A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Oké szia Manócska! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szia, Manóka! Jó munkát! Kép
február

Na február megint ketten maradtunk!

Ági28

hát igen. két lógós... nekem is dolgoznom kéne, de annyira tompa vagyok, hogy iszonyú lassan haladok a dolgaimmal.
február

Én azért dolgozom közben, de valahogy nincs kedvem ám! :-) Úgyhogy megy közben az MSN, emilezek, meg veletek is trécselek! :-) És még a munka is halad! :-)

Ági28

Én meg úgy csinálok, mintha dolgoznék, közben vedelem a sok folyadékot, szóval állandóan járok a wc-re... jaj, de hosszú ez a nap. Holnap reggel megyek UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok.
február

Reggel korán mész?

Ági28

Bocs, megint wc-n voltam :)
Igen, azt mondták 8-ra kell menni. Mintha valaki írta volna, hogy érdemesebb hamarabb odaérni, majd megpróbálom.
február

Hát igen érdemes már fél 8-körül odaérni,és akkor se biztos, hogy te leszel az első!

Ági28

jaj. kemény lesz. Elég korán kell felkelni, és az nekem nem erősségem...
február

de hülye vagyok, komolyan, három nap alatt már szitává szurkálták a hátsómat, a méhszonda sem volt egy lányregény, meg egyáltalán, én meg azon rinyálok, hogy korán kell kelni... :lol:
február

Hát igen látod látod, nem is a tű olyan félelmetes. De komolyan érdemes korán menni. Megéri ám. Tömegközlekedéssel mész,vagy kocsival?

Ági28

Tömegközlekedünk ezerrel. :(
február

Én is úgy jártam! Járok! A párom van csak belenőve a kocsiba!

Ági28

Hát igen, neked meg még messzebb van, szóval tényleg befejeztem a siránkozást.
február

a többiek nagyon eltűntek.
február

Á nincs azért annyira vészesen messze, 45-60 perc között oda lehet érni.

Ági28

Én itt vagyok megint 1 picit, csak dolgoztam. február, de ugye még nem holnap lesz a nagy nap? Ennyire le lennék maradva?
cyprus

Hát igen, ez a rémisztő Pesten. 45-60 perc nem számít soknak...
február

Hát igen, bár 3 átszállás, és ez még jó közlekedésnek számít! :-)

Cyprus ne dolgozz anyit, megárt! :-)

Ági28

nem, nem holnap csak az első UH lesz. De azért kíváncsi vagyok, hogy hogy reagáltam a gyógyszerekre.
február

Na, akkor stimmel. Nyugi minden rendben lesz.

Aza baj, hogy egyszerűen nem tudok dolgozni. Csak kapkodom a fejem, hogy mindig több van, mint az előbb volt. :(
Inkább abba is hagyom mára:)
cyprus

Ezt nektek küldöm nőnapra:

Kép
cyprus

Bizony. nekem csak 2 átszállás, de akkor is. Troli, villamos, busz. De elég könnyen el lehet jutni oda tőlünk is.
február

Ja várj nekem is két átszállás! Kicsit szédült vagyok, villamos,metró, busz

Ági28

Akkor én most lapulok, mert ti hősök vagytok. Én kb. 5percre lakom tőle, de még így is nyafogok, ha reggel kell menni.
cyprus

Köszi, cyprus! :)

Én úgy érzem, mindenki kellőképpen kornyadt ma, szóval ezt mindannyiunknak küldöm:
Kép

Nekem legalábbis ez most a legfőbb vágyam. Gyors zuhany, fogmosás, és be az ágyba... a kékpöttyös, fodros hálóingemben. Ha lenne nekem olyan...
február

Na, akkor nem csak én érzem így magam?
Egyszerűen semmi nemmegy, pedig jól vagyok. Ez a fránya idő lesz az oka.
Jajj, úgy imádom a tvmacit.
cyprus

cyprus, én is nyafognék, hidd el! :)
február

Na, most megyek, mert anyukám szólt, hogy korábban ér ide és ma vele randizok. Jók legyetek, ági TI IS!!!! Olyan jó ezt így írni. puszi
cyprus

Szia Cyprus! Köszi jó is hallani, olvasni.

Én is mennék már, úgy beledagadt a lábam a cipőbe.

Ági28

én is. a régi tv macit! Az újabb is helyes volt, de azért a pöttyös hálóing az igazi!
február

Szia, cyprus, jó szórakozást és vigyázz magadra!
Lassan én is elindulok, szóval Ági, tőleTEK is búcsúzom, és vigyázz magaTOKra!
február

lassan viszont elköszönök, mert megyek lassan hazafelé. És még elugrunk vásárolgatni apával,mert este valami salit akarok enni.

Ági28

Van itt valaki?

Ági28

Hú de nagy itt a csönd? :D Mi történt? Merre jár mindenki?

Február, mizújs a tüszőcskékkel? Bár még lehet, hogy bent vagy... Sőt, biztos...

Te Ági, én azt hittem, hogy ez a teszt csak olyan kétcsíkosat tud! :D De nem! :( Szóval ezennel visszaszívtam az ingyenreklámot! Hétfőn reggel kap még egy lehetőséget, mindenesetre. 8)
noczi

Sziasztok! Noczi ez a beszéd.
Én ma itthon maradtam, mert tegnap kicsit elkezdett fájdogálni a hasam, úgyhogy ma szigorú ágynyugalomra ítéltem magam.
Már megyek is vissza, csak kíváncsi voltam történt e valami.
De majd du. ismét benézek.

Jók legyetek!

Ági28

Sziasztok!
Nócz, majd hétfőn próbáld meg újra! Addig is pihenj sokat.
ági !
Te is pihenj ha úgy érzed, hogy most erre van szükséged.
Benneteket nem visel meg ez az időjárásváltozás. Engem nagyon. Fájnak a lábaim, ha mozgok. Biztos a sok hústól van :D

Délután benézek
Puszi nektek!

manoka
manoka71

Ági! Nagyon helyes! tessék csak pihizni jól!!!! most az a legfontosabb, hogy vigyázz magatokra!
Csak csendben jegyzem meg, hogy egyébként is olyan jó kis ágybanmaradós idő van :oops:
szpandi

Nóczi, igen majd hétfőn!

Manóka! Hogyne a hústól biztosan! :lol:
szpandi

Sziasztok!
Ági, pihenj sokat, aludj egy nagyot ebben a ronda időben, helyettünk is!
Most jöttem meg a Doktorbácsitól, nem volt elragadtatva az eddigi teljesítményemtől. :( Jobb oldalon gyakorlatilag semmi, bal oldalon 3 tüsző indult el. Az egyik lehetőség az volt, hogy most leállunk, de végül úgy döntöttünk, hogy megemeljük a dózist (a maximálisra), és hétfőig meglátjuk, mi lesz. Ha addigra sem lesz komoly változás, akkor majdnem biztos, hogy leállunk, mert nem akarunk egy lehetőséget sem elpuskázni. Ez van.
Noczi, gondolok rád hétfőn!
február

Szia február!
csak annyit, hogy egyed továbbra is a hús adagokat és idd a sok folyadékot mert az jó a tüszőknek is. Nekem nagyon nehezen indultak be, maximális adagokat kaptam, és 2 naponta az volt , hogy meglátjuk ,de ha nem akkor leállítjuk, így nekem a punkcióm a 15. napon volt. Későn indultak be.
Úgyhogy nyugi, lehet hogy így nehezen reagálsz a gyógyszerekre.

manoka
manoka71

Szia február!

Nálam dettó ez volt! az első két UH után majdnem sírtam!
A jobban sem az elején, sem a végén nem volt semmi. A balból a 14. napon 11db-ot szívtak le!!!!!!!! szóval kitartás és ne keseredj el!

Milyen szurikat és gyogyókat kapsz és mennyit?
szpandi

Clostilbegyt-sose tudom, hol az y - napi egy, Merional, Fostimon napi 2-2 volt eddig, mától 3. Meg folsav, de az ebből a szempontból lényegtelen.

Olyan aranyosak vagytok, én is arra gondoltam rögtön, hogy Ágival mi volt legutóbb, és most hol tart!
egyébként a húsevést annyira nem erőltette, de mondta, hogy fussak, vagy ilyesmi. szóval újra leporolom a szobabiciklit, aztán hajrá...
február

Hidd el, hogy hétfőn a dokibá csudákat fog majd látni!!!! Nekem is akkor indult be, amikor 3-3 Fostimont és Merionalt kaptam! Szóval csak semmi elkeseredés! A hasizomerősítés után most végre jöhet egy kis popsi, comb, vádli :lol: Kép
szpandi

ahh, én a fitneszcica!!! Kép

Tényleg nagyon drágák vagytok! Akkor ugye ti is úgy gondoljátok, hogy nem döntöttünk rosszul?
február

Február!

Ne idegeskedj, minden oxigén lesz.

Ági vigyázz magatokra!

Tegnap voltam dokinál már csak 7,6 a HCG-m.
A szövettanom teljesen jó. Egy spontás vetélés történt szövődmény nélkül.
Jövőhéten azért vissza kell mennem egy újabb vérvételre.
Majd hétfőn felhívom a Vass dokit és egyeztetek vele.
gizmixxx

gizmixx, örülök, hogy jók az eredmények!!!!Akkor most előre! Két gyors mensi és jöhet a baba!!!!

Február! Teljesen jól döntöttetek!!!! Egyébként sem veszik el addig a lehetőség, amig nem lesz beültetés!!!

Ha esetleg nem tudnának 1-et sem visszaültetni, akkor és csakis akkor a gyógyszerre fordított pénz veszne csak el...Ha csak egyet is vissza tudnak ültetni máris minden ok. Nézz csak Ágibabára!!!!
Egyébként még ha hármat is ültetnek vissza, akkor sem biztos, hogy sikeres lesz a lombik.
Szóval mostantól ne agyalj azon, hogy jól döntöttél-e. Igen JÓL DÖNTÖTTÉL!!!!
Valószínűleg Téged is csak Dévai paráztatott túl. Ezt meg kell szokni és nem hagyni, hogy elbizonytalanítson!!!
szpandi

Igen Február, szeritnem is tuti, hogy be fognak indulni! Tudod, hogy a dokink milyen kis pesszimista néha! :D

Gizmixxx, örülök, hogy most már minden rendben van! Akkor mindent bele előre a következő lombikig! :D
noczi

Bocsi, JÓL DÖNTÖTTETEK!!!
A február apunak pedig innen is sok erőt kívánok a továbbiakhoz! Mert Téged ugye alapból és természetszerűleg innen is támogatunk!!! Kép
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: