sziasztok,
sajnos nem nagyon van időm, mert Levi dolgozik, és csak egy gép van.
Mindenkit ölelek.
Ha tudjátok ,h van e olyan SPAR, ahol még lehet normális edényeket kapni, értesitsetek pliiiz, mert semmi épkézláb edényke nincs felénk...
Másik:
egyszeri anyasági segély megszűnt a babakötvénnyel, vagy sem nem??? És nekem kell babakötvényt nyitnom???
Rengeteg egzotikus helyen jártam, de nem lenne hely itt mind felsorolni...
saaaaajnálom...
na jó, válasszatok: (csak országokat sorolok fel, és lehet,h azt sem mind) ausztria, jugoszlávia, románia, bulgária, szovjetunió, csehszlovákia, ndk, nszk, franciaország, olaszország, svájc, lichtenstein, monaco, spanyolország, andorra, belgium, anglia, amerika, egyiptom, és nem jut eszembe most több...
láttam a freddie mercury házát, irtam is a falra, és néhán hónappal később jött ki egy videoklip, és ott mutatták a házát, és látszik az én odafirkálmányom is (sajnálom freddie, h összedisznózam a szép házad keritését) találkoztam amerikában egy pasival, aki freddie mercury sofőrje volt még a nyolcvanas éveke elején. Londonban összefutottam Michael Yorkkal, és amikor itt volt a rolling stones, mi a barátnőimmel felmentünk szobára, sajnos Mick épp nem ért rá, de jóba lettünk sok háttér munkással, zenésszel, és meghivtak minket a turné többi helyre, ahova mentünk is volna, ha nálunk lett volna az útlevél. Ja, és ott a biztonságiak főnöke, egy csávó volt, aki nekem nagyon simerős volt, majd kiderült,h onnan, h láttam egy turnéfilmet a queenről, és nekik is ő volt a főfő security guy, és vele is megbeszéltem,h milyen jófej a freddie, szóval ennyi.
Hammy,
melyik doki érdekelne jobban, DrBalogh vagy DrBarna?
DrBalogh néha egész csúnya tud lenni (ezt mások elbeszéléseiből hallottam) de nekem (személy szerint) semmi komolyabb gondom nem volt vele, de lehet,h nekem volt szerencsém. Egy gyermeket szültem vele. Egyetlen "problémám" vele, h úgy érzem, az a fajta szülés, amit én a rózsaszin ködön keresztül megálmondtam magamnak, vele nem megvalósitható. Szakembernek valószinűleg JÓ!
DrBarnával a kórházban találkoztam, ott kedves volt, és állandóan rohant. H ő milyen kaliberű szakember, erről semmit nem tudnék nyilatkozni, de nekem fontos az EMBER is, és ő ebben elég jónak tűnik.
A lista élén nálam most Bálint Balázs áll, majd a Barna Péter, és utána a Barna István...stb...Bardóczi Zsolt, és sztem nem szeretnéd tudni, kik állnak a végén