A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk,
igen, neked még azt akartam írni, hogy nem jól olvastad a nagykönyvet, mert a reggeli rosszulléteknek az első harmad végére el kell múlniuk. :mrgreen: De ha máshogy nem, a 3. harmad végére tuti elmúlnak... 8)

Johi,
ezek a csajok!

Kisün,
Dóci is csatlakozott az éjszakai kommandóhoz? Mert akkor valami biztos volt a levegőben... :D
neet
neet

Neet,
nem tudom, felétek mi volt a levegőben, de én 10-kor letettem a dedet és reggel fél 7 ig meg se nyikkant..

Valakinek van valami tippje? Tegnap óta tök furán vagyok..Mintha el akarnék ájulni állandóan, már kv-t is ittam, de semmi, émelygek is kicsit, meg olyan, mintha a lábamon eresztül kihúznák belőlem az energiát...
macskanyu

Macska,
mintha terhes lennél. :wink: Sztem próbálj pihizni feltett lábakkal, az a fejedbe tuningolja a vért, vagy ez hülyeség? ha sehogyse múlik, esetleg doki? És ti messze laktok, ott más szelek járhatnak divatban.:)
neet
neet

Neet,
okés , csak Fülessel nem vót ilyesmi, anno.... Próbálok lóbálni, de Füles foglalkoztat.. :mrgreen:
macskanyu

Jó reg,
Kedélyek lecsillapodtak, úgyhogy most megyek visszaolvasok. Azt hiszem a hétvégi dolog mindkettőnknek jó kis lecke volt. Úgy látszik néha hülyeséget kell csinálni ahhoz, h észrevegyék az embert, a problémát.

Kép Kép
curse

Reggel óta olvasok, jól lemaradtam. :)

Tinu, sugárkaki :D

Gyerekszájak mindenkinél isteniek, télleg írjátok fel, 20 év múlva már nem lesz meg fejben. :)

Macs, iszonyú vékony vagy, pocakod kis helyes, Füli és kalpag lenyűg. :)

Nuk, Apának biztosan nem eccerű elfogadni/feldolgozni a tényt, hogy a nőn kívül anya is vagy, és Réka bitorolja a pocakod. Remélem, rókakoma odébbállt már. :)

Szrek, iskolás Ábel :)

És énisénis szeretnék talira menni! :D

Curse, nagyon elhallgattál, minden ok már Apával?

Andi, Védának rengeteg ++++++++++++++, sok erőt és kitartást Nektek!

Tinu, Tünde csajos, nagyon édi :)

Barbi, kutyás tali is lehet tőlem, bár miénk eb ismerkedéskor gőzmozdony. :)

Én meg vízhajtó tea ide vagy oda, ursulabokával büszkélkedhetek 3 napja. :)

Lécelek fogorvos iránt, de ma nem lesz szadi (elvileg). Szép, derűs napot!

Kátya
kincsimano

Votiv :) Kipezsgett kóla nálunk is gyógyszer :lol: Névstatisztikát én is köszi, kicsit ledöbbentem, hogy tavaly a Bence volt a leggyakoribb fiú név :shock: de apa egyre inkább ragaszkodik hozzá. Argentína nagyon szupi lehetett, tök jó fej a párod, hogy ilyen klassz programot szervezett! :D :D

Fibi :) Lefolyó :( És mi volt az ingatlanossal?

Zuz :) Nővéred fogyókúrája :mrgreen: :lol: És mi olyan jól alszunk mostanság (bocsánat minden zombitól), hogy kicsit félve gondolok az újbóli éjszakázásokra, ami már nincs is olyan messze... Csak nézem, hogy mennyi energiád van és éjfélkor Te még fent vagy, én meg már 10-kor alig várom, hogy mehessek az ágyikóba... mi lesz így? kistesó remélem szuperalvó lesz :roll:

Szrek :) Ábel az órákon :lol: ha így folytatja, nemsokára ő is diplomázik :wink: Hú, nem vagy könnyű helyzetben apával kapcsolatban, nagyon stramm csaj vagy, hogy ilyen "zűrök" mellett is tanulsz, meg dolgozol, meg gyereket nevelsz, le a kalappal! Remélem rendeződnek a dolgok és megtalálod azt, aki megérdemel Téged! (no és az oltár elé vonszol és még akar pár Ábelt :wink: )

Barbi :) Zombiság :( Mi a gond az alvással?

Neet, Johi :) Éjszakai dedekhez kitartást! Nem lehet könnyű... Apa tegnap "mérgelődött", hogy ded csak 9-kor volt hajlandó elaludni, na mondtam is neki néhány példát az éjjel fent kukorékoló dedekről, nem is szólt többet :mrgreen:

Macs :) Remélem csak átmeneti fáradtság, de Neetnek igaza van, tarts pihenőnapot! Tudom mondani könnyű, egy kis örökmozgó mellet ez nem olyan egyszerű, de azért próbáld meg!

Kép
Kép
denizsa

Curse :) Örülök, hogy elrendeződtek a dolgok! :D És bepótoljátok a bulit?

Kátya :) Fogorvoshoz ++++ A dagad bokára meg a legjobb a pihenés felpolcolt lábbal, és az is jót tesz, ha bekened pl. hűsítő lábkrémmel (miközben pihenteted).
denizsa

Zuzi,
Csongor volt az a név.

Deni,
ingatlanos nagyon belevalonak és profinak tünt, és nagyon korrektek is. Félkizárolagost kötöttünk, és nagyon bizakodoak vagyunk.

Ded 11-re sikeresen elaludt (majdnem 9-ig egyhuzamban aludt.) Mi még éjfélkor a klotyot dzsuváztuk, mert beázott a zuhanyzo miatt :( :evil: Ez már tényleg jel, csak tudnám mit akar jelezni :roll: Mindenesetre eldöntöttük, hogy megcsináltatjuk, hogy minél kevesebb felület legyen az alkudozásra majd...

KépKép
fibi

Votiv: jaj, de jó, hogy megírtad ezeknek a gyümiknek a nevét. Kínában ettem mindenfélét, de persze a magyar nevüket nem tudtam meg. A licsit persze igen. Azt a nagy grapefruitot kínaiul jodzönek hívják (persze nem így kell írni :D ) és iszonyú mennyiséget fogyasztottunk belőle. Legalábbis azt hiszem, az az, amit írsz.
Ilyen:
Kép
Aztán azt a minimandarint is megkóstoltuk, csak sose értettem, miért kell megenni a héját is. :shock: Meg volt az almakörte, amit itthon is lehet kapni már, de a nevét persze nem tudom, csak én neveztem el így.
De az én kedvencem ez volt (mint gyümölcs):
Kép ez paradicsom :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszi :D ember is sokmindenen gondolkozik és ez sztem jó :D

Ábel épp az üres kefíres pohárral telefonál :shock: :lol: és most az a legújabb, hogy közli telefonálásnál állandóan, hogy jó, jó, jó - amolyan lerázós, tegyük már le jó-jó :mrgreen: :lol: :lol: honnan hallhatja ezt? ;) :lol:

és telihold miatt ő is farkasemberré változott éjjelenként mostanság :roll: felébred és hiába veszem magam mellé, az tényleg sokszor csak olaj a tűzre, mert akkor kap egy élő homokzsákot, akit furkálhat, rugdoshat, úgyh egy idő után visszakerül kiságyba, hátha elalszik; ma éjjel végülis feladta a nagyágyban a rugdosást elég hamar, mert látta, hogy a homokzsák elaludt ;) :lol: :mrgreen: úgyh fél3-kor már aludtunk is - gondolom :lol:

Kátya,
fogorvos :? szájösszeszorítás....

Macs,
pihi; indexes nőgyogyós fórumons szoktam a népeket a nőgyógy kérdéseimmel terhelni http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041994

és mikor deerül ki, milyen típusú a pocakgyerek? ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Hú, Vot,
ez a kis argentín beszámoló nem semmi volt ám be is fogom kopizni embernek, hogy lássa, főleg, hogy most leszek én is 25 :mrgreen: anyuék már úgyis kérdezték, mit kérek szülinapra, és csak az volt a kitétel, hogy ne lovat vgy motort vagy kirakatbabát - ezek ugyanis gyermekkori karácsonyi ajándék-lista elemei voltak :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

bocs, nem nőgyogyós, hanem nőgyógyos :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
Én mindig úgy járok a nappal, h hétágra süt a nap és mire felöltöztetem Adélt és kitolom a teraszra, tutira akkor borul be jó hosszú időre :evil: Én is azt hittem, h hosszú í az Aliz :oops:

Fibi, Nukada,
Egyébként bowling bálba mentünk volna.

Ancsi,
Gyerekszáj :lol: Ancsi olyan aranyos vagy, csak már tényleg nem akarok senkit sem az itthoni dolgokkal traktálni. De ettől függetlenül szívesen megyek dumálós-csajós buliba, sőt bárkit szívesen látok én is itthon :) Ugyan messze vagyunk (bár ez is relatív), viszont van nálunk bőven hely :)

Kata,
Te is jól tartod Ákosodat :shock: :)

Zuzi,
A Trófeáról számolj majd be, mert azt a helyet már én is kinéztem :)

Nukada,
Nándor tényleg szép név és eléggé ritka is :)

Kisherczeg,
Sok ++++++++++ és kitartást!!!!!!! Nagyon drukkolok, h mihamarabb haza tudjatok menni és elfelejtsétek ezt az egész dolgot.

Deni,
Annyira nem akarok belemenni a dologba, mert tényleg nem akarok panaszkodni nektek. A lényeg a lényeg, h apa eléggé megtalálta az érzékeny pontomat. Lehet, h ő nem tudta és biztos nálam is a hormonok, meg a fáradtság, meg ki tudja mi…de most már tényleg okés itthon minden és ez a lényeg :) Vasárnap kárpótolt apa. Anyósék meghosszabbították az ittlétüket és mi elmentünk bowlingozni :)

Lindi,
De jó rólatok is olvasni :) És milyen jó, h Barni baba ilyen jó elalszik :) A súlyról no comment :)

Kisün,
Nem alvás :( Biztos, ettől a hülye időjárástól van, nálunk is nyűgős Adél két napja.

Na egyenlőre eddig jutottam…

Kép Kép
curse

Deni,
Bence tényleg gyakori név. Zsombor és András már nem nyerö Lacinál? hátha meg tudnád gyözni :wink: Ha B 9-kor aludna, összetenném a 2 kezem. de nem panaszkodom, mert cserébe sokáig alszik reggel.

Szrek,
akkor Neked sem (volt) unalmas az életed :P

Votiv,
Buenos Aires király hely lehet. én is hasonlokrol álmodozom "nyugdijas" koromra 8)
fibi

Macs,
nem tudod felhivni a dokidat vagy a szülésznöd (ha van), hogy mitöl lehet ez? :? furán hangzik.

Curse,
ha meggyogyultál, akkor megyünk is Hozzátok szivesen vendégségbe, tudod :wink: Jo hogy legalább bowlingozni elvitt apafej :)

vmit még akartam, nade mit is? :roll:
fibi

Ja, még mesélni akartam, hogy jo poén volt, amikor az ingatlanos elött Bálint dumálgatott neki, hogy "elromlott lefolyo, eldugult lefolyo..." :oops: este ugyebár nem értette, mit idegeskedünk, és elmagyaráztuk neki....

Tinu,
Te meg Kinában jártál, ejha! nem semmi csajok vagytok :P
fibi

Kisherceg: +++++ továbbra is Nektek és remélem mielőbb hazajuttok, mert szerintem igazán csak otthon lehet gyógyulni, kórházba csak tengdőni meg rosszabbul lenni lehet :( Szóval remélem már otthon vagytok!!! +++++++++++++

Szrek: :shock: :o sose gondoltam volna, hogy ilyen "háttered" van a hsz-eid mind olyan vidámak.... apafej remélem hamar rájön, hogy kit-mit akar igazán ++++

Votiv: Pomelot én nem tudtam micsoda :) és Indi válaszolt nekem, meg mostmár Te is ;) A licsit azt hogy kell enni? Azt a tüskés vackot le kell szedni róla?? :roll: A mangóról honnan tudom, hogy mikor érett??
Tangópanzió :o olyan jó volt olvasni a soraid - mikor repülünk? :P

Ancsi: a Nurofen 100 mg ibuprofenumot tartalmaz 5 ml szuszpenzióban - paracetamolos gyógyszerek nálunk nem játszanak még nekünk sem!

Zuzi: ne parázzá má! Kamilla túlélte a kiképzést és nem szenvedett maradandó károkat Bazsitól - ez a lényeg :lol: előbb-utóbb ha végre nem alszik állandóan akkor úgyis eljutunk mi is már játszóházba és ott úgyis előfordulnak majd hasonló szituk!
Ja és hát, hogy Panna mennyire vigyorgott BAzsóra azt még nem is mondtam, hogy mennyire tetszett :)

Lencsiéknél meg kész voltam, hogy Lencsi mennyire nem irigy kislány! Pedig Kamilla rácuppant a szivószálas cumisüvegére és el se engedte az lógott a szájába végig :)

Bezzeg enyém gyerek meg olyan irigy...tegnap volt itt egy 6 hós baba és semmit nem akart neki adni illetve amit odatettünk játszank a babának azokat mind elszedte tőle :roll: érdekes móka lesz megtanítani arra, hogy meg kell osztania a játékait...

Zombiszülők kitartást a farkaslányokhoz és farkasfiúkhoz !!
Kamilla nem farkas, mert ő is szunyált egész éjjel :)

Rylie
rylie

Fibi: Csongor a kedvenc nevem kb 16 éves korom óta eldöntött, hogy ez lesz majd a fiam neve - erre kifogok egy olyan pasit akinek cs-re végződik a családneve és igy kútbaesik ez az elképzelés, mert igy nyelvtörő lenne a ded neve :?

Curse: bowlingbál az milyen az?? Ritikül helyett mindenki egy bowling golyós zacsival sétálgat? :lol:
Örvendek, hogy valami lett azért a hétvégi progiból!

Mi Dunabogdányba kirándultunk ahol is egy bababarát éttermet céloztunk meg + a Dunapartot séta célból. Erre mire odaértünk pont elkezdett esni az eső :? Étterem jó volt,finom volt, viszont nem volt olcsó! Annyi volt a kaja mintha a Trófeába mentünk volna és oda pont azért nem mentünk merthogy sokalltam a 4500 pízt/fő! Aztán akkor lettem nagyon pipa az étteremre, amikor kiderült, hogy a pelenkázó leamortizálódott és hát igy most nincs! Irtó kafa volt a kocsi hátsó ülésén átpelenkázni a tekergő kakis Kamillát :x De azért jól érzetük magunkat mert együtt volt a család :)

R
rylie

Bazsival:
Kép
Pannus:
Kép
Lencsivel:
Kép
Lányok:
Kép

Na el mert ded ébredt :)

Ja és NEET nálunk is van cipci csak nálunk ez cipőt jelent 8)

Rylie
rylie

Rylie,
ne is mondd, nálunk D-re végzödik, de apának ez is kizáro ok :x
képek nagyon jok a dedekröl :)

én meg akartam szunyni most egyet, mert pocsék éjszakám volt, erre kalapálnak a szomszédban :evil: ha felébresztik B-ot is, marha pipa leszek...
fibi

Monisa,
otthon vagytok már? mesélj a szülésröl, please :D és Marci milyen baba, Peti hogy fogadta?
fibi

Sziasztok!

MA voltunk Veráéknál, ott voltak Ancsiék és Indiék is! Szuper volt! Persze fiacskám hozta a formáját :? PAlacsinta naggggyon finom volt :D És beleszerettem Dóciba, olyan aranyos volt, együtt olvastunk mesét!
Köszönjük a vendéglátást!

Fibi!
Csongor is szép név! :D Lefolyó :twisted: Azért remélem, sikerült megszerelni! Egyébként mi is leszerződtünk a DH-val, de megvártam, amíg jön egy olyan ügynök, aki saját zsebből kifizeti a tul.lapot, na nehogymár 4,5%+ÁFA jutalék mellett még én fizessem azt is! És képzeld, az ügynökcsaj azt mondta, neki megéri! :shock:

Deni!
Hát igen! SZerintem én azért bírom még ilyen jól az éjszakázást, mert nagyon hozzá vagyok-voltam szokva. Azért ha egyszer elalszunk, akkor már egész jó! Volt rosszabb is, és nem áltatom mgamat azzal, hogy ennél csak jobb lesz!

Votiv!
Mintha egy filmet néznék!!!! OLyan színes sztorijaid vannak! Nekem egyébként Dél-Amerika az álmom, hogy egyszer eljussak oda, és pár hónapot eltölthessek, kicsit úgy éljek, mint ők, aztán persze húznék haza. És az argentín tangó!!!!! Az első esküvőmön (ami nagyon szép és puccos volt, lévén az első :lol: :lol: :lol: ) első férjemmel tangóztunk! Eljártunk tánctanárhoz, és szuper koreográfiát tanultunk meg! Tombolt a nép, annyira király volt! A másik álmom a tánc, de az már sajnos tényleg csak álom marad!
Vérszíváson mi volt??????

Rylie!
Köszi :D És itthagytátok KAmilla polipját! Jöttök a játszós talira?

És ma Indi a péntek délelőttöt javasolta a talira (Bikás). Akkor fixálhatjuk??? Ki tud jönni? Énnagyon szeretnék, de nálunk még képlékeny a dolog, nem egyszerű elindulnunk, de ha összejön ez a tali, akkor mindent bevetünk!

Kép
Kép
zuzmo1

na, 10 percet birtam is aludni, aztán elkezdtek örjöngeni a kutyák.... (szomszédban csak 4 db van) és elvileg ez egy csendes környék....

Zuzi,
palacsintás tali rulez lehetett :D
2 flakon Tiret után most lassan folyik le a viz már... szétbombázzuk majd az egész zuhanyzot.... Azta, nekünk csak 3,5 %-ot kértek, és 2ezerért kikérik a tul.lapot, Zsolo azt mondta, neki ennyit megér, hogy ne neki kelljen intéznie (semmire nincs ideje mostanában...:( )

ja, és pénteki tali nekünk nem jo (de ezt már irtam Neked priviben). Majd következö héten is lesz talán...
fibi

Sziasztok,

Szrek :shock: és még nem vagy 25??????? hogy csinálod? kérem a receptet!! :lol: :lol: :lol:

Votív,
azért most már nem csodálkozom annyira, hogy csinálod azzal a hatalmas türelmeddel!! :D :D nem gyengén romantikus volt a dolog, elég sokat megér az ilyen az embernek! Jó srác Apa csak vannak gyengéi :wink:

Kisherceg
végre!!! már annyira vártuk az infot, persze inkább azt, hogy már mindenki otthon és békességben, de remélem már ma este így lesz!!!

Tinu, Zuz, Rylie, Ancsi,
nagyon helyesek a gyerkőcök!

Lányok, mi a baj az egzotikus gyümikkel??? nem kaphat a bab? és azokon a tájakon sem adnak nekik? :? :? mi már kóstoltunk ananászt, papayát meg mittudoménmit.... Indi tanácsára még citrusokat nem..... már úgy várom a meggyet, cseresznyét.....és dinnnnnnyeeeeeeeeee!!!!

Mi is csatlakozunk a vérfarkasokhoz (vagy mik mondtatok.... :? ) a lényeg, hogy kb. 220 alkalommal fordult a kölyök egyik oldaláról a másikra, közben csukott szemmel nyígott bár mi ilyenkor nem játszunk vele mert így se könnyű reggel munkába menni. Bocs de örülök, hogy nem csak nálunk volt ilyen az éjjel..... :)

Kép
akata

vagyis 3,5%+ÁFA. és a srácrol kiderült, hogy szintén zenész, igy Zsoló felajánlott neki egy gitárpántot, ha sikerül eladnia a házat :D igy volt közös téma böven :)
fibi

Fibi!
Nekünk nem kizárólagos a szerződés, azért 4,5+ÁFA :? Szerintem ez rablás! De múltkor felkerestek az Otthon Centrumtól, és kizárólagos szerzúődésért kértek volna 5%+Áfát.
zuzmo1

Zuz: jaj igen nálatok maradt polip úrfi!
Sajnos nekünk a délelőtti talik kilőve, mert elvileg 10-től alvad a ded, meg reggeli meg reggeli pelustöltés, meg mire öszevakarom magam- szóval macerás a délelőtti ügy :)
de csak talizunk még 1x délután is

Palacsintás tali hmmmm most olyan édességehetnékem van....

ingatlanosok jól megszedik magukat! :o

R
rylie

Fibi :) 2 flakon Tiret?! :shock: Nem semmi dugulásotok lehetett!! Biztos jó kis móka volt éjjel azt dzsuvázni... No és a csendes környék... sajna nálunk is hasonló néha a helyzet... egészen addig, amíg nem lett gyerkőc, imádtam a kutyákat, azóta már változatos halálnemeket találtam ki nekik... (bocsi kutyások, megnyugtatásul: még mindkettő él!) De Bálintot nem verték fel az ebek, ugye? Lacinál max. még az András jöhet szóba, de vhogy az is egyre kevésbé, pedig nekem is volt jó pár ötletem, de mind megvétózta :roll:

Szrek :) És mikor leszel 25?

Curse :) Örülök, hogy apa azért bepótolta a szombat estét! Na meg hogy anyósék is partnerek voltak ebben! Tali jó ötlet! Gyomrod hogy van mostanság?

Rylie :) Tök jók a képek, gyerkőcök nagyon édesek!! :D Jó kis hétvégi progitok volt :D :D

Zuz :) Palacsinta rulez! :D Nekünk sajna a péntek délelőtt nem jó, j.házba vagyunk bejelentkezve. De remélem, hogy végre jön a jó idő és a jövőhéten is lesz tali!
denizsa

Vera!
köszi a mai palacsintás napot, hihetetlen jól éreztük magunkat, Lencse már hazafelé elaludt a kocsiban, és most is nyomja a kiságyban, nem is ebédelt. a fotókat majd később intézem.

Fibi!
a tulajdoni lapot úgyse neked kellene fizetned, hiszen téged nem érdekel ez a dolog, a vevők maguknak szokták kivenni. (csak akkor ilyen "olcsó", ha nem hiteles. a hitelesek már 4e körül vannak)
az OC egyébként nekünk is 6%-os közv. jutalékot ajánlott :/

HELP!
Lányok!
sütő és főzőlap vásárlása előtt állunk, és én elképzeltem, hogy gyerekzáras sütőt veszek, hogy Lencse ne tudja bekapcsolni "véletlen". ki is néztem egy számunkra nagyon drága 140.000-es szettet, erre a boltban azt mondták, hogy olyan sütő, amin van gyerekzár, csak a magas kategóriás (értsd, csak a sütője 160 eFt körül van és a főzőlap ára még erre jön rá) cuccok között van, és ha valami "olcsóbb" sütőn (értsd 80-90 eFt) látok kulcs jelzést, az nem a sütőgombokat hatástalanítja, hanem csak a beprogramozható sütési időt lehet vele megvédeni. valaki cáfolja már ezt meg, mert egyszerűen lövésem sincs, hogy hogyan nem fogja Lencsi elcsavargatni, hiszen a mosógépet is mindig elcsavarja, csak az nem indul be, ha nyitva az ajtó. nem szeretném, ha órákig menne a sütő, ne adj isten, valamit felgyújtana benne.

ancsipancsi

Ancsi!
Szerintem az bazi drága! :shock: Esetleg olyan, aminek a gombjai fönt vannak a főzőlapon??? Én ezen gondolkozom, bár igaz, koszosabbak lesznek a gombok, és nehezebb takarítani...... Bár szerintem Lencséd hamar megtanulná, hogy ne nyúlkáljon hozzá.

Deni, Fibi, Johi, Rylie!!!
És ha szerveznénk a héten egy délutáni játszózást is, mondjuk csütörtökre???? Ezt a szép időt ki kellene használni, dedet meg mindenképpen kell vinni levegőre.
zuzmo1

Zuzi,
azt is irtam priviben, hogy nekünk (Deniéknek sem) nemjo a csüt. sem :( de biztos jövö héten is jo idö lesz :)
Ja, akkor azért, mi fél-kizárolagost kötöttünk.

Deni,
kutyák, ja. szerencsére B még huzza a lobört. aztán ha felkel, megyünk a cukros vizsg. eredményért, mert csak 4-ig adják ki.

Rylie,
tényleg bazi drágán dolgoznak, de engem 1 év sikertelen árulás után már nem érdekel. csak adják már el valakinek.... :(
fibi

[quote="zuzmo1"]D írta:zuzmo1eni, Fibi, Johi, Rylie!!!
És ha szerveznénk a héten egy délutáni játszózást is, mondjuk csütörtökre???? Ezt a szép időt ki kellene használni, dedet meg mindenképpen kell vinni levegőre.

nemááááá! én is akarok ezekkel a csajokkal is talizni!! nekem a péntek délután is jó ám, nem csak a délelőtt, csak akkor leghamarabb fél 3-kor tudnék oda érni a játszóra. hm? többiek?
ancsipancsi

Fibi!
NA, most újra elolvastam a prividet, és látom, hgy tényleg nem jó! NA jó, abba is hagyom a szervezkedést, ne tűnjek már buzgómócsingnak :lol:
zuzmo1

Zuz: én a hétre nem ígérek semmit, mert szombaton utazunk és sok a dolog. de azért ha lesz valami és ráérünk szívesen megyünk, csak hozzánk ne igazítsatok semmit.

Rylie: képek jók, nagoyn nagy már Kamilla is. Irigység elmúlik, ez természetes minden gyerkőcnél. Nálunk hol mindenkinek mindent odaad, hol pedig elvesz.

Ancsi: nem tudok segíteni a kérdésedben, mert nekem egy egyszerű sütőm van, Fanni még nem tekergeti, az nagyon tiltott kategória.

Palacsintás találka: hát este kénytelen leszek sütni, olyan kedvet hoztatok hozzá.

Rekuc: nálunk a lerázós, az a csücs. Anya csücccs és még a kezével mutatja is, hogy most már álljak le. szóval anya csüccccs egyenlő, anya hagyjál már békén. Jójó az nálunk alapból van, mindenre ami tetszik neki az jójó.

Tinu: Kína az is de jól hangzik. Te beszéled is a nyelvet? Mit csináltál kint?

Na L mert ded alszik, hátha van két szabad percem

J.
johanna1975

Zuzi,
ne hagyjuk abba a szervezést :D fixáljunk le akkor vmit jövö hétre :) kedden suli után lemehetünk akár a hetes busszal Budára :wink:
fibi

ja, de kedd meg Ancsinak nem jo talán :roll: mi meg hosszu 7végére mégis lemegyünk hugomékkal Bajára, hogy apa addig kizenélhesse magát itthon...
fibi

nektek megjött a családi pótlék és gyed átutalás? mert nekem még ma sincs itt a számlámon! remélem nincs gáz.
ancsipancsi

Johi: én nem beszélek kínaiul, csak néhány szót, a párom tud. Miatta voltunk kint Kínában is, nyelvi ösztöndíj.

Kép
Kép
tinu

Den, Szrek, köszi, egész "kellemes" volt a mai fogdokis kör az eddigiekhez képest. Szájösszeszorításon majdnem összepisiltem magam - olyan lehet, mint a lábösszeszorítás, ha mégsem az adott dokinál akarsz szülni? :D

Palacsintás talik - fincsifincsi, én annak most nem állok neki, de lehet, hogy összeütök egy tejbegrízt, azt is imádozom. :)

Curse, örülök, hogy minden ok Apával. :)

Fibi, Bálint és az őszinteség - erről az jutott eszembe, hogy amikor mi kerestünk lakot, az egyik esetben az eladó anyuka magával hozta két gyerkőcét, 4-5 évesek lehettek. Kint nézegettem a konyhát egyedül, kislány jött barátkozni, és jól elmesélte, hogy az egyik szomszéd néni sokat kiabál mindenkivel. Annyira tündéri volt. Még jó, hogy anyája nem hallotta. Nem emiatt nem vettük meg azt a házat. :)

Lencse, Panna és Kamilla cukik a képeken, kész hölgyek. :)

Kátya
kincsimano

Indi,
Számítógép, lámpazsinór :lol:

Tinu,
Tünde már most egy kész egyéniség :) Nagyon édi :) Kína? Hogy mik ki nem derülnek :)

Ki volt még ilyen egzotikus és extrém messze helyen? :wink:

Nukada,
Párod kérdése :lol: Bulást a pocidnak!!! Lehet, h tényleg az működne, h inkább sokszor és keveset enni. Nekem szinte végig égett a gyomrom a terhesség alatt, szóval a Rennie default volt.

Deni,
Süti hegyek :)

Neet,
Papa király :lol:

Fibi,
Ez a gesztenyepürés megoldás igen érdekes, mondhatni perverz :) Ez dugulás mennyire gáz már, ráadásul pont most, fránya Murphy :evil:
Elvileg gyomor ügyileg már okés vagyok, már csak az kell, hogy apa visszamenjen dolgozni és akkor jöhettek ahányan akartok. Várok mindenkit sok szeretettel :) Palacsintát nem tudok jót sütni, de pl. túrógombocba ott vagyok a szeren :wink:

Barbi,
Nekem ezt a egzotikus gyümis dolgot nem mondták a nagyokosok :evil: Bár szerencsére eddig nem volt semmi amiatt. És igen, jobb már a hangulat. Képeket mikor kapunk Angi és a járássegítőről? :)
Szerinted jó ötlet egy kutyás talis? :) Nem biztos, h a kutyik kedvelnék egymást :wink: Bár kanok kontra szuka, lehet, h mégis jó buli lenne :lol:

Zuzi,
Esetleg nem tudnátok a családot beszervezni, h a pároddal egy kicsit kettesbe tudjatok lenni?

Szrek,
Nem semmi a sztorid, biztos nem lehetett könnyű. De az tök jó, h nem lehet rajtad észrevenni, olyan életvidám vagy :)

Votiv,
Argetinai leírás annyira jó :) Nagyon romatikus apa :)

Kátya,
Fogorvos már megint, te szegény :( Nekem is már el kéne menni :?

Macs,
Szerintem a legjobb, ha pihensz és tudom könnyű mondani :)

Rylie,
Én sem értem igazán miért bálnak hívják, már csak azért is, mert nagyestélyiben elég humoros lenne bowlingozni :lol: Szerintem csak annyiban más, h a családtagok is jöhettek és persze rengeteg kajcsi lett volna.
Már akartam írni, csak mindig elfelejtettem :oops: , hogy a camponás bowling pályát végleg bezárták. Szóval, ha egyszer eljutunk oda, h legyen egy bowlingos buli, akkor azt máshova kell majd szervezni :?

Jaj, de jók a talis képek. Mindenki annyira édes rajta és milyen hatalmas már Pannus!!! :)

Deni,
Gyomrom már jobban van :) Sajna a sütit sem tudtam kipróbálni a hétvégén, de nem adom fel, ameddig apa itthon van, addig van esélyem :)

Ancsi,
Nekünk gorenje kerámiás főzőlapunk van és azon van gyerekzár. Az speciel a gombokat zárja le, h a gyerek ne tudja nyomogatni. Azt hiszem az 100e körül volt :?

Nemalvós babák,
Tessék este aludni, h a mamik tudjanak pihenni és egy picit apázni :)

Kép Kép
curse

Tinu: nem semmi. És mennyit voltatok kint? Baromira jó lehetett.

Curse: csak szójál, és már megyünk is. :lol:

Ancsi: nekem mindig 8-án jön csak.
johanna1975

Curse,
turogomboc, any time 8) :lol:

Ancsi,
nekem 6-7-e körül szokott csak jönni.

Zuzi,
az jutott eszembe, hogy ha nem találsz házhoz járo tanárnénit majd, akkor a neten vannak ilyen e-learning-es oldalak, és skype-on tudod a tanárral tartani a kapcsolatot, sztem tök jo. Majd én is igy szeretnék spanyolt tanulni.

Votiv, Deni,
megnéztem én is ezt a névstatisztikát: Levente a 3. helyen.... erre Zsoló is azt mondta már, hogy "Na, akkor azt nem!" Pedig tegnap már ott tartunk, hogy nincs jobb ötletünk, mint visszatérni a legelsö verziohoz...

Kátya,
igen, birom az öszinteségüket a gyerköcöknek :D

Ma meg azt mondja B, hogy "a barátom kimegy a kertbe....", kérdem töle, ki a barátod, hogy hivják, erre azt feleli: "Zöldné" :lol: :lol: :lol:
fibi

?
neet
neet

Most már óvatos vagyok a hsz-ek elküldésével. :D

Egész nap a somewhere over the rainbow van a fülemben :D
Lyrics:

http://www.stlyrics.com/songs/i/israelk ... 39745.html
Music:

http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WO ... ted&search
Ezt nektek, ha még nem vagytok fullig vele. :)

Más: Fibi, na EZ az igazi gyerekszáj, amikor így beéget. :D :D :D
Addig válogattam a fenti 2 linket, h mindent elfelejtettem, amit írni akartam....
neet
neet

Képek édesek, gyes nekem elsején jön mindig csalpótlékkal együtt.

Ancsi,
sztem tanulja meg a gyerkőc, h ezt nagyon nem szabad csavargatni. Amíg meg még nem beszámítható, nem egyedül hagyni a konyhában, vagy ha kisurran, utánasurranni, és csekkolni a berendezést. Én Eszter kezét igen közel helyeztem a főzőlaphoz, oh, well, az ostor messze volt, azóta valahogy nem nyúlkál. Csavargatni persze ő is szeretett egy időben, de lebeszéltem róla, és azóta is csekkolom a dolgokat, ha erre jár.
neet
neet

Neet,
melyik, a lefolyo eldugult, vagy a Zöldnés beszolás? :lol:

Tüzhely: hugomnál elektromos van, és B persze imádta tekergetni. mindig rászoltunk, stb, de hiába. Egyszer nem vettük észre, és séta elött besurrant a konyhába és eltekerte PONT azt a gombot, amelyik felett egy üres tepsi volt. mire visszaértünk, füstölt a fél lakás, leégett a tepsi, stb. Elmagyaráztuk neki, hogy ez azért volt, mert ö eltekerte. Ugy megijedt, hogy soha többé nem nyult hozzá. (különben nem tudom miért, de az itthonit sosem piszkálja)
fibi

Fibi!
Zöldné az ki? csak nem te? vagy nem értem a poént. :)

Neet!
amerikai konyhás nappali lesz, azaz, ha általában ott tartózkodunk, akkor hozzáfér a gombokhoz. ja, és gondoltam rád minap, amikor az anyátok közt sztárját láttam egy taxiban (nevét nem tudom, az a béna fejű kisgyerek, aki most békült ki a nőjével...apropó, már megy 10 perce, rohanok...)

ELECTRO WORLD HISTÓRIA:
gondoltátok volna, hogy egy hivatalos üzletben lehet alkudni?? férjem, aki amúgy nyuszi, megkérdezte, hogy a 2 héttel ezelőtt kiállított szettet nem tudjuk-e most hasonló áron megvenni, mert a mostani lap+sütő szett nem tetszett a gyerekzár hiánya miatt. erre a fickó azt mondta, ha veszünk valami más nagyobb értékű cuccot... és hát ugye mosogatógépért mentünk alapvetően :), szóval a két szett közötti 20 ezer különbségből 15-öt elengedett. nem hittem a fülemnek. habár férjem mondta neki, hogy akkor inkább nem vesszük meg most, ha nem kapjuk meg jobb áron :), nem tudom ők sikerorientáltak-e, de a fickó minimum olyan feldobott lett, hogy összesen 250eFt-ért értékesített nekünk 3 db műszaki cuccot, mint mi. úgyhogy aki új berendezés beszerzése előtt áll, annak érdemes bepróbálkoznia.
számomra az egész lényege az volt, hogy 5eFt-tal kaptam meg drágábban a gyerekzáras (és minimális tudással jobb) sütőt, és nem 20 ezerrel. (ráadásul férjem magában már úgy döntött, hogy mindenképp megveszi a gyerekzárast, mert félti az ő kis kincsét :) )
ancsipancsi

Tegnap tök passziív volt a net, ma meg totál lemaradtam vagy 3 oldallal... De legalább jó idő volt! És holnapra még melegebbet mond!!!!
Megpucoltuk az összes ablakot a nappaliban, takarítottunk, mire készen lettünk, átjöttek a bátyámék gyekőcei. Fél3-tól 6-ig mi vigyáztunk rájuk. Szóval ma mozgalmas napunk volt, de legalább kifáradtam, remélem...

Votiv:
Hű, micsoda pasid (máboccccs) van! Az enyémet keringőzni is alig lehetett megtanítani az esküvőre! Lehet, hogy inkább egy érett férfihoz kellett volna mennem, nem pedig egy "kölyökhöz"?!?!?! Nem baj, az én kölyköm ő is... :lol: :lol:

Tinu:
Kína jó lehetett, én is mehettem volna Japánba ösztöndíjjal, de túl röghöz kötött vagyok. Pedig akár oceanográfus szakra is mehettem volna...

Indi, elektromosok:
Én fém kötőtűt dugtam a konnektorba (ill. csak akartam), de apukám határozott lábmozdulata (értsd:rúgás :oops: :oops: :oops: ) eltántorított tőle.

Minden kedves topikozó aki a gyomrom miatt aggódik:
Ma hál' Istennek elkerült a Róka rudi, bár mondjuk nem is ettem olyan sokat... :oops: Viszont vár egy adag mirelitt bogyós gyümölcs, azt ma még bedurmolom, miközben a szerelmemet (Wesley Snipes) nézem a TV-ben.

nukada

'Stét!

Ahol ma voltunk, ott csupa kiegyensúlyozott, békés ember lakik - felnőtt és gyermek egyaránt - gyógyír sebzett lelkeknek :lol:

Hihetetlen jó volt csak nézni a skacokat! Bár szegény Dóci ma kapott egy-két sebet a fiúktól (Dominó hajra megy, nem cicózik, bár pusztán szeretetből :lol:), Lencsi is a kapok kategóriában volt, sőt, Marci is elszenvedett egy-két hajhúzást, azért klasszul viselték. Márton és Panna gyönyörűséges tünemények - két kis Buddha! De jó lenne egy ilyen kis tündér nekünk is a meglévő mellé ... Sajnos sütit és palacsintát én kialvatlan, egyfolytában magyarázó és mások haját rángató gyerekkel nemigen tudok - ez ám a fogyókúra :wink:

Vera :) köszi szépen mindent!!! Domicske a második háznál rajtaütésszerűen elaludt, még be se tudtam fejezni a sapkaigazítást :) És azért csak sikerült sötétedésre hazaértnünk, valahogy ez nálunk mindig így van, akármilyen koráén indulunk is el.

Szrek :) Nem kis dolgot vettél magadra te sem ezzel a pasival! Mi van ezzel a jogi egyetemmel? 3 szakos vagy? Én még az olasz-angolnál tartok.

Votiv :) Ó, Argentína nagy szívem vágya volt, de ilyen szépet még csak álmodni se mertem volna - megérdemelted igazán.

Nuk :) Most durvát fogok mondani, ne haragudj meg, de ez jutott eszembe ahányós történetekről: : azokat az étkeket, amiket itt fesorolsz nap-mint-nap, egy teljesen egészséges sportember is megszenvedne ilyen mennyiségben és sűrűségben! Számomra ezt jelenti a rókakomád - persze ezzel lehet nem egyetérteni, de érdemes lenne egy kissé diétásabbra fognod a kosztot.

Én uszve 40 kilót :!: :shock: híztam, ebből az első felében csak 5 kiló ment fel, a többit mind szinte egyszerre - ja, és utolsó harmadban már rendesen diétáztam is, mégis...Ez a nagy súlytöbblet rettenetesen leamortizál ám, tisztára úgy érzem magam, mint egy nyugdíjas. Úgyhogy nincs mese, nekem nem a szépségért kell elkezdenem diétázni.

Lindi :) ma nagyon sokat gondoltunk rátok, sok szeretettel emlegettük az egész családot - érezzétek nagyon jól magatokat Szolnokon és pihenjetek sokat!!!

Péntek délelőtt-délután Bikáson nagyon jó nekünk

És a Feneketlen-tónál a fedett játszón is legyen tali, mondjuk jövő héten!

KAta :) papaja tökféle, így nyugodtan kaphatja a ded, mangót én még nem adnék, abban nagyon erős illóolajok vannak. Kumkvatot sem, annak ugye a héját esszük, tuti tele van permetlével :( Ananásznál meg a rostok veszélyesek, ha sikerül például kifacsart levet itatni Ákossal, az remek, de a barna pöttyök és a belső kemény rostok egy felnőtt szájpadlását is felsérthetik, gondolom, egy kicsi gyereknél a pocakot is bánthatják. És igen! Éljenek a dinnyék :)

Reccával én emailt váltottam, azt üzente: csalánba nem üt a ménkű :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: