A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

[quote="szirom"]A írta:szirom gyógyszertári kozmetikumokkal valszeg jobban jár az ember anyagilag is, és a gyerek bőre is. Nagyon érzékenyek a picik, még az öblítővel is érdemes vigyázni.

Csak jobban járt :( sajna amióta árakat emeltek, meg dobozdíjat vetettek be, azóta nem lehet ezt elmondani!
A védőnőm hétfőn mesélte, hogy egy kismamája 2 gyógyszertári fürdetőért és 2 tubus popsikenőcsért 2500 ftot fizett!! :shock: Lehidaltam :shock:
Én személy szerint kint Szerbiába (Szabadkán) szerzem be ezeket a dolgokat, ott egy nagy tégely kakaóvajas popsikenőcs (üzletbe) kb 400 ftba kerül. Több mint 1 hónapig elég.....és remek minőség, kb 40 éve is gyártották már, anyukám a mi valagunkat is ezzel a termékkel kente még a múlt században :lol:

Babancs: Mi se használtunk gumilepedőt, én magam alá raktam a terhességek végén, ha elfolyik a magzatvíz címszóval..:lol: Persze nem folyt el :lol:
Mekkora már a pocakod??? POcifotó??????????????????????????

Athiz: Láttam pár napja a pocakfotód, mintha lenyeltél volna egy kézilabdát :lol: Tök furi, nekem olyan igazi lányos szétterülő dagadt tehén hasam volt mindkettővel. Most még nem alakult ki a formája. De neked brutális, hogy mennyire "fiús" a hasformád :) Szép :wink:

Eliza: Nekem is teccik a Domisarok, minden van ami kell :wink:

Mindenkinek mennek a további drukkok+++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Nem tudom most az árakat, tény, hogy régen vettem. De valószínűsítem, hogy a helyi keverékekre kell rámenni. Tavaly egyszer akartam venni fürdetőkrémet, és a nő kirakott elég egy naturlandos, gyári, de tubusos fürdetőt azzal, hogy ez ugyanaz. Az ára mondjuk nem ugyanaz volt.
Gyógyszertári keveréket veszek azért, csak tényleg nem babadolgokat: egy tégely aloe verás hidratáló arckrém 360 Ft volt a múlt hónapban. Az elég baráti azért.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, örülök, hogy jobban vagytok. :lol: Még nyomjuk a melót, de most már nagyon fáradt vagyok, sztem holnap sem lesz tíznél hamarabb felkelés. :D
Nem hiszem, hogy tesztelek hétfőn, most valahogy annyira megnyugodtam, de nem értem én sem, miért. Max. hétfőn délután majd meló után nyomok egyet, azért addigra délutániból is ki kellene mutatnia. :shock: :D
Szóval fúrja még az oldalatokat a kíváncsiság egy kicsit! :wink:

Kép
szilcsi

Irányulunk is haza, rávettem apát az indulásra.
Holnap jövök, hozom a hőmet is, megpróbálok hatkor felkelni mérni egyet.
Jó éjt!

Kép
szilcsi

Szirom: Én nemtom, nekem a védőnőm mesélte hétfőn amikor mentem az UH-ra.... Eddig nagyon olcsók voltak ezek a gyógyszertári "saját" készítmények az tény, de csak ha kiszámolod hogy a 4 termékre 1200 ft csak a dobozdíj (4x300 ft) akkor már automatice ennyivel több az ár. (Dobozdíj február 15-től van, mint a vizitdíj). És pl egy Johnson fürdető olyan 600 ft körül van a tacskóban....
Persze ez nem biztos hogy így van, ő is csak hallotta,egy kismamája panaszolta neki, de simán el tudom képzelni.... :roll:

Bár újszülött korban én is ezeket terveztem használni háromaskánál is!

ceniko
Szeged

Szilcsi: megkaptad a mélt amit küldtem délután???
Jóéjt :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok! Jó reggelt!
Kép

Olyan sokta írtok mindig, hogy nem is mindig tudok visszaolvasni... :? :lol:

:?: Lenne egy kérdésem! Lehet valahol a fertility-ben jelölni a "lepedő gyűrögetős napokat"?
szilbee

Jó reggelt!

Szilbee intercourse, insemination felíratnál!

Most csak magamról bocsi! A haj készen lett, szép lett, a képek huginál maradtak, így csak ő tudja feltölteni! Amúgy nekem 4 óra múlva megfájdult a fejem a konty miatt! Majd megkérdem tőle hogy vajon miért van ez?!
Szirom, végül ültetés terén mindennel készen vagyok nem akartam halogatni, mert hétköznap nem érek rá semmire, viszont elég zsúfolt hétvégéink lesznek!

Kép
kata05

sziasztok
na itt vagyok, csak mostatnában kevés időm van. Ráadásul megint taknyos vagyok :?
Vérvételt túléltem :P Ügyes kislány voltam, nem szédültem és nem ájultam :wink: viszont valszeg átszúrta a vénám kicsit, mert kissé belilult :?

Veramami
Gratula Kép

Coca
mikor derül ki, hogy mi van iscocákkal? :D hogy érzed?

Liza
tényleg klassz kis babasarok :)a cukorral meg biztos minden rendben, ne aggódj :)

Kata
közeleg a nagy nap, mindjárt férjes asszony leszel :)

Szilcsi
húha, izgi, várom az eredményt :)

Bettike
csúcs kozmetikusod van :)
esemény: Apa kedden megy a vizsgálatra, kiskatona és vérvétel.
március 20-án 21. napi vérvétel

Mindenkinek puszi és drukk, elfelejtettem mire akartam még reagálni :? :oops:

Kép
gaby25

Szép jó reggelt!

Kép

Kép

Kép

Kép

A tegnapi hozzászólásom meg elszállt! :twisted:

Egyébként az arcom olyan, mint aki lefejelt egy csalán bokrot! :P

Kép
bettike
Eger

Bettike
micsoda laposkúszá ez :shock: emlékszem még arra, mikor ciklus első felében olyan volt a hőd, mintha lenyelt volna egy szöcskét :lol:

Szirom
Miksának jobbulást, és vigyázz magadra :wink: remélem gyorsan túl lesz rajta szegényke.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Kata, azt írtad, hogy derékig érő hajad van. Szerintem azért fájdult meg a fejed, mert most az egész a fejedre van "tornyozva" és tartanod kell. Mondjad meg a fodrászodnak, hogy próbálgassatok még másfajta frizurákat is.

Bettike, jó ez a laposkúszás,drukk a holnapi dokihoz!

Szilcsi, drukk a holnapi, vagy holnaputáni teszthez!

Coca, te növesztgessed a kiscocákat!

Minden betegeskedőnek jobbulást és úgy általában mindenkinek további szép hétvégét, jövő héten kezdődik a nyár :D

Kép
Kép
robcsi03

Gaby! Hát igen! Biztos erre gondolsz, én is jól emlékszem rá! Az a fura, hogy az volt a clostis hónapom! :shock: De legalább volt pé!
Az esemény táblába beírtalak, csak hamarabb feltettem, mint ahogy láttam volna, hogy neked mit írjak be! A bacit meg még kapd el idejében, nehogy betegebb legyél! Tudtuk ám, hogy ügyi leszel a vérvételen!

Kép

Eliza! Tényleg tetszik, azért írtam, hogy lennék a gyereketek szívesen!

Szilva???? Remélem a barnázás elmúlt!+++++++++

Szilcsi! Neked is mennek drukkjaim! És akkor hát ha kedden, akkor kedden lesz teszt, nem tudunk mit tenni esetleg csak hisztizni, hogy mi hétfőn akarjuk látni! :lol:

Monyo! Jelentkezz!!!!!

Zöldi! Kaptak már a gyerekek reggelizni?????

Egyébként ki hogy van??? Áfi? Robcsi? Tontica? Judis? Vakond? Lili? Ancsa?

Jé úgy látom, hogy vissza kell térni a névsorolvasáshoz! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Gyönyörű vasárnapot!

Országos időjárás jelentést kérek! Süt? Esik?

Gaby, Szirom! 13-án

Szirom!
[quote] írta:Hogy érzed, de most komolyan, mi lesz a végeredmény?
...te meg mernéd tippelni, hogy mi lesz a végeredmény?

Kata! 10-es skálán mennyire izgulsz?

Bettike! Légyszi írd be, hogy 13-án tesztel coca. Köszi.
Szép görbéd alá E-ket kérünk, és PM-eket! (na jó, lehet AM is)
Röfikék még éheznek, még csak tejeskévét ittak.

Robcsi! Igenis, értettem!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Melyik a kedvenc színed????
Apa sajna most nagyon sokat dolgozik és nincs itthon, de megmondom neki, hogy legalább azért hazajöhetne! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!
Bettike! Valószínűleg szerdán megyek vérvételre.Más nálunk nincs. A kontrasztanyagok és röntgenek miatt most pirit akarok! Akinek nem kell: küldje most ebben a ciklusban nekem.

Rakok egy görbét is: Aki érti, magyarázza meg, miből gondolja aferty, hogy oda kell betennei a PÉ.t???

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Most látom, hogy hogy kérdeztem (hihi) Kaptak már reggelizni?
Én sem magyar szakon végeztem! :D

Kép
bettike
Eger

Babaimado! Azért, mert van 3 magasabb hőd, mint az azokat megelőző 6! Ezért tette oda!

Kép
bettike
Eger

Coca, 10-es skálán 7-es! Bár most úgy fáj a fejem hogy gondolkodni sem tudok+ megyek egyetlen és kedvenc anyósom születésnapját megünnepelni! :evil:

Robcsi, igazad lehet ezen én is gondolkodtam! Eski utáni első lépésem a haj vágatás lesz!!!!!

Kép
kata05

Kata! Lesz még az 10-es skálán 12-es is!

Kép
bettike
Eger

Coca,
Időjárás-jelentés: Tolna megye; süt a nap de fúj a szél.
Bettike,
köszi jól vagyok, csak nagyon álmos (mindig).
Vendég

Sziasztok!

Hát ez hihetetlen. Ennyit írni hétvégén! :shock:

Hú, amikre emlékszem:

Szirom, na igen, a ti neveitek is igen különlegesek, de nekem tetszenek. Nekem sok név tetszik, csak a férjem iszonyú válogatós! Örülhetek, hogy ezt végre kiagyaltuk! :lol:

Babancs, ha nem mered használni a Niveát, ne tedd, de szerintem bátran próbáld ki, és úgyis kiderül, milyen hatással lesz a pici bőrére. Nekem mondom, a gyógyszertári fürdető teljesen kiszárította a bőröcskéjét Szilinek anno.

Ceni, köszi, hát tényleg olyan fiús a hasam, pedig Szilivel nagyon lányos volt ám!

Na, most megint lőttek a memóriámnak! Meg irányulok reggelizni, jó későn keltünk! Bocsi többiek!

Puszkány
Vendég

Kata!

Kiváncsi vagyok a kontyodra. Nekem nem volt próbafrizurám, de szerencsére találtam egy nagyon jó fodrászt. 1 óra alatt feltett egy csodálatos hajkölteményt tele póthajjal (elég rövid hajam volt alapból).
Lehet, hogy tényleg a konty okozza a fejfájásodat..pl. túl erősen tűzik meg, vagy túl nehéz.

Az enyém ilyen volt:

Kép

Kép
babancs

Bettike! Disznóban és reményben a zöld, borban a vörös, pasiban a barna, csíkban a kék!

Babim! Fingom sincs.

Kata! Tűrhető anyósozást! Tortát csak módjával, nehogy másik ruha kelljen! Fúj, gonosz coca!!! Biztos csak irígy.

Kép
zölddisznó

Athiz!

Dehogynem merem használni, sőt..hálás vagyok neked a tanácsért. Úgysem tudok előre venni gyógyszertári terméket, szerintem majd a gyerekorvos írja fel - ha meglesz Domi TAJ-kártyája, valamit viszont addig is használni kell. Itt a kórházban meg nem is nagyon adnak semmit, popsikenőcsöt is be kell vinni..a kapott napi 3 pelus sem lesz elég. Kozmetikumokat még egyáltalán nem vettem. Mostanában várom a védőnőt, úgy volt hogy már múlt héten jön - de lemondta.

Kép
babancs

Zöldikém!

Nem akartam kihúzni belőled semmi olyat, amire nem tudhatod a választ. Az érzéseidre lettem volna kíváncsi, néha érzi az ember, hogy most oké lehet, néha meg semmit. Én például Miksánál semit sem éreztem, most meg valahogy úgy éreztem, hogy összejöhet.

Kata! Mekkorára vágatod?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancs! nekünk az első adag babakozmetikumot a kórházi gyerekorvos írta föl, ha jól emlékszem. És mire hazaértünk, az uram kiváltotta.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancs! Nekem nagyon tetszik a kontyod!Hol készült?

Kata! Láthatnám a Tiéd is?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!
Köszönöm a jókívánságokat, szerdán lesznek képek, akkor rakok fel bebőlük. 60 ember volt az esküvőn.

Gaby: köszi az édi párocskát! :)

Kata: nekem múlt szombaton volt a nagy nap, de jó, hogy Te még előtte vagy. Az ültetőkártyákat én is saját kezűleg csináltam...
Nekem pici virágocskák voltak a nem túl hosszú hajamban.

Egyébként még mindig meg vagyok fázva, 8-án tesztelek, ha addig semmi és itt a görbém. Mit szóltok?

Coca: Nálad mi a helyzet? Drukkdrukk
és Mindenki másnak is .
Ne hari, hogy külön nem írok Mindenkinek, de még mindig nem tudtam visszolvasni és ennek az esélye egyre kevesebb, annyit írtok :) remélem jövő héttől picit rendeződök időileg. Kép

Veramama
veramami4

Jó reggelt!

Én még csak fél órája keltem,... :)

Kata, tényleg levágatod a hajad???

Holnapi tesztelőknek mennek a szurkok!!!!

Szezso, Áfi és ...: ti hogy kezdtétek szedni a Bromot? Egésszel, féllel, vagy negyeddel?????? Köszi.

Rólam: kezdek kifelé menni a betegségből, már épp ideje. Főznöm nem kell, anyós pajtáshoz megyünk kajálni.

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babancs jó volt az esküvői frizurád!
Nálunk is úgy volt, hogy a kórházban odaadták a recepteket, amíg nincs TAJ kártyája, az anya taj számát írják rá.
Nálunk egyébként a kórházban Johnsonnal fürdetik a babákat, ezért ha esetleg nem szeretné azt a bőre, akkor mire hazamentek már kiderül.
Én is leginkább Nivea termékeket használok neki, de még van gyógyszertári fürdetőnk is.

Kép
Kép
robcsi03

Áfi! A déli szél ebben az évszakban a legjellemzőbb, úgyhogy van esély rá, hogy az mind idejön. Köszi. Jó hír.

Szirmi! Rosszul fogalmaztam, igazad van. A többi priviben, nem lopom itt a helyet :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok :D ,

Képeket még nem teszek fel majd jövö héten, csalódnátok a tegnapi vásárlásunkon :D . Egy kis body-t és egy rugit vettünk felsővel kék színben :( .

Mindenhol úgy voltam, hogy még megnézem a másik helyen, a brendon-nal zártunk, attól totál kikészültem az árak miatt (egy rugi felsővel 6-7eft körül...... Aztán rájöttem, hogy ott ahol először voltunk érdemes lett volna többet vásárolni, de már nem volt sem lelki sem testi erőm visszamenni. Így is este 6 ra értünk haza.
Mindenesetre első nekifutásnak nem volt rossz, így legalább tisztába kerültünk az árakkal.
Jövő héten az öröm anyukákkal megyek (anyósom, anyukám) és talán hatékonyabbak leszünk :D :D Akkor egyben dobok képeket jó? :wink:

Bettike csúcs vagy, köszi, hogy beírtad a nyugdíj időpontomat :wink: Most aztán van mit várni :lol:

Babancs, egyébként Ti hol vásároltatok Győrben? Van olyan hely amit ajánlanál ár és minőség ügyileg is?
A bababörzére akartunk felmenni eredetileg, de talán ha közelebb megyünk nem fáradunk le annyira, többet tudunk nézelődni, vásárolni.

Szeri, szopipárna asszem kezdi kiakasztani apát :lol: , kicsit hangos a töltet miatt és amikor mocorgom mindig felébred - susog :D De én is imádom :)

Áfi, Szilcsi asszem az Áronnal okoztam egy kis fejtörést :D Szeri, én Szép-re tippelek :lol: :lol:

Szilcsi 15.dpo-n vagy!!!!! Azt tudod, hogy max csak 14 nap lehet :wink: Holnap nagyon várunk. Pusza.

Csajok megyek most, majd ígérem írok mindenkinek, de most mosnom kell és takarítani, utána ebéd anyósomnál. A délután pedig anyukámé, megyünk vele is csavizni, apa megy dolgozni, így csaj bulit tartunk :wink: .

Este jövök.

Pusszancs.
Melcsi

Kép
melcsi6

Snufi,
rég kezdtem szedni, majdnem egy éve de ha jól emlékszem én simán bevettem a 2x1-et... csak az első pár nap volt sz*r, hamar hozzá lehet szokni. De ha tartasz tőle szedj 2x felet eleinte, abból baj nem lehet. A negyedelést túlzásnak tartom.
Még bő 3 hét és abbahagyhatom :D
Vendég

Sziasztok!

Kata haj: Egy picit sötét lett, tehát elbénáztam a fényképezést. :oops: Kép Kép Kép Kép

kispiskóta

Jajj a lényeget lehagytam:

Aigner Melcsi Cocának jelenti: Kom-Esztergom megyében, nagy szél, egész este eső, most elállt, de hideg van, nap sehol :( És ölelések a kis mazsoláknak.

Babancs, samponnak nekem is Nivea-t irt fel a védőnéni, de fürdetéshez patikai fürdetőkrémet. Szerintem érdemes majd kisérletezni melyik jó. A barátnőm a patikait használja a két és három éves gyerkőceinél is még mindig. :wink:

Képzeljétek tegnap a DM-ben hogy jártam. Van külön DM-es terhességi csíkok elleni olaj. Meg akartam nézni, hogy milyen állaga van. Gondoltam kicsit megnyomom a flakon-t és ami kijön azt megtapogatom. Hát sikerült magam teljesen leolajozni terhességi csíkokra szánt cuccal. A hajam, a táskám, a ruhám mindenenem olyan volt. Megkértem a páromat és feltünés nélkül távoztunk, aztán rendbe szedtem magam :lol: :lol: .
Remélem ennek fényében elkerülnek a csíkok és zebrák és mennek hozzátok a tesztekre :D .

Kép
melcsi6

Babaimado!

A konty Győrben készült, a csaj aki csinálta már több versenyt is megnyert.

Melcsi!

Én a Babylandban vásároltam, de ugyanazok a termékek szerintem máshol is kaphatók az országban.
A Brendon szerintem jóval drágább és nem jobb.

Kép
babancs

Áfi, köszi.

Melcsi, privi ment.

Kata, szép a kontyod, nekem teccccccccc. :D

snufi

Melcsi Szilárd! Köszi. Anyukám is hasolnó jelentést tett, úgyhogy ne is reménykedj, mert Győr mellett lakik. És onnan fúj a szél.
Mazsiknak átadtam!

Kép
zölddisznó

Melcsi, a Brendonban szerintem nem szabad ruhát venni, mert amennyiért ott veszel egy rugit, máshol 3-at adnak annyiért. Az anyák lapjában és a baba magazinban minden hónapban vannak kuponok. Azokkal néha elfogadható áron lehet venni 1-2 db rucit, de amúgy szörnyű.
Dm :D

Kata, jó a séró :D

Szilcsi?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Csak egy gyors benézésre futja, mert ebédvendégeim lesznek, és készülődni kell....

Azért nagyjából elolvastam, amit tegnap meg ma írtatok, de most nézzétek el, hogy nem reagálom le...kivéve Snufit a Bromo miatt...

Snufi: nekem az adagom 2x fél tabletta, ezzel is kezdtem, szóval nálam sem volt fokozatosság. Ahogy Áfi is írta, az első pár nap nehezebb lehet, nekem is az volt, reggel szédülés, gyengeség, de aztán hamar elmúlt, és most semmi mellékhatás nincs, talán csak az alacsony vérnyomás.

Pár szó rólam: péntek délután meg este annyira görcsöltem, hogy azt hittem még aznap meg is jön, de nem jött. Tegnap meg ma már alig éreztem a hasam. Persze ez nem jelent semmit, mert szedem a Duphastont.

Puszi és Mindenkinek és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso. És Te mióta szeded?

snufi

Szezso, drukkolok, hogy holnap tesztelned kelljen és 2 csíkos legyen!

Snufi, neked nem is írtam, hogy remélem ez a bogyó hamar rendbe tesz és jön a baba.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi: december 1. óta :lol: csak azért tudom ilyen pontosan, mert előtte nap volt az átjárhatósági...

Robcsi: köszi :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok, csak bekoszonok, mindenkinek jo reggelt!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

áfi: legközelebb a suliba vigyél kispárnát, és azon tudsz ülni és aludni :D

szeri: szerintem már mindenki azon gondolkodik, hogy mi a vezetéknév. én is :D

szilcsi: dehogy haragszom. legalább lebukott a titkolozó férjuram :D
drukk++++

athiz: hogy vagytok?

coca: kiscocák és nagycoca anyukájuk pihizik? időjárás: tegnap szinte egész nap esett az eső (köszi coca), de ma süt a nap, bár el van borulva kicsit.

babancs: köszi az infot a kokuszmatracról. bár még mindig nem tudom elképzelni, hogy hogy néz ki :oops: szép volt a hajad.

gaby: ügyes vagy! büszke rád az egész topic! :D

bettike: köszi a táblát. drukk holnapra++++

robcsi: jövőhéten nyár? ezt most nem értem. tudsz vmit? :D

kata: szép a hajad. nekem miután hosszú a hajam, nem volt az egész kontyban, csak egy része. főleg, hogy én szinte mindig kibontva hordom, így jobban viselhető volt az egész. ha gondolod, akkor rakok fel róla képet.

szezso: jó főzést! mit főztél?

monyo, ancsa: merre vagytok?

mindenkinek szép napot!

rólam: miután a páromat nagyon nehéz kitúrni a gépe elől, így elővettük a régi monitoromat, és azt használom. csak ez már tényleg régi, így kicsit fáj tőle a szemem. délután jönnek anyósék, pedig nekem tanulnom kéne. :twisted:

katica
katica30

Kata!
Köszi! :)

Szolnok: erős szél fúj + napocskás idő van
szilbee

Köszi időjárásjelentők!
D-K Mo.? É-K?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Napos idő, 10 fok, északi, északnyugati szél. Bár most épp eltűnt a napocska.

És végül írtál privit? :wink:

Kata! Szerintem fájhatott a kontytól a fejed, mert elég szorosnak látszik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Eger: Enyhén borult

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: