A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Athiz! Jobbulást!

Áfi Drága! Nagyon köszönöm a soraid

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, Szezso, köszike, hát lehet, hogy a front, nem tudom, arra érzékeny vagyok sajna. Szerintem a jobb petefészkem fáj felfázásféle miatt, akkor szokott ilyen lenni. :roll:
Meg pluszba a gyomorsavbántalom. Anyu azt mondta, biztosan nő a haja a babának. :)

Remélem, ti azért jól vagytok!
Vendég

Szezso,
mindig attól félek hogy nem vagyok közérthető... biztos az én hibám.
Naszóval: adott az ovuláció, ami után kialakul a sárgatest, ami progeszteront termel. Ha van terhesség ha nincs, legalábbis egy darabig. Ha meg már nem, akkor van a mensi. Ha meg terhesség van, a beágyazódás után megjelenik a HCG, életben tartja a sárgatestet, és tovább folyik a progeszteron termelés. DE Babaimi nincs még abban a fázisban hogy egy esetleges terhesség esetleges HCGje tolta volna fel a progitermelését! Egyszerűen még nem telt el elég idő. Így ha magasabb a progija, az inkább jelent most még pl 2 tüszőt, vagy mondjuk egyet, de szép életerőset.
Vendég

athiz: nagyon aranyos vagy. köszönöm. tetszik a kutyád.

áfi: többször is írhatnál. az jó, ha eseménytelen a terhesség, de tudod, hogy mindenre kiváncsiak vagyunk. van msn-ed?

szezso: köszi, hogy aggódsz értem, de már alig vagyok beteg. néha kicsit még köhögök, de szépen múlik.

szilva: már akartam neked írni, hogy miért nem használsz visine szemcseppet, nekem az szokott segíteni. olykor nekem is szenved a szemem a vacak monitoroktól, amik a suliban vannak, vagy épp a kevés alvástól. egyetlen hátránya a visine-nek, hogy utána kb. 20-30 percig nem használhatod a lencsét. én este szoktam cseppegtetni a szemembe, és tényleg hat.

katica
katica30

Áfi: most már világos! Köszi! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi!Én elsőre is értettem és hálás vagyok!

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi! Köszi :lol: :lol: :lol: most mindenki azt hiszi hülye vagyok! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimi,
igazán nincs miért! Remélem nem vagy babás, de miért is lennél, ha eddig nem lettél! (Jaj de jó fej vagyok! De érted mit akarok... ) Szóval ne izgulj, az olyan rossz, én is a napokat számolgatom a 12. hétig és lesegetem a vetélés jeleit, szóval tudom milyen fene érzés :?
Vendég

5-én du.óta beteg vagyok, hőem., torok, nátha, stb..., így a hőm nem nagyon ad támpontot. Ki mit gondol?

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso!! Nem így értettem!!!!Jajjjj ne csináld....

babaimádó
Kép
babaimado

Én meg jókat kuncogok rajtatok! :lol: :lol: :lol:
De tényleg! Viccesek vagytok!
Kár, hogy nem tudjátok magatokat kívülről olvasni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Megjöttem!!!! Köszi a keresést bettike!

Vagy 1/2 órája csak olvaslak titeket.... nem akakrok semmiről lemaradni!!!! :)

Nem rég értünk haza... sokáig is dolgoztam és utánna vásárolni mentünk.
Nekem néztünk vmi jókis cipőt, és mi lett belőle??? Apa kapott....

Viszont megvettük a szüleim ajándékát.... 25. házasságijuk lesz 13-án!
Vettünk nekik ezüst karikagyűrűt. Gyönyörűek és ráadásul mindenki azt hiszi, h fehér arany!!!! Örülök, h ilyen szépet sikerült találni! :)

babszika

Kép
ne hari, hogy mostanában nem jövök, de aaaaaannyi dolgom van. Pénteken már leadom a szakdogám, és a Kft. hivatalos dolgait is elintéztük ma. Szóval hétvégén csacsogok velete:)
Mellesleg iderült, nem baj, hogy apa leésett a bioizéről, mert ismerősének nem volt hatásos :P Mondta, hogy amikor anno leszokott vele, nem csak 10 percig volt rajta, hanem fél órát, csak hát ez 25ezer :twisted: ezért próbálta meg ő is 10ezerért.
Apa is adott már vért és ficánkákat, jövőhéten kell legyen valamikor a hsg.

Pusszantok mindenkit, és drukkhegyek++++++++++++

Kép
gaby25

Babaimi! Csak vicceltem!!! :lol: :lol: :lol:

Gaby: jó, hogy benéztél! Akkor pörögnek az események Nálatok! :D

Babszika: én is cipőt akarok venni hétvégén, de én nem hagyom magam! :lol:

Pá, szép napot!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz.ez a terhességi agyhúgykő :lol: :lol: :lol: vigyázz magatokra

KAtica Telebankár vagyok egy kalappal a vizsgálathoz, biztos nem lesz seemi

Bettike milyen adatok kellenek? :lol:

Szezsó Nálunk a 3.on voltak hangyák sütőport nekik

BAbaimádó furcsa ilyenért drukkolni, de drukk :wink:

BAbszika Boldog házassági Évfordulót a szüleidnek

Áfi, Gabi, Zöldi, mfpan,és a többiek (nem bírok mindenkit megjegyezni :oops: :oops: szép Napot!
Vendég

Jó reggelt!Boni ari vagy, de ez most ilen nyakatekert szitu:)
Te mit dolgozol?

Szezso!Na azzzzééé:) :D :D :D

Bettike!Nevetgélünk...nevetgélünk...no várj csak.. :D :D :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby!Drukkolok a vizsgálatodhoz és az eredményekhez!Végre haladtok!

babaimádó
Kép
babaimado

Most önzőzök egyet és csak dobok egy görbét, aztán rohanok mert dolog van és majd később még benézek!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 953.05.jpg
sonjus

Még jó, hogy felraktam a görbém! Elszaladtam wc-re, aztán most úgy néz ki 1 cn. Ennyit a hőmérőmről!
sonjus

babaimádó Telebankár vagyok
Sonjus Néha kell, hogy Önző legyél Széepn araszolgat felfelé a görbéd. Drukk
Vendég

Szia Sonjus! Ez nem is rossz.. :D Mi ez a nagy rohanás??

babaimádó
Kép
babaimado

sonjus NEEEEEEEE! :cry: :cry: :twisted: :twisted: Bizti?
Vendég

Bonika,
telebankááár??? KOLLÉGA!!! Vagy majdnem. Én banki szakügyintéző leszek júniusban (vagy októberben :P :roll: ) Ééén is akaaaaroook telebankáááár leeeeniiiiii...
Vendég

Sonjus,
:cry: :( :cry:
Vendég

Áfi csak szólj és elintézzük :wink:
Vendég

Áfi bár Budapesten van
Vendég

hú lányok, most beszéltem egy ügyféllel telefonon és végig ott gügyögött mellette a kisbabája... Összerándult a méhem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sonjus...jajjjneeeeeeeeeeeeeeee :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!

Csak azért jöttem fel, hogy mindenkinek jó reggelt kívánjak....és nő létemre NAGYON BOLDOG NŐNAPOT! :)

Mától elutazom anyumékhoz, meg a párom is hazamegy...úgyhogy egy hétig biztos nem leszek! Kívánok mindenkinek ezerrel babásodást, megfázás és betegségmentek napokat.....VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!

Puszi

Eliza

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

9.00-ra megyek dokihoz. nagy élmény lesz...
amikor hazajöttem, írok.

katica
katica30

eliza DETTó
Én is BOldog NŐNAPOT kívánok mindenkinek, meg BOLDOG ZOLTÁN napot is :lol: :lol: :lol:

Eliza Pihenj sokat és vigyázz magatokra
Vendég

Boniko, köszi, igyekszem! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Boldog nőnapot mindenkinek! :)
Szilva, mitől gyulladt be a szemed? Monitor? :(
Gaby, örülök, hogy jelentkeztél, látom, sínen vagytok szépen lassan. Cigigörbe hogy áll? :)
Liza, jó otthonozást, hagyd, hogy kényeztessenek egy kicsit. :wink:
Áfi, én még mindig olyan boldog vagyok, hogy sikerült nektek, :oops: ne félj, egy ilyen csodababának nem lehet baja! :wink:
Katica, nem telóztam, de köszönöm az infókat. Megkaptuk tegnap este a doki számát, majd felhívjuk valamikor. Ügyes gyakornok vagy! :wink: Köhögés huss!
Athiz, jobban vagy már? Torta jól hangzik, éngem ez epres dolgokkal bármire rá lehet venni, mert allergiás avgyok rá, de imádom. :lol: :wink:
Veramami?????
Sonjus, sajnálom az 1 cn-t. Elég fura volt ez a ciklusod. :shock:

Kép
szilcsi

Sonjus! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szép napot! Nekem már van 1 virágom bibbííí! :lol:

Eliza! Kellemes pihenést! :wink:

Boniko! név, ciklus nap, DPO, átlagos ciklus hossz, mióta próbálkoztok, van-e már gyerek, hány éves vagy, szedsz-e valamit? Kb. ennyi, de ha felrakom délután a táblát, akkor meglátod, hogy ha most esetleg kifelejtettem még valamit!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi,
én is boldog vagyok hogy sikerült! :lol:
De épp ma pletyiztünk az ovi elött egy ismerős anyukával, és a sógornője (akit én is régóta ismerek) pár hete vetélt el 11 hetesen :( Mondtam is neki hogy eddig se voltam nyugodt, de mostmár még annyira se. És a lány amúgy tök egészséges! Sose jön el a megváltó 12. hét! :?
Bonika,
hát az nekem nem jó... márhogy a pesti munka. De azért köszi a protekciót :wink:
Én nő vagyok, a férjem meg Zoltán :lol: kettős ünnep! Kap is egy üveg Unicumot bónusz pohárkával... a kedvenc piája. Lehet hogy azért mert én utálom és így mind az övé?
Vendég

Sziasztok!
Napsütéses szép napot nektek!!!!

boniko: köszi, átadom majd a szüleimnek :)

szezso: igazad van, legközelebb egyedül megyek vásárolni!!!! :lol:
de egyedül meg utálok.... :cry:

áfonyaa: nekem is banki szakügyintéző a végzettségem! de én egy biztosító ügyféligazgatóságán dolgozom ügyintézőként. pedig minden vágyam a bank!!! de persze, csak babázás után! :lol: :lol:

babszika

Mennyi kollega :o 8)
Vendég

Bettike! köszi, majd átküldöm priviben :lol:

Milyen virágod van?
Vendég

Esőmentes tavaszodást!

...nem komoly, még visszafekszem.
Csatlakozom a Zoltános és nőnapos bandához: apu+anyu+3csaj

...Áfi! Jó példával jáunk előtted?

Kép
zölddisznó

Áfi! ne aggódj Csodababa az csodababa :lol: :lol:
Férjednek BN-t.

Zöldi Jó pihizést!
babszika! én is csak babaa után vágyom arra, hogy fiókban dolgozzam. pedig már most is lehetne menni, de...
Vendég

Sziasztok!

Csak egy puszát dobok mindenkinek! Húzok takarítani :roll:

Még: Sonjus nemár, biztos igazi? :? Nagyon korai, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom Jó munkát :wink:
Vendég

Sziasztok!

áfi: Nekem is egy kicsit zavaros volt amit elsőnek írtál, de másodjára már minden világos volt :lol: :lol:

katica: Visine nem jó nekem :(

babaimado: elmentettem azt a linket ami a hormonokról szól, később elolvasom. Jobbulást kívánok!

gaby: látom, nem unatkozol, pörögnek az események

babszika: cipőt én is szeretnéd, persze apa is :D
Szüleimnek 29-én lesz a házassági évfordulójuk. Nincs ötletem, hogy mit is vehetnénk nekik. Ékszert nem nagyon hordanak.

sonjus: bakker, sajnálom :cry:

liza: jó utat és engedd, hogy kényeztessenek :D

szilcsi, szezso: Nagyon aranyos dokinéninél voltam tegnap. Annyira száraz a szemem, hogy hétvégére teljesen megroncsolódik a hámréteg a szememen és bevörösödik. Tehát mégsem gyulladás. Eddig egyféle műkönnyet használtam egyszerre, de most kettő fajtát kell felváltva + éjszakára gélt. Elvileg majd kinövöm! Ja és nem használok kontaklencsét.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Helló!

Boniko, naja, agyhúgykő. :lol: Még szerencse, hogy idővel majd elmúlik, remélem!

Katica, drukk! Nekem is szimpi az avatarod!

Szilcsi, köszi, hát nem mondhatnám, hogy jobban vagyok, ez a gyomorsav dolog kikészít. Tegnap már nem is vacsiztam, hányingerem lett a kaják látványára+szagára.
Hát nem tudom, az eperkrémes torta kinek fog ízleni, de mindegy, azért csak megkóstolják! :lol: A fiamért mindent.

Sonjus, na, most ne csináld, ilyen klassz hővel Pirizni? :roll:

Gaby, jó, hogy jelentkeztél! :)

Baba, nagyon szép a hőgörbéd, de én már semmit nem merek mondani, nehogy elijesszem! :wink:

Mindenkinek boldog nőnapi ünneplést, névnapos uraknak (férjem pl.) fülhosszabbító mondókát, sok pusza!
Vendég

Boniko! Korall virág a főnöktől! :o

Mindenkinek kevés munkát és több pihizést! :wink:

Nagyon szép idő van! Hurrá tavasz!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike, köszi a hiányolást, nem volt netünk tegnap ( :twisted: ), meg Uram névnapja is volt, szóval ezért nem voltam,... De most itt vok!!! :lol: :lol: :lol:

Csikken, szép meghívó, tecc. :wink:

Szirmi, aranyos a tickered, már vártam!

Szezso, jól emlékeztél, nekem 60.90 volt a progim.

Sonjus, a fenébe!!!!!!!! Sajnálom!

És merre jár mai tesztelőnk: Veramami???????

Pussssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike, dobsz egy táblát? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Athiz biztos elmúlik :lol: :lol: :lol: hacsak nem babásodsz be utána megint BK a férjednek

Bettike Korallvirág az szép !
Vendég

athiz ja! és ha senkinek nem kell az epertorta ,nyitvahagyom az ablakot..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: