A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Én tulipánt kaptam a melóhelyen. Igaz, elég ronda szegény, a színe szép, csak teljesen szét van nyílva. De hát ez van, ennek is örülök, legalább gondoltak ránk. És kaptam egy doboz konyakos meggyet is.
Párom reggel: "Ma van nőnap? A fenébe, vennem kell egy csomó virágot, nem lesz olcsó!" PASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :roll: :roll: :roll:

Snufi, köszi a linket, nem volt időm ilyen szépséges szépet csinálni. De majd nemsoká... :wink:

Athiz, ha nem fogy el az eperkrém, küldjed ide nekem!!! :wink:

Kép
szilcsi

Snufi! Este tudok táblát dobni, mert itt melóhelyen nem szívesen hagyom a gépen! :roll:

Szeretnék én is szuper jó saját avatart! :oops:

Kép
bettike
Eger

Ti legalább kaptatok élő virágot a munkahelyen:cry: :cry:

mi virtuális virrágot kaptunk, és egy szép verset mellé (legalább nem hervad el) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mi az az AVATAR ? :oops:
Vendég

Boni, az avatar az, ami megjelenik a neved alatt a hozzászólásaidnál.
Snufinak pl. tök jó van, tetovált nőci hátulról, athiznak athiz felirat egy kiskutyával.
Csinálhatsz te is, vagy tölthetsz le képet a gépedről, csak nagyon le kell kicsinyíteni. :wink:
Bettike, privi ment (asszem) :wink:

Kép
szilcsi

Felhívtam a dokimat. A 21. napival szeretné majd összevetni a 3. napit, azt mondja ennek lenne értelme. És ami felidegesített: 14. napom vasárnapra (18-ra) esik, de csak hétfőn tud fogadni, ami persze már a 15. nap :cry: :cry:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Na most értem vissza, ez egy ilyen rohanós nap!

Nem tudom, hogy most mi van! Akkor reggel, voltam WC-n és elég rendesen piros volt! Visszajöttem, kivettem a reggeli tampont (bocsi) és most meg alig van valami! :shock:
sonjus

Sonjus!
:shock:

Szilcsi Köszi, akko azé nem tudtam, mert nekem nincs :lol: :lol:

asszem mizután otthon is lesz netem, akkor bepótolom :shock:
Vendég

Sonjus, nem kéne nyomatnod egy tesztet??? :shock: Nemtom mi lehet ez...

Kép
szilcsi

Na, most már asszem véglegesen felébredtem.

Szirom! Ez már a tavaszi nagytakarnya, vagy csak takarítgatás?

Szilva! Nekem is volt egy szemgyulladásos fél évem. Rajtam is kísérleteztek mindenféle kegyszerekkel, azzal a trutyi éjszakai szemzselével is. Aztán egyszercsak, amikor úgy gondolta, meggyógyult.

Athiz! Gyomorsavra legtutibb, ha vacsi helyett pattogtatsz egy zacsi kukit, és mind befalod.

Bettike! A hurrátavaszodban olyan görkorizhatnékom támadt!

Snufi! Mivel mulattatok tegnap? Volt oltári nagy ereszdelahajamat, vagy csendeskettesgyertyafényes volt?

Szilcsi! Nekem a párom azt mondta, hogy engem nem nőnapon, hanem majd anyák napján szeretne felköszönteni.
(((amúgy én nem nagyon szeretem ezeket a "válasszunk ki egy napot az évben" ünnepeket.)))

Szilva! 17-én nem rendel? Az még jobb is lenne.

Ficánkol a kis Sonjus, ficánkol?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönjük mégegyszer a meghívó dicséreteket! Tényleg kitettünk magunkért, de ettől függetlenül én a saját meghívót sokkal szebbnek találom.
A barátnőméknek meg aztán még a mienkénél is extravagánsabb volt. Olyan hologrammos vagy milyen volt és ahogy döntötted két különdöző kép róluk és a harmadik döntésre meg a szöveg volt

Szirom, köszi a tanácsot, szeptemberben költöztünk viz mellé. Szoknom kell még-

Szilva, szemed???

Szezsó, hangyák :( az se túl jóóó

Babszika, grat a szüleidnek. Nagyszüleimnek most volt 23-án a 62. házassági évfordulójuk.

Sonjus, sajnálom at 1 cn-t!

Elza, jó utat!

Bettike, Zöldi, hogy vagytok?

Mindenkinek pusz!

Görbe:
(ma is ua. az időben mértem, de volt egy kis megszakítás 3/4 4 kor... :) )
Kép

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Apa nem bírt magával olyan korán???? :lol: Annak ellenére is szép hő!

Bocsi, hogy itt rontom a levegőt, de jelenleg belső munkanélküli vagyok és unom a fejem! Besüt a nap, de nem lehetek kint a levegőn, mert "dolgozom"!

Egyébként AVATAR SIKER! :lol:

Zöldi! HA tudnád, hogy forr bennem a vér! :lol:

Csikken! Amint a fent leírtakból következik! Marha jól!

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Ez olyan takarítás, hogy az elmúlt napokban nem csináltunk semmit. Mindent szanaszét hagytunk :oops: Először azért, mert Miksa beteg volt, aztán rohangáltunk hol Miksa orvosához, hol az enyémhez, aztán lapzártáztam, akkor meg főleg nem, még főzni se volt időm. Az uram meg egyáltalán nem ért rá segíteni, mondjuk tegnap átvette a kölket, ez is nagy dolog volt. Főleg a konyha katasztrófa sújtotta terület, de a nappaliban sem lehetett lépni a kockáktól meg az autóktól, sínpályáktól, mozdonyoktól, puzzle-któl. Ja, és az is van, hogy én mostanában sokszor ledőlök délután a kölyökkel, este meg alig bírom ki fürdetésig, de micsináljak, álmos vagyok.

Csikken! 3/4 4? :shock: Észnél vagytok ti? :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, hát Bettike, nyisd nagyra azt az ablakot, és próbáld megtapasztalni a tavaszi szellő virágillatot reptető méhek döngicsélésétől zsongó illatát!

Pipi! Ha ez a hő még a nőnapi ingyom-bingyom előtt volt, akkor naggggyon király!

Kép
zölddisznó

Bettike, :)
Ő altatja Rolit ( vele alszik el) és nem keltettem hogy jöjjön át. Felkelt hajnalban és átjött :)

KépKép
Kép
csikken

BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK MAGUNKNAK! Kép

Ez a hónapom is fekete, pedig most tutira megvoltam győzödve, hogy sikerült a BABAGYÚRÁS.
Lehet, hogy túl görcsös vagyok, vagy a sok tanulás, nem tudom.
Ez a z 5. hónap próbálkozásom.
Volt köztetek valakinek petevezeték átjárhatosági műtéte?
Ha igen , mennyi idő múlva eset teherbe?
surmi
kockasfulunyul

Sonjus!
Hát ez érdekes!! :shock:
A teszt eredménye engem is érdekelne!!

Lehet én is csatlakozok hozzád a vérezgetés terén, mert elkezdett fájni a derekam, meg már két napja rendrakási/takarítási mániában szemvedek, ami nálam a menszi jele... + baromira ingerlékeny lettem. :?

Íme az én HŐM.

Bettike!
Hö, király az avatarod!! Kép

Csikken!
Húú de megszaladt a hőd!! :shock: :lol:
szilbee

Surmi! Mit értesz átjárhatósági "műtét" alatt?

Kép
zölddisznó

ZÖLDI!

A PETEVEZETÉKET ÁTJÁRHATÓVÁ TETTÉK ÉS MEGSZONDÁZTÁK.
ÁLLÍTOLAG SIKERESEN.
ÉS AZT MONDTA A DOKI, HOGY NAGYON HAMAR TERHES LESZEK.
TUDOM, HOGY 5 HÓNAP AZ SEMMI, DE TÜRELMETLEN TÍPUS VAGYOK
ÉS HAMAR KÉTSÉGBE TUDOK ESNI.
surmi
kockasfulunyul

Sonjus TEsztelj! :lol:

Surmi, mi több mint 1,5 éve próbálkozunk. Megértelek :cry:
Vendég

Bettike! én már láttam a Rómeó és Júliát, sok zsepkendőt vigyél....
Vendég

akarom írni zsebkendőt :oops: :lol: :lol:
Vendég

Kicsit jövök, aztán megyek :)

Nekem volt kötőhártya gyuszim, amit olyan királyul kezeltek, hogy szaruhártya gyuszi lett belőle és azóta rosszabbúl látok, mert hegek maradtak a szaruhártyámon!

Én másnapra nagyon éhes vagyok, ha este pattogatott kukoricát eszem :shock:

Zöldi!
Nagyon remélem, hogy buli van odabennt! Meg azt is hogy nálatok is az van!

Szilbee!
Szép magas a hőd és egyenletes!

Hová teszteljek lányok? 26. cn! Lehet ez most valami barnázásos izé, csak kicsit piros? :?
sonjus

Áfi, Zöldi dokinénik!
lehet, hogy a Bromo bekavar így?
sonjus

sziasztok!

hazaértem...

baba: gyógyulást! még mindig magas a hőd :wink:

bettike: tetszik nagyon az avatorod, meg a tickered is. irigyellek a romeó és júlia miatt, mindjárt be is rakom a cdt, és meghallgatom. :D

babszika: nálunk is tegnap vett apa cipőt (focizós cipőt). grat a szüleidnek, szép hosszú idő.

gaby: hétvégén várunk csacsogni :D drukk++++

boniko: akkor hallgathatod a sok hülye ügyfélt? :D

szonjus: érdekes. nem lehet beágyazódás? :roll:

liza: jó útat meg kellemes pihenést otthon szüleidnél!

szilcsi: még eszembe jutott, hogy mehetsz a medicenterbe is vérvételre. www.mediteam.hu

áfi: ne aggódj, csodababa kapaszkodik rendesen :D férjednek boldog névnapot!

szirmi: csillog-villog már minden a lakásban? jó takarítást! hozzám is jöhetsz :D

szilva: remélem az új szemlöttyik használnak majd.

athiz: kitartás. hess hányinger, hess! én bevállalom az epertortát...

snufi:utólag is boldog névnapot apának! örülök, hogy megjavult a net :D

coca: hétalvó coca! kiscocáknak mi a mai napirendje? :D

csikken: szép a görbéd. drukk+++ apa korán kelt? :wink:

surmi: szép a virág. 5.hónap, ez még nem sok, kitartást!

szilbee: na ne már! szép a hőd. drukkolok+++

Kép

boldog nőnapot magunknak!

rólam: voltam dokinál, kaptam egy adag röntgensugarat, de semmi baj. igazából nem derült ki, hogy ki semmi. azt mondtak, hogy szedjem tovább az allergia elleni gyógyszert, ha már használ, és próbáljam kitapasztalni, hogy mire lehetek allergiás. utóljára is amikor ott voltam ennyit mondtak. de már alig köhögök, így megmaradok :D férjem elkísért, beléptünk az ajtón, és megérezte a gyógyszer, fertőtlenítő szagot, és azonnal ki is fordult. így egyedül éltem túl a vizsgálatokat. virágot nem hiszem, hogy kapok ma, legfeljebb holnap a suliban, férjem nem az a virágot hozós fajta.

katica
katica30

Surmi! A kétségbeesés a legrosszabb, amit tehetsz, és egyben a legnehezebben orvosolható probléma. Gondolom, ezzel nem mondtam újat.
Az átjárhatóság műtét után a tekerbeesés lehetősége hatványozottan nagyobb, de attól függően, hogy mi okozta az lezáródást sajnos vissza is fordulhat. Ha csak ez volt a baj - és adja isten, hogy így legyen - akkor hamarosan sikerülnie kell.

Kép
zölddisznó

:?: Lányok!
A fertility-ben be lehet állítani kézileg az átlag hőt?
Az enyém baromira elcsúszott! Általában 35,8 és 36,0 között szokott lenni.

De gyönyörű idő van!! Imádom a tavaszt!!! 8) :lol: Kép
szilbee

nem is írtam, de nőnap alkalmából megleptem magam két új egyetemi logós polóval. (persze a férjemnek is vettem) így ebben tudok dolgozni menni majd :D :D :D

katica
katica30

katica Úgy ahogy mondod (ügyfelek) :lol: :lol:

Azén férjem sem az a virágot hozó típus, eddig 4*kaptam virágot tőle, egyszer mert békülni akart szülinapomon még leány koromban, az esküvőre, ill az 1. házassági évfordulónkon.illetve idén Valentin napon,(de arra többet nem fog) pedig már 12 éve a párom :lol: :lol: :lol: :lo

azt mondja úgyis elhervad, akkor meg minek? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sonjus,
a Bromó nem hormon. És amelyik hormonra hat, annak meg semmi köze a mensihez. Én még nem hallottam olyat, hogy valakinek a prolaktin zavarjon bele a mensijébe... szóval egyértelműen NEM, a Bromó nem tesz ilyet. Nem tudom mi ez, okos tanács: várj egy kicsit és kiderül. :wink:

Aki felköszöntötte a Zuramat annak a nevében előre is köszi, ígérem átadom! :)
És természetesen boldog nőnapot amazon nőtársaimnak! :) (Az amazon harcos és mi erőnkön felül harcolunk a babáért, így kijár a titulus.)

Surmi,
nem tudom mennyire mondtak nekem igazat, kissé kételkedem, de nekem mikor kiderült az átjárhatatlanság rákérdeztem a műtétre, és azt mondták hogy nem csinálják, mert annyira alacsony a hatásfoka hogy nem érdemes, és nagy esély van az ilyen petevezető műtétek után a méhenkívülire, így aki átjárhatatlan, az lombikozzon... így álltam be én is a lombiksorba.
Vendég

Katica! Kiscocák ma kaptak két új feledatot. Nagyfőnököm kért segítséget az igazgtói pályázatához tankönyvellátás ügyben, barátnőm meg hozott varrnivalót. (gatyák felszegése)
Persze a szokásos 2 órai séta ma is meglesz!

Zöldidoki brobó ügyileg tudatlan. :cry:

Az, hogy nem derült ki semmi, az azt is jelenti, hogy nem derült ki semmi rossz! Az allergia ellen meg nehéz védekezni. Szerintem járkélj csukott szemmel! :lol:

Valaki szedett már duphastont közűletek? TakarítóSzirmiről tudok egyedül. Barátnőmnek kéne infó!

Kép
zölddisznó

boniko: hát az én férjem talán 3-4 alkalommal hozott virágot, pedig nyáron lesz 9 éve, hogy a párom. nálunk is azt mondja, hogy nincs szíve elhozni a virágot, mert szegény úgy is elhervad. meg mondja, hogy úgy meghülyülök, és vigyorgok, mint a fakutya, ha virágot hoz, hogy inkább nem hoz. helyette csokit szoktam kapni :D :D :D

katica
katica30

Coca: játszóház munkálatai folynak folyamatosan, így miközben sógoromék ezen dolgoztak, mi a leendő kolléganőmmel ( :lol: ) főztünk a "munkásoknak" és sütöttünk Drága Uramnak tortát. Így ott köszöntöttük fel elsőként közösen, de jól sikerült így is. Aztán itthon kettesben folytattuk,... :oops: :wink: És hogy mit kapott? Húsklopfolót. :lol: :lol: :lol: :lol: (és nagggggyon örült neki!!!!!! - EZ NEM VICC!!!!)

Katica, köszi.

Bettike, avatarod tuti! Várom majd a táblát!

Veramami? Elvileg ma tesztelt, nem?????? Vagy?????

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

A heges részt kivágták a petevezetékből és újra eggyesítették.
A doki váltig állítja, hogy tökéletes lett a műtét.
surmi
kockasfulunyul

Coca,
én mikor nagylányommal voltam babás akkor szedtem Duphastont.

Virágügy: eleinte Meine sem volt virágpárti, szemrehányással, célzásokkal rávettem, Valentin napra is egy szál rózsát kaptam, szerintem ma is kapok virágot (vagy valamit) :D
Vendég

Hát Coca, akkor rám nem is emlékszel? :-(
Én is szedtem Duphastont…Így: 14 napig szedtem a 12.től, mert UH-val néztek, és 11.napon volt tüszőrepedés. 2x1-et szedtem, vasárnap este vettem be az utolsót, mert hétfőn teszteltem egy negatívat. Nekem mondjuk azóta sem jött meg.
Milyen infó kell még?

SzezsoKép
KépKép
szezso

KAtica hát csokit én is, főleg mióta rendszeresen fuvaroz külföldre, onnan hozza kilószámra, már le is tiltottam róla.(mert már látszik :oops: )

én a lakásporatkára vagyok allergiás :shock:

ma sem fogok szerintem virágot kapni,majd kivetet velem a szekrényből egy csokit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi helyettem is sétálj, légyszí, :mrgreen:
Vendég

Szezso! Akkor a hétvégi teszt ígéreted még él ugye???

Én nőnapra romantikus, összebújós, filmezős, otthonpihenős estét kapok! :lol:

Snufival együtt várom Veramami életjelét????

Kép
bettike
Eger

Szezso, mikor tesztelsz újra???? DRUKKKKK!!!!

Én szoktam virágot kapni CSAKÚGY is, pl. múlt héten kaptam egy csokor tulipánt!!!! Még nem ért haza Drágám, de biztos kapok!!!! :D

snufi

Snufi! NEm emlékszem méred a hőd????
És hogy érzed????

Kép
bettike
Eger

boniko: én is szeretnék egy szekrényt, ami tele van csokival. :D :D nálunk csak néhány tábla van rendszeresen itthon. sajna rajtam is látszik :(

katica
katica30

KAtica Küldj egy kamiont :lol: :lol:

Bettike , Snufi, Áfi Nem győzök irigykedni :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem a SZinetár Dórával és Dolhai Attilával fogod látni
Vendég

Bettike, nem mérem!!!! És nem érzek semmit, de most nem vagyok babás!!! Következő, vagy az azt követő ciklusban leszek babás!!!!

snufi

Csajszik!
Pl. ma reggel is teszteltem egy negatívat, csak nem tettem közhírré (még).
Szerintem azért 18.dpo-n eléggé pozitívnak kellett volna lennie, ha terhes vagyok. Úgyhogy nem vagyok az.
Ha hétfőig nem történik semmi, felhívom a dokimat.
Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso, Snufi :cry:

De majd jövő hónapban.

Egyébként a nővéremnek nem mutatta ki ateszt, a6. héten is nagyon halványan :shock:
Vendég

Snufi! Görögisten nagyon lovagias! :wink:

Dufis csajok! Arra lennék igazából kíváncsi, hogy a b.nőm dokija azt mondta, hogy nem véletlenül 10 napi adag van egy dobozban. na de 10. napon egyáltalán nem tuti, hogy mutat bármit is a teszt! Azt mondta neki, nem kell tovább szednie.
Áfi! Nálad hogy rendelkezett a kuruzsló?

Vera???

Kép
zölddisznó

Boniko, engem ne sajnálj! Sehol nem vok! :shock:

snufi

Coca, azt elmondom férjemnek!!!! Imádni fog ezért!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Úgy látom, sokan vállalkoznának az epres tortánk bekebelezésére! :lol: De azért reménykedem, hogy még itthon elfogy. Majd felteszem a képét, hogy csurogjon a nyálatok! :mrgreen: Rendi vagyok?

Zöldi, pattogtatott kuki? :shock: Annyira nem vagyok oda érte, de majd kipróbálom. :D

Sonjus, szerintem várj holnap reggelig, akkor meglátod, mi újság Piriügyben. Ha van otthon teszted, és nem jön meg rendiben, akkor reggel nyomass egyet. Abból baj nem lehet! :wink:

Csikken, azta, de jól fest a görbuszkád!

Szilbee, a te görbuszod is igen csinike!

Katica, szóval valami algériád van? És miért nem mész valami speckó dokihoz ezzel, aki kideríti neked, hogy mi okozza?
Klassz lehet a póló aji. :lol:

Snufi, merre is lesz az a játszóház? És ti merre laktok? Milyen kár, hogy nem itt B.örsön, mert vinném hozzád Szilimet. :D

Ez a Veramami tényleg jól eltűnt! Vagy csak idegel bennünket!

Puszkány mindenkinek
Vendég

Snufi :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: