A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

A séta Murphy-törvénye: a gyerek mindig akkor alszik, amikor kint hétágra süt nap, viszont mikor felébred, azonnal esni kezd. :shock:

Kép
Kép
tinu

Tinu, jessz :lol:

most olvastam a legkisebb német csecsemőről: 25. hétre született 320! grammal, és 25,5 centivel! a lábfeje kisebb volt, mint egy gumimaci :shock:
most 10 hónapos, 54 centis és 3 kiló, és csodával határos módon tökéletesen egészséges, a tüdeje, a hallása-látása minden rendben, és már ügyesen kúszik is :D
elképesztő :)
votiv

Mivel már bosszantott, hogy mindenki Aliznak írja az Alízt, megnéztem a neten, hogy is van. Erre kiderült, hogy én tudtam rosszul. :shock: Tényleg rövid i-vel kell írni. HÁt ez gáz. Meg voltam róla győződve, hogy én tudom jól. :oops:

Kép
Kép
tinu

Vica,
akkor amit babonábol nem irtál le, nagyon drukkolok!!! :) és várjuk a fotokat :wink:

Szrek,
Ábel és a jegyzetelés :lol: nem semmi csaj vagy, hogy viszed magaddal tanitani is. Én nyul voltam hozzá, pedig lehetett volna néhány tanitványom :?

Neet,
:lol: :lol: :lol:

Votiv,
Don Pepe képzeld, még Szadára is kijön :) igazi világfalu lettünk 8)

Deni,
köszi, sokkal jobban van Bálint, érdekes hogy máskor tovább szokott a takonykor tartani (lehet h most jobban adagoltam a homeot). És köszi, amit irtál :)

Szülinapod ma van vagy holnap? vagy...? :D

Joga tényleg klassz volt, 2 orás, és volt benne masszázs is, intimtorna is, meg relaxácio is a végén. És többször elzsibbadt/begörcsölt a lábam, és mondta a csaj (aki szülésznö is), hogy ne MagneB6-ot szedjek, mert a benne levö B vitamin miatt többször leszek éhes, hanem Magnézium Citricet. És 38. hét utánra esetleges vashiányra is ajánlott dolgokat, jo fej :)
fibi

Rosszul irtam: 28. hét utánra mondta a vasas cuccot (ált.ban a 36. hétig tart ez a fajta fáradékonyság, ami legtöbbször vashiány miatt keletkezik) Amugy Narosan a neve és áfonyás ital.
fibi

Curse,
köszi a drukkot! Nektek meg akkor jo mulatást ma este. Táncolni mentek? :)

Tinu,
én is azt hittem, hogy az Aliz hosszu í...

Játszotéri tali: mi is szivesen megyünk, ha lesz jövö hét után is. És ha Feneketlen to, az is nagyon jo, ha ezzel megkönnyitjük Zuzi dolgát :wink:
fibi

Votiv!
a Frenki nekem nagyon tetszik, egyszer egy papagájom majdnem az lett, de nem vettem olyan papagájt, pedig nagyon illett rá ez a név :). most, hogy mondod, lehet, hogy lobbizom a Franciskáért, mert a Francseszka is tetszik, de férjem biztos nem engedné, mondván a haverjáéknál is ez a lánynév.
a Donnál három fajta pizzát szeretek, mikor másfajtákat kóstoltam, mindig melegszendvics jellegük volt, de kedvelem a helyet, különösen a Lazatatárt, amit az étteremben tök frankón szolgálnak fel.

Nukada!
ha nem tudsz választani, menjetek egy harmadik helyre, mégpedig a Trófeába. állítólag a XI. kerületben újonnan nyílt Trófea még pazarabb, mint a többi. és ugye kb. 4eFt/fő-ből az ember azt és annyit eszik a látványkonyháról, amennyit csak akar.
a szusi állapotosan nem frankó (már, ha nyers a kaja :lol: )
a Don Pepénél én imádom a fokhagymás szószos pizzákat, a tengeri herkentyűset is. másik kedvencem a magyaros, ami dög erős. szóval mindkettőtök maradékja jöhet :)

Tinu!
és az anyakönyvvezető hogy írta az Alizt? :)
amúgy én is azt hittem, hogy hosszú í-vel kell írni. mindig tanul az ember.
ancsipancsi

Ancsi,
Franciska - Frenki nagyon tuti :D lánynevet mennyivel könnyebben tudnék találni.... :roll:
fibi

Franciska nekem is tetszik, és a Fanni annak a rövidült formája. Nálunk van a családba Franciska, illetve volt dédmami, igy külön örülök, hogy ez lett a kismanó neve.

Tinu: én is Alíznak tudtam...

Fibi: én fiúnevet nem tudnék a mai napig babócámnak. Nem tom mi lesz ha a kövi fiú lesz.

J.
johanna1975

Votiv!
lehetne laza tatár is, de lazac tatárt akartam írni :)

GYEREKSZÁJ:
Lencse egy rontopál, kapott olyan mesekönyvet, amiből ki lehet húzgálni lapokat és megváltozik a kép. direkt eldugtam előle, mert 1 lapot már tönkrevágott rögvest, ahogy megkapta. erre az előbb előkutatta és tönkre vágta teljesen. leszidtam, és mondtam neki, hogy "mindent tönkre teszel, irgum burgum", majd feltettem a könyvet egy magas pontra.
pár perc múlva oda jött hozzám, és elkezdte: "ibum bubum tökreteszet". először nem is értettem, aszittem kekszet akar kunyerálni, de csak mondta a magáét :)
ancsipancsi

Barbi: milyen az a járássegítő? Kérünk képet Angiról, amint járássegítőzik.

Ma voltunk Fannival könyvtárba, olyan édes volt, ahogy nem tudott választani a sok könyv közül, aztán mégis választott kettőt, némi rásegítéssel. Hát kiváncsi vagyok, mennyire fogja őket nézegetni. Mesét nem szeret hallgatni, egy másodpercnél tovább nem tud nézni egy képet és hallgatni szöveget. De minden érdekli és mindennek próbálja kimondani a nevét. Könyvtár rulez, megyünk máskor is.

Hú ez a sok pizza, kár hogy én nem ehetek ilyeneket, de majd jól sütök élesztő nélküli pizzalapot és csinálok fincsi vegapizzát.

Moose: mesélj, mi van veletek.

Na eldugulok

Johi
johanna1975

Még valami: annyi szó esett a waldorfról, hogy valaki írja meg nékem az igazi waldorf-sali receptjét. Köszi előre is. :lol:
johanna1975

[quote="johanna1975"] írta:johanna1975valaki írja meg nékem az igazi waldorf-sali receptjét. Köszi előre is. :lol:

Arról Basil Fawlty (Fawlty Towers) könnyen beszámolhat neked, én már csak a zellerre emlékszem belőle.
ancsipancsi

Johi,
az a poén, hogy én sem tudom, mi lesz a kövi fiunk neve :lol:
fibi

Waldorf saláta

Hozzávalók (3-4 személyre):
50 dkg alma
30 dkg zeller
5 dkg dióbél
1/2 citrom
2 dl joghurt
1 evőkanál majonéz
zellerlevél
őrölt bors

A megtisztított almát és zellert gyaluld vékony csíkokra, keverd össze és hintsd meg néhány csepp citromlével. A joghurtot keverd össze a majonézzel, az apróra vágott dióval, fűszerezd borssal és ezt az öntetet add a zöldséghez. Alapos keverés után a salátát érleld egy órát hűvös helyen és apróra vágott zellerlevéllel megszórva tálald.

indianyo

Hú de jól hangzik ez a salirecept! na meg a pizzák gondolatára is éhes leszek rögvest :lol: úgy látszik ma is dőzsölünk a fincsi kajákban :lol: (szegény Votiv, nincs menekvés :wink: :lol: )

Curse :) Nagyon jól teszitek, menjetek csak bulizni egy kicsit!! Ded nagyon jól meglesz nagyiékkal :wink:

Votiv :) Köszi, mindig tanulok vmit :lol: Egyébként nagyon jól hangzik ez a könyv, bár ha tényleg ilyen sérülékeny, akkor nálunk is később lesz aktuális. Pocak jól van, csak néha úgy érzem nem férünk a bőrömbe :lol: Te is érzed néha, hogy mindjárt "kipukkadsz"? és nem a kajától... :roll: És legalább már tudom, mit süssek a jövőhéten :wink:

Nuk :) Muszáj választani? Mindkettő nagyon jól hangzik :D Én is szeretnék egyszer eljutni vmi keleties étterembe, ill. már mindenhol vannak ilyen büfék, csak olyan hülye parázós vagyok, pocakkal nem merek reszkírozni, hátha vmi fűszert vagy alkotót nem bírna a gyomrom, de ha kistesó megszületik és már nem lesz hasfájós és nem kell vigyáznom és-és-és... na akkor első utam oda fog vezetni :lol:

Fibi :) Jaj de jó, hogy Bálintod ilyen gyorsan javul! :D :D Ez a jóga szuperül hangzik! És pláne jó, hogy ilyen sokmindenhez ért a nőci :D Most kezdtem meg pont az új doboz MagneB6-ot, sztem ez már kitart,amíg kell, de azért köszi! És nem azért van a Bvitamin, hogy jobban felszívódjon a magnézium? Na meg hogy legyen mire fogni, amikor az ember meglátogatja a hűtőt... :lol: :lol:

Tinu :) Nekem rövid és hosszú i-vel is tetszik az Aliíz :D

Johi :) Fannika édes lehetett a könyvtárban! Ez egyébként melyik könyvtár? Van ott külön gyerekrészleg? Sajna Bálint elég könyvszétszedő, kicsit félek őt ilyen helyre vinni :roll:
denizsa

Deni :D
ja, én is igy vagyok vele, eddig volt mire fogni, hogy örökké csak ennék :lol: Azt mondta a csajszi, hogy a C vitamin kell a magnézium felszivodásához, de én nem értek hozzá, csak azt irom, amit töle hallottam :wink: És hogy állitolag ez a Citrici az a C vitamin. De lehet hogy ö meg tölük kapja a jutalékát :mrgreen: Amugy én is MagneB6-ot szedtem be eddig, bár mindig elfelejtettem :P

KépKép
fibi

Család döntöt: görög lesz. Nagyon jó kis étterem, Érden van. Régen itt volt Tbálinton, de átköltöztek. Eszek majd nyami-nyami tintahalat! És az is izgi, hogy nyáron, amikor ott voltunk a barátnőmékkel, 99%, hogy előtte hoztuk össze Rékát... :oops: :oops: :oops: Úgyhogy több szempontból is kedves a szívemnek az a hely...

Ha nem bánjátok, leírom a sali-receptet, amit tegnap csináltam, nagyon egyszerű, nyáron még olcsó is és egyből ehető:

1 kígyó ubi
4 szem pari
3 paprika (lehet TV is, de a kaliforniai jobb)
? retek(attól függ, kicsi, nagy sima, jégcsap...)
kb fele annyi kocka sajt(ez is lehet bármelyik, feta, pannónia, trapista), mint a pari
1 doboz kukorica konzerv
ízlés szerint 1-2 szem alma

mindent jó kis kockára vágni és csak 1 evőkanál majonézzel öszzekeverni. Jó sok leve lesz. Lehet egyből is enni (én sosem bírom ki, hogy álljon :oops: ), de fél óra pihenés jót tesz neki. Sajnos ez frissen jó, végül is eláll, de akkor már nem olyan fincsi!

nukada

Fibi:
Nekem UM nem a magne B6-ot ajánlotta, hanem kalcium+magnézium+cinket. És az utóbbi pár héten már tök keveset görcsöl a lábam!

Curse:
Hova mentek bulájozni? Majd számolj be, milyen volt az első "gyerekmentes" este! Jó szórakozást!

Név:
Nem tudom miért, de fiú nevünk nekünk szinte az első pillanattól volt (és ugye meg is marad a kövinek), a lánynévvel már nehezebb dolgunk volt...

nukada

Nyam, nyam, jó a téma! :) (Annyira megszoktam, h csak éjjel szakdolgozok, hogy nincs hozzá most ihletem, másfél óra után feladtam a próbálkozást, majd este! felkiáltással. :D )

Nekünk marhára el kéne menni valami hamikáért, mert megveszek érte, és nem is vagyok terhes. :wink:

Ja, és kipróbáltam a neutrogéna tégél csodát, ezerötszáz forintért, de ha ettől se múlik a korpa, dühbe jövök és fejest ugrok egy csalánbokorba... (ami sztem nem is korpa, egyszerűen a fejem 2naponta bőrt vált, mit lehet tenni?) :x

Ancsi,
már akartam írni, h gyerekszájatok nagyon jó. :D Nálunk a "büdös van, Marci befingott" az egyik kedvenc szavajárása a skacnak. (Most mindig berohangászok a szobába, h mi ez a csönd... de persze nincs itt és nem rosszalkodik. :wink: )

Nukada,
gratula a 2 évhez! :)
keresztanyád felsimerése meg: :lol:
neet
neet

Nukada,
görög étterem rulez, régen mi a rakparton voltunk a Tavernában :)
és mi az a fiunév, ami Nektek tuti?

Neet,
"Marci befingott" haláli :lol: :lol:
fibi

Nuk!
honnan tudod, hogy eláll-e a sali? :) nálam biztos nem állna el.
tintahalat én is imádom (kalmárt is). hogy készítik a görög étteremben?
ancsipancsi

Sziasztok,

Indi, Vera, Deni
köszi a kajcsival kapcsolatos megnyugtatásokat!

Szia Moose,
én voltam Lappföldön és a Télapóval is találkoztam......és igen jóképű volt :)

Curse,
amikor Ákos elkezdett hozzátápizni (picit hamarabb mint 6 hó) én már mindent ettem és nem volt gond.

Vica,
Máté is jó nagy baba! Enyém Ákos meg 80valahány centi és 10-11 kg között valahol. Hááát emelgetni már őt sem egyszerű.
Még nem gratulálok......babonából :D

Most meg mennem kell, pedig még akartam.......

Kép
akata

Ancsi: az anyakönyvi kivonatban is rövid i-vel van, már ott azt hittem, hog elírták. :shock:

Kép
Kép
tinu

Tök pipa vagyok :evil: Esti program ugrott, apa besértődött és úgy döntött, h akkor nem megyünk sehova se. Egész napomat fertőtlenítéssel, meg fejéssel tököltem el, arról már nem is beszélve, h az anyósék csak ezért jöttek fel Kvárról.

Kép Kép
curse

Curse,
jaj, min tudott ennyire besértödni apafej? :( anyos sem tud hatni a fiacskájára, hogy ha már feljöttek....?
fibi

Lányok!

Egy fontos adalék!!!! A 11. kerületi Trófeában állítólag van gyereksarok :D És bnőm utánanézett (most tervezzük, hogy megyünk mindenkinek a szüli és névnapját ünnepelni), hogy hétfőtől péntekig ebédidőben (ami dlután 5-ig tart!!!) csak 2 ezer valamennyi!!!!! :wink: :D

én meg eddig sütit sütöttem, teljesen lefáradtam és hülyére zabáltam belőle magam! Holnap meg anyósékhoz megyünk, akik ma vágtak disznót, szóval nme leszünk éhen! :lol:
zuzmo1

Zuzi!
igen, ott vannak a www.trofeagrill.hu -n az árak. de a gyereksarokról nem tudtam. gondolom Lencsét még nem hagyhatnám ott, mert lekóricálna.

Curse!
jobb is, hogy mérges vagy, mint szomorú, én biztos már halálra bőgtem volna magam, ha a férjem ilyet csinál. (volt régen egy hasonló pasim, ki is készített) remélem minden jóra fordul, és meg tudod győzni, vagy meggyőzi ő saját magát, és mentek.

különben volt, hogy tök rossz kedvem volt, mert csak robotoltam, gyerekvigyáztam, pelenkáztam, és akkor találkoztam Zuzmóval, vagy Kisünnel a játszótéren, 1-2 óra alatt kipletykálkodtam magam, és úgy mentem haza, mint aki két méterrel a föld felett jár. a legnagyobb ilyen boldogságot Denizsa okozta, mikor megszervezte Lencsi szülinapját saját maguknál. energikusan, szinte futva mentem haza, pörögtem ezerrel, hiába voltam fizikailag fáradt, lelkileg akkor is friss voltam. csak később jöttem rá, hogy ezek hiányoztak nekem a hétköznapokban. úgyhogy, ha csajozni akarsz velünk, csak szólj!
ancsipancsi

gyereksarok csak hétvégén van, viszont akkor rögtön 4000 ft/főért nyomják a kaját... :?
de piszok jó hely lehet!!!!!!!!!!
én egyszer ettem ilyen helyen eddig amerikában, hát mit mondja, olyan volt, mint a MENNYORSZÁGBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Amerikában tényleg olyan, pazar kaják vannak, én akkor rámentem a ráktémára :). De itthon is finom, mindig volt a fogam alá való, mi több, az esküvőmet is itt tartottuk.

tényleg, a Trófeában valami 5000 Ft/fő-ért lehet éjfélig tartó all you can eat-et rendezni!
ancsipancsi

Fibi:
Ha fiúcska lett volna a Réka-béka, akkor Nándor László lett volna, illetve lesz az öcsikéje... :wink:

Ancsi:
Előételnek és főételnek is lehet kérni (a mennyiség változik) és van sörtésztában és grillen. Én nagyon szeretem a tengeri vackokat, de 1x nagyon megjártam... Korfun kértem valami kagylós kaját és hoztak kagylót (jó nagyot, aminek szakálla is van) valami csípős paradicsomos trutyiban... Nem ettem meg. Viszont 1x Belgiumban ettem nagyon finom fekete kagylót hagymás-citromos vízben megfőzve, az baró volt. Az a baj, hogy ilyeneket nem merek itthon venni. Ki tudja, mikor fogták ki azt a kagylót, amit a Corában árulnak?!?!?!?

nukada

Ja, és tök szívesen ennék homárt is 1x, de tök ciki, mert nem tudom, melyik része az ehető, meg hogy hogy kell enni... :oops: :oops: :oops:

nukada

Sziasztok!
gyors bejelentkezés sajnos :-( Véda baba még mindig bent az I gyermekklinikán, reggel megyek este jövök, kicsit ki vagyunk már idegileg. De a lényeg, hogy trombózis feloldódott teljesen, tesztelődik a szájon át szedhető gyógyszer, és kaptunk igéretet hamarosani hazajövetelre.
Kicsit lassan mennek a dolgok, annyi a beteg baba, és mikor elgondolkodtak a hazaengedésen egy-másfél hete, közbejött két vérvételből két ronda tályogszerű valami egyik az alkarján, másik a lábfején. Valószínű ez már a vérzékenység miatt. Szerencsére már felszívódott szinte teljesen mindkettő.
Egyenlőre elképzelni sem tudom hogy leszünk itthon vérzékenység, és trombózis között, most sok-sok vérvétel és folyamatos gyógyszeradag állítgatás van. Bár az az érzésem egyszeri eset volt a trombózis, és hamarosan megszabadulunk a gyógyszerektől is. Reménykedem benne, hogy sok-sok tényező összejött akkor és nem valami alap faktor hiányzik a véréből.
Boldogok lennénk most azzal ha kiszednék a centrálvénából az infuziót, és hazahozhatnánk végre.
Amúgy olyan édes a drága, sokat mosolyog szopi közben szemmel szájjal mindennel, mindent jól megfigyel a hatalmas gomb szemeivel, ahogy veszi a levegőt lebeg a nagy haja fel-le. Nagyon türelmes és kezd gyarapodni is.
Bízom a hétfőben, h csinálnak egy ellenörző uh-t, és megkapjuk a használati utasításos elbocsátást.
Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg!!!!!!!
Védának sok-sok-rengeteg ++++++++++! Meg persze nektek is, hogy ezt az időszakot átvészeljétek! Kitartás, valszínű, nem tudsz visszaolvasni, de oldalanként legalább 1x gondolunk rátok (még így ismeretlenül is, mint pl. én)!!!
Jobbulást és szorítunk, hogy hétfőn jöhessetek haza!

nukada

Fibi :) C-vitamin a magnéziumhoz? hú, miket tudok meg :D eddig csak a vashoz kapcsoltam a C-v.-t, de ezekszerint mindig jól jön :lol: És bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nem cserélted le a vonalzóidat? mintha eddig másmilyenek lettek volna (vagy csak most vettem észre :oops: ) de nagyon tetszenek ezek is :D

Curse :) De sajnálom, hogy így alakult az estétek :( :( Mi történt?

Neet :) Ejnye, szegény Marcira fogni a dolgot... :lol: :lol:

Zuz :) És mit sütöttél?

Ancsi :) Zavarba hozol :oops: de örülök, hogy így bejött a meglepi anno :D csaj-terápia rulez! :D

Na, pocaklakóm szerint már ideje vízszintbe menni, jó éjt mindenkinek!
denizsa

Kisherczeg :) De jó, hogy írtál, már sokat gondoltunk Rátok! Sok puszi Nektek és kitartás és ++++++++ Remélem mielőbb haza tudtok most már jönni a kórházból és minden rendben lesz!!
denizsa

Kisherczeg!
Annyit gondolunk Rátok!!! NAgyon sok erőt és kitartást kívánok! Remélem, hamarosan elfeljtehetitek ezt az egészet!!!Ha tudunk bármiben segíteni, szólj! VAn hol laknod??? Hülye kérdés, de hogy jársz be Szolnokról??? NAgyon sok puszit küldök Védának és Neked!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Deni!
Lencsi bulijának megszervezése tényleg király volt!!! És az jutott róla eszembe, hogy szerintem akkor sikerült a legtöbb embernek összegyűlnie!
Egyébként hókiflit sikerült sütnöm, régi gyerekkori kedvencem :D De sokszor sütöm a Te aszaltszivásodat, és képzeld, a tecsóban lehet kapni Tecsós kandírozott narancshéjat, azt tettem bele a múltkor! :D

Amúgy aranyosak vagytok, hogy miattam a Feneketlen tót favorizáljátok, nekem tényleg közelebb lenne, de nem csak én vagyok a szempont! És a Bikás tényleg klasszabb hely, hátha valahogy oda is el tudok jutni! De azért olyan jól esik a kis szívemnek :oops: :D
zuzmo1

Andi :) Nagyon sok erőt kívánok nektek! Véda baba csodálatosan erős kislány, remélem, hétfő tényleg jó híreket kaptok és hamarosan otthon összebújhattok végre!

indianyo

Sziasztok!
Mi is élünk és virulunk. Tegnap lehozott Peti minket Szolnokra és majd csak 18-án megyünk haza :lol:
Úgyhogy most lesz 2 jó hetem, igyekszem előre is kipihenni magam. Igaz, már otthon is kezdtünk belerázódni a dolgokba.
Barnika nagyon édes, az éjszakáink is rendeződtek, 3 óránként szopizik, és vissza is alszik. Viszont olyan fura dolgot vettem észre, szopi után, ha mégsem alszik be a cicin, akkor a kezemben csak tekereg és nyekereg, vizsont ha igy ébren beteszem az ágyikójába, 1 percen belül már alszik is. Ez Grétinél elképzelhetetlen lett volna, ő csak ölben szeretett lenni.
Tegnap lemértem Barnit, 1 hónaposan 5400 gramm, 700 grammot hizott 1 hónap alatt. Remélem azért nem ilyen ütemben fog hizni. Gréti 4 hónaposan volt ilyen súlyú (pedig ő se kis súllyal született, 3900-ről indult).

Remélem mindenki jól van, tuti nem tudok visszaolvasni, de most két hétig biztos be tudok nézni.

Kisherceg! remélem Védát hamar hazaengedik. Pedig azt hittem, együtt tologatjuk most a babakocsit. Nem baj, jövünk még Szolnokra.

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk,
ha hiszed, ha nem, elvileg a kifogás után 1-2 nappal már itt lehet az áru, addig jégen tartják. (persze, hogy itt van-e...)
én egyszer ettem homárt (ha az az volt :) ) és csak a farkát kellett szétbontani, és ott volt az édeskés húsa. imádom a rákot!
mikor Horvátországban voltunk, vettünk egyszer a halpiacon jó pár kalmárt, amit én pucoltam fel a tengerparton (nagyon klassz fíling volt), aztán kisütöttük. imádom!

Kisherczeg!
nagyon szorítunk neked, és sok poz. energiát küldünk a kis Védának!!!!

Lindi!
már hiányoltalak! :)
ancsipancsi

Andi: sok-sok drukk megy nektek!!! Ha hétfőn hazajöttök végre, akkor már csak egyet kell aludni! Már csak pici kitartás kell!

Lindi: érdekes, de én is azt figyeltem meg, hogy mintha Tündi jobban aludna az ágyában, mint rajtam. :o Persze nálunk sem 100 %-ban van így, de már feltűnt, hogy lehet benne valami.

Kép
Kép
tinu

Kisherczeg / Andi,
nagyon örülök, hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rátok!!! Véda eszméletlen erős kiscsaj, és nagyon drukkolok nektek, hogy hétfőn jó hírekkel menjetek haza :D

Lindi,
szia, jó pihenést! :)

most több nem fér bele, horror volt az éjszaka, Dóci ébredt 2-kor, visszaaludt 5-kor. Egyébként második éjszakája a nagyágyában alszik, tegnapelőtt kijelentette, hogy innentől ott szeretne szunyálni :D Ez tökjó, mert már régóta gondolkodtunk, hogy el kellene valahogy kezdeni, de valahogy nem mertünk belevágni.
Szerencsére - úgy tűnik - az elalvással nincs gond, nagyjából felfogja, hogy a szabadságért cserébe este bent kell maradni az ágyban, nem lehet kirohangászni. Az első éjszaka alvással telt, de tegnap felébredt, és átjött hozzánk, ami azért rossz, mert nem tud melletünk elaludni :?
Nagy nehezen a saját ágyában sikerült visszaaltatni, mindkét szülő már az idegösszeomlás szélén, gondolhatjátok :lol:
Igy most össznépi vasárnapi zombulás van :D
kisün

Kisün: nálunk tegnap a fürdés után kezdődött a horror, de este 10-re végül beájult a sok sírástól és a fáradtságtól. Viszont nem mertem visszatenni az ágyába, nehogy felébredjen és kezdődjön minden elölről, úgyhogy ma éjjel rajtam aludt, pedig tegnap már minden alvást a saját ágyában intézett. De nem tekintem visszalépésnek, biztos lesznek még ilyen napok. Amikor hiszti van és ilyen sokáig (sőt tegnap még a szopizást is elutasította nagy bánatában :cry: ), akkor a férjemmel mi is az idegösszeroppanásnál tartunk. Ilyenkor apa mindig megkérdezi, hogy komolyan gondolom-e, hogy még több gyereket szeretnék. :shock: Egyáltalán nem bírja, mikor sír. Amikor nem sír, akkor jóban vannak. Úgyhogy nálunk is zombulás, de nem annyira a kialvatlanság, mint az idegek pihentetése okán. :?

Kép
Kép
tinu

Na most már nem írok annyit, csak még egy kérdés: mi a véleményetek a Nivea baby termékekről? Kaptam néhányat ajándékba, és nem tudom, elhasználhatom-e (mármint a gyerek részére) - ha nem most, esetleg később.

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Tudod, ez az a topik, ahol pro és kontra is kapsz véleményeket a vegyszerek/kozmetikumok használatáról... mi alapján fogsz dönteni? :lol: Az enyém ugye a kontra :wink:

Én már rájöttem, hogy ha én még nem alszom, akkor jobban járunk, ha engedem a csemegét egy kicsit játszani, ha nem tud elaludni, mert az ordítástól/hisztitől úgyse tudna. Így jókedvűen fárad el - persze ez simán eltarthat 2-3-4-5 óráig is, de azért az esetek nagyrészében egy fél-1 óra alatt megoldjuk. Persze hajnali kelésnél más a leányzó fekvése, magánál alig lévő szülő nem partner a játékra :lol:

Eljutottunk arra a pontra, amikor már élhetetlen az egy szoba, ami többfunkciós, gyakorlatilag éleveszélyes minden vezeték/gép, no de nem tudom máshová tenni a gépeket :( Mennyi idő alatt veszíti el érdekességét a számítógépbillentyűzet és a lámpazsinór?

Deni :) nálatok van saját billentyűzet és telefon: ettől Bálint megnyugodott és nem akarja már az éles lövedékeket bizergálni? És ha igen, ez emnnyi idővel a saját szerkentyűk megszerzése után volt?

Msot már nem tudom a munkámat végezni, ami azért vacak, emrt végre jönnek a hordozókendős és pelenkás érdeklődők, de így nehézkes a dolog.

indianyo

Andi,
nagyon drukkolunk, hogy mielöbb hazamehessetek, és Védának gyors felépülést és+++++ !!!

Deni,
igen, tegnap cseréltem vonalzot. Idönként megunom a régit, és ujitok :wink:

Lindi,
jo feltöltödést Szolnokon! :)

Ancsi,
nekem is rengeteget jelent a Veletek valo találkozás, trécselés. Mindig feldob, és jol esik :D

Tinu,
én szeretem a Niveát, a babahintöpor tök jo volt honalj szörtelenités utánra nekem :lol: Amugy Bálintnak a N. babaolajjal kenem a fejét, amikor koszmo jön ki rajta. Testápolotejet is kapott, de a kiütései miatt nem lehetett illatos cuccal kenni a gyereket.

KépKép
fibi

Indi,
a számitogép billentyüzet nálunk még mindig favorit :) a nyilakat és az Esc gombot már rendeltetésszerüen használja a ded :lol:

Zuzi,
hokifli és diznotoros, nyam-nyam :)

Kisün,
jo zombulást ill. mielöbbi pihenést Nektek :D
fibi

Kisün,
oh, ez már a sokadik ilyen éjszakátok mostanában. :( Legalábbis ahhoz képest, h régen milyen háváj volt, most a betegségek, Dóci ébredezései... drukk, h hamar visszazökkenjen a megszokott kerékvágásba minden! +++++
Az ágyas téma így utólag nekem úgy tűnik, olyan, mint a szoptatás: ha az ember fél tőle, nehezebben megy, mintha laza a mama. Mi is tartottunk tőle, de amikor a sarkamra álltam, h aptyuk, irány az ikeja, és este beletettük a dedet (aki segített összeszerelni, hallod, moose, csavarok :wink: ) azóta benne van, és ha valami nem tetszik, onnan nyávog kifelé, de ki nem jön. (3 koppantás)

Tinu,
nekünk az volt a jótanács, h legalább egy éves koráig csak gyógyszertári cuccot kenjek a gyerekre, abban se szín, se illat, se tartósító. A Niveát azért szeretem, mert nem tesztel állatokon (állítólag), de csak magamra kenem, dedre nem. Lehet, h babócádnak semmi baja nem lenne tőle, de sztem ha nem vagy biztos benne, kend magadra, és élvezd a kényeztetést. :)

Indi,
billentyűzet nálunk egyre rulabb, és tudod, mi már 2 év felett vagyunk, úgyhogy semmi bíztatót nem tudok írni ezügyben. Lámpazsinór viszont az abszolút mustn't nálunk, ha csak közelít, morranok, h ELEKTROMOS!!!!! és ded már kerüli is ki. és ez mindenféle ketyere zsinórjára áll.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: