Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most tudok írni…
Eliza: köszi, én/mi nagyon jól bírjuk ezt az időjárásváltozást, a frontokat, bár ha rossz idő van, akkor nekem se annyira jó a kedvem, de igazából nem visel meg.
Nem gondoltam, hogy ekkora fejtörést okozok mindenkinek ezzel az Áronos dologgal…:shock:
Szilcsi, Zöldi, Melcsi, Katica: küldök nektek privit. Ja és Zöldi egyébként nem jól tippeltél, nem Nagy és Melcsi te sem, Szép sem, pedig az tényleg jól hangzana: Szép Áron he-he…
Babancs: mi is kókuszmatracot vettünk. Ez a legjobb a babának!!! Klassz volt az esküvői frizud, tetszik, na meg a pocid is, de valóban nem olyan nagy. Nem baj az, majd beindul…
Kata: a te kontyod is nagyon szuper. És nem untatsz az esküvőddel, nekem életem egyik legszebb napja volt és imádok még most is visszagondolni rá, így meg, hogy te készülődsz, irigyellek és kicsit nosztalgiázom is.
Veramami: nagyon szép mennyasszony voltál!
Melcsi: az én párnám is zizeg össze-vissza, de szerencsére nem zavarja a férjemet, engem meg főleg nem.
De kár, hogy nem vásároltatok, olyan jó lett volna hosszú beszámolót hallani arról, hogy mit vettetek, de végülis árügyileg is nagyon észnél kell lenni és több helyen szétnézni. Te bp-i vagy? Mert akkor ajánlom a
www.bebibolt.hu üzletet, szerintem ott elég jó áron lehet dolgokat kapni és nagy a kínálat is.
Én is kerestem DM-es olajat, de nálunk nem lehet kapni egyik DM-ben sem, sőt a barátnőm már Pesten is nézte és nincs…
Szilcsi: sajnálom, pedig tényleg annyira drukkoltam!

És igenis és csakazértis sikerülni fog, nem elkeseredni, oké?
Szezso: jók ezek a terhes fokhagymák… sajnálom a mensit:(
Katica: már megint zh-zol? Te szegény… hogy sikerült? Szabad tudni, hogy mit tanulsz?
Sonjus: gondoltam, hogy a tesztelős kérdést nem nekem szántad… én már teszteltem pár hónappal ezelőtt…
Szilva: :(
Ceni: mész S.T-hoz? Megnéz uh-n? Ugye milyen rendes doki? Remélem megmutatja a bébi, hogy mi van a lába között.
Atya ég! Egy óra volt mire végigolvastam a hétvégi termést, meg mire válaszoltam.
Holnap drukkoljatok megyek uh-ra, meglessük a gyerkőcöt.