A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok, Kép

Nikie Kép

sajna nem jött meg a mailed. Elküldenéd még egyszer? A freemail nem igazán megbízható.

Kedves Erazmusz, Kép

nagyon köszönöm a megnyugtató választ, nem is számítottam rá,hiszen biztosan rengeteg a dolgod. Így most már sokkal nyugodtabb vagyok. A hõm ma 36,3-ról felugrott 36,6-ra. Akkor ezek szerint meg is repedtek.? A hasam viszont még mindig fájogat. Azért szombaton elmegyek uh-ra. Azt hiszem többet nem merek ilyen gyógyszereket beszedni.
A következõ hótól újra csak a Maca Vibe-t szedem és a vitamonokat.

Karmen, Kép Nelli Kép

köszönöm a drukkot. Ebben a kórházban már másodszor hozzák rám a frászt.
Azért mennyire különbözõek vagyunk. Mint megtudtam, az egyik ismerõsömnek egy rakás Clostit adtak, teljesen eredménytelenül, szinte alig hatott rá, a másiknak szintén azt mondták, hogy túlstimulálták. Úgy látszik rettentõ nehéz eltalálni a helyes adagot.

Nati
nati

Nikie Kép

mail ment. Remélem eljut hozzád.

Nati
nati

Sziasztok

Köszönöm a tanácsokat.
Még nem régóta próbálkozunk a párommal, de úgy elterveztem, hogy ma bejelentem neki, hogy a baba az én ajándékom a névnapomra. Majd keresek más alkalmat, remélem nem kell soká várni. Kép)
A gyógyszert nyáron hagytam abba, utána két hónap szünetet tartottunk, hogy kitisztuljak. Közben az akkori nõdokim talált nálam egy kis gondot, gyógykaparást kellett csinálni, utána megint két hónapig nem volt szabad "bebabózódnom". Ezért is tûnhetek a szemetekben türelmetlennek 2 hónapnyi próbálkozás után. Kép

Sziasztok
Gigi

Elolvasom a hasznos linkeket is, hátha onnan is okulok. A hõmet mérem, az eddig "normálisnak" tûnik, 14. napon leesik úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva. Remélem a babó se sokáig várat magára. Kép
gigi1

Lányok! Arról tud valaki hogy ha a méhszájsebet operálni kell akkor utána nem lehet 4 évig gyereket vállalni?? Barátnömnek ezt mondták de én ezt nem hiszem el. Járt igy valaki közületek? Persze ezt nem a doki mondta, hanem egy okos szomszédja aki igy járt. Igy azután nem meri kikezeltetni bár több mint fél éve ezzel küzd.

Régen volt táblázat, Gigivel mi van?
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

KRAMENKép
nem tudom, hogy tudok-e ma irni Neked, elég zsufi napom van/lesz. Mivel múltkor elfelejtették odaadni a beutalókat, igy most kell mindent elintéznem az altatáshoz. Reggel vérvételen voltam, megyek vissza EKG-ra, meg a belgyógyászatra, ami azt jelenti, hogy órákat fogok dekkolni az SZTK-ban, egy 3 perces vizsgálatért, már elõre örülök. Holnap megint mennem kell UH-ra, mert úgy néz ki, hogy nagyon szépen alakulnak a tüszõim, fõleg a baloldalon, a doki tök elégedett volt (én isKép). Lehet, hogy már a hétvégén punkció, de legkésõbb hétfõn, ezt mondta. Anyósom kérdezte az este, hogy izgulok-e, akkor még nem izgultam, de most már kezdek. A hasam feszül meg szurkál, ami biztos jó jel, olyan, mintha lufik lennének benne. Majd küldök SMS-t, hogy mikor lesz a nagy esemény.
Ami a méhszájsebet illeti, szerintem a 4 év hülyeség. Emlékszel, nekem az augusztusi HSG után öltötte össze a dokim a sebet 3 öltéssel. A Kaáliban a doki azt mondta, hogy mivel ez egy nagyon vérbõ terület, igy nagyon tud vérezni, viszont gyógyulni is gyorsan tud, pont a sok vér miatt. Tehát szerintem max. fél év, amit egy ilyen mûtét után várni kell, de miért nem kérdez meg egy orvost errõl a barátnõd?

VIRÁGKép
köszi, aranyos vagy, irok majd, amint odajutok.

CATKép
mizújs???

Megyek dolgozni, brrr...

Puszi,

Rita
knérita

KARMENKép
sorry, már irni sem tudok (a kapkodás)

Rita
knérita

Sziasztok!KépKépKépKépKép

Olyan bíztatást kaptam a dokibácsitól ma reggel, hogy nagyon boldog vagyok!
A jobb oldalon 27*25, meg egykét kissebb, a bal oldalon 25*22, meg szintén egy kissebb petécském van!!! Megkaptam a tüszõrepi szurit, holnap estétõl prütyi ezerrel! Kivettem két nap szabit, talán most végre sikerül!

Karmen!

A méhszájseb valóban nem játék, nem szabad várni vele!Nekem közel egy éve szedték le. Nem komoly maga a mûtét, de az utána következõ 4-6 hét kicsit kellemetlen, és akciómentes...
Szerintem az a négy év várakozási idõ badarság, de ez csak a saját véleményem, tapasztalatom!(Nem lehet, hogy félreértette azt, hogy 4 hét és 4 év?)

Puszi

Csutka
Csutka

KarmenKép

Nekem 2x is volt mehszajsebem. Ha nem rossz a citologia, akkor fagyasztani szoktak. Mondjuk en kb. 4 evre szultem, de nem emlekszem, hogy ilyennel ijesztgetett volna a doki. Operalni azert nem szoktak (foleg meg nem szult noknel) mert akkor nem tagulna ugy a mehszaj es csaszar lehet belole. A fagyasztas a leggyengedebb eljaras. Nem egy nagy beavatkozas, ambulans elvegzik. Utana egy ideig eros (vizszeru) folyas van, es addig no szex. Szerintem nagy marhasag, hogy 4 evig nem lehet szulni!

Maci
macimaci

Sziasztok!
Tegnap megvolt a punkció, 6 petécskét tudtak leszívni. Ma kellett hívnom a Kaálit 10 és 11 között, hogy mennyi termékenyült meg belõlük. Végül 5 megtermékenyült KépKépKép Pénteken lesz a visszaültetés. Holnap délben kell hívnom õket, hogy hány órára menjünk. Remélem szépen osztódnak a kicsikék Kép Szorítsatok nagyon! Nagy szükségem lenne rá!
RitaKép
Ezek nagyon jó hírek! Nekem is a bal oldalam volt nagyon aktív.Gondolok Rád sokat!
Cat
Milyen volt a tali? Hányan jöttetek össze végül?Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de majd a legközelebbire...többedmagammalKépKép
Lujza
lujza

Lujza Kép
nagyon drukkolok neked... 5 megtermékenyült ez nagyon jó Kép

Lányok Kép
bocs a tali miatt, de kifele az egyetemen megcsúsztam egy befagyott pocsoján, és megrántottam a lábam, így menni is nehezen tudtam. Pedig nagyon készültem, mert már személyesen nagyon hiányoztok.

Mi elvileg a jövõ héten kapjuk meg az új gyógyszert, attól számítva még 2-3 hónap minimum... így vizsgaidõszak végefele, ha rágondolok, hogy még mennyit kell várni, már nincs erõm erõsnek lenni Kép... tegnap voltam vizsgázni, és abban az elõadóban, ahol írtuk 2 kismama is volt... ez kicsit megrázott Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:nyugi! Még olyaaan fiatal vagy! Én a helyedben addig csupa olyat csinálnék, amit utána nem szabad: bulizz, koktélozz, edzzél és fogyizzál, igyál sok kávét, menj el fogorvoshoz meg ilyenek!
Remélem már jobban van a lábad! Az jutott eszembe, hogy iskolába fáj a lába - de nálad ez pont fordítva történt.
RITA,CSUTKA,LUJZA, vagyis kedves legesélyesebb kismamajelöltjeink: gratulálok a jó hírekhez és drukkolok ezerrel!Ja és még egy kis pozitív enerdzsi:++++++++++++++Kép
Virág
Virág

Sziasztok CsajokKép

LujzaKép,RitaKép
Szuper hírek. Úgy látom most lesz vagy fél tucat babánk TõletekKépKépKép Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Aztán õsszel már baba-mama tali lesz!

OrsiKép
Igaza van Virágnak, hogy fókuszálj más célokra a közeljövõben, és meglátod, hogy milyen hamar elszállnak a hónapok. Tudod mennyi mindent nem csinálhatsz már babával ? Addig kell kitombolni magad!!!!!

CsutkaKép
Aztán akció ezerrel. Ebbõl még ikrek is lehetnek!!!!

Velem még semmi, 20. ciklusnapon a hõm 37,1. Ebbõl még bármi lehetKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Köszi lányok Kép
koktélozom és fogyózom, és visszamegyek sportolniKép a következõ talin már rám sem fogtok ismerni Kép a kedvem alapvetõen azért ennyira nem rossz, de már a tûréshatárom a minimálisra csökkent a vizsgák miatt, ismerem magam, ha vége a vizsgaidõszaknak, utána 1 hét múlva már a régi kis optimista leszek... csak most ez nem megy olyan egyszerûen, de márcsak 1 vizsgám van Kép

Cat Kép nagyon nagyon drukkolok neked is, a hõd nagyon szép magas Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAT:csakhogy elõkerültélKép!Megkaptad a tegnapi mélemet?
Azt kívánom maradjon még legalább ennyi a hõd vagy 9 hónapig!!!!!
Olyan kihalt a topic!
Virág
Virág

Szia Csajok!
Végre kezdünk sûrüsödni, Kép annyira örülök minden jó hírnek, pláne, hogy végre mi is reménykedhetünkKép!

Orsi!
Hajrá most a vizsgákra, aztán hamar eltelik a türelmi idõ!

Lujza!
Remélem nagyon rendben mennek maj a dolgok, gratulálok !

Cat!

Remélem nálad is már ott a pocaklakó, és éppen azon igyekszik hogy megragadja a mami "grabancát" és szorongassa 9 hónapig....Kép

Csutka
Csutka

VirágKépMostanában tényleg kihalt!Bár én azt sem bánnám,ha megszûnneKép
OrsiKépTe leszel a legcsinosabb kismama pár hónap múlvaKépMibõl van még vizsid?
CatKépEz igazán bíztató!Szorítok++++++++++
Lujza,Csutka,RitaKépNektek is drukk++++++++++
LányokKépMostanában kicsit én is hanyagolom a netet,okulva a többiekbõl.Sõt,nem is hõmérõzök!Azért LH tesztet csináltam,ami múlt szombaton (18.cn) nagyon pozitív volt,úgyhogy a hétvégén "le se szálltunk egymásról" a férjecskémmelKépRáadásul az a bizonyos nyák is csak úgy dõlt belõlem...Szóval majd meglátjukKépHa más elõnye nem is volt,egy csodálatos szerelmes hétvége sikeredett...

krisztinke
krisztinke

Krisztike Kép
látod kár volt úgy elkeseredni a 13.nap környékén, ahogy tetted Kép Szorítok nektekKép Biztosan nagyon kellemes hétvégétek volt, már ezért is megérte... reméljük eredménye is lesz Kép
Köszönöm a bíztatást, a legcsinosabb kismama címre gyúrok most ebben a szabad 3 hónapban. Vizsgám még szervezeti magatartsból lesz, szóbeli, úgyhogy azon nagyon nem izgulok, mert bármilyen helyzetbõl ki tudom magam beszélni... ezt a papámtól örököltem Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita! Nekem is sok a melo, nemigen tudok most levélre válaszolni.

Lujza! Ez nagyon jó, neked mennyit raknak max. vissza?

Lányok, barátnömnek mondtam, dokival beszélt, fagyasztással már nem gyógyitják, hanem megprobálja gyógyszeresen kikezelni ha nem megy akkor kell mûtét. Persze a buta azt nem kérdezte meg igaz-e a rémhir amit neki mondtak. Szerintem is kizárt. Azért köszi a véleményt ezzel kapcsolatban.

Cat? Hanyadik napon vagy? Olyan rossz hogy ritján van táblázat. Mikorra drukkoljak még jobban?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bocs, Rita nem csinálják meg a belgyógyász vizsgálatot ill. nem adta ki nekem az altatáshoz a papirt, másnap kellett újra visszamenni, mert nem volt még meg a vérvétel eredménye. CSak hogy ne feleslegesen üld te is végig, szólok. Bár már lehet hogy késõ van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

VIRÁGKép
mél ment!

KARMENKép
kezet foghatunk! Én is úszom (na nem a boldogságban, hanem a munkában). Majd küldök SMS-t, hogy mi a helyzet.

Lányok,
köszi a drukkot mindenkinekt!

Én most elköszönök, majd valaki ad hirt rólam, az esélyeseknek én is küldök sok +++++++++++ energiát!

Puszi,

Rita
knérita

KARMENKép
szerencsémre a belgyógyász doki az üzemorvosunk is, igy kiadta a papirt, hogy mûthetõ vagyok, azzal a megjegyzéssel, hogy a folyamatban levõ laboreredményeket az altatás elõtt át kell tekinteni. Rendes volt tõle. Neked meg köszi az infót, de már szerencsére tárgytalan, igy holnap tudok vinni mindent, amit kértek, párom most megy a laborpapirokért.

Pusza,

Rita
knérita

Karmen, fagyasztassal nem gyogyitjak? Ez erkedes, itt No.-ban es Ausztraliaban sem emiltettek, hogy elavult modszer lenne! Es milyen gyogyszeres kezeles van ra? Nem is olyan reg leveleztem a Noklapjan egy lannyal, neki is fagyasztottak.
macimaci

Karmen
Én hármat kértem vissza, de majd pénteken megmondják a biológusok, hogy mennyit javasolnak. Mi segítheti elõ a megtapadást( a babatapasztó +++ energián kívül Kép)? Kaptam Utrogestan kúpot, meg valami gyógyszert, aminek nem jut eszembe a neve, mert még soha ezelõtt nem hallottam róla. Péntekig kell szednem napi 2 szem gyull.csökkentõt Doxicyclint (biztos rosszul írtam...).
Meddig érdemes feküdni?
Lujza
lujza

Karmen!
A 4 év várakozás marhaság! Ha hideg kés konizációt csinálnak, akkor fél év, ha elektrokonizciót (LOOP), akkor a 4-6 hét sex tilalom után nyugodtan terhes lehet. Viszont fagyasztást illetve elektrokoagulációt (amik nem adnak szövettani vizsgálatra lehetõséget, mert ezek nem konizációk) nem lehet csinálni, csak akkor, ha nincs kóros cytológia és nincs kóros hám a méhszájon. Kóros cytológia vagy kóros hám esetén akkor is konizációt (elektro vagy hideg kés) kell csinálni, ha nem szült. Másképp fennáll a veszélye annak, hogy a fagyasztott hám alatt egy idõ után kifejlõdik alattomosan a méhnyakrák, ami ma már nem az idõs korúak betegsége!

Nati!
A mai hõ milyen lett?
Ha alacsony a progeszteron szinted, akkor szükséges a Clostylbegyt, amirõl Papp Zoltán professzor "A szülészet-nõgyógyászat tankönyve" a következõt írja: "Nagy elõnye hogy alkalmazásakor viszonylag ritka a petefészek túlstimulálása." Vagyis a Clostylbegyt a legkevesebb mellékhatással járó stimuláló gyógyszer. Ha szükséges a stimulálás, akkor a Maca vibe nem fog használni. Ha meg nem alacsony a progeszteron szint (azaz magasabb, mint 21mg/ml illetve 64nmol/l) akkor nem szabad Clostylbegytet használni, mert túlstimulál. Ez ilyen egyszerû lenne, csak sokszor adják hormonszint mérése nélkül.

Néha bejelentkezek ide, mert bár a "már megint megjött"-ös lányok csinálták az Erazmusz topicot, ott most sokan mások kérdeznek, de az itteniek nem látogatják, és ott nem kérdezik meg a valóban komoly problémákat sem.

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Ja igen, és a mûtét miatt nem kell császármetszést csinálni, hanem valóban elõfordul, hogy nem tágul a méhszáj, de elvékonyodik, elsimul. Ekkor meg kell keresni a lyukat rajta ujjal, ami mindig van, hiszen ott jön ki a vér illetve mennek fel a spermiumok; és ujjal kitágítani, amit mindig meg tud csinálni a gyakorlott szülész orvos!
Üdv.: Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Hat akkor bocsi, en mar hozzakoltottem a csaszart. Mindenesetre nem szeretnek atelni egy kezzel tagitast brrrrrr.

Bocsanat Mindenkitol.

Maci
Maci

Lányok Kép megvan a számvitel vizsgám, így már egészen biztos, hogy jövõ hétfõn vége ennek a vizsgázgatásnak. A tanszéken ma 254 emberbõl 35-t engedtek át, de én szerencsére közöttük voltam Kép
Drukkolok minden esélyesnek, hogy ez a hónap nagyon termékeny legyen!!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Erazmusz! köszönöm a barátnöm nevében is az infokat!

Rita! Neked is max. 2t tesznek vissza?

Karmen
karmen

Kedves Erazmusz!

a 14. napon (hétfõn) volt 36,3 utána felugrott 36,6-ra és ott maradt, ma csütörtökön a 17. napon is 36,6.
A elmúlt két ciklusban kaptam Utrogenstant. Most nem tudom fejbõl a hormonvizsgálati eredményemet, de a doki szerint nincs semmi probléma.

Ha megírom az eredményeimet segítenél elemezni? Írhatnék neked magánban, és ha igen milyen címre?

A második havi Utrogestannál azt mondta a dokim, hogy hagyjam abba, már nem szükséges szednem.
Clostit írt fel, amit ebben a ciklusban kezdtem el szedni.
Kissé rám hozták a frászt a kórházban, azzal, hogy az uh-s kijelentette, hogy túlstimuláltak. A múltkori válaszod azonban megnyugtatott, bízom benne, hogy megrepedtek a tüszõk, bár a bal oldalam még mindig fáj egy picikét.
A hétvégén megyek azért egy kontroll uh-ra.

Tudom, hogy a Maca vibe nem helyettesíti a gyógyszereket, de tudatalatt segít egy picit. Nem szabad csodaszerként kezelni, de ártani ugye nem árt?

Várom válaszod. És nagyon köszönöm!

Nati
nati

Sziasztok lányok!
Már régen nem jelentekzetem, mert sok volt a melóm.
Most egy olyan ciklust csinálok végig, vérvételekkel UH-al, amikor semmi gyogyót nem szedek. Closti túlstimulált sajna.
3. napi vérvételen kiderült, hogy az oestradiolom és a prolaktinom 2-3-szor magasabb, mint ilyenkor kellene. Más minden ok.
Kicsit elkeseredtem, de most úgy vagyok vele, hogy ezt a ciklust végigcsinálom (2-3* vérvétel, 1*UH) és utána spontán próbálkozunk (no hõmérés, számolgatás, vérvétel...) és kész (még fél éve sem kezdtük a projectet). Ha megint lesz mensi elõtti pecsételgetés, akkor az rosszat jelez, úgyhogy nem tudom akkor mit csinálok. Férjecském nyár körül elmegy vizsgálatra, addigra meglesz az egy év próbálkozás...
Köszi a sok segítségeteket!
Puszi mindenkinek!

Ja és egy kérdés: mikor kell agyi CT, ha a prolaktin mennyivel magasabb, mint kellene?

Adél
adél

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Látom, jól vagytok! Kép Drukk mindenkinek, akinek kell! Kép Jó régen voltam itt, sûrûbben akartam jönni, de így alakult. Kép
Szerdán voltam a dokimnál Pesten. Hát, elég érdekes lett az eredmény, már ami kész volt. A prolaktinom majdnem jó már, 19,3 ng/ml a 21. napon. De azért a bromo adagomat felemelte. Kép Brrrr, nagyon rosszúl voltam tõle tegnap, azért sem jöttem. Nem is tudom, hogy mentem volna dolgozni, ha nem lennék még mindig betegállományban. Kép Egész nap forgott velem a szoba, pedig nem hirtelen emeltem meg az adagot!!! Kép
Van egy másik eredményem is, ami viszont nagyon rossz. Sajna, nem sokat tudtam kihúzni belõle, hogy mi ez. TPO-AB 1495 U/ML, a normál érték pedig 0-60 U/ML között van!!! Ez most konkrétan micsoda???? Valami hormon ellenanyagszintet mondott, de a magyarázat kimerült ennyiben, hogy talán volt egy gyulladásom. De mi??????? Pedig nagyon érdekelne! Találkoztatok már valahol ezzel az adattal?
Most, hogy ritkábban jövök, sokkal nyugodtabb vagyok baba ügyben. Igaz, így középidõ után azért filózgatok rajta, hogy ha sikerült, akkor hogyan rendezzem majd át a lakást, hová tegyem a kiságyat, stb. Pedig próbálok nem rá gondolni, de nem igazán sikerül.
Volt valakinek már olyan gondja, hogy a 21. napra csúszott ki a pé-je, szúrkált, elmúlt a szúrkálás, majd újra jelentkezett 2 nap múlva, de már mind a két oldalon? Nekem kb. szombaton v. vasárnap lehetett a pé-m, vagy egy kicsivel elötte. Kedd óta iszonyú erõsen szurkál mindkét petefészkem, sõt, már majdnem csak folyamatosan fáj. De azért néha tart egy kis szünetet. Szerintetek mi okozhatja ezt? A dokimhoz sajnos most nem tudok elmenni, anyagilag totál kimerültem ebben a hónapban. Ez a fránya hörgõgyulladás több mint 15.000 ft-ba került, így már másra nem maradt pénzem. Kép Ja, és most a 19. napon valami ici-pici véres, áttetszõ nyákszerû valami volt a wc papíron 2x is. (bocsi, de másképpen nem tudom leírni). Eddig ilyent még nem tapasztaltam. Van valakinek valami ötlete?

Orsi!
Gratula a vizsgákhoz!

Lujza!
Drukk megy ezerrel! Kép 5 picuriból már biztosan lesz valaki! Kép

Erazmusz!
Olyan jó végre téged is látni! Kép

Krisztinke!
A mindent bele, valószínûleg már elkésett a hétvége óta, de a drukk megy ezerrel, hogy tényleg legyen ott valaki! Kép

Csutka, Rita!
Drukk ezerrel nektek is! Kép

Na, akkor itt a régóta várt tablicsku! Kép
Kép

Bocsi, ez kicsit hosszúra sikeredett, de hát így jár az, aki ritkán jön. Kép Kép Ma még visszanézek! Kép Nehezen bírom nélkületek, de legalább nem jár egész nap az agyam a babatémán, csak ha lefekszem aludni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Adél Kép
ha még fél éve sem próbálkoztok, hogyhogy már Clostit szedtél??? A spontán hónapok szerintem a párkapcsolatoknak is jót tesznek, akkor nyogodtabb az ember, és kicsit szabadabbul szeretheti a párját. A párod miért csak nyáron küldöd vizsgálatra?? Nem tart az semeddig és legalább tudjátok, ha nincs semmi gond, ha meg bármi van, akkor azonnal kezeletni lehet. Szerintem ne halasszátok addig, mert nem érdemes. Nézd a mi példánkat! Mi már november óta tudjuk, hogy gond van és most kerültünk jó dokihoz, és még 3 hónap... ha valami van, lehet, hogy az nektek is még fél évetekbe kerül. Egy vizsgálat meg igazán semmi, ahhoz képest, amit velünk csinál a nõdoki Kép Szerintem gondold meg!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tényleg!
Ki tud valamit Edirõl és a 3 picurról? Végülis megtartották mindhárom picurkát? Mi újság van a többi babós lánnyal?

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

GittaKép
Végre jelentkeztél! A pici vér lehetett az, hogy megrepedt a tüszõcske, és lehet még beágyazódás is, de nálad valszeg az elõbbi, mivel a 19.napon volt, és elég hosszú a ciklusod!
A hõdet méred, igaz ha beteg vagy, nem biztos, hogy korrekt lenne.
Légyszi vegyél ki a tábliból, köszi.

Zsuzsu jól van, a 18.hetet tapossa, megnéztük a talin a pociját is, szép gömbölyû, és már kismamaruhát hord!!! Eszembe jutott az én esetemKépKép, hogy én el sem jutottam odáig, pedig hogy készültem rá.

Orsi Kép Gratula a vizsgához!
Képzeld voltam UH-n Bogárék dokijánál, de elég pénzsóvár ember, most igazolódott be! A nõk mindenre képesek, hogy gyerekük legyen, az orvosok nagy része meg ezt ki is használja! Mondta menjek a 9.napon, mentem, aztán még nem lehetett látni sokat, most meg azt mondta, menjek hétfõn! Nagyon kiakasztott! A mi dokink, Orsi ilyet sose csinál!
Ja, és amennyi hülyeséget összehordott nekem, csak hallgattam. Nem akartam vitatkozni, vagy veszekedni, szükségem van a jó idegállapotomra hihi.. (pedig nem is viccesKép) Ja, és letolt, hogy 2-3 hónapja nem voltam nála, azt mondta, idézem: "megnézem van-e egyáltalán peteérése". Nekem meg is reped, nem kell vizsgálgatni össze de vissza!
Az tényleg igaz, hogy a vizsgálatok nagy része felesleges!
Most jutottam el arra a pontra, hogy max megbízom a dokinkban, éppúgy mint Te. Mostmár tényleg hátradõlök, és nem foglalkozom semmivel!!KépKépKép

Nikie
nikie

NatiKép
Erazmusz címe: erasm@freemail.hu

Erazmusz!
Nagyon megköszönjük a segítségedet!

Nikie
nikie

Nikie, Kép

köszi Erazmusz címét, írok is neki holnap.

Adél Kép

azt írtad, hogy a Closti túlstimulált sajna.Kép
Ezt honnan lehet tudni biztosan? Csak uh alapján el lehet dönteni, mint nálam tette az ügyeletes? Vagy a vérvétel a mérvadó?
Mik nálad a túlstimulálás tünetei?

Más. Nekem Cateye ajánlotta a spermabankot a matyivizsgálathoz. Cateye Kép ezúton köszönöm.
Nagyon rendesek voltak, 1 óra alatt meg is volt az eredmény. Igaz, hogy fizetõs, de legalább azonnal tudtuk a jó hírt. Szerencsére a páromnál minden oké.
A vizsgálat óta nyugodtabb is vagyok.

Nati
nati

Nati! Nézd csak meg a postád!
nikie

Nikie, Kép

mail ment.

Nati
nati

Gitta!

Légszi javíts a táblázatban, 13c 13 cn.

Puszi,
bnemethm
bnemethm

Nikie,Kép
Kozben en is elkertem Orsitol a dokid telefonszamat. Szeretnenk hozza elmenni a parommal. Most olvasom, hogy masik dokinal voltal UH-n. A te orvosod nem csinal?
Csak azert kerdezem, mert erdekel, hogy minden vizsgalatot el tud-e vegezni.
Koszi, Alena
alena

Sziasztok LanyokKép

Mostanaban en is szuneteltetem a babanetet, ami talan jobb is. Szerencsere sok munkam is van, igy idom sincs sokat filozni. Visszajottunk Magyarorszagrol. Nagyon jo volt otthon.

Mindenkinek sok-sok gratula, aki azota babas lett es az eselyeseknek sok-sok drukkKép

Gitta legyszi javits ki: egy kis keses utan most a "2" ciklus 23. napjan vagyok.

Pusza:
Vica
vica72

Nati,

a spermabankban csak a matyikatKép vizsgálják, vagy manuális vizsgálat is van??? Párocskám nagyon idegenkedik ettõl a turkálástól. Hogy lehet odamenni, milyen indokkal? És az elérhetõsége??

köszi
mono
mono

Adél! Nekem 1750 volt a prolaktin amikor kiderült hogy magas, engem nem küldtek csak koponya rtg-re. Engem is érdekelne mikor kell CT?

Lujza! Nekem Aspirint kellett szedni meg Elevitet és C vitamint. A beültetés után 5 napig Medrol+ folyamatosan az Utrogestant.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi,
Engem azért vizsgálnak ilyen hamar, mert volt a mensi elõtti vérezgetésem. Utrogestan, Bromo nem segített, kipróbáltuk a Clostit, mert ez rendbeteszi a sárgatestfázist. Sajna túlstimulált.
Nati,
Sokat fájt a hasam (tornázni sem jártam), egyszer a 19. napon is volt még 25 mm-es tüszõm, több sárgatest is. Én is éreztem, hogy túlpörögtem, a közérzetem sem volt az igazi.
Karmen,
És mitõl volt ennyire magas a prolaktin?
Ösztrogéned mennyi volt ciklus elején?

köszi
Adél
adél

Mono Kép

hát igen sajna van manuális vizsgálat is a spermabankban, a páromat egy doktornõ mogyorózta meg. Kép Még mindig jobb, mintha egy férfi markolászta volna.
Kicsit ciki volt. Dehát orvos és kész.
Mindenki nagyon kedves. Mivel magánrendelõ, így fizetõs hely, de a pénzedért maximális ellátást, odafigyelést, udvariasságor kapsz, és nem kell két hetet várni az eredményre.
Indok nem kell, csak be kell jelentkezni telefonon.
Az elérhetõségét holnap megadom, mert fejbõl nem tudom.
Nincs e-mail címed? Akkor tudnék írni róla pár szót.

Nati
nati

Nikie Kép (mail ment)
én már csak maradok a mi dokinknál, nekem õ tökéletesen megfelel, minden szempontból. Ha a hõm így folytatja kí fogok hûlni. Ma a 13. napon 36,2 volt, remélem megugrik, és gyönyörû íve lesz, hogy megdícsérje a doktorbácsi.

Na megyek tanulni... Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlenaKép
Csak önszorgalomból mentem el UH-ra, közel van aztán beugrottam.

Orsi Kép A mailed még nem landolt nálamKép
Nem tudom melyikre küldted, de jobb a webmail!

Nikie
nikie

Kép pedig tegnap este küldtem... na mindegy, akkor elküldöm még egyszer Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, bocsi Orsi, azt megkaptam, azt hittem új Kép

Nikie
nikie

Nikie Kép azóta új is ment Kép

Orsi