A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsuzsi: köszi megtaláltam :) Hát kb nekem is ekkora a pocakom! Nem értem miért csesztet apa :lol: örülök, hogy még nem vagyok bálna :lol: Kovács Pöttyről lehet tudni, hogy fiú vagy kislány? :lol:

Pillangó: nyugodj meg :wink: Ezeket a dolgokat minden 2. kismamának felírják! Sőt valakinek még nyugtatót is (én mindkét terhesség alatt szedtem, vagyis kellett volna, hogy szedjem) Szóval ezek még nem "gyógyszerek" ne aggódj nem lesz semmi baj :wink:

Anne: Elolvastam én is a másik topikot! Őszinte részvétem Zsókuciéknak :( !!! Zsókuci tényleg rendkívül erős nő! Le a kalappal előtte!

Sziasztok!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv köztünk, ceniko! Szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Pocakméret miatt ne izgulj, nekem volt, aki még észre sem vette...

Köszönöm lányok a bíztatást, tényleg jó ide bejönni, mert mindig megnyugtattok. Ma este is nagyon feszült a hasam, úgyhogy biztos nővekszik megint, bár még mindig nem mozgolódik. Ma talán kettőt bugyborékolt, ha egyáltalán ő volt... De akkor nem aggódom, várom a további napokat, hogy felébredjen.

Olyan butus vagyok, ma elfelejtettem időpontot kérni 4D-re. Na majd holnap!

kétfiús anyuka
babdorka

Én múlt héten itt tartottam: Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Hali!

Félidős lettem.

Annee, örülök, h gyógyulsz!

Én nem olvasom el Zsókuci történetét, sajnos, hajlamos vagyok a beleélésre.

Én is szedek egy folsav-vas tablettát.

Tegnap voltunk anyukáméknál, néhány hete nem találkoztunk. Csodálkoztak a hasamon.
:P

Sziasztok!

Ez a nap ismét a fejfájásról szólt. De valami lehetett a levegőben, mert az irodában még 2 csajszi erről panaszkodott. Megállapítottuk, hogy mehetünk a vágóhídra. De mit csinálunk csütörtökig? Hátha addig elmúlik.

Bori - nem tom métt vagy elégedetlen a Mackóval. Kétbalkezes jómagam asszem örülne az ilyen teljesítménynek. Bár lehet, minta után azért nekem is ment volna.

Szépek a pocós képek.
Dorka - hát azért 22 hetesen ilyen kicsi poci! Piszkosul szerencsés lehetsz utána, szerintem már mire kijössz majd a szülészetről azt fogják kérdezni a babát látván a karodban, hogy kié az a Manó, mert hozzád túl közeli rokoni szálak nem tuti, hogy fűzik. Sze olyan csini leszel.

Ami a vásárlást illeti? Há nálunk nem nagyon kell befektetni, hisz 2 kölök után maradt jó pár cuccos. S mert a lányok multi színekben villogtak, há jó lesz majd az a 3-iknak is, legyen neme bármilyen.
Igaz, én is azt az elvet vallottam, hogy majd a 37-ik hét után vásárolok, ezt Edóval be is tartottam. Anyukám vásárolt neki a turkálókból szuper cuccokat, kiságy az még megvolt az enyém, babakocsit ráért venni, hisz fenn lakunk a hegyen, s a nagy hóban nem tuti, ha le is kocsikáztam volna vele valameddig haza bírtam volna tolni. Így kölök már megvolt asszem 6 hetes is, mire 4 kerekű járgánya lett. Levegőzni meg csak épp kidugtuk az orrocskánkat, mett akkoriban a január cudar hideg volt.
Adrikával már adva voltak a cuccok, neki is, mint nővérének vettem egy vadiúj szerelést, hogy ne használtban érkezzen haza.
Most még egy vékony hálózsákon meg egy pici csíkos tuti kis sapekon kívül más nincs, de hadd röhögjetek: azokat még akkor vettem, mikor csak én tudtam, hogy ő létezik a pocában, mert még a piros bötűs napnak sem kellett volna akkor érkeznie. De akkor épp tuti volt amit láttam, s nem is került sokba. S Debrecenbe nem mindennap járok, hogy ha elpuskázom az alkalmat akkor októberben, akkor pótolhassam.

Na menyek picit locsipancsizni, s aztán beájulok az ágyiba apa mellé.

Jóccakát.

Kép
kissmanó

ja, én Pregvitet szedek, de csak olyan 3 naponta este, mert olyankor jut eszembe.
Meg Fero Fol Gammat, azt kéne minden reggel, há a heti 5 az össze szok jönni.
Meg a Magne B6-ot, ha szükségét érzem. Kb. 1,5 hónap alatt olyan 20 tabletta csúszott le.

Amúgy láttátok? A júliusi topikunk ezennel átvette a hozzászólás számabeli vezetést a Várandósság alfejezetben a Babaneten.

Kép
kissmanó

JÓ REGGELT, LÁNYOK!
Üdv Ceniko!Remélem szép napos tavasz lesz ma is.
Délután veszek ruhákat :lol: , apa adott megint pézecskét ,holnap csinosak leszünk a genetikai uh-n.Jelentem, ma 19 hetesek lettünk, boldogságom határtalan, már csak 18 hetet kell nyusznak benntlenni, utána akár ki is búhhat, ha akar.Remélem, nem késik sokat, este megbeszéltem én , okos kicsi fiammal...Lányok, pénteken még 1 harántujjal a köldök alatt kakott a méhem, mára elérte a köldökömet, bizti ezért fájt a pocak hétvégén.
Nyuszi lakhelyet bővített.(Szerintem má 3 szobás albérlete van.)
Sok puszi ,mindenkinek szép napot kívánok!!! Kép

Kép
Kép
christine

Sziasztok Lányok!
Rózsa! Megint korán keltél. :D
Èn tegnap döbbentem meg, hogy Picurka már a köldököm felett jó ujjnyival is rúgkapál. :lol: Hát, növögetünk....

Üdv köztünk Ceniko!

Dorka! Szép a pocakod! Ès még van, aki nem veszi észre!!!??? :shock:

Ná! Gratula a félidööhöz, bár már túl is vagytok rajra. :P

Mi 24 hetesek lettünk. Ettööl kezdve jelentöösen megnöött az esélye az éltebenmaradásra, ha kijönne. Persze, ne jöjjön még ki!!!! Tegnap láttam, szintén a hírekben, hogy egy 23 hetes baba életben maradt. Olyan jó ilyet is hallani...
molkata

jó ujjnyival = jó 4 ujjnyival :oops:
molkata

Sziasztok Lányok! :)

Kapott már közületek valaki családit ebben a hónapban?? Nem tudom mi van... :? Nekem átutalással jön, és 2.-án már rajta szokott lenni, de most 6.-a van, és semmi... :? :? :?
Vendég

Természetesen azoktól érdeklődöm akiknek már kibújt babájuk is van! :)
Vendég

Ugye, kissmanó. Na, ezért kérdeztem pár oldallal ezelőtt, hogy ez így normális-e. Szerintem is kisebb, mint itt a többségé, de megnyugtattatok, hogy ez alkat kérdése, meg első baba, szóval rendben van ez így.
Még mindig imádom a dumádat, olyan jó olvasni! :lol:

Hát igen, Kata, mondjuk, azt tényleg nem értettem én sem, hogy hogy nem lehet észrevenni, mert annyira azért megnőtt, hogy lehet látni, de hát a férfiak már csak ilyenek...

És képzeljétek, a hétvégi és tegnapi nagy lustaság után az esti poci-krémezésnél felébredt a drágám, alig akarta abbahagyni a kalimpálást, úgyhogy nagyon megnyugodtam. Köszönöm, hogy nyugtatgattatok itt napközben! Kép

Grat mindenféle elért hetekhez!

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Üdv. Ceniko!!!

Remélem jól van mindenki, látom szépen növögetnek a pocakok! :D
Itt Kisbaba jól van, mozgolódik rendesen. Ma reggeli előtt is köszöntött, pedig ilyen korán eddig még sosem tette.
Olyan édes, mikor valami szomorú dolgot látok vagy olvasok belémrúg egyet, amitől rögtön mosolyra kerekedik a szám, s többé semmi bajom :)
A héten (holnap v. péntek) megyünk dokinénihez.

Dorka, szerintem a nap végén bújj ágyba, olvass egy picit, olyankor teljesen kirekeszted a külvilágot, s biztos érezni fogod a Babád!

Uxi, Újpest jó hely:)

Továbbra is szép napot, megyek olvasni...
Brigi, jó pakolászást, s a többieknek pedig sikeres lakás eladást/keresést!
Pussz
Vendég

Jajj, Dorka bocsi, akkor nagyon örülök, hogy jelentkezett a kiskrapek! :lol:
Vendég

Igen, nagy megkönnyebbülés volt, és most is rúgkapál. :lol:
Jaj, én olyan boldog vagyok, hogy még él és mozog. :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt lányok!

Bár látom vannak korán kelők. Engem nem hagyott aludni ez a gyerek, de amióta felkeltem azóta meg sem mozdul. Már korán kezdi az incselkedést!

Kép
szücsi

Babdorka: nagyon örülök, hogy végre érzed a pici mocorgását!

Ja, és a pocakodnak is örülök, hogy "kicsi", mert azt hittem, hogy csak az enyém nem nő. Ráadásul még sem híztam csak 0,5 kg-t. Ez normális?

Kép
szücsi

Én sose tudok 6 óránál tovább aludni. Régen meg a műszak miatt hétalvó voltam.
Így meg lassan telik a nap.
De jó, hogy incselkedik a babód :lol: ,remélem az enyim is fog.Most kapott reggelit, hátha beindul. :lol:

Kép
Kép
christine

Tyű, én nem tudom, Ti hogy csináljátok ezt! Nekem alig van pocakom, és mégis most már 6,5 kilónál tartok! :shock:
Remélem, nem híztam!

kétfiús anyuka
babdorka

Rózsa: a türelem mocorgást teremt (lásd babdorka)

Babdorka: szerintem a félig helyes táplálkozásra való áttérés lehet az oka (legalábbis én mindig ezzel nyugtatom magam). Terhességem előtt a rossz étkezés tipikus példája lehettem volna, amit egy kicsit átformáltam azóta. Igaz néha elengedem magam, mint pl. tegnap este megettem egy nagy adag somlói galuskát :lol: Hiába, az ember nem tud kibújni a bőréből, csak ideig- óráig :oops:

Kép
szücsi

Molnár Lajos egyébként ezen a héten hozza nyilvánosságra a végleges ágyszám-elosztást:

http://www.fn.hu/index.php?id=3&cid=157271

kétfiús anyuka
babdorka

Csáá Lánykák!!
Ma is szép idő van, hurrráá! Lehet kertezek egy kicsit!
Dorka
Látod a bébnek is kell néha szabadnap! :lol: Sztem szép pocód van, látványos!
Szücsi
Hú jól bebűnöztél!
Rózsa
Megint egyszerre megyünk láthatásra! Mi 4D-re megyünk, már teljesen be vagyok sózva!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Hát én reggel eszem egy felvágottas szendvicset fürtös ubival a tetején, aztán 10-kor egy banánt, délben egyfogásos melegételt, délután egy narancsot, este meg valami nasit, mert azt ugye kell Kép
Na de eddig is ennyit ettem, és terhesség előtt ennyitől nem híztam.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

nálunk hajnali 4től volt műsor 1/2 6 ig.azóta szerintem alszik ez a drága.
ma rendbe kell raknom a konyhát tegnapi átrendezés után ugy gondoltam nem ártana a szekrényeket rendbe tenni. (nincs sok mert költözésnél alig hoztam v.mit, nélkülözhető cuccaim dobozokban)

holnap 4d hurrá (mert remélem minden rendben)

ti nem vettétek észre hogy kicsit feledékenyebbek letettek?főleg időpontokat felejtek el.mindent irnom kell.

Bridzsi

Kép
esztora

NO, én ma adtam az élvezeteknek...Már lecsúszott a torkomon 2db nagy stéliszalámis kenyér+paradicsom+retek. 3 dl sárgabaracklé+1 habos kapuccsinó+1 db nagy puding is.
Szivvi: én 4D uh-ra majd csak márc.17-re kaptam időpontot, de nem baj. A holnapi láthatásnak is örülök, gondolom te is :o
Én súlygyarapodásnak még csak 1,5kg-ot szedtem fel, bár nem vagyok hízékony.
Pedig amit én zabálok mostanában, Norbi a fejét fogná....(már az update-s Norbi, ugyi...)

Kép
Kép
christine

összement a hangyám a vonalzón!lepke lett.
lehet hogy hernyó volt és most kikelt?nem értem nem én csináltam.

Bridzsi

Kép
esztora

megnéztem szerintem leszedték szegény hangyát a listáról igy kaptam lepkét.holnap ha kiderül mi van a lábacskák között csinálok másikat.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Én is így vagyok:"ha nincs eszem, legyen noteszem!" :lol: Kellett vennem egy kicsit noteszt, mert sztem még suliba is elfelejtenék menni!

KépKép

KépKép
szivvi

Má előre jeleztem apának, hogy ha érik a kukorica, akkor kocsiba vágja magát és lesz szíves lopni a kukoricaföldről jó pár cső nyalánkságot, mert én addig szobafogságon tartom nyuszit és addig nem vagyok hajlandó megszülni( ő meg megszületni, összebeszéltünk, ugye ilyen az érdekszövetség), míg nem eszem sok-sok főtt kukoricát.Sajna a pofámat, no meg kényes ízlésemet, csak a földi, disznóknak való ,nem édes kukoricát szeretem, azt meg nem lehet kapni, csak lopni.....(Úgyhogy fincsiség után egy ima a Jóistennek, bár ő így is szeret, remélem...) Oszt mehetek szülni...
Ti mit ennétek?
Nem vagytok kívánósak, meséljetek...

Kép
Kép
christine

Babdorka: ez nagyon kevés amit eszel! (szerintem) Ennyitől én éhenhalnék! A mai menű pl. reggeli: rántott hús kenyérrel uborkával (de a kenyér sajna teljes kiőrlésű ÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom), Délben husileves, még egy megspórolt rántott husi krumplival salátával, ha apa hazajön addigra káposztástésztát fogok csinálni és hát mégsem ehet egyedül :lol: Ná és jöhet vmi gyümölcs és még van egy somlóim, azt is meg kell ennem (még a végén megromlik :roll: ) Hát kb ennyi :oops:

Kép
szücsi

Nekem nagggyo fini, nagyszemű eper terem a kertbe, na abból megtudnék enni egy kisebb vájlinggal!
Asszem ma nálunk borsó főzi lesz.

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: milyen suliba jársz?

Esztora: ez a kukacos- lepkés sztori nagyon tetszik!

Rózsa: Én is nagyon szeretem a kukoricát, csak a gyomrom nem bírja. De azért mi is szoktunk néha lopni :oops:

Kép
szücsi

Tulképpen egy fotós tanfolyam, amiben tanulunk fényképezni, meg Photoshoppal képeket machinálni!

KépKép

KépKép
szivvi

Amúgy a kilókhoz az is hozzátartozik, hogy megnövekedik a vértérfogat és annak is súlya van. No meg jobban kötjük a vizet a hormonok hatására....
Úgyhogy Babdorka egyél nyugodtan jó sokat.Az a lényeg, hogy a párod szeret, a baba jól van, egészséges.A védőnővel meg a súllyal ne törődj.Amit eddig felszedtél, abszolút nem sok szerintem
:lol: :lol: :lol: tök csini kismama vagy...

Kép
Kép
christine

Szivvi: az eperre már nem sokat kell várni! Nekem még meg kellene ritkítanom, de lehet hogy vmelyik nagymama lesz az áldozat.

Tök jó lehet ez a fotósdi. Én is szernék ilyen okosságokat, de béna vagyok hozzá :roll:

Kép
szücsi

Rózsa
Én is mindig ilyenekkel nyugtatom magam :lol:, meg nehéz a csontom, sok az ész a buksimban :lol: Nekem már több éve gond a súlyfelesleg, de sajna eddig is csak úgy fogytam, hogy nem ettem, csak napi egy levest..Most a bébi előtt meg ezt nem akartam..De majd utána!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi! Én még életemben nem loptam, beszari nyúl vagyok, apát küldöm majd most is, de ez ugyi vészhelyzet.Ugyanis december óta szinte hetente álmodom főtt kukoricával, jó sokkal és bele vagyok betegedve, hogy nem ehetek. Már kaptam árusnál, de nem az igazi.

Kép
Kép
christine

Köszi, Rózsa. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Most lelépek vmi fejet csinálni magamnak, mert du megyek a nődokihoz (nehogy megijedjen a látványtól). Majd este még jövök

Puszi mindenkinek

Kép
szücsi

Sziasztok!

Én is túlvagyok a félidőn. Hurrá! Visszaszámlálás indul :lol:
Csütörtök reggel megyek genetikai uh-ra. Remélem megmutatja mit rejteget a lábai között!

Tegnap enyém baba is alig mocorgott ma viszont pótolja :lol: Viszont nem tudom mi van, de alig bírok aludni pedig nagyon fáradt vagyok. Hajnali 3kor felébredtem és 6-ig forgolódtam, nem bírtam visszaaludni. fél7-kor meg keltek a skacok :roll: Most is hulla vagyok. Viszont ez a pici udvarka szuper. Most is kint bogarásznak :lol: Marci mae seperc alatt tegnap megtanult bicajozni. Már kb 1éve megvan neki, de eddig nem érdekelte, tegnap meg ráült és rögtön tudta hogyan kell tekerni :roll: :lol: Olyan kis ügyi!

Hogy ti milyen fincsiségeket esztek. Én még mindig nem kívánok semmit :roll: Mondjuk nem baj már így is híztam 4.5kg-ot. Csak azt tudnám mitől mikor semmivel nem eszem többet mint terhesség előtt és akkor nem híztam :roll:
Nálunk ma csirkemell lesz édes-savanyú szósszal+rízs!
Kukoricát én is szeretem :lol: Nyami!

Feledékenységem is szuperül megvan, pedig elhagyhatnám valahol :lol: Múlt héten pl-ul elfelejtettem felhívni a dokit mikor is menjek genetikai uh-ra. Még jó, hogy tegnap este eszembe jutott :lol: Nálam a felírás sem segít, mert elfelejtném hova írtam :lol:

Na jó, megyek tovább pakolászni mielőtt elfelejtem :lol:

Pusszancs!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Este apa lefotóz, most töltöm a masinát, és utána felteszem a képet.
A tieitek olyan szépek, mindig csodálom.
Babdorka!Ne foglalkozz semmivel , edd, amit megkívánsz, most van rá alibi. Küldjek fánkot, nyisd az ablakod :lol:

Kép
Kép
christine

Még van a fánkbóóól?? Én is kérek! Nálunk 1 napnál többet nem bír ki semmilyen édesség :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Küldöm.
Mi is szeretjük, csak nagyon sok lett a tegnapi tésztából. 36 db nagy, meg 11 picurka.
Zacsiban elvannak egy darabig... :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa, már várom is a fánkot, nyami! :lol:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Ha lehet, én is kérek fánkot, mert éhes vagyok, és most úgy megkívántam!

Rózsa: A főtt kukorica sajnos nekem is nagyon hiányzik, nagyon ennék. Múltkor már fagyasztott morzsolt kukoricát vettem, azt sóztam meg... :shock:

Kép
zsuzsi**

Hú de jó a kilátás nálatok :lol: Én megyek napozni hozzád, meg pancsizni!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, eper a kertben, hoyg csinálod??!! mi tavaly ültettünk először, de a rigók mindent megettek, egy vagy két szem maradt. Próbálkoztunk csirkehálóval, meg férjem ahányszor kint volt, midngi csúzlizott rájuk mindenféle bogyókkal, hoyg elijedjenek, de semmi sem használt. :cry:

Brigi, szegény, rossz lehet nem aludni. Én el sem merem mondani, hogy fél 9-kor bealudtam, és 7-ig, az óracsörgésig fel sem ébredtem. :lol: Azelőtt rengeteget stresszeltem magam a munka miatt, de amióta várom Picurkát, azóta egyáltalán nem stresszelem magam, mert teljesen átértékelődött az életem, és akkorákat alszom, hoyg az csuda! :lol:

Fánkot én is kérek!!!! Egy galamb a Kálvin térre rendel. :wink:

Kép
nenoke

Sziasztok!!!

Anne: Nekem már tegnap rajta volt a számlámon a családi meg a gyes (otp) De nagyon furcsán jött, mert 2 részletbe utalták a gyest :shock: Mert hogy a családi jön 2 részletbe azt megértem, lévén 2 gyerekem van! De hogy a gyest 2-be szedték :roll: Ráadásul nem 2 egyforma összegbe :lol: Nem értemám....

Én 9 kilót fogytam amióta terhes vagyok, most visszajött 3 úgyhogy - 6-nál tartok jelenleg. Mondjuk volt miből leadni :lol:
És elég hamar látszott a pocakom (sztem) csak azóta valahogy stagnál! Beállt egy méretre és úgymaradt :lol:
És kb 15 hetes terhes korom óta érzem, hogy mocorog (3. gyerek :wink: ) Elsővel 22, másodikkal 16 hetesen éreztem! :wink:
Ekkora a hasam, apa szerint picikeeeeee
Kép

Szép napot mindenkinek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Odaért a fánk?
Én sajna nem találtam a fánkhoz neked jó képet, pedig kerestem ám...De napozni én is mennék, szép a hely.

Kép
Kép
christine

Ja,é n meg elfelejtettem tegnap védőnőhöz menni, pedig abban egyeztünk meg, hoyg tegnap megyek. :oops: Szóval feledékenység az van. :lol:

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: