Sziasztok!!!!
Itthon vagyunk. Jó, apa nincs, mert elment névnapot ünnepelni.
Tehát voltunk a dokinál. Egy angyali doki:) Kedves, rendes, meg van a doki és a páciens között 2 méter... Fiatal, ....

Vizsgálat gyors, de nem kellemetlen. Sőt, semmit sem éreztem. U.h is nagyon alapos volt, mindent megmutatott, még két sztárfotót is kaptam.

Betöltöttük a 11 hetet, 4,1cm. Állandóan mozgott, keze lába, izgága, mint a bátya.

Most nagyon happyk vagyunk.
12 hetes uh. majd a korházba csinálják meg. Az asszisztens is nagyon kedves, felajánlotta, hogy majd Ő bejelent a 12 hetes uh-ra.
Zsuzsi, még1x köszi,köszi, nagyon jó dokit ajánlottál.
Még valami, vitamint kérdezte, de mondtam, hogy anno sem szedtem. Csak annyit mondott, hogy Ő sem erőlteti, ha tél lenne, javasolná.

Gyümi, és zöldség mehet továbbra is.
Ja, Zsuzsi kérdezte a Zsuzsa, hogy ki ajánlotta Őket. Mikor mondtam a neved, egyből tudta, hogy ki vagy.
Tünde!
Tényleg nagyon jó volt a mai nap. Szegény Manó csak 1 órát aludt, mert mennünk kellett, de elalvás is nehezen ment, állandóan járt a szája, beszélt az ágyába.

Egy kicsit túlpörgött megint.

Most fürdünk és alvás. Voltatok a téren? Milyen rendezvény volt? Mert Manó kapott egy lufit egy nénitől, de semmi sem volt kiírva. Az egész sétáló kék lufival volt tele.
Nekünk jó a jövő héten, bármikor.
Képek jók lettek, de még nem raktam fel, majd holnap, ok? Tesóról is megpróbálom be skennelni a képet.
D.e-t megyünk a védőnőhöz, hogy Manóval ezt, hogy oldom meg? Majd lehet Zolkónak beadom a fősulira egy kicsit.
Még a vonalzót gyorsan megcsinálom.
Na, majd holnap még írok, megyek tovább repkedni.
Szép estét mindenkinek!
Boldog Nőnapot!!!