Sziasztok!
Nagy nehezen, de sikerült átverekednem magam, a termésen...
Klasszak a babaszobák, meg a babakocsik, gratula mindenkinek!! Remélem ehéten megjön a nappalibútorunk és akkor lehet elkezdeni a készülődést. Nálunk a Tökike a nappaliban lesz, egy kuckót alakítunk ki neki. Klassz világos, meleg szoba, no meg ott van hely. Persze míg kicsi, addig velünk alszik a hálóban, bölcsőben. Nem tudom nekünk milyen kiságyunk van, mert ezt is használtan vettük, de valamelyik újságban láttam már. Majd ha készek leszünk, bombázom én is a képeket. A babakocsink bergon, az is second hand, 25ből megúsztuk, és vadzsiújnak néz ki, semmi baja nincs. Bébihordót örököltünk (még öcsémé volt).ű
A szopizáshoz nem tudok hozzászólni, igyekszem pozitivan állni hozzá, reményekkel teli, de sajna a családom nőtagjainak nemnagyon ment. Szóval ha örököltem....de bízom benne, hogy csak a 80'as évek tápszerbuzi hozzáállása miatt nőtünk fel mind tápon. Ma spec pont azt álmodtam, hogy édes pici babánk nagyon pirinyóként született (de az álmomban ez természetes volt) és ugyan kevés tejem volt, meg még azt is visszaköpte, de nagyon tápláló volt, mert jól fejlődött tőle. És a végére igazán zabálnivaló babucivá cseperedett. (normál méretre hízott..

)
Én Elevitet szedek, elejétől fogva, napi fél darabot. nekem is nagy volt a lenyeléshez, no meg nem akartam óriásbébit, ezért döntöttem a fél mellett. Mert valami meg arra az esetre, ha nem eszem elég vitamint, mégis menjen befele. Emellett Mg pezsitabi, meg néha vaspezsitabi. Egyébként az én tapsztalataimm is elég eltérőek, hogy mitől lesz óriás a baba. (Mert azért valljuk be, nem olyan gyakori a cukorbeteg mama, mint a nagy babó.) Viszont tény, hogy manapság sokkal, de sokkal több nagy baba születik, mint régen. ??? Tuti valami van a vízben, levegőben vagy fene tudja.
Én inkább éjjel izzadok, melegem van, de sztem nem vagyok büdi...legalábbis remélem érezném...Viszont fura, mert azt mondják gyorsabban nő a szőr, de nekem inkább lassabban, ritkábban kell borotválkoznom..
Na, az apukák hasonlóak. Az én férjem is pont ilyen, olvas, vagy tévét buzul, és szarik szegény Tökire. Aztán meg csodálkozik, hogy mire odanéz, vagy odafigyel, már nem produkálja magát a kicsi. Igazából nem értem őket, mert ez az egyedüli, amit átélhetnének a terhességből (mármint az anyuka változásán kívül, az gondolom bőven sok is nekik...), és akkor mégsem kattannak rá.
És télleg vannak kis hasúak. Egy ismerősömet befektették a KHba, jöttek látogatni a rokonok, és meglepődtek, hogy Jézus, már meg is zsültél, hát nekünk nem szólt senki! Na a fenét, csak kicsit süppedős volt az ágy közepe és a hasán a takaró így teljesen sima lett.

Szóval fel a fejjel, sőt, néha nem bánnám, ha kisebb lenne...és előre félek, hogy meddig fog még nőni.
Na elköszönök, mindenkinek jó kapcsolattartást a babóval!
Tök jó, megyünk ma brendonba a Váci útra. Azt hallottam, hogy az olcsóbb, mint a budaörsi. Furaa lenne, de megnézzük. Az elelfániban is ellátogatunk majd, erről eddig nem is hallottam.