SZiasztok!
Na voltunk a doktornéninél. Nincs semmi baja, azt mondta, de egyébképnt a védőnő is, hogy az a baba amelyik csak anyatejet kap annál előfordul hogy akár 10 napig is nem kakil, mert jól feldolgozza. Ezzel nincs is semmi baj addig amíg nem szenved. Szegény Jázmin már szenvedett, de nem ezért nem szopizik rendesen. Mert ma sem ment neki. Azt mondja a doki, hogy 3-4 hónap körül a babák emésztése ugye átalakul. Na ezt van amelyik baba nagyon észreveszi, mint pl. Jázmin, meg szerintem Steffi Martinjának is ez volt a baja. Jázminnál ez úgy néz ki, hogy amikor elkezd szopni, pár perc után elkezd fájni a pocija, mert a szopás kakilási inger szerűt vált ki a babáknál. Ezért egsy idő után nem akar annyit enni és vissza is tartja a kakit. Ez reflex. Van akinél jobban, van akinél kevésbé. Csak én hülye azt hittem, hogy szopi közben sír? hát nem éhes, vagy már jól lakott, csak nem erőltetem, ha nem akar szopni.... És abbahagytam a szoptatás. Most egy ideig erőszakosabbnak kell lennem, ma már egész jó volt.
Szóval ez van csajok, de nincs semmi komoly probléma, mert ha nem viszem el a dokihoz akkor is megoldódik, de így legalább tényleg megnyugodtam

Ja és képzeljétek a dokim azt mondta, hogy MINDEN bébiételben van tartósítószer, még abban is amire ráírják, hogy nincs. Van valami százalék, ha e fölött van benne, akkor ráírják, ha ez alatt akkor már nem kötelező de attól van benne. Ugyanez igaz a gyümölcslevekre is. Undorító. Mennyi szart eszünk mi....
Steffi
A védőnőm szerint 3 és 6 hónap körül van valami váltás szerűség a babáknál és ez okozhat ilyesmit, többet kér vagy kevesebbet stb. Meg az se normális, hogy ma 100 fok volt...
Eni
Mindenképpen volt front! Meleg!!!

Egyébként Jázmin jól el van a kocsiban, de néha cumi ide vagy oda sírogat. Mostanában meg ha felébred, annyira édesen elkezd gügyögni. Úgy morog a kocsiból, mert ha fennt van mindig "beszélget." Biztos rám ütött.