A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cyprus
Nem akarok tanácsokat osztogatni, de -tapasztalat- ha új lakást néztek ki, akkor van egy pár dolog amit mag kell nézni. Csak óvatosságból. De lehet, hogy azon a környéken a horror ár miatt talán tisztességesebben végzik a munkájukat.

manoka
manoka71

Hát igen, egyedül más. Valahogy kevésbé érdekli az embert. Mi is sokat gondolkoztunk, hogy jó lesz-e, pláne, hogy szeretnénk gyereket, hogy neki milyen lesz, de aztán rájöttünk, hogy jobb helyen csak garzont tudnánk venni, az pedig egészen biztosan nem lenne jó neki. Meg parkok is vannak a közelben, jónevű iskolák (már nézegetjük azokat is :) ). Arra persze nem számítottunk, hogy az egész kerületet rehabilitálják, mire jön a gyerkőc... :(
február

Hát én Kőbányát szeretem nagyon, ott is születtem, aztán laktam a párom szüleinél kertúron, de az nekem nagyon vidék, és úgy örültem,mikor visszaköltöztünk kőbányára.

Ugye Manóka!! :-)
Ági28

Ja, Ági, nem is azért, csak valahogy szeretném érezni, hogy történik bennem valami... hülye vagyok, mi? Mondjuk azt, hogy a hülyeség a merional egyik lehetséges mellékhatása, jó? Kép
február

Igen!!!! határozottam, szeretem kőbányát. Imádok itt lakni, szerintem jó helyen lakunk Ági. A közelben parkok, és minden ami kell. Ha egyszer a Mázsa téren felépül a bevásárló és szórakoztató központ akkor meg nem is megyek máshová.
Még fejlődnie kell, de lassan az is végbe megy. Ahol lakm az a gellért heggyel egy szintben van.

manoka
manoka71

Igen!!!! határozottam, szeretem kőbányát. Imádok itt lakni, szerintem jó helyen lakunk Ági. A közelben parkok, és minden ami kell. Ha egyszer a Mázsa téren felépül a bevásárló és szórakoztató központ akkor meg nem is megyek máshová.
Még fejlődnie kell, de lassan az is végbe megy. Ahol lakm az a gellért heggyel egy szintben van.

manoka
manoka71

Osztogassátok csak a tanácsot:) Egyébként szerintem ez nem számít, hogy hol épül és szerintem ez nem jelenti azt, hogy tisztességesebben megcsinálják. Rgyébként ezen a részen nem fogunk tudni újat venni. Hihetelen, irreális árakon vannak. Persze nem mindnekinek irreális, mert azért mindet el szokták adni. Azt hiszem, hogy inkább lemondok az újról a környéjk kedvéért.

persze, mindenki azt szereti amit ismer és megszokott. Nan, hisz az ember szíve hazahúz:)
cyprus

Ja és Ági!
Milyen tsztet használtál? Legközelebb csak olyat veszek :D

manoka
manoka71

Ja és Ági!
Milyen tesztet használtál? Legközelebb csak olyat veszek :D

manoka
manoka71

Hát Manóka én 3 db-ot vettem. De meg nem mondom a nevét! De szólj legközelebb, elmegyek veled, és megmondom melyik volt!! :-)
Ági28

Olyan jól nézett ki a teszt, hogy Nekem legközelebb olyan kell. :D
Amúgy én medi-lab-ot vettem de nem volt szimpatikus, olyan kis pofásat kellett volna venni. Puszi nektek, megyek dolgozni.

manoka
manoka71

Manóka amiket használtam azok vizeletsugaras tesztek, és úgy nézet ki, mint amit fel is raktam. Legalábbis a másik. Na ezt fejtsd meg.
Ági28

jaj, de még mennyire hazahúz a szívem... de még majdnem egy órát itt kell ülni...

nekem a teszt formája mindegy, azt mondjátok meg, hogy olyan kétcsíkosat hol lehet kapni :lol:
február

Gyere február adok egyet, nekm 3 van a szekrényben!! :-) Én is 5.-ig itt vagyok!
Ági28

Köszi! :)
február

Bár lehet, hogy először megpróbálok magam csinálni egy olyat :lol: Kétcsíkos tesztet eddig még csak képen láttam...
február

Hát igen én most már könnyen felvágok!! :-)
Ági28

Ági, nyugodtan, nagyon megérdemeltétek, hogy végre sikerüljön!
február

Én lassan lelépek, sziasztok!
február

Köszike!! Holnap beszélünk. Aztán estére husi husival!! :-)
Ági28

Igen igen, Kőbánya nagyon jó, én is ott laktam 7 évig...csak aztán a válás meg ilyenek. De nagyon szerettem.
Bár jó volt nekem Gazdagréten meg Újpalotán is. Most meg ugye vissza Lőrincre, ahol felnőttem...Mindegyik hely teljesen más volt és mégis mindegyik valamiért jó...lehet én vagyok a mázlista? Egyébként talán a belvárosba nem szívesen költöznék...parkolás, kutyagumi stb. vagy csak azért mondom mert ott még nem próbáltam...?:))
Én egyébként imádtam lakásokat nézni, ha már eljutottam odáig, hogy vegyek, vagy cseréljek...és a felújítás a kedvencem volt (3szor) ezután az építkezés sem volt olyan gáz...tök jó hogy itt ezt irogatom és lehet senkit sem érdekel...akkor bocsi a monológért. :oops:
szpandi

A tesztekből nekem egyébként a clearblue az egyik kedvencem (rögtön Ágié után persze), mert azon nem a szokásos 2 csík jelenik meg, hanem - vagy + jel. nagyon állat! az is rápisilős...a gyogyótárban aztat mondták az az egyik legjobb (nem akartam én meg aztat mondani, hogy a pozitív teszt a legjobb)
szpandi

Andi engem érdekel a monológod.

És most hogy leírtad, amit vasárnap csináltam teszet, az az volt amit írtál, És plussz volt rajta!! :-)

Na megyek haza, mert a kolleganőm megkegyelmezett,és hazaengedett.
Ági28

Manóka, épp egy pár órája voltam a gyógyszertárban beszerezni a teszteket, hát mit ad Isten, ugyanolyat adott a néni, mint amit Ági vett!!! :D Felismerem a dobozáról, a neve: Easy Pregnancy, 728,- Ft volt itt a kis falusi gyógyitárban. Úgyhogy lányok! Ez a teszt a befutó! Mindenki ilyet vegyen! :D
noczi

Jó pihit, Te kis várandós anyuka !!! :D
szpandi

Illetve na, ennek így se füle se farka, szóval a dobozon van egy kép róla, és onnan ismertem fel, hogy Ági ennek a képét tette be...
noczi

Nóczi, lányok! Az jó, mert a Clearblue 1300 jörül van...
szpandi

Nóczi! Nézd meg a gyártót is és hajtsd be a reklámdíjat hihi :lol:
szpandi

Jó pihenést Ági és Ágibaba! :D
noczi

Kedves Cseka!
Nem tudok mit írni, szeretném, ha minél előbb át tudnál jutni ezen az "alagúton", ahogy Gizmixxx írta, és meglátnád a fényt...

Ági!
Nagyon nagyon örülök, várom a képet :)

Manóka!
Milyen lett a teszt?

Pandi!
Azt szeretném kérdezni, hogyha úgy alakul, hogy az új törvény szerint tiszta lappal indulunk, nem kellene nekünk is feliratkozni a várólistára?

Nóczi, Cyprus, Február!

Drukkolok :)
albi2000

Ági!

Egy ez csodálatos dolog vigyázz nagyon magatokra!

Cseka!

Ne add fel!
gizmixxx

Sziasztok
Ági!!!!!! :lol:

Kép
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Kagyló!

Ezer éve nem hallottalak!
Mizus veled???
gizmixxx

Grillázs!

Veled mi van, remélem nem agyondolgozod magad????
Gyere légyszíves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Ági: nagyon örülök! :) tudtam, hogy így lesz :):) gratulálok, további problámamentes 8 hónapot kívánok nektek! :)

Kép

Kép
boszti

Köszönöm szépen, nagyon vidámak vagyunk mind a ketten, sőt tegnap a családnak is bejelentettük tegnap, Annyira örült mindenki.
Namsokára felrakom az UH-képet is!!
Ági28

Kép
Ági28

Jó reggelt!

Óóó, de cuki! Nagyon szép baba! :D
noczi

Kép
Ági28

Sziasztok!
Noczi, ha hiszed, ha nem, én is valami ilyesmi akartam írni, hogy milyen csuda helyes! Azt azért egyelőre nem mondhatnám, hogy tiszta anyja... :)
február

Hú csjok ma éjjszaka olyan mélyen aludtam,hogy csak na!! :-)
Ági28

Az jó. megy ki belőled a feszültség, meg hát ezek az első hetek ilyenek, álomkórral járnak állítólag.
február

Hát majd kiderűl, de itt benn úgysem nagyon tudok aludni! :-)
Ági28

Hm. eszembe jutott egy aranyos dolog. Az urammal cseteltünk, és egyszer valami ilyesmi jelent meg a képernyőn, hogy aszongya: zdfsulbjysdxcvbn. Megérdeklődtem, hogy akkor most mi van, erre jött a válasz, hogy bocsi, csak a billentyűzetet takarítottam. :lol: Na, szóval, ha legközelebb Ági neve mellett valami ilyesmit látunk, hogy cuylfknyklfndbnldépenhbpeirnh, akkor rögtön tudni fogjuk, hogy álmában lefejelte a billentyűzetet...
február

Február ezen most jót röhögtem. Olyan gyagya vagy!
asjfksnhgwejbnb :-)

Egyébként pont most mondtam a kolleganőimnek, hogy ha elaludnék, akkor azért keltsenek fel!! Mert úgy nyúlik a szám, hoyg lehet, hogy egyben bekapom a monitoprt is! :-)
Ági28

Kép
Ági28

Kép
február

Az is jó február, csak én a kis kutyámat szoktam ölelgetni!! :-)
Ági28

tényleg, nektek vannak kutyáitok! nem lesznek féltékenyek?
február

Á nem hiszem, hisz akkor már a kettő kutyánál is kijött volna a féltékenység, egymás iránt, de nem. Úgyhogy szerintem nem lesz gond.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: