A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú, engem nem kórházba küldött a dokim a genetikai UH-ra, hanem az Istenhegyi Klinikára. Vagyis nem tudom, az mennyire minősül kórháznak, szerintem nem.

Uxi, L-es a ruha mérete.

Kép
nenoke

Gurgula, a Pólusban a Renonál van egy kismama bolt. Én ott vettem két gatyót! Próbáld meg!

kispiskóta

Kispiskóta, Te a 4D-re vitted a kiskönyvet pecsételni?

kétfiús anyuka
babdorka

Annee! Jó, hogy újra vagy és hogy jobban vagy. Nem lesz semmi gond!

A derekam nekem is szokott fájni, nagyon is :-( Pár nap után magátó elmúlik, addig nem hat semmi....

Jovika! Minden rendben van. Biztosan!!

Dorka! Nagyon aranyos vagy!

Mary! Gratula a kis kuksishoz! :D :D :D

Azt szeretném kérdezni, hogy: Mostanában szokott olyan menstruációs jellegüü fájásom lenni, naponta többször és rövid ideig tart. Azt olvastam, hogy ez ma´r a méhösszehúzódás. Ez normális? Szedek magneb6-ot. Abból mennyit szedhetek szerintetek (eddig max naponta 2-öt) és arra jó-e?

Èn is teszek fel egy képet. Ez a hétvégén készült.

Kép
molkata

Köszi a meglepit!!! :D

Kispiskóta: genetikain a dokim magánjában voltam, kérdeztem , hogy nem korházi, de azt mondta nem. Kicsi uh-gépe van, azzal vizsgál.
Bevallom én még nem voltam egy kórházi vizsgálaton sem, csak az afp-vért vették ott le. Ez gáz???
Kiskönyvbe mindig ír, ott is felejtettem nála egy hete...
Felkészítőre is azért szeretnék menni, hogy ismerkedjek az ottani dolgokkal, mert idáig csak olvasok a kórházról.
Ilyenkor mindig elbizonytalanodom: annyi féle képpen csinálják mások, jó ahogy csinálom, lemaradok valamiről???

ckat :cry:
ckat

Kata
Magne B6: én 3 x 1-et szedek egy hete, tegnap kérdeztem a dokit, ezt mondta, hogy napi 5öt simán szedhetek, ha keményedek vagy görcsölök

Kép
Kép
emma1976

Babdorka, nem vittem, mert nekem ez nem hivatalos uh volt. Csak elmentünk, mert kiváncsi voltunk Marcira. Igaz mindent alaposan megnézett lemért, mintha egy második genetikai lett volna!

Molkata: Nekem is szokott ilyen lenni. Először megijedtem, de aztán rájöttem nem lehet olyan nagy baj, de azért már várom a hétfőt, hogy a doki is megnézzen. Nekem viszont keményedni szokott sokat! De a Mg-ot nem merem elkezdeni szedni,amíg ő nem mondja, mert az Elevitben is van, és nem tudom, mennyi az a mennyiség, amit be szabad vinni a szervezetbe.

Nagyon szép pocakod van!!!!

kispiskóta

Szerintem itt félreértések vannak, vagy én értek félre vmit.

A nődokik tudják, mikor hova utalnak. Az teljesen mindegy, hogy magándoki, vagy sztk-s az csak a rendelési helye, formája! A lényeg, hogy a kiskönyv vezetve legyen! Kórházat azért írtam, mert általában oda szoktak nyakiredőre, genetikai küldeni a kismamákat. Például apósom mondta, hogy a genetikait a saját orvos nem csinálhatja. Az enyémnek pedig van B kat. UH szakvizsgája és mégsem ő csinálta.

A 4D-s uh-k, pedig csak plussz uh-k. Az ember fizet ők szolgáltatnak.

A terhesség során 4 db kötelező uh van. Ezek térítésmentesek és kötelezőek, ami azt jelenti, hogy nyoma kell, hogy legyen!

kispiskóta

Köszi Lányok! Nekem a dokim (már 8 hete volt) napi 2*2 pezsgöötablettat mondott. Azt is szoktam inni. Ja, és elevitet is szedek.

Ùgy várom én is a láthatást. Egyre inkább gondolkodtat a 4D. Olyan szép épeket tettetek fel! :D
molkata

Ja és én is összeszedtem vmi, extra gomba félét! :(

kispiskóta

épeket=képeket :oops:
molkata

Sziasztok!

Mewgjöttem az uh-ról. Babócánk jól van, napra pontosan megfelelnek a méretei :lol: Sajnos nem mutatta meg mit rejteget a lábacskái között, így még mindig tudok reménykedni :lol:
Megpróbállak visszaolvasni benneteket!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Áááááááááááá! Brigi, pedig én már annyira, de annyira kivánsci vagyok, ki is lakik Benned!!!

kispiskóta

Brigi! Gratula! Örülök, hogy minden rendben. De már én is nagyon-nagyon kiváncsi vagyok!!! :o :D
molkata

Kata! Nagyon szép a pocid! És milyen nagy! Sztem már nagyobb, mint az enyém!! :lol:
Vendég

Ckat, ne aggódj, még én sem jártam a Klinikán. A dokim ott csak másodállásban van, ezért az sztk-ba küld, meg körzetihez, úgyhogy én még afp-re sem oda mentem.

Kata, nagyon nagy mrá a pocid!!!! :lol:

Brigi :lol: :cry: , gondolom, kitalálod, melyik figura mire vonatkozott. :wink:

Kép
nenoke

Bori, Nenoke! Köszi!
molkata

Zsú minda kettő nevet apukája választotta én a lányneveket kaptam volna de hát majd legközelebb.
ma irattam fel ezt a magnesium-citricit kiváncsi vagyok mert a többitől olyan hasmenésem volt....(béres,magneb6)
a gyógyszer értéke kb 150 ft a 100 db pluszban jön hozzá v.mi magisztrális dij 1098 ft.jó mi?

Bridzsi

Kép
esztora

Kata: nekem az elejétől kezdve fáj a pocim, így a doki azóta szedet velem 3x2 magneB6-ot, amit azóta sem csökkentett és mellette az Elevitet. Egyébként szép, nagy pocid van.

Babdorka: nekem kifejezetten kérték, hogy vigyem a kiskönyvemet a 4d-re amikor bejelentkeztem. De csak holnap fog kiderülni, hogy írna-e bele vmit.

Brigi:a kis szégyenlős :lol: Lehet, hogy utal vmire :wink:

Kép
szücsi

Szücsi, írd majd meg holnap, hogy pecsételtek-e bele! Bár gondolom, ha direkt kérték, hogy vidd, akkor biztos fognak. Nekem nem mondták, hogy vigyem, de biztos ami biztos, viszem, aztán vagy kapok pecsétet, vagy nem.

Birgiiiiiiii, pedig már előkészítettem a rózsaszín festéket! Most ki fog száradni? Kép Annak örülök, hogy minden rendben!

Uxi! Jelentkezz!

kétfiús anyuka
babdorka

Szücsi! Köszi! Mostmár nyugodtan be merem venni a magneb6-ot. Biztosan nem ártok vele. Egy barátnööm írta az elööbb mailben, hogy öö naponta 2*2500mg magnéziumot szedett a görcsökre.
molkata

Mindenképpen megírom holnap a fejleményekt, de sajnos csak 17-re kell menni, pedig már most be vagyok sózva.
Babdorka: te (ti) mikor mentek?

Kép
szücsi

Sikerült végigolvasnom :lol:

Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok! Én is nagyon kiváncsi vagyok már ki is lakik odabent, dehát... :lol:
Szücsi: remélem utal, bár Máté is csak a 28. héten tárulozott fel :roll:

Dorka: Köszi a meglepit aranyos vagy! Viszont szerintem 21fiú van már. Ha jól emléxem Jovinak is kisfíú lesz, de még nincs bekékítve. Vagy tévedek?:roll: A festéket szerintem jól zárd vissza ki ne száradjon! Hátha fog még kelleni :lol: :wink:

Barbuli: nagyon édes a lánykád!

Kata: csini a pocid :wink: Szerintem nyugodtan szedheted a magneb6-ot!

Uxi: lemaradtam , drukkoljak, de remélem minden rendben!

Jovi: szerintem, ha eddig nem hívtak minden rendben van! Én épp ma néztam az AFP-s leletet, két nap alatt elkészült mégis több mint 2hetet kell rá várni. Vajon miért? :twisted:

Jaj, én is akarok menni 4d-re, de a piszkos anyagiak nem engedik
:cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Tényleg? Jovi, mi a helyzet? A foci-csapatba jelentkeztek, vagy a kézilabda csapatba? Vagy még nem tudjátok?

Szücsi, mi március 24. Szóval még több, mint két hét, nagyon sok! Alig bírom kivárni!

kétfiús anyuka
babdorka

Kata
Csini vagy!
Brigi
Örülök, hogy minden ok! Nem érzi a béb, hogy huszonegynéhány csaj oldalát fúrja a kíváncsiság?? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi, Brigi! Köszi szépen!

Brigi! Hogy állsz a pakkolással?
molkata

Szivvi! Már 38-an vagyunk!!! :shock:

kétfiús anyuka
babdorka

Bocsi!

Matek nem erősségem.. :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok Bébik!!

No.
Annee!! Örülök, hogy jobban vagy és nincs komolyabb probléma.

Esztora!
Gratulálok a kisfiúcskához!

Szücsi!
Majd nyomatom, hogy mit vettem..Köszönjük a virágot!

Bori!
Köszi a hasznos infokat! elmentettem

Ná!
Szintén nagy gratula a kukiskához!

Barbuli!
Gratulálok a kislánykához, nagyon édes a képeken és baromi jól lehet látniiiiiiiii!

Brigi!
Örülök, hogy minden oké de mardos a kíváncsiság....

Dorka!
Köszönjük szépen a meglepit, ari vagy.

Mandarkának is nagy gratula a kiscsajszihoz!

Kata!
Szép a pocakod, milyen nagy..

Jovika!
Köszi az infot a kengururól.

Kispiskóta!!
Igen, Samu Janza Kata kisfia..köszi, megnézem majd a boltot..

Na de!
Végre ma sikerült vennem 2 gatyát, egy laza-rapper farmert és egy lenvászon gatyát!! Az árát inkább nem mondanám a farmernak, drága volt, de nagyon megtetszett, örülök neki, mint majom a farkának, az én stílusom..tegnap este sírva fakadtam, hogy nekem még nincsen kismama gatyám, borzasztó gatyákat láttam és próbáltam ill. nem álltak jól...jajjj
Majd lesz fotó rólam felteszem..

Szép Napot Kismamanők!! :lol:
torolve_20131003125716

Rózsaaa
merre vagy????

Gurgi
Hol vetted a farmert?
Én majd meg akarom nézni, asszem tegnap nyitott egy új Benetton, nekik nagyon jó cuccaik szoktak lenni..Legalábbis Olaszországban.

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
A Mammolában vettem a délinél..

http://www.mammola.hu/aruhaz/item.php?id=92

ilyesmi fazon csak vékony farmer anyagból.
torolve_20131003125716

A zsebe mondjuk nem pont ilyen..nem találom sajnos az oldalukon de jó nagyon, abban vagyok :lol: tök kényelmes és kismamaságom után is tudom majd hordani..mert nem igazán betétes, hanem van egy pamut övrész a derekán..amúgy inkább csipő fazon..
torolve_20131003125716

Szombaton voltam ott, de persze nem volt nyitva :roll: Láttam a kirakaton át, hogy jó cuccok vannak. Voltak már tavaszi-nyári göncök?

KépKép

KépKép
szivvi

Tavaszi-nyári cuccok még nincsenek, asszem 2 hét múlva lesznek
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, méhszáj zárt :D , minden rendben.
Legközelebb április végén kell majd mennem, előtte a 25. héten terheléses cukor, 1 zsömle és 2 dl tej :x elfogyasztása után egy órával kell megjelennem a laborban. Legalább nem éhgyomorra :D .

Nekem még egy darab pecsét sincs a kiskönyvemben, egyszer voltam védőnőnél, ő írta be a súlyomat, meg az adatokat, ennyi a kiskönyv. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!
Jól van. zártméhszáj kafa.

egy darab pecséted sincs?? :shock:

én eddig 2szer voltam védőnőnél és hétfőn megyek harmadjára..
nekem mindig pecsételt de a saját dokim is nyomott egyet bele a múltkor..összesen: 3 pöcsétöm van
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Babdorka! Köszi a meglepetést!

Uxi! Gratula a jó hírhez, akkor még van remény, hogy erősítitek a lányok táborát!

Molkata! Én tegnap voltam orvosnál, és nekem az átlagosnál többször keményedik a hasam, meg a méhem is keménybb a dokim szerint, ez azért van mert a beleim rendetlenkednek, és állandóan keményedik tőle a méhem. Most naponta 500mg magneB6-t kell szednem, de azt mondta a doki ha ez nem használ emeli az adagot 1000mg-ra. Szóval nyugodtan beveheted ártani nem árt.

Tegnap nagyon sz.r estém volt, mivel székszorulásom volt hetek óta a doki adott vmi enyhe hashajtót, este bevettem és olyan rosszul lettem tőle, hogy egész éjszaka egy percet sem aludtam, csak a wc-re jártam, és állandóan keményedett a hasam, persze a végére már elöntött a para, hogy nehogy vmi baj legyen, ráadásul egyedül voltam otthon, szegény kiscsaj egész éjszaka rúgdosódott neki sem tetszett a dolog. Nagyon megijedtem :(
Bocsi hogy itt panaszkodok, de olyan jó kiírni magamból.

Kép Kép
emi_25

Uxi! Örülök, hogy minden ok!!! Nahát, neked nem kell cukros löttyöt inni? :?

Gurgula! Jöhetne egy pocakfotó az új gatyóban. :wink:

Nekem a dokim visszamenööleg is berakja a pecsétet, ha elöötte elfelejti vagy én nem viszek kiskönyvet. :oops: Már sok pecsétem...

A kötelezöö 4, nöödokis kell legyen, én úgy tudom...
molkata

Nekem már 6 pecsétem van, bibibíííí. Nekem még a házi orvos is nyomott bele. Úgy látszik, nagyon lelkes dokikkal vagyok ellátva.

Este megyek a Lakástrend kiállításra a Műcsarnokba. Megnézem, trendi dolog-e gyereket vállalni, lesznek-e a gyerekbútorok. :lol:

Annyi szép ruháról beszéltek, meg mutattok, most már azt akarom, hogy márc 15. legyen, és varrhassak én is valami szépet!!!!!!

Kép
nenoke

Emi
Inkább természetes dolgokkal próbáld meg..Nekem bevált a napi pár szem aszalt sárgabarack, szilva, meggy befőtt. Plusz sok vizet iszom!

KépKép

KépKép
szivvi

Uxi
Jó hírek! Én is ahányszor megyek a dokimhoz, nyomatja a pecsétet, meg a védőmammer is..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Sajnos nekem ezek nem hatnak, már mindent kipróbáltam, ez nálam sajnos régi probléma, csak most újra előjött.

Kép Kép
emi_25

Nenoke
A mi kis csapatunkat nézve, trendi :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Emi! Köszi! Az 500mg magneb6 hány szemet jelent? (mert kétféle érték is van a dobozán).
Sajnálom, hogy olyan rosszul lettél. Nekem is szokott rosszabb lenni a beleim miatt, de csak ha olyasmit eszek, ami felfúj. Mondd el a dokidnak, mi történt, lehet nem kéne többet bevegyél abból a hashajtóból.

Nenoke! Majd számolj be. Mi voltunk az IKEA-ban és teljesen el voltam ájulva olyan cuki gyerekszobákat láttam... :D
molkata

Fú akkor nem jó! Bocs nem akartam ám okoska lenni!

KépKép

KépKép
szivvi

Emi! Én is alternatív gyógymódot javaslok: itt van egy nagy Brigi-féle mellékhatások nélküli, hashajtós, energiaadós, vigasztaló ölelés, amit az összes fórumozó és pocaklakóik nevében küldök:
Kép

Kép
nenoke

Szivvi! Nagyon rendes vagy, nem veszem okoskodásnak. :P

Nenoke! Köszi nagyon aranyos vagy, máris sokkal jobban érzem magam!

Kép Kép
emi_25

Hát nem tudom, egy ilyen trend kiállításon vannak-e egyáltalán gyerekszobák. Szerintem ez olyan puccos hely, ahol drága külföldi tervezők bemutatják a használhatatlan és kényelmetlen, ámde nagyon extravagáns és megfizethetetlenül drága bútoraikat. Csak kaptunk rá ingyenjegyet, akkor meg elmegyünk rá, kell néha egy kis kultúra, már amennyire ezt kultúrának lehet nevezni. Szóval kíváncsian várom. :wink: Aztán lehet, hoyg kellemes meglepetésben lesz részem.

Kép
nenoke

Molkata! Hát ebből a gyógyszerből soha többet nem veszek be. Attól függ milyen magneB6-d van. Én a Bérest szedem, abból 2 szemet kell bevenni. És mindig a magnéziumot kell nézni, hogy abból mennyi van. A Sanofi-s megneB6-t csak 48mg magnéziumot tartalmaz, az nagyon kevés, és ráadásul nagyon drága is.

Kép Kép
emi_25

Kata!
Jövő héten lesz csak nadrágos pocak fotó.
Apósom elvitte a tényfékezőtgépet síelni.

Mi 2 éve voltunk a lakástrenden..hát nekem nagy csalódás volt. :(
Még szerencse, hogy a férjem nyugdíjas belépőt kért :lol: (mivel ősz a haja)
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: