalon nem kemény, nagyobb pocak esetén már az alak is támpont lehetKép. Napi 10 keményedés még megengedett, de ha már egy óra alatt több, mint 3, akkor dokibácsi! Ja és ne legyen rendszeres! Remélem érthetõen irtam...

Akkor Kangi, szépen meggyógyulszKép, nehogymá ne tudjunk talizni! Leszter pedig nem fog trutyizni!Kép Mikor és hol lenne jó? Nekem jó a délelõtt is, csak akkor viszek nektek lovagot is nagyfiam személyébenKép. Kangi még vizsgázik szerdán, amit kipihen csütörtökönKép... Jó lesz a péntek? Ötleteket és további jelentkezõket várokKépKép.

Gomboc, én drukkolok ezerrel, már csak azért is, mert ha kibujik a Babód, benne leszek a TOP20-banKép. (Halkan megjegyzem, ha Barbi is megszül - nemtud vki vmit róla?? - akkor Leszter Te isKép).

Pusszantás!
Zsófi
30+1
Csucsuka

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36209845302@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Fri, 24 Jan 2003 14:14:33 %200100[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from %2036209845302[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
teszt a mobilomrol, GOMBOC

GSM phone %2036209845302
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/

This service is made with eXcell (r)
To know more about eXcell visit http://www.excell.to/

Starting from June 2002 Bware Technologies offers a new service
based on J2ME platform: JAMS (r), please visit http://www.jams.to/
mailgateway

Sziasztok Lányok!

Mint tudjátok már, szombaton megszületett a legkisebb Kispici. Kép Reggel nyolcra mentünk be a kórházba, és délután 14.40-re már meg is volt Boglárka. 9/10-es APGART kapott. Tegnap délelõtt jöttünk haza.
Azt kell mondjam, hogy nagyon klasszul gyorsan ment minden.
Most nem írom le a szüléstörténetet, mert eléggé fáradt vagyok, ugyanis Bogika születése óta egyhuzamban 2 óránál többet egy nap se tudtam aludni, de majd valamikor késõbb azért persze sort kerítek rá.

Az elmúlt 6 napot visszaolvasni sincs most erõm, bár annyit már láttam, hogy Timici is megszült. Sok-sok boldogságot nekik! Kép
A finiseseknek meg nagy-nagy druk!! Kép

Sziasztok!

Kispici és Bogika
kispici

Sziasztok,

Leszter,
Nyugi , itt vagyok, csak tegnap nem voltam gép közelben, mert a kórházban töltöttem el a fiatalságomat, ma meg eddig meeting volt, de már itt vagyok:o))))))))))És édi vagy, hogy aggódsz:o)))))))
Ja, és a te kispapid mit csinált, hogy mindenki így dícséri? nem találtam meg:o( De biztos jó fej, ha mindenki azt írja:o)))))))))))))

Na tegnap se derült ki, hogy a minimanóm most Bálint vagy Lili:o( de én be is foghatnám, mert aki elõttem volt UH-n, az már 30 hetes, és még mindig nem tudja.
Amúgy minden ok, a vesém se fáj már, a doki is azt mondta, hogy nincs vele semmi, valószínû minimanó idétlenkedhetett a vesémen:o))))) A placenta a hátfalon, a babi teljesen normásis méretre is, meg mindenféle mûködése is:o))))))Végre egy normális a csládban:o)))))))
6-án kell visszamennem UH-ra, akkor nézik meg a gerincét, remélem akkor már tudni fogjuk, hogy ki is van odabent!:o)
Az AFP meg keddre lesz meg.

Márti,
remélem azért jól alakulnak majd a dolgok az epéddel kapcsolatban, én drukkolok!!!!!!!!!!!

Heni,
jó, hogy már otthon vagy, és jó, hogy leírtad a történetet:o)))))))))) Még egyszer gratula, és sok boldogságot!:o))))))

Az újakak jó pocisodást, és már megint került valaki mögém a táblán:o)))))))))))) Jupppppppíííííííííííííí:o)))))))))

Timici, gratula nektek, és igazán ari a kispapid:o)))))

Kangi,
gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!!!:o))))))))))))

Amúgy van még olyan valaki közületek, aki nem égette meg az ujját? Na, vigyázzon már mindenki magára, jó?:o))))))

Franyó, boldi szülinapot!!!!!!!!:o)))))))))

Össze-vissza betûk vannak néhány hozzászólás helyett, nektek is?

Lassan vége a regénynek, pusz:

Manócska
17+2
manócska

Franyo,
Boldog Szülinapot nekedKép!

Kangi,
tényleg úgy tûnik, hogy ma már jobban vagyKép. Egyébként én az ilyen nyavalyákra grapefruitmag cseppet szoktam magamba borogatni (vírus és baciölõ), nekem már akkor bevált, amikor a lányommal voltam pocakos.

Manó2,
szerintem se lehet hintaszékben szoptatni, de egyébként az említett modellt én is mindíg kipróbálom, ha arra járok, tényleg nagyon kényelmesKép. Vagyis, ha csak kényelmesen el akarsz dögleni, akkor azért nyugodtan beruházhattok rá. Nekem a férjem azt mondta, amikor meglátta tavaly elõtt az árát (még "csak" 70ezer volt), hogy ez csak minimum 3 gyerek bevállalása esetén jár anyucinakKép Tisztára, mint a szoc.polKép Viszont engem az vígasztal, hogy egy kis autót már 2 gyerek után is kilátásba helyezett a párom. Lassan benyújthatom az igényemetKépKépKép

Norka,
ne izgulj, Timivel már én is nyílni kezdtem ilyentájt, és csak a kiírás elõtt 2 nappal bújt elõ a kisasszonyKép.

Képzeljétek, a lányomon kijöttek a 15 hónapos oltás mellékhatásaiKép Szegénykémnek tegnap 40 fokos láza volt és sugárba terítette rám a déli joghurtadagjátKép. Azóta nem is hajlandó semmit megenni, pedig már a kedvenc almáspitéjét is elhúztam az orra elõtt. Remélem, gyorsan túlesünk rajta.

Üdv
Momo

Momo
momo

Manócska, az összevissza betûket csinálta Leszter kispapája, ezért a sok dicséret KépKépKép Megcsinálta, hogy mobilról is lehet üzenni ide a topikba, ha valaki megszült. Szóval nagyon ügyi!!!

Heni, köszi a sztorit, még egyszer gratula!
Kispici, neked is gratula még egyszer, és amennyit tudsz, pihizz azért... Kép

Pusz
Franyo
35
franyo

Csucsuka, Manócska, Momo!
Nektek is köszi a jókívánságokat!!! Kép
Franyo
35
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: