Sziasztok!
Bettike, olyan ari vagy! Nem tűntem el, olvasok folyamatosan, csak egyszerűen nem tudom, mihez is szóljak hozzá. Most valahogy ilyen hülye hangulatom van.
Köszönöm a táblázatbafoglalást!
Ma reggel megrendeltem Szilinek a tortáját, vonatos, és eperkrém lesz benne, mindezt az ő kívánságának megfelelően. Hát az áráról inkább nem is beszélek! Juj de drága!
Azonkívül töprengek az ajándékáról.
Valamiért nem érzem jól magamat, már éjszaka alig aludtam, mert hányingerem volt, aztán kiderült attól, hogy marja a sav a torkomat és gyomromat. Így végül nem bírtam tovább, és bevettem egy Rennie-t. Aztán el tudtam aludni. Ma megint folytatódott a kín, meg a derekam is fáj. Fáradt is vagyok erőteljesen, pedig azért túl sok mindent nem csináltam ma.
Ez a vérvételes előre bejelentkezős dolog mindenhol érvényes? Mert ugye a 26. héten kéne mennem cukorvizsire.
Aztán olyan feledékeny vagyok, mindent elfelejtek, pl. hogy mikor kellene telefonálnom a nődokimnak naplószám ügyben, meg azt, hogy a szülésznővel mit beszéltünk, hogy miért is kéne felhívnom a szülésznőszobát. Annyira hülye vagyok, mint egy 1000 éves banya, és mindez a terhesség miatt. Rémes!
Bocsi, kipanaszoltam magamat!
Hogyhogy ti ilyen sokáig dolgoztok?
Itt a meghívók láttán már én is elgondolkodtam rajta, hogy felteszem nektek a miénket. Ugyanis azt én írtam.
Igaz, nem ilyen szép bársonyborítású, meg ilyenek, de azért nagyon kedves számomra.
Mindenkinek nagy ölelést küldök, és a tesztelő Veramaminak nagy drukk, Elizának meg a dokizáshoz!