A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mel :) teljesen érthető a kívánságod :) ifjabb Bálint és Barna doktorbácsikat ajánlom.

Zsanci :) hát ezek jó kis kalandok :) A "felmentünk szobára" 18-as karikát érdemel, vagy csak úgy éppenhogy megemlítésre került? :wink:

Ha majd hagy a rablóvezér fiam írni, elmesélem, hogyan tartóztattak le engem fegyveres támadás gyanújával Ámerikában :wink:

Macs :) Mesélj, ne tartsd magadban! Fene a pofájukat, mondom én helyetted is :lol:

Votiv :) jó kis :evil: kalandok ezek is - de Istók kitüntetést érdemel, annyira drága kis prücsdök :)

Kátya :) Ha a sós vizes gurgulát nem bírnád most pocakosan, akkor erős zsályatea vagy zsályaolaj egy-két cseppje hozzáadva öblögetővízhez is tökéletes torokfájásra és köhögésre.

Én még mindig nem kaptam meg a gyes másik felét.

indianyo

Csajok, nagyon köszönöm a köszöntéseket, igen jól estek!! :D :D

Nekünk jó Feneketlen-talira a jövőhét és a 19-e is :D

Fibi :) Nekem az összes torta tetszik, jöhet mind :D :lol: És ne aggódj, lesz neve a pocaklakódnak! :wink:

Tinu :) Ez a kínai sor nagyon rulez :lol: :lol:

Votiv :) Gratula a kiságyhoz!! És Isti baba-pocakja nagyon éééédes! :D

Kátya :) Bulást Neked!! És nagyon jó gyógytippeket kaptál, remélem beválnak!

Manóka :) Szuper, hogy kész lesz határidőre a lakás! :D Kitartást a dobozoláshoz!

Zsan :) Jó, hogy jelentkeztél és minden okés!

Zuz :) Gratula a házassági évfordulótokhoz!! Nővéred tök jó fej, szuper lesz Nektek a Trófeában! :D

Indi :) gyes :evil: És majd meséld el az amerikai sztorit, plíz!

És ma apa korán jött haza, mindjárt elugrunk egy kicsit kirúgni a hámból, persze csak gyerekbarát verzióban, mert Bálint is jön :lol:
De előbb felteszek pár képet, mert ma itt voltak nálunk egy kis babázásra Barbiék, Johiék, Vicáék és Ryliék :D

Kép
Kép
denizsa

Szóval ma Bálintnak egész háreme volt, 3 gyönyörű csajszi: Angi, Kamilla és Fannika, a fiú oldalt pedig szuperédes Máté baba erősítette. :D A mamik nagyon csinosak voltak, nem értették miért érzem magam bálnának 4 nádszálvékony vénusz között :lol:
A képek:
Angi már így megy!:
Kép
Fannika ilyen szépen rajzol, ráadásul papírra!:
Kép
Máté ilyen gyönyörű fogakkal büszkélledhet:
Kép
Kamillának nagyon ízlett a süti:
Kép
Angi nemcsak megy már, hanem autózik is:
Kép
Fannika hintázik és Kamilla is beszáll:
Kép
Máténak nagyon jó dolga van:
Kép
Kamilla és Bálint elmélyedtek a hűtőmágnesek rejtelmeiben:
Kép
Angi mindent megvizsgált és a biztonság kedvéért meg is kóstolt:
Kép
Bálint hatalmas csókot kapott Fannikától:
Kép
denizsa

Deni :) Hú de szép vendégsereglet! Na de van az ünnepelt???
Jó bulit estére!

indianyo

Deni,
képek nagyon jooook :D és akkor megy Hozzád egy másik bálna csüt-ön :mrgreen: :mrgreen:

Indi,
letartoztatás? :shock: de miért, hogyan?
fibi

Indike,
:lol: szóra sem érdemes... és ha érdemes is lenne, Füles nem hagy ma se írni, se olvasni, se főzni, se.... :lol: végtére igaza van.. egész d.e. hurcoltam magammal fatelepről-barkácsboltig.
A kivitelezőre meg azér' orroltam meg, mert igyekszikhülyének nézni, én meg utálok gyógypedezni... :evil:

na ennyit enged Nyühörke..

DEDEK szuper édesek :D :D
macskanyu

sziasztok
ma eljutottam végre valahára a dokihoz (HURRÁ) és hál Istennek elvállalt. Viszont azt mondta, az afp-m alacsony lett, és jó lett volna megnézni, de valszeg nincs baj, mert annyit uh-zták, csak észrevették volna, h down kóros. :? most örüljek, vagy sirjak???????
megint csak azt látom, h tényleg nagyon fontos,h az embernek legyen választott csillaga, mert egyik dokitól a másikig sodródni nem a legjobb...és ez az afp pl. senkinek nem is jutott eszébe. Igazából a normál érték alja vagyok, tehát 0.8 MOM, de már öreg is vagyok, sokadik terhesség, stb...

ami jó hir, h jövő kedden fél 5 kor lesz a VIVA tv-n a Kistehén zenekar új videoklipjének a bemutatója, amit a B és ovistársaival vettek fel, és B is elég sokat lesz benne, pont ma néztük meg. Nagyon aranyosra sikeredett a klip, de mit is várhatunk tőle, mikor csak gyerekek vannak benne... 8) (ja, és egy réges-régi babanetes mami kisfia is benne lesz)
szóval, ha van időtök nézzétek meg, én pont nem leszek itthon, mert hn5-re megyek UH-ra.

És köszönöm,h hiányoltatok, talán már nem kell ellökdösnöm innen apát, és és és ...
remélem nem lesz down kóros a gyerekem. Ha az lesz, akkor gázban vagyok. Asszem, megszököm, és itthagyom Levire a srácokat... :shock: (és most nem hazudok, én egy geci ember vagyok alapból, és nem szeretem a kihivásokat)

Votiv,
miért nem lesz Liliróza, vagy Lili-Róza??? igy már biztos nem olyan gyakori. És a két név rövid annyira,h lehessen egy névnek használni...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

és már +10 kilónál járok. Votiv? ez jó vagy rossz? nekem rossznak tűnik...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na szóval:

1990 január eleje, utolsó napom Syracuse nevű városban, ahol épp őrülten ünnepeltek egy Tom Cruise nevű helyi menő csávót a Született július 4-én című filmjével. Én egy csúfos kudarcba fulladt önmegvalósítás és benne bébiszitteri egyhavi működés után épp elbúcsúztam az egyetlen embertől, akivel találkozhattam kint
(egy hónap alatt enm volt egyetlen szabadnapom sem...)Elhatároztuk, hogy elmegyünk egyet lötyögni valahová. Nos, így este 8 után semmi sem volt konkrétan nyitva! Nekiálltunk hát stoppolni - ja, térdigérő hó volt - és nagy örömünkre viszonylag hamar meg is állt 2 autó is. Rendőrök voltak. Kiugrottak a kocsiból és ahogy az a filmeken szokott lenni azonnal kezeket kocsira rá, közben megmotoztak és folyamatosan ordítoztak, valami fegyvert követeltek rajtunk. Mi meg - két kis magyar liba (ismétlem:1989vége-90 eleje, épp kiszabadultunk a vasfüggöny mögül, közben zajlik Romániában a forradalom) teljesen megszeppenve álltunk ott - persze turistavízum, a család,a hol dolgoztunk, ránkripakodott, hgoy ők a nagynéni-nagybácsijaink, el ne áruljuk, hgoy mi ott feketén dolgozunk. No, telik-múlik az idő, egyik rendőr hasoncsúszik az árokban és egy zseblámpával a fegyvereket keresi, amivel mi hadonásztunk az út szélén, kocsikat rabolva akarván, majd őket meglátva persze elhajítottuk őket - így szólt a jó kis történet. Végül beültettek egy rendőrnővel a kocsi hátuljába - szigorú ráccsal elválasztva a sofőrüléstől - és irány az őrszoba. De aztán ott már nem dugtak a dutyiba, ahogy beléptünk az épületbe, kis susmus után a motozó rendőrnő közölte, hgoy valószínűleg a parázós kollégája túllihegte a dolgot és akkor msot szabadon távozhatunk, sőt, el is visznek egy italra - és így is lett. Én már nem emlékszem, mit ittam, a velem lévő lány Budweisert. Asszem én meg gintonicot?
Másnap hazajöttem, ennek már sok-sok éve.

Ja, és ma séta közben egy kisfiút láttam - 4-5 éves lehetett talán - egy nyitott bilinccsel játszani.

indianyo

Indi, Néked is köszi a gyógytippet! A sós víz nem gond szerencsére, engem mostanság már nem környékez rókakoma, egyedül a frissen kifújt dohányfüst irritál, de az irtózatosan. Az állott nem érdekes - persze azt sem szoktam szipuzni. :) Indi, kalandod félelmetes, nem módosította jelentősen azt a képet, ami bennem él ámerikás néprül. :D

Den, Neked is köszi, már a sok +++-tól is jobban vogymuk kicsikét. :) És nagyon aranyosak a kőcök, és szép estét Nektek mára! :)

Zsan, ne aggóggyá, afp nem kívánatos vizsgálat, sztem örüjjé, az uh tutin kimutatja a down kórt (orrcsont hiánya pl. utalhat rá a 12 hetes uh-n, vagy a tarkóredő eredmény, ahogy én hallottam).

Neet rég volt már erre, nem? És Rylie és Barbi ésésés...? :)
kincsimano

Indi,
:shock: :o :shock: és azt sem mondták el, hogy miért hitték pont Rolatok, hogy fegyverrel hadonásztok?

Zsan,
tökjo, hogy elvállalt a doki, gondolom BP (?). AFP sztem nem számit, föleg hogy also határ. én is lassan a +10 kilo felé közeledek különben... :roll:
fibi

Fibi!
Armand név nagyon dögös! Lehet, hogy azért, mert a KAutzky (így kell írni???) Armandra asszociálok, akinek olyan szexi hangja van? :wink: :D Csak nehéz becézni!

Deni!
Hű, micsoda klassz buli volt nálatok!!!! Dedek édesek!

Indi!
Ejha! :shock: :D

Zsanci!
Végre elmentél a dokihoz!!! :D És a + 10 kiló szerintem nem gáz. Mondjuk rajtam még most is van + 8 kiló :?

Talira nekünk a márc 19-e jó!!! És a jövő hét is!
zuzmo1

Zuz,
jé, nekem nem is jutott eszembe KA :) tényleg a becézése nem lenne könnyü :wink: akkor legyen 19-e, yes :D
fibi

Fibi!
És a Milán névhez mit szólsz??? Ez most pattan ki a fejemből, és szerintem tuti név!
zuzmo1

És ha már a Milánnál tartunk, lánynévben a Miléna? Egy ismerősöm kislányát hívják így, nagyon aranyos név! Votiv?
zuzmo1

Zsanci :) no de melyik doki végül? Tudod, hgoy az AFP a legmegbízhatatlanabb vizsgálat, ugye? Szívesen mesélek a remek tisztánlátó módszerről alkalmasint...

Zuzi :) Bazsó szokta emlegetni a talis haverokat? Annyira nagyfiú lett! Elnéztem, ahogy jön-megy-ügyintéz, igaz, hgoy egy-két pofon elcsattant, de közben azért teljesen képben volt az őt körülvevő eseményeket illetőleg. És olyan sokat és szépen beszél! Megértem, hgoy nehéz egy picurkával a kezedben vele úgy foglalkozni, hgoy közben aggódsz az agresszív kitörések miatt..de közben azt is érzem, hgoy jó lesz ez a dolog hamar, ahogy megtanul verbálisan kommunikálni és sokat tudtok majd beszélgetni, könnyebb lesz.

REmélem, tudtok egy szép, meghitt estét apácskával kettesben tölteni!

Fibi :) mivel stoppoltunk, azt hitték, hogy fegyverrel hadonászunk :mrgreen:
Armand nekem is nagyon tetszik - volt egy Armando nevű olasz pasim és odavoltam a nevéért (is) :)

MAcs :) megértem Fülöpkét teljesen, remélem, sikerül azért pihenned is egy kicsit!

Móni!!!!!!!!!!! hiányzol!!!!

indianyo

Indi,
BP.
de mi van, ha olvassa???? :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

kezdem magam olyan hülyén érezni....mintha...figyelnének!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

na, de legalább a vivát nézzétek meg jövő kedden!

és megnéztem, Igivel 0,9 MOM-ot produkáltam.
nos, vele nincs gond, de ez most 0,8 lett.
És persze, ez nem a legmegbizhatóbb szűrés, de karácsony környékén lehetett volna mennem a 4 markeresre. Akkor Levi azt mondta, vagy karácsonyi ajándék a srácoknak ,vagy 4 markeres.
Lehettem volna kicsit önzőbb... :evil:

és nekem egész este nem jött be a babanet, különben itt pofázkodtam volna all night long...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: ha még emlékszel, nekem is, 0,8 lett a MOM. És Tünci egy csöppet sem Down-os. Szóval ne izgulj, ez az egy érték még nem jelent semmit.

Szuperek a babás képek!!! :D

Kép
Kép
tinu

Ja, még akartam írni, hogy tegnap megszületett a férjem unokatesójának kislánya, aki Vilma névre hallgat. Jó, mi? Mármint hogy megszületett és a neve! Legalább nincs tucatneve! És ma megnéztem, nagyon édi. Persze nekem minden kisbaba édi, főleg ha újszülött, mert mindig eszembe jut az enyém. :wink:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Nekem se jött be babanet, úgyh kidőlés előtt csak egy gyors bekukk:

kátya,
a penészre én panaszkodtam, de tök jó, hogy Macs írt rá ;) :lol: csináltunk egyébként penészölővel lemosást meg penészesedés-gátló festékkel festést, de a garancia stb ellenére visszajött ill új helyeket talált magának :?

Zsán,
tudom, könnyű mondani, hogy ne izgulj AFP miatt, de tényleg ne; pl testsúlyt te írtad be hasraütésszerűen (egyszer mintha mondtál van ilyet) vagy megmértek? mert ugye az sem mindegy,és ha meg alsó határ akkor az alsó határ, nem pedig alatta
és valóban nem pontos ugye a mérés, csomó helyen külföldön nem csinálják, mert csak paráztatja a népeket feleslegesen.... :roll:

Den,
képek tök jók!

képzeljétek, szegény kocsival is lehet, h gond van - kicsit nagy tételben fogyasztja a hűtővizet meg a 60 000-es szervíz is esedékes lenne (csakhát ugye a pénz... :roll: )

én naon-naon szeretnék talizni, főleg hogy itt meséltek mindenféle kisebb talikról meg képek meg minden úgyh mi maximálisan próbálunk közakarathoz alkalmazkodni - pl jó a 19 is meg akkor pénteken ha lesz vmi, akkor oda is próbálunk menni :D

jóéjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu,
Vilma tök jó név! :D

Zuz,
ugyan nem láttalak szülés óta, de szerintem rajtad NINCS 8 kiló plusz :mrgreen: :wink:
Milán is elég gyakori, nem? elég sok Milán volt a suliban meg sok gyereknek volt Milán nevű kisöccse
Milénát még soha nem hallottam :D
egy ismerős bébit meg Mirkónak hívnak, na az ritka :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Fíbi,
ezek megvoltak már?

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=120

illetve

http://www.nyilvantarto.hu/new/kozos/in ... kossagi_hu

és ez az 500. hsz! lassan beérlek,Curse ;) :D :lol: 8)

no megyek hajcsizni, mielőtt még szétörömködöm a topikot ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

szép jó reggelt!

Indi, Armando nagyon jóóó :D nekem nagy szerelmem Carlos ESTEBAN Pérez volt :D :D

Fibi, az Armand magyar verziója az Ármin is szép :)

voltam tegnap du. UH-n, apafej kissé kitolt velem mert elfelejtett hazajönni, én meg nem figyelmeztettem időben, úgyhogy fel kellett ébreszteni alvó Istit, felöltöztetni és elrohanni a Bártfaiba. csak 10 percet késtünk :?
A pocaklakóm 2500g körül van a gép szerint, a BPD már 9,4 a combja pedig 7 centis :shock: és lobogott a haja :P
és Bergendy Kati szerint a Lili nem is olyan gyakori, nála legalábbis kevés ilyen nevű pocak fordult meg mostanság :D

Deni, még nem is kívántam :oops: nagyon boldog szülinapot!!! :D ezt a hsz-t még tegnap akartam elküldeni aztán persze lerohadt a babanet :(

Zuzi, Nektek pedig szép évfordulót :D
nekem sok különleges-név ötletem lenne, de a párom már konzervatívabb :wink:

Zsanci, szuper, hogy elvállalt!!! :D az afp-vel ne is törődj, tudod, hogy nem egy megbízható vizsgálat, évek óta el akarják törölni... 10kg egyáltalán nem gáz sztem, sőt, tök jó! bár én tartanék itt :wink:

pénteken akkor bikásra ki jön? vagy jövő héten lesz Feneketlen?

votiv 8)
votiv

szép jó reggelt!

Indi, Armando nagyon jóóó :D nekem nagy szerelmem Carlos ESTEBAN Pérez volt :D :D

Fibi, az Armand magyar verziója az Ármin is szép :)

voltam tegnap du. UH-n, apafej kissé kitolt velem mert elfelejtett hazajönni, én meg nem figyelmeztettem időben, úgyhogy fel kellett ébreszteni alvó Istit, felöltöztetni és elrohanni a Bártfaiba. csak 10 percet késtünk :?
A pocaklakóm 2500g körül van a gép szerint, a BPD már 9,4 a combja pedig 7 centis :shock: és lobogott a haja :P
és Bergendy Kati szerint a Lili nem is olyan gyakori, nála legalábbis kevés ilyen nevű pocak fordult meg mostanság :D

Deni, még nem is kívántam :oops: nagyon boldog szülinapot!!! :D ezt a hsz-t még tegnap akartam elküldeni aztán persze lerohadt a babanet :(

Zuzi, Nektek pedig szép évfordulót :D
nekem sok különleges-név ötletem lenne, de a párom már konzervatívabb :wink:

Zsanci, szuper, hogy elvállalt!!! :D az afp-vel ne is törődj, tudod, hogy nem egy megbízható vizsgálat, évek óta el akarják törölni... 10kg egyáltalán nem gáz sztem, sőt, tök jó! bár én tartanék itt :wink:

pénteken akkor bikásra ki jön? vagy jövő héten lesz Feneketlen?

votiv 8)
votiv

bocs a dupláért :D (persze csak a 4000-re hajtok :mrgreen:)
votiv

Jóreg!
Még mindig nem ért ide a gyes.

Zsanci :) Én két olyan babát is ismerek, akik nem születtek volna meg, ha a szülők a durván rossz AFP eredmény után az eléggé erősködő orvosra hallgattak volna - no és tökéletesen egészséges babákról van szó...

De jó, hogy BP :) És mi van akkor, ha olvas? legalább más véleményt is hall az övén kívül (gondolom, azt ő hivatalból köteles képviselni), egyébként meg mindig csak dicsérjük :)

Votiv :) Ármin, de szép! Azt hittem, ez török név. Lobogó hajú babácska nem aggódik, lesz neki jó kis neve, pont olyan, amilyen hozzá illik :)

Pénteken esőt jósolnak - ha induláskor nem esik, mi jövünk, majd legfeljebb beszaladunk a BK-ba, ha nagyon rákezni. Ha viszont már reggel zuhog, akkor nem fog menni.

Vilma - no ő biztos nem megy szembe magával a játszón :)

Szrek :) A fenntartó/kivitelező nem köteles a penész orvosolni?
kocsit sajnálom, de azért tudod: békávéval is utaznak emberek...

indianyo

Deni,
itt is boldogot!! :D

Ancsi, Indi, Zuzi,
nagyon köszi, hogy voltatok, szuperül éreztem magam :lol: A gyerekek eszméletlenek, szépségesek! Dóci ugye beájult délben, de Marci még itt terepezett 3-ig, ő utána ájult be :) Zuzival beszéltük, hogy igazságtalanság, hogy fiúnak (ld. Dominó) ilyen szempillái legyenek :D Bazsó meg annyira aranyosan játszott Dócival és az autókkal :) Lencsi meg kész kishölgy lett, mióta utoljára láttam :D
Panna meg egyszerűen zabálnivalóan gyönyörű...

Zuz,
Karcsi üzeni, hogy nagyon finom a papucs :D És boldog házassági évfordulót!

Deni,
Bálint háreme szépséges :)

Zsan,
örülök, hogy van doki :)

Bikást olvastam, a most péntek kiesik, 19-én (meg 20-21-én is) pedig nyílt nap van a Gesztenyéskert-óviban, remélhetőleg oda megyünk Dócival, oda szeretnénk iratni, ha már én is oda jártam, és semmi maradandó károsodást nem okozott :wink: De jó talit előre is.
Viszont csorgott a nyálam, kinéztem az ablakon, és annyira gyönyörű idő van, hogy ma délelőtt felkerekedünk és elmegyünk a Bikásra, és előre is gondolunk rátok :lol:

Fiúban most épp a Bernát tetszik :) Lányban sajnos überkonvencionális vagyok, bár régi kedvenceim a Zóra és a Zoé. De Karcsi ezeket annak idején kilőtte... hja...

még remélhetőleg jövök...

Dóci egész jól alszik a nagyágyban, minden hajnalban átvonul hozzánk, közénk fekszik és alszik, szerencsére a múlt heti horroréjszaka nem ismétlődött. Ennyivel meg bőven ki tudok egyezni :)

v
kisün

és

MÓNI,
merre vagy? :D
kisün

mi ma délelőtt is megyünk a diószegire, 20 fokot jósolnak! Ha valaki esetleg...... :wink: :D
zuzmo1

Nektek is Joreg :D

Zuzi,
köszi a tippet, valahogy a Milán név nem annyira jön be, nem tudom miért :)

Szrek,
köszi a linket, ilyesmit tett be Votiv (statisztika), de ott L. 3. volt, itt meg 6. :) ezek szerint több verzio is van :lol:
És 19-én jo lenne, ha tudnál jönni!!! :P

Votiv,
Ármin név tényleg szép, nekem valahogy 1 bajom van vele (bocsánat, ha bárkinek az ismerösét igy hivják, és megsértem), hogy valamiért lányra asszociálnék rola. Igy vagyok a Jácinttal is, pedig Juhász Jácintot mindenki ismeri, hogy férfi :D

Lobogott a haja pocakbabádnak, ez jooo :lol:

És örülök, hogy többeteknek tetszik az Armand, most már csak azt kell eldöntenünk, hogy Ábel vagy Armand legyen :lol: :lol:

most méreckedtem, +8 kilo...

KépKép
fibi

Vera,
Zoé nekem is egyik kedvencem, de eddig nem sikerült lányt összehoznunk :lol:
fibi

Jó reggelt!

Deni (és a többiek, akik ott voltak!):
Édes, gyönyörűségesek ezek a kis ember palánták!

Zsan:
Doki tök jó, AFP-n meg na parázz, pont most olvastam valahol (lehet, hogy itt, pár oldallal ezelőtt... :lol: ), hogy csomó országban már nem is csinálják! És nem vagy alapvetően G-ci ember, én pl anyukáméknak jelentettem ki, hogy inkább elmegyek másod állásba és fizetek ápolónőt, mintsem őket ápolgassam, ha bármi történne velük. Valaki ilyesmire nem képes...

Zuz:
Hajrá romantika!!! Csak nehogy a romantika hevében teljesüljön 3év=3gyerek... :oops: :wink:

Votiv:
UH haj: ari lehet. Mi is akarunk menni csütörtökön a MOM-ba 4d-re, amennyit ég a gyomrom, már biztos fenékig érő haja van a drágámnak, azzal játszik a köldökzsinór helyett! :lol: Amúgy nekünk a 30. hetesen volt a combi 6,2... (ami akkor 32 hetes eredménynek számított... :shock: )

Fibi és egyéb névvel küszködők:
Lány: Dzsennifer Eulália
Fiu: Jézus Diego/Ronaldinho
Attól függ, hol laktok, mondjuk itt Pesten nem jön szembe veletek ilyen, de mondjuk Tiszaburára nem költöznék ilyen névvel, ott minden 2. gyereket így hívnak! :lol: :lol: :lol:

Megszületett Janza Katat kisfia, Samu (Fibi :) ) Mázlista 3 héttel korábban szült...

Engem meg éjszaka megint meglátogatott, az új szeretőm, a Rudi! ja, persze, hogy a RÓKA rudi... 8) Indi! Pedig nem is ettem sokat...

Pont most telefonált a védőnő, hogy hétfőn szülésre felkészítő tanfolyam indul, 10 alk. heti 1. Mondtam, hogy az már nem lesz OK!!! :lol:

nukada

Én is megméreckedtem, ha nagyon szigorú vagyok, akkor +6kg... Úgyhogy már 28kg fölösleg van rajtam... De azért arra büszke vagyok, hogy nem híztam el úgy, mint egy bálna a terhesség alatt (bár még van egy hónap, úgyhogy nem kiabálom el...)

Indi:
A GYES-es témát tök átérzem, én Karácsonykor nem kaptam TP-t időben... 8. helyett 22-én küldték, és akkor is úgy, hogy az igazgatónknak írtam egy e-mailt, hogy ne szórakozzon már, csóró Karácsonyunk lesz (és tényleg elmentünk vásárolni, persze akkor még nem tudtam, hogy még mindig nincs lóvé, 34e és egyik kártyával sem tudtuk kifizetni /Apáéról vonják a hitelt/, életemben olyan kellemetlenül nem éreztem magam... :evil: :evil: )

nukada

Sziasztok Lányok,

Kicsit nehezen tudom tartani ezt a tempót, de nagyon jó olvasni benneteket, vissza ne fogjátok magatokat. :D

Bezzeg tegnap este én is akartam írni...

Deni,
utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok. Remélem, szép estétek volt.

Zuzi,
nektek pedig gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Nem tudok reagálni, mert kint tombol a tavasz, mennünk kell. :wink:

Ha nem esik az eső pénteken, szívesen megismernénk benneteket. Légy szíves pár szóban írjátok meg, hogy hol van ez a Bikás játszótér (bocs, mi a XIII. kerületben lakunk), ill. hogy kb. mikortól lesztek ott.

Nagyon köszönöm.

Szép napot, sok sétát, játékot mindenkinek, töltődjetek a napsütéssel!

KépKép
nonni

Fibi!
elvileg jó az ip nekem is!

Deni!
képeken lányok, fiúk mind csodásak!

Zuzi!
külsőre már nem olyan szexi az a K. Armand :)

Zsanci!
nem hiszem el! sikerült megszerezned azt a helyes pasit? :D
ancsipancsi

mai napon írták jóvá a családi pótlékomat.
ancsipancsi

Szép napot mindenkinek Kép

mi is kimegyünk mindjárt :)

Szrek,
ha folyik a hűtővized, próbáld ki a CRC hűtőtömítő folyadékot, hátha! kárt nem fog okozni, akkor sem, ha nem likas a hűtőd mégsem..

Zuzi,
én nem tudom, hol van a diószegi..... És az évfordulóhoz gratula :)

Jó, hogy mindjátok, ma kell ismét jelentkeznem, hátha mostanra már meggyött az én afp-m is..

Votivom, méltem :)

Fibi,
okés, hogy nekünk tetszik, de Zsoló mit szól hozzá? Mármint a fenti nevekhez?

na megyek, mert fura, gyanús illatok szállnak füles pelenkájának irányából...
macskanyu

Sziasztok!

Vot,
lobogó hajú csajszi aranyos :D

Indike,
súr, azzal nincs probléma, gyerekkel, gyerek nélkül meg pláne rengeteget bkv-ztam, csak mostanság lettem inkább autós nép; csak egyszerűen izé, hogy így szét tud menni - és ebben az maximálisan benne van, hogy amikor szervizve kéne vinni, nincs rá pénz - nekem hónapok óta ígérik, hogy kifizetnek egy munkát (szeptemberi szerződés) és most ugye ha jól számolom március van :roll:

plusz kilók sztem teljesen korrektek, amiket itt mindenki leírt :D

Fíbsz,
tök jók az új csíkjaid ;) :D mindig más és más :D

Kép

Kép

szrekuc

Szép jó reggelt! :D

Macs :) Igazad van, ne hagyd magad süsünek nézni! Kitartást a kivitelező-állatfajtához (bocs az állatoktól...)!

Zsan :) Örrülök, hogy elvállalt BP!! :D :D Az afp miatt ne aggódj, főleg ha normál határértéken belül vagy! biztos minden rendben van!!

Fibi :) A +8 nagyon is jó!! Jelentem, hogy én meg már a +10-nél járok (a ma reggeli mázsálás szerint) és az a baj, hogy meg is látszik :mrgreen: :oops: Ábel és Armand is szuper :D

Zuz, Fibi :) Akkor a 19-ét beírtam a naptárba! :wink: :D Ez a Feneketlen lesz?

Kátya :) Örülök, hogy jobban vagy! :D További bulást! és a dohányfüsttől nekem is brrr....

Indi :) Amerikai sztori hajmeresztő... azért ez vhogy szörnyű, hogy mindenhol mindenkinél fegyvert látnak... és az méginkább, hogy valszeg nem alaptalanul alakult ki ez a félelmük :roll:

Tinu :) Isten hozta Vilmát! :D És ezzel a kisbabás dologgal később is ugyanígy leszel! :wink: :D

Szrek :) De jó, hogy Neked is jó a 19-e, már nagyon szeretnék Veled is talizni egyszer!! Kocsit ne is emlegesd, most állunk műszaki előtt (egy majd' 20éves kocsival...)

Votiv :) Gratula lobogó hajú csajod szép méreteihez! :D :D És Isti is bent volt az uh-on? mit szólt a hugihoz?

Vera :) Örülök, hogy horror-éjszakák már nincsenek! Ovihoz meg drukk, hogy bejöjjön!

Nuk :) Ez a Rudi nagyon odavan érted... most már add ki az útját!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi: nálunk szemmagaságban van a sütő - ez a gyerekzár és nem számítottak fel ezé külön pízt 8)

Zuz: csütörtöki tali nekünk nem jó a héten mert délelőtt megyünk a körzetihez már végre és egy napra csak egy program fér bele, mert akkor nem alszik a ded és az nem tesz jót a szépségének-meg az én idegeimnek se ;)

Tinu: Kína! :shock: pont ma kaptam egy olyan videót, hogy kínai metró és nyomakodnak föl az emberek és a kaller vagy ki úgy nyomkodja őket befelé :shock: ezek szerint ez nem kamu videó volt :o nem semmi, hogy párod tud kínaiul!! én mindenkit becsülök aki ennyire extra nyelvet képes beszélni?!

Akata: én is mennék ki kertészkedni, csak épp kertünk nincs :( De egyszer majd nekünk is lesz!!!

Manóka: ++++ kitartást a dobozoláshoz! Szuper lehet pocakkal+gyerekkel költözni....

Deni: A Vénusz-szövegen felröhögtem :lol: Köszönjük a vendéglátást, szokás szerint megint minden szuper volt ;) a csokis keksz meghát....hmm nyami-nyami :)

ZSan: a down kóros dumát átérezm :x nekem is felsoroltak egy rakat mindenféle betegséget, hogy ez+az lehet Kamillánál és ezért döftek hasba :evil: mostmár tudom, hogy next egyik fülemen bé a másikon ki! No para!
élmények :lol: :lol:

Indi: amcsik csak egy kissé paranoiásak nem?? :lol:

Macs: írjál Kijevről!!! Hogy álltok a házzal?
Kivitelezők meg külön állatfajtához tartoznak...

Deni: képzeld este még el akartam sütni dednek a hippes kaját de két kanál után kiverte a kezemből és inkább sajtos-vajas kenyeret evett :P hiába no van ízlése..én se ennék műkaját!
Ma meg kirpóbáltuk a kókusztejet..hm...nem volt frenetikus sikere :?

Rylie
rylie

Képek a taliról!

Fanni és a csörgősipka
Kép

Angi dobol:
Kép

Máté:
Kép

Bálint + Denizsa pocija
Kép

éhenkolbász Kamilla:
Kép

Rylie
rylie

Ma valamiért megint buzog bennem a tettvágy!

Az előbb hívtam fel az unokatesóm, hogy nincs -e kedvük sétálni du? Mondtam, elmehetnénk a játszóra (neki 3 év és 6hós gyerekei vannak), erre mondta, hogy pont most szedték szét... :shock: :shock: :evil: :evil: Egy normális játszó van/volt Tbálinton, most azt is megszüntették. Lehet, hogy csak újítják, de könyörgöm, pont szezon kezdéskor?!?!?!

Rylie:
Az általad felrakott képeken is ugyan olyan aranyosak a gyerekek!!! :lol:

Macs:
Átérzem a problemet, bár nálunk csak a villanyásszal volt probléma, nincs olyan nap, hogy ne emlegetném a felmenőit, amikor a ferde kapcsolókra nézek, meg ilyenek :evil: :evil: :evil:
Amúgy szerencsére minden más teljesen korrekt és rendes volt, úgyhogy szólj, ha kell valamilyen mester!!!

nukada

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:

Valamikor a jövő héten tervezek egy kiruccanást az IKEA-ba, ha valakinek szüksége van valamire, egyeztessünk!!!

nukada

Nukada:
nekem a napi bevételt ha megtennéd... 8)

Rylie
rylie

Nukada:

Rylie
rylie

Nukada:

Rylie
rylie

Macs,
Ábel nagyon tetszik Zsolónak, Armandot még fontolgatja, szerinte az olyan franciás :D nekem mindkettö tetszik most. Nálatok van már választék? 8)

Deni,
ma mégis azt mondta védönéni, hogy kicsit fogjam vissza a csoki és keksz adagjaimat :roll:, akármilyen kedves a dokim, és nem szol a +8 kiloért. és asszem igaza van.
És igen, Feneketlent beszéltük.

És nagyon alacsony lett a vasam, és szerinte rögtön el kellene kezdenem szedni valamit, és beszéljek az orvosommal....

Nuk,
ugye Te szoktál olyan mirelit meggyet (szedert) eszegetni? állitolag az is jo lenne nekem. Az házi készitésü, vagy sima boltban is kaphato?
fibi

Szrek,
köszi :) fö a változatosság :D

Ancsi,
szupeeer, akkor én is beirom már a naptárba a 19-et :) :)
fibi

elnézést a triplázásért :oops: természetesen elég egyszer is elhoznod Nuk :lol:

19-i tali délelőtt vagy után??

Kamilla 1/4 10-től aludt és mostan ébredt fel :o
bepótolta a tegnapi lemaradást is...

Fibi: mirelit fagyi gyümit bármelyik boltban lehet kapni (szerintem)

Na el objeda aztán ki a levegőre!

Rylieapénzéhes :mrgreen:
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: