A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Anyakoca:
Szeged: eddig sütött a nap, most felhős az ég, de nem esik! A szél viszont fúj. :?

Kata: teccik a kontyod, kis pici fehér izék nem lesznek benne? Nem fejtetűre gondoltam :lol: hanem azokra a fejdíszekre aminek nemtom a nevét... :oops: :lol: Szvsz az úgy feldobja a menyasszonyfrizurát. :wink:

Elutazott a zuram :D szabad a kégli. A csajokat letettem aludni (nemtom összejön-e :lol: ) Én meg belevetem magam a Spektrum mostani adásába, imádom a most folyamatban lévő ill. következő műsorokat :wink:
Hja és kezdem visszaszedni a versenysúlyom, most már csak - 6 kilónál tartok :lol:

Cééép napot!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kösz minden időjárásjelentőnek. Továbbítottam az észleléseket az OMSZ-nek.

Szirmi! Elkezdtem. De aztán hülyeségnek tartottam, és nem küldtem el. Bocsi. Majd, ha lesz újra ihlet.

Enikő! Aztán nem pasizni! Max a pocódban lévő kis tökössel!

Kép
zölddisznó

coca: Gyulán esett eddig az eső, most már csak borús.
Viszont nincs hideg. :lol:
(csak emiatt most újra hívtam az éccsanyámat)

Bp. (XVI. ker.): gyönyörű napsütés, viszont iszonyú hideg szél fú'!
A kutyát kivittem sétálni, de gyorsan meggondoltuk mindketten magunkat :(

babszika

Zöldi, nem baj :wink:
Különben te ezt ismered? http://www.metnet.hu/?q=obs csak az észlelésekről jut eszembe. Az uram imádja :wink:

Enikő! És meddig nem lesz az urad?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca: Már ha pöcse van a menyasszonynak :lol: :lol: Amúgy meg neeeem vagyok én olyaaaaan :wink:

Szirom: Egy hétre ment Ausztriába. :D

ceniko
Szeged

Enikő! Húú, az sok. Nekünk 5 nap volt Miksával a legtöbb egybefüggő idő, és eléggé tartottam tőle, de nagyon rendes kispasi volt. Talán se előtte, se utána nem volt olyan tüneményes. Viszont azért az uram nagyon-nagyon hiányzott. Mi csak azt az időt töltjük külön, amit muszáj a munka miatt. Mondjuk a két nap azért rendszeres.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Hát amúgy is alig van itthon, szvsz nem fog feltűnni, hogy el van utazva :roll: Pl ha 16 órázik, akkor reggel 5 után elmegy itthonról és este 10 után ér haza.... Szal olyan túl sokat így se úgy se látom! A gyerekek meg aztán pláne. Hát valamit valamiért....
Most a céggel mentek ki Ausztriába, vett a munkahelye egy új gépsort, és mennek betanulni. Minden műszakból 1 ember+1 főnök és egy tolmács.
Csak 1 hét (6 nap + az út) nem olyan vészes :wink: Annyi egyéb elfoglaltságom van, úgy kitöltik a napjaimat a lányok+suli+háztartás, hogy nem unatkozom és nem érzem magam egyedül :) Hmm "nagy" család előnyei :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

1 cn, reggel 36.3-mal megjött. Úgy érzem, sosem fog sikerülni. Tudom, hülyeség, de most ezt érzem.
Inkább beletemetem magam a melóba.
Pussz! Szezso, drukk holnapra a teszthez!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ne légy szomorú! Ez a hónap a tied lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos a holdfogyatkozás tette ezt mindannyiónkkal. És a következő pé. után, már pocaklakóval együtt leszel te is és mi is (akinek még nincs)! Muszáj!!!! :)

babszika

Coca!Mindig elfelejtem:
a tiéddel szomszédos kerületben ragyogóan süt a nap és emellett süvít a szél:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi!
Irgum-burgum ilyet írni! Így vagy úgy, de mindenkinek sikerülni fog és punktum, neked is! Tessék egy jót sírni és új erővel neki fogni ennek a hónapnak! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szirmi!
A metnetet szoktam nézni, de az észlelések rovatot nem. Köszi. Voltam kint észlelni. Itt az nagy székesfőváros közepibe is iszonyat nagy a szél. De azért jó kimozdulni Röfikkel! :wink:

Enikő! Van Neki, csak Te még nem tudod. :wink:

Szilcsi! Kép Kép Kép ...légyszi add át Pirinek. Mondtam, hogy Babibihez menjen! Neked meg extranemfeladni-t küldök.

Kép
zölddisznó

Katica! Ez volt a menü:
füstöltsajtos krumplikrémleves
egybensült karaj
fűszeres sültkrumpli
Sztroganov csirke
rizs

Mindenkinek ízlett! :-D

Szilcsi: annyira sajnálom!!!! Direkt szivatás is volt a sorstól, hogy késett! Pár nap, és nem leszel már ennyire csüggedt, hanem összeszeded Magad és teljes erőbedobással jöhet az új ciklus!
Köszi a drukkot!

Nézzétek, nálam még a fokhagymák is terhesek!! :lol:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi!
:( Sajnálom!
No de a következő hónap ilyen király lesz!! Kép Meglásd!!
szilbee

Sziasztok!

Szirom!
Bocsi, hogy belekontárkodok, de azért ezt ovassátok el mielőtt megijednétek a dobozdíjtól!

"Január 15-től kell a száz százalékban támogatott gyógyszerek kiváltása után a 300 forintos dobozdíjat kifizetni - közölte a Magyar Gyógyszerész Kamara szerdán az MTI-vel.

Az új árak alkalmazása egyidejűleg lép hatályba minden gyógyszertárban, ennek megfelelően a betegek a támogatott gyógyszereket az ország összes patikájában azonos támogatással és térítési díjjal válthatják ki."

Egyébként én semmiféle krémmel nem kentem be a srácaim popóját, hanem minden tisztábatevéskor lemostam őket kamillaforrázattal, és egy kicsit behintőporoztam őket, de azt is csak esti fürcsi után, hogy olyan jó babaszaguk legyen.

Coca
Náunk ragyog a nap, és van vagy 15c° úgyhogy megsétáltatom a kutyámat.

Bettike
Klarissza nem megy dokihoz hétfőn.

Kép
klarissza32

Szilcsi, Kép

Klarissza miért nem megy hétfőn dokihoz?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok!

Bettike!
Itt vagyok! Jelen! :lol: :lol: :lol:

Szilcsi!
A fenébe!!! Nagyon sajnálom! :( Ne keseredj el összejön hidd el! Ne add fel!!

Szilbee!
Szolnok??? Én Abonyi vagyok! :lol: :lol: Ki a nőgyógyászod? Nekem a Jakab Tamás.

Coca!
Abony: Szeles, hűvös idő

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili!:D
Abony?! :) Épp ma akartunk volna elmenni az abonyi vadasparkba, csak a törpe sokáig aludt! :?
Mosonyi Attila a dokim! Jakab neve is ismerős, bár személyesen nem ismerem.
szilbee

Emlékszem, míg Leventét próbáltuk összehozni és képes voltam 2 héttel is kitolni a köv. menszimet, mert annyira akartam, hogy összejöjjön...
A végén meg, mikor tényleg teherbe estem, úgy voltam vele hogy á csak szokásos agymosásom van megint. Azért késik már két hete... :lol:
szilbee

Szilcsi,
nagyon sajnálom!!! :( :( :(
Szezso,
most, azonnali hatállyal fel vagy véve hozzánk szakácsnőnek! Úúúgy megkívántam amiket írtál! Hát illik ezt teni egy kismamával?! :wink:
Katica,
nevetni fogsz de szombatra már vittem kispárnát a fenekem alá, 2 gyerekes osztálytársnőm meg is jegyezte hogy nemsokára a derekamhoz is vinni fogok egyet :D

Én fél délután málnát metszettem, virágoskertet kapáltam, törpe körülöttem dagonyázott, kutyázott, jó volt csak elfáradtam.
Vendég

Hellóka!

Ismét egy rövid hozzászólás:

Szilcsi, hogy a fene vinné, nagyon sajnálom! Pedig olyan bíztató volt! :cry: Küldök neked egy vígaszlepkét, hogy elszálljon a rosszkedved: Kép

Babancs, örülök, hogy segíthettem!
Nálunk egyébként pl. popsikenőcsben egyetlen egy vált be, az pedig a Neogranormon volt. Igaz, nem olcsó, de összevetve a többi popókencével, lényegesen hatásosabb. Szilinek iszonyú érzékeny volt a popsikája, főleg a betegségek idején és utána még sokáig. Van még hasonló jó, a Sudocreme, ez volt nálunk a kórházban is, de iszonyú ára van!

Melcsi, ugye képeket ígértél? Várom nagyon!

Szezso, remélem, megkaptad a privimet! Óriási drukk neked, habár lehet, hogy te már többet tudsz? Csak mert azt írtad a fokhagymáidról, hogy még azok IS babásak! :wink:

Katica, köszönjük szépen, most épp a fejem fáj, de amúgy hála az égnek jól vagyunk mindannyian! A picikém állandóan a húgyhólyagomat boxolja! Biztosan Rocky akar lenni, nem Alen! :lol:
Nálunk is viták vannak, hogy hármunk közül ki üljön a gép elé! :P
Aki gyorsabb, az nyer! :D

Snufi, nagyon klassz az avatarképed!

Akinek kell holnapra, nagyon drukkolok, azt biztosan tudom, hogy Bettikének és Szilvának, meg Szezsonak kell! A többieknek is persze +++++, akire most nem emlékszem! Ezer medvebocs!

Pusza
Vendég

Athiz!

Szerintem veszek Niveát, Sudocremet, meg Neogranormont is. Utóbbi 2tőt csak kipirosodás esetén fogom használni.

Katica!

Bocs, de nem tudtam leírni, hogy néz ki a kókuszmatrac. Kerestem róla egy képet neten - amin látszik a belseje is.

Kép

Kép
babancs

Athiz: a privit megkaptam, köszi szépen! Bár nekünk nem kellett nyilatkozni anno a leendő gyerekeink vezetéknevéről...Nem baj, majd betévedünk az anyakönyvi hivatalba, aztán lerendezzük! :lol:
A másik dologról: nem tudok semmit, nem érzek semmit, majd holnap reggel kiderül...de inkább nem, mint igen :? nagyon kis szemfüles vagy, csak véletlenül írtam is-t a fokhagymákhoz...

Áfi: cuki vagy! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Athíz! Csináljak Neked is? :wink:

Szilbee, Levente hányadik hónapban fogant meg?

snufi

Snufi:
A 11. hónapban.
szilbee

Vakond, Cicuka, Macspacs, Tonti?????

snufi

Sziasztok! Megjöttem, egész jól éreztem magam!

Szilcsi, sajnálom, én is így éreztem most, de majd lesz jobb is a hangulatod!Fel a fejjel!

Szilbee rakj majd görbét!Kiváncsi vagyok ám!

Köszi a haj dicséreteket, de a képeken annyira nem látszik a hajam, amiket hugi felrakott ide! Élőben nagyon szép, és lesz benne apró fehér virág is, ami az én sötét színű hajamat fel fogja dobni! Sztem az esküvős képeken jobb lesz!

Kép
kata05

Kata, nagyon szép leszel! :oops: :lol:

Kép
elizabeth25

Lizi köszi, nem nagyképűségből, de ezt már sokan mondták! :lol:

Lányok már nem sokáig foglak titeket "untatni" az esküvőmmel, utána a babával szeretnélek titeket "untatni". :lol: :lol:

Kép
kata05

Okés Kata!!!!!! :lol:

snufi

Snufi: Tonti jelen! Bocsi, csak hulla faradtan, most jottunk meg egy magyar "bulibol" vagy 30 magyar volt ott, tok jo volt csak irtora elfaradtam. Annyira nem tudok visszaolvasni es szegyenlem a pofamat hogy nem tudok senkihez hozzaszolni!
Mar tok megnott a pocim, ugy erzem magam mint aki a ketszeresere puffadt, nem kapok rendesen levegot, nem jo erzes. De nem akarok panaszkodni.
Jovo het vegefele elmegyek egy potyaultrahangra mert 14-en utazunk haza Mo-ra es szeretnem tudni hogy is allunk.

Szilcsi en is ugy sajnalom de tartsatok ki lanyok, erdemes!!!! Sok-sok lelki erot kuldok Nektek!

Ja, inneni idojarasjelentes: ku..a meleg, 28 fok, rovidujju! :lol: 8)

Tenyleg, milyen ruhat vigyek? Telikabat azert mar nem kell marcius, aprilisban ugye? Pulcsi?

Afi: megallt a tickered?

KépKép
KépKép
tontica

tontica!
egyenlőre olyan változó az idő, h az hihetetlen!!!!!
legalábiis itt felénk... :oops:

a télikabát csak a szél miatt kellhet, mert alapból nem lenne rossz idő.

sztem!!!!! :)

azért tudlak ám sajnálni a "ku..a meleg" miatt!!!! :lol: :lol:

babszika

Sziasztok,

Szilcsi :cry: , fel a fejjel, pihenj egy jót és jobban leszel.

Kata, nagyon szép mennyasszony leszel :wink:

Szezsókám, kivánom, hogy olyan legyél mint a fokhagymák a képen :D , mennek a drukkok holnapra.

Mai termés: két kis sapka egy fehér és egy kék színben, de anyósom odaadta is a dolgokat, amiket dugiban, a párom utasítása ellenére vásárolt :D , 7 kisbody, macis fürdőlepedő, popsitörlőkendő,nekem korházba törölköző, nem bírta, hogy ne vásároljon :lol: . Ígérem lefényképezem őket majd, de most nincs kedvem szöszölni vele, kedden ígérem felteszem őket :D

Babancs, kókuszmatracot én is veszek, csak jót hallottam róla. Az angol pólyák töltetének is ezt használják, mert jók a babyke gerincének. Köszi a bolt tippet, net-en már ki is néztem merre van.

Csajok arra rájöttem, hogy a brendon nem ez én boltom lesz :wink:

Athiz, a sudocreme, nagyon tuti, de tényleg drága, most láttam a DM-ben 1700ft körül volt egy közepes tégely :( , de lehet, hogy én is úgy fogom majd mint Szilvi, kritikus napokra :wink:

Jó éjt mindenkinek, lehet, hogy még bekukkantok.

Akinek nem írtam is mennek a drukkok.

Pusza

Kép
melcsi6

Kata!
Itt a görbém.
Nem tudom most mi van, mert felfúvódtam, meg olyan mintha meg akarna jönni, pedig nekem 29 napnál nem szokott korábban. No majd meglátjuk!
szilbee

Szilbee, privi ment!

snufi

Melcsi!

Örülök, hogy segíthettem. Vettünk kókuszbetétes pólyát is, bár nem voltam "pólya-párti", de ez az egyszerűsége miatt megtetszett. Na meg jól megtartja majd a babát is.

Kép

Kép
babancs

Snufi, köszi, okés, szívesen vennék egy ilyen avatarképet! Azon tanakodtam, hogy hogyan csináltad. Csak ilyen kávésat lehet kérni, vagy van másféle is?

Szezso, oké. Bizony, hogy figyelek! Vegyük előjelnek! :wink:

Kata, nekem is tetszett a hajkorona, főleg a fehér virágok lesznek szépek benne. Sajna az enyémben nem voltak, igaz, nem is vagyok setét hajú! :)

Melcsi, de jó lenne, ha nekem is ilyen lenne az anyósom! :roll:

Tonti, jól el tudsz tűnni, de örülök, hogy csak buliztál, és minden okés!

Szilbee, jó görbe, szép görbe, derék görbe! :D

Cupp
Vendég

Bettike
SOS!!! hogy kell excelből képet csinálni :?:

Kép
gaby25

Athiz, holnap küldök privit.

Szilbee és Babancs, privimet megkaptátok :?:

Szép álmokat!

snufi

Sunfi!
Aha! Ment a válasz!
:)
szilbee

Babancs!
Tök jó ez a pólya! Ilyenről még életemben nem hallottam, de nagyon tetszik és tényleg biztonságosabb, mint a hagyományos!

Gaby!
Kijelölöd a táblit, jobb klikk másol és egy képszerkesztő progiba bemásolod/beilleszted, majd elmented jpeg-ben.
szilbee

Szilbee
Köszi :) már megoldottam, objektumként :) de azért megjegyzem az infót :)

Kép
gaby25

Babancs: klassz ez a pólya (nekünk is volt szerettük, Bogival sokat használtuk) ,hogy nyílik??? Én sem láttam még ilyet! Hol vettétek??? Mennyi annyi????

ceniko
Szeged

Képzeljétek csajok, Boginak mozog a foga!!!!!!!!! Csak 3 hét múlva lesz 5 éves :shock: Korai még ez a fogváltás, tiszta kész vagyok, még nem voltam rá fekészülve :cry: :oops:

ceniko
Szeged

ceniko!
és fogtündér lesz nálatok???

babszika

Igen, de csak valami pici csekélységet fog hozni, mert sok foga van :lol: És mivel a fogtündér is pici csak pici ajándékot tud hozni :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Persze, ez sztem is így jó!

Van egy barátnőm, akinek a kislánya a fogtündér miatt már lazán kihúzta a mozgó fogait, mert nagyon várta, h eljöjjön hozzá.
Ha dokihoz vitték, szomorúan jött ki a rendelőből, ha nem húztak neki fogakat. :lol:

További szép estét nektek!!!! Megyek fürcsizni.
++++++++++++++++++++++++++++++

babszika

Tonti,
nem állt meg a tickerem, csak még anno az utolsó UHon a doki a mensi szerint számítotthoz képest 3 nappal kisebbenk mondta a mérete alapján a babát, így a számomra kedvezőtlenebb idővel számolok, így kevesebb az esélye hogy "becsapom" magam. Bár már kevesebb a jelentősége annak a 3 napnak, de teljesen nyugodt majd a 12. hét után leszek.

Babancs,
szép pólya, nekünk hagyományos volt anno, az lesz most is, szerintem nagyon jó és a baba sem érzi hirtelen az ijesztő teret maga körül, kicsit szűkebbre van neki szabva a világ. Na meg császársebbel csak belemarkoltam a pólyába, és közelebb rángattam magamhoz ha szoptatni kellett. :D
Vendég

sziasztok!

ceni: kitartást a pasi nélküli napokra. én nagyon utálom, ha a férjem elutazik. tavaly előtt 3 hónapig pesten dolgozott, és csak hétvégén jött haza. 3 hónapig non-stop sírás-rívás volt részemről, alig vártam, hogy újra itthon legyen.

babszika: milyen kutyád van?

coca: http://www.idokep.hu ajánlom figyelmedbe!

szilcsi: nagyon sajnálom :cry: pedig én annyira drukkoltam neked. hajrá következő hónap!

szezso: ha tudom, hogy ilyen fincsit főzöl, elmentem volna hozzád enni :D

klarissza: miért hagyod ki a dokit?

áfi: :D :D :D benned egy kertész veszett el :D

athiz: hogy vagytok?

babancs: köszi a képet. most már tudni fogom, hogy milyen :D

tonti: irigyellek a melegért. :D pocifotót nem raksz?

melcsi: képet kérünk! :D

bocs akinek nem írtam. de mindenkinek mennek a drukkok.

rólam: ma egész nap tanultam, holnap zh-t írok. így lehet rám gondolni holnap 14.00-tól. ma itt voltak anyósék, hoztak ebédet, de végülis hagytak tanulni.

szép estét!

katica
katica30

Ceni!

A pólya tépőzárral csukható-nyitható. Baromira egyszerű. Ágynemű anyaga van, szerintem nem is kell alatta nagyon beöltöztetni a babát. Van benne egy párna, ami később is jó lesz ha már használható a feje alá párna. Amúgy szoptatásnál segít tényleg megemelni a babát.
Ez a pólya 5ezer ft körül volt, de volt kevésbé díszes-puha 3ezerért is.
A kókuszbetét alul kihúzható belőle - szintén tépőzár segítségével. Így a huzatot ki lehet mosni.
A pólya nem merev túlságosan, engem azokra a szivacsos hálózsákokra emlékeztet.
A kicsik szeretik magukat biztonságban érezni - főleg az anyaméhben eltöltött idő után - egyáltalán nem furcsa nekik szerintem, ha jól be vannak bugyolálva. Van akinek bejött még sírós babánál is - megnyugtatta.

Ja és így nyílik:

Kép

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: