A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nap, én múlt pénteken voltam az Istenhegyin genetikai uh-n. (csak a dokim elfelejtett a 18. héten küldeni, úgyhogy a 21-en mentem.

Kép
nenoke

Annee! Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Ceniko! Családi vállalkozásban dolgozom, jelenleg gazdasági ügyintézőként, de amúgy munkavédelemmel foglalkozom. Vincze Emőkét ismerem, nála szült barátnőm, és én is jártam egy ideig hozzá. Domaszéket nagyon tudom ajánlani, tele van fiatalokkal és kisgyerekekkel. :D

Kép Kép
emi_25

Manó: Ugye jól értelmezem a soraidat és puncisod lesz? Gratula! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kissmanó: Holnap már hazatérnek Apuék vidékről, akkor már tudom kire hagyni Őket! Ugy lesz, igérem!

Köszönöm Mindenkinek a drukkot! Reggel még benézek picit.
Jó éjt, szép álmokat!
Vendég

Lynia! Àltalában 4 hetente hív vissza. A kenetlevétel a 24-26. héten szokott lenni (akkor lesz cukros löty is és még egy vérvétel). Nekem ezek a 28-29. héten lesznek (cukroslöty már volt is- neked is). Azt mondta a védöönöö, h úgy is jó. Lehet, hogy majd leszúrnak.....? :oops:

Annee! Szép álmokat és gyógyulást!!!

Nenoke! Hogy állsz?
molkata

Nenoke, és jó volt az uh? Nem látszott a neme? Annyira reménykedem, hogy ott megmondják kit várunk!!! Hány percig méregették?

Kép
nap12

Anya! Én gondolkodom.

Kép Grétus

Kép
kissmanó

Kata, mivel hogy állok? Az éves jelentéssel? Katasztrofálisan. Szerintem vagy 11-ig fogom csinálni. Aztán holnap bent folytatom. Sajnos muszáj leadnom holnap a főnökökmnek.

Nap, nagyon sokáig vizsgáltak, megmondták a nemét, de azt a saját dokim is mondta már, csak ezek után érzem úgy, hogy 100%, hogy fiú. Amíg vizsgált, maga volt a pokol, mert rettenetesen féltem, hogy le van maradva a babám a fejlődésben, és a doki meredtem nézte a monitort, és nem mondott semmit. Időnként rákérdeztem, hogy most mit látunk, meg hogy akkor ez jó-e. Olyankor mindig azt mondta, hogy jó. Végignézte a babát, az arcánál átváltott 4d-re, ott megmutatta nekem, hogy szép a felsőajka meg az orra (gondolom, hogy nincs nyúlszája), de képzeld, ez végül nem volt rajta a dvd-n, úgyhogy nem tudtam megmutatni a kis tündibündi pofiját Apunak. :cry: És aztán vagy 10 percig mindenféle áramlásokat nézett. kék és piros foltok voltak, meg mindenféle hangok. Nem szívhang, hanem olyan lüktető. Szóval marha alapos volt, de én már majdnem sírtam a végén, annyira ideges voltam, hogy ennyire nem mond semmit.

Kép
nenoke

Manó, jaj, de édi!!!!

Nap, azt elfelejtettem írni, hogy kb 20 percig vizsgált (lehet hogy az előzményeim miatt is, mert azt elmondtam neki), ebből a második 12 perc van rajta a dvd-n.
nenoke

Manó! Nagyon szép a babód. Kis drága!

Nenoke! Igen, a jelentéssel. Gyorsan csapd össze :D
molkata

Sajna mi filmet nem kaptunk róla, itt nem divat :(
Ellenben fotókat azt igen.
Dokibácsi, a szonográfus diktált, a néni pedig egy egész ívpapírt teleírt adatokkal, hogy a választott dokimnak vigyem a leleteket. Meg nyomtatott 2 oldal adatot, s vagy 6 grafikont. Meg a beígért 3 kép helyett 5-öt kaptunk.
Grafikonjaink a tartományon belül vannak, uhhó jók az adatok.

Ja, s 463 gr a súlya, +/- 68 gr.
Méhlepény hátsó, bal oldali tapadású.
Gép a mért adatokból kiátlagolta, hogy július 10-én születünk.
Mi csakazértis a 4-ét néztük ki magunknak. (ja, potenciális keresztapuval kölök egyszerre ünnepelhetne, csak a keresztfaternek lenne jó pár év előnye).

Na, menyek keresek valami rövidítés megmagyarázót, mett ennyi adattal könnyű az ember lányát megtéveszteni.

Ja, s mikor szívdobogást kihangosított, én, aki nem szok elérzékenyülni, egy könycsepp elhagyta a szemem.
Meg hallottuk amint pulzált a köldökmadzag.

Aki még gondolkodik az ilyen uh-n, cseppet sem tegye. Csúcs az érzés.

Bennem volt egy olyan, hogy ha másik kettőnek nem volt, akkor velük szemben igazságtalanság. DE Grétivel meg az az igazságtalanság merült fel ugyi, hogy anyája elrúgta már a 35-öt.
Szal akkor legyen inkább irígy a két nővér.
Na, ezt egy jól irányított rúgással most jóvá is írták odabentről.

Kép
kissmanó

Szeva Csajok!

ANNEE
GYÓGYULJ MEG!!!!

Manó
De jó!! A mostani Nők Lapjában van egy cikk a három lánykás mamikról!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi már csak egyet kell aludni!

Bridzsi

Kép
esztora

Fú Esztora én már tök odavagyok...Remélem mindent megmutat magából és mindent rendben talál ez a doki is..

KépKép

KépKép
szivvi

Babdorka nem látszik rajtad a 6,5 kg.Tök csini vagy!Biztos nagyon vékony voltál előtte.

Nekem ma nagyon sokat mocorgott a babám,én is nagyon rosszul aludtam.Lehet front lesz vagy telihold volt?Egész nap úgy szúrt a köldököm körül a hasam,mitől lehet?

Szegény Annee kitartás!
pillangó7

Milyen kenetlevétel van nektek a 24-26. héten? Nekem semmit nem mondott a doki. Bár jövőhéten pont megyek hozzá, lehet, hogy majd akkor?

Manó! Grét grat Grétihez!!!!!!!! :D
Vendég

Pillangó! Biztosan növögettek! :-)

Bori! A kötelezöö vizsgálatoknál van. Kenetet vesznek a hüvelybööl és megnézik a méhszájat is azt hiszem.
molkata

szivvi én is ebben reménykedem.még "jó"hogy Ricsi éjszakás igy csak magamat hergelem.szegénykém 3 órát alszik holnap aztán megyünk.
mindent a Lurkóért.

Bridzsi

Kép
esztora

No elkészült a pocakfotó, felteszem...Jó éjt mindenkinek, Annee gyógyulj meg!!!! Sok puszi mindenkinek!! Kép

Kép
Kép
christine

Rózsa! Nagyon édik vagytok!!! :D :D :D
molkata

Rózsa
Nagyon aranyos vagy! Most felteszem
Kép a bálnás képet nektek!

KépKép

KépKép
szivvi

Hű, micsoda pocik! Tényleg nagyon édik vagytok! Az enyém a kettő között van valahol félúton.
nenoke

Azért látjátok a háttérben a monitort?!

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi! Tök jó a hasad!! ès látom babanetezel! :D
molkata

Ja, látom há. Direktbe akartad küldeni, csak nem gyütt össze. A monitor kellett volna a fényképelő kijelzője legyen.
:wink:

Kép
kissmanó

Csajok!
Megfájdult a torkam, de csak miután az uhról hazajöttünk.
Ezt most mi teszi velem, és métt?

Kép
kissmanó

Manó
Elszorult a torkod, hogy kiccsaj lesz, nem? :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Annee!
Drukkolok, hogy ne legyen nagy baj!

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Köszönöm Nenoke, az jó, hogy ilyen alaposan megnézik Babót!
A 12 hetes vizsgálattal nagyon hamar végzett a doki (6 perc), akkor sem beszélt sokat, engem is idegesített. Én türelmetlenül tettem fel rohamokban a kérdéseimet, de mindig csak annyit mondott , hogy ez is rendben, az is rendben.
De az jó, hogy ha most tényleg hosszasan nézi, a Gasztonyi vizsgált a genetikain is?

Megkérdezhetem milyen előzmények miatt vizsgálta még alaposabban?

Kép
nap12

Jaj, olyan szép nagy pocitok van már!!!!!!!

Kép
nap12

Annee!! Nagyon drukkolok Neked, Nektek!!! Gyogyulj meg minél hamarabb!!!

Készítek egy vonalzót, s jövök:)
Vendég

Rózsa, Szivvi, nagyon édik vagytok!!!:)
Az én pocakom is félúton van kettőtök mérete között.
Vendég

Jó reggelt.

Tegnap épp készültem elmesélni az uh utáni érzéseim Grétussal kapcsolatban, s erre odajött Adriám, elkapta a mouse-ot, s nem tom mit tett, azt hittem elküldte az üzenetet, de se nem ment el, se nem maradt nálam.
Na mind1.
Apa ma hajnalban felkelt, indulnia kellett Kolozsvárra, s mert én is megébredtem, közölte, hogy azért csaj a 3ik is, mert én elsőre annyira hallani sem akartam a kissrácról.
Meg, hogy azért kezd már megbékélni a helyzettel.
Végül is jó, mert a végére, mire kibújik, már tökre elfeledi a bánatát.
Na menyek, dologidő van, majd még bekukk ide.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Szépek a pocakok Rózsa & Szivii!

Manókám!
Gratulálok a kis punciskához!! :lol: édes a kis grétibaba!!!
hmm..én mit is mondtam?? most nincs nálam a jegyzetem..
kislányt???? grétiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Szia Nap!!!!
Örülök, hogy itt vagy!
Én a Praxisban voltam genetikai UH-n.

Puszi mindenkinek, süt a napocska, juhéjjjjjjjjjjjjj!!!
torolve_20131003125716

Gratula Manó a kislányhoz, nagyon édi a képen :D
S a nővérkék mit szóltak a legapróbb boszihoz?
Vendég

Dorka, mivel írtad, hogy van még mindenféle festéked, szeretnélek megkérni, hogy minket is színezz be KÉKre! :D
Bizony, Aisha helyett valamilyen új nevet kell találnunk a kis fütyisnek.
Minden rendben amúgy, annyit tudok, hogy a fej átmérő 5cm. Most nekem kicsit jobb érzés, hogy már nem csak azt tudom, hogy itt van bennem, mert mocorog, hanem azt is, hogy egy kisfiú fog majd onnan nyáron kibújni :lol:
Legyen szép napotok!!!
S írjanak majd akik ma mennek úgyszintén láthatásra.
Vendég

Mary, gratula a kisfiúhoz, Kissmanó, neked meg Grétához!
Én nem bánnám, ha 3 lányom lenne... :D :wink:

A férjem szerintem nem tudja elhinni, hogy fiú, állandóan lecsajozza szegényt véletlenül. Ma is úgy köszönt, sziasztok csajok! :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Eddig nem akartam 4D-re menni, de ha tényleg csak a 28., vagy a 32. héten lesz a következő uh, akkor lehet, hogy bejelentkezünk. Túl kívácsi vagyok, hogy annyit várjak.:)
Hátha mégis csak a köldökzsinórt látta a lába között és nem kukacot... :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hi-Hi-Hi!

Gyarapszik a KÉK-ek lajstroma.
Akkor mégis a kivételezettek közé tartozunk. :lol: :o :lol: :) :D

Gyajszikáim teljesen le voltak taglózva a 4D-s fotó látványától.
Edó kérdezte is, hogy majd az Grétusnak adjuk mikor megnő? Há montam nem tom, majd kiderül. Nem mondtam azt, hogy azért az ilyen fotó odaadással kétségeim vannak, mert az egy dolog, hogy elmentem neki ilyet csináltatni, de azért a tarsolyába adni mikor nővérkéknek nincs, hááááát. Asszem inkább nem. S remélem majd megérti.

Jajj, kérlek gondoljatok ma egy barátnőmre. Idevalók ők is Brassóba, 6,5 éve házasok, együtt vannak a világ kezdetétől, s baba nem érkezik hozzájuk. A csaj nővérével is gondok voltak, neki is a Szent Istvánban Bp-en segítettek rá a kis Dávidra. Most rajtuk a sor. Már pár kínzáson voltak, itt is műtötték Brassóban cisztával még novemberben, de a gaz visszanőtt se perc alatt, ma ott szívják le a magyar fővárosban. Utána majd jön a lombik. Há azért inkább legyen a 3ik is kislány, mint ilyen tortúra.
Tudom, azt mondják, egy nő mindenre képes ahhoz, hogy
- legyen gyereke,
- ne legyen gyereke.

Kép
kissmanó

Na, vonalzóban maradt a Mókuska meghatározás (bár azért símán lkegrétusozom már), de váltottunk egy PIROS fickándozó halacskára. Mert olyan aktív a kicsi drága, mintha csikizte volna az uh vizsgáló fej a pocón keresztül, mindig mocorgott.

Kép
kissmanó

Köszi Uxi:oops:
Akkor drukkolok még, hogy lány legyen Nektek! :D

Manó, nagyon szorítok a barátnődnek, kívánom minél hamarabb sikerüljön Nekik a sok próbálkozás után egy kisbaba!!!
Vendég

Sziasztok!!

A változatosság kedvéért gyors bekukk! Júj! Ennek Babus is megörült hirtelen. Rossz lehet neki a billentyűzettel egy magasan,mert a monitorból/belőletek/ nem lát semmit :lol: Jó ez is csak nekem tetszik!
Örülök a Babáitoknak! A táblázatot is sűrűn nézegetem, ott könnyebb nyomonkövetni kinek mit rejt a pocija! Pocifotók is nagyon helyesek én is a kettő között vagyok,de kivagyok a kismamanciktól. Tudom,hogy már 3x legalább kiírtátok,de van egy csaj itt Albertfalván, Kriszti? Na bedobnátok ide mégegyszer :roll: Köszi!!
Jaj és Uxi kössz a gyors választ! Az jó, h nem kóros, e azért bosszantó h a hálóingem mindig olyan, a jóidőtől meg félek,mert akkor csak egy póló, semmi takaró pulcsi és ha akkor is kikukkant akkor az látszik! Jó persze nem kéne stresszelnem magam rajta,de mégis 30 gyerek elé állok,ki azok meg csak lesnének h SOrsinénivel mivan! / Mert helyesek mindent úgy kezdenek h És Orsi néni... Ebből lassan már csak Sorsinéni leszek :lol:
Na igyekszem még jönni!

Sok puszi nektek és gyarapodjatok! Hízzunk a napfényben ! :lol:
Vendég

Tényleg, Mary, japán neve lesz a fiatoknak?
Hány óra van most nálatok? Nem szoktál ilyen "normál magyar" időben jönni. :wink:

Manó, nálunk is van ilyen a családban, sőt, egyelőre úgy néz ki, a rajtunk kívül lévő 3 házaspárnál (unokatesók) sehol nem akar jönni a baba már évek óta. :cry:
Ez annyira szomorú. Pedig elvileg egyedül mi voltunk esélytelenek, még papírunk is van róla, hogy természetes úton nem lehetne baba... :oops:
A férjemnek volt régebben egy betegsége, az esküvőnk előtt megvizsgálták, és olyan rossz volt az eredmény, hogy azt mondták, kezdjünk azonnal próbálkozni és egy év múlva találkozunk lombikon. A vicc, hogy mi meg táncoltunk az örömtől, mert előtte 2 hétig teljes bizonytalanságban voltunk, lehet-e egyáltalán gyereke, így ezt az eredményt inkább pozitívnak találtuk, legalább az esély megvolt, és nem nulla.

Ehhez képest mindkét gyerek azonnal megfogant, a legelső együttlétből... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Orsi, lehet kapni melltartóbetétet, azt erre találták ki :wink: .
Bármilyen bababoltban, vagy kismamaboltban árulják. Két ksi lapos korongocska, beteszed a melltartóba, és beszívja a tejet.

Nekem nincs, nem is volt előtejem, de szerintem jó dolog, mert szülés után egyből láthatóan lesz mit ennie.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt mindenkinek!
ANNEE!Gyógyuljatok meg a picivel mielőbb és azért ha van időd, jelentkezzél, jó?

Kissmanó!Megy a drukk az ismerősnek a műtéthez+ a babaprojekthez.

Gratulálok a szép kislányokhoz és kisfiúkhoz.
Aki láthatásra megy, jó találkozást és majd írjatok, mi történt :lol:

Holnap nekem genetikei uh lesz, kicsit be vagyok rosálva, nehogy találjanak valamit, de azért várom is, hogy kiderüljön mostmár biztosra ki az albérlőm :lol: , mert eddig csak valószínűre mondták, hogy fiú.
Március 17-én szombaton megyünk 4D uh-ra, remélem ott is rendben lesz minden és akkor utána megrendelem az ágyikót a picinek(ugyanis 6-8 hét, míg megjön, az ápr. vége lesz+ az ágyneműt is meg kell rendelni a Brendonból, mert csak Pesten van raktáron, az is 4 hét...addig tapétázunk, oszt utána már csak apróságokat kell venni. A babakocsi 2 hét és itten lesz.... Na , jó sokat jár a szám, betelt az oldal...lőjetek le, ha untok...(ha minden kész, lefotózom és felteszem ide is...) No, puszi mindenkinek, később majd jelentkezem.

Kép
Kép
christine

Nenoke, írtam választ a privire!

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt Mindenkinek!

Annee, hoyg vagy? Azt ígérted, reggel gyorsan benézel. Éjszaka volt valami? Szurkolunk ám!

Mary, gratula a kisfütyishez! :lol:

Hú gyerekek, tegnap óriási buli volt nálunk. :lol: Amikor befejeztem az éves jelentést, és leöblítettem egy kis N-val, Tökmag úgy feldobódott, hogy akkorákat dörömbölt, mint egy ház. És ma reggel is. :lol:

Kép
nenoke

Nenoke!
Gratula a teljesítményhez.

Anne! - igaza van Nenokenek. Hogy telt az éccaka? Remélem a hallgaTAGság nem rosszat jelent. Csak azt, hogy jól pihiztél, oszt ma reggel egyéb elfoglaltságod is volt mint egy pár aggódó babanetest nyugtatni, akik, más elfoglaltságuk nem lévén, egyfolytában itt lógnak a topikon.

Mary - tényleg, akkor most mi van? Név5let? Ja, s jó kérdés, lehet már szóltál róla, de hogy is van az időeltolódás a japánok meg az európaiak közt?

Uxi! Ez ám akkor az orvostudományra való rácáfolás.
Egyébként a csajszi nővéréék is visszamentek Bp-re október elején, mert Dávidnak tesót akarnak. Erre mi derül ki? Most a csajnál minden oké, a szülés rendbepakolta, de az apuka sejtecskéi körül adódtak gondok, ezért nem jött a potenciális tesóprojekt kivitelezése.

Rózsa - annyira irígykedem a nagy tervezgetési vásárlási indulatotokat. Mi max majd egy hátizsákszerű bébihordozót veszünk, mert mostanság sokat csavargunk, s ha nő majd a törpe, legyen neki tereputaztatásra lehetősége. Meg természetesen épp ezért egy esernyőbabakocsit is. De hun kellenek nekünk ezek hamarabb mint jövő március?

Holnapra meglesz az autóm új rendszáma. Hurrá. Vasárnap meg megyünk nőnapi autós ügyességi versenyre. Hát Grétussal megpályázzuk az első helyet. Ha mán nők vagyunk, 2in1, akkor ki kéne használni.
Amúgy ki készült autót venni? Már elfelejtettem, de nem emléxem, hogy konkrét beszámolót olvastam volna. Talán piros Opel volt egy esélyes? Na, lerántani a fátyolos leplet eme témáról.

Kép
kissmanó

Rózsa volt az opeles, nem? Mi Citroent veszünk. Ha midnen jól megy, a nyuszika fogja tojni. :lol:

Nap, Uxi, privi ment.

Kép
nenoke

Szia Kissmanó!Mi vótunk apával. Szombaton forgalom vizsgája lesz, aztán ha megvan kézben a jogsi, megvesszük a kisautót.
De a legújabb felállás szerint kicsi piros Corsa helyett Suzuki Swift lesz, mert a Corsa elkelt.
Majd ha megvan a kisautó, felteszem a képet, ha gondolod.Má a neve is megvan a kicsi kocsinak:Katica.

Kép
Kép
christine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: