Köszönöm az infot
éve nem kapcsoltam be
Amit pedig a sexről írtál teljesen megértem. Az az igazság, hogy soxor nekem sincs kedvem hozzá.
De mivel szeretjük egymást ezért ez nem jelent problémát
mellett, hogy valószínű megváltozott az anyag minősége és mennyisége a hüvelyben és ezért néha
fájdalmas is tud lenni. Ilyenkor ott ahol van be is fejeztük
Hólyagfertőzésben sajna nekem is gyakran van részem. Én most rengeteg citromos tea ivásával próbálom
kiküszöbölni (mikor beteg voltam ezt javasolta az orvos, mert állítólag nem szeretik a citrom savasságát)
Poci: én eddig még nem mertem nagyon kidülleszteni, mert eddig a titkolós időszakban voltunk.
Nem is érti a férjem mit aggódok még mindig azon, hogy látszik, hiszen mindig is ezt akartam.
De hát a 12 az 12. Szóval majd hétfőtől, lesz ám poci kitolás
A férjem egy tündér
Rám tört a röhögőgörcs.
Jajj de várom már, most már még jobban a holnapot
Apa nem jöhet most, de képet kapunk, ha fizetünk
Tréning: Ma biztosított a főnököm (aki az ügyvezető), hogy ha ki kell fizetni kifizetjük. A baba a
legfontosabb és ha bárki packázik velem, vagy megbánt azonnal szóljak. Azt mondta annak is örülni
kell, hogy egyáltalán még dolgozom.
Hát kissé megnyugodtam és úgy elérzékenyültem, hogy majdnem elbőgtem magam
Pankaa
Fúú sajnálom, hogy mindig ezzel a munkaügyis dologgal kell szaladgálnod. Még a végén a Munkaügyi központban
szülsz meg.....
Csheni
Meglátod neked is hamar begyorsul
Dido
De hát magadról nem is írtál. Te/ti hogy vagytok? Mindnen rendben? Pontosan mikor mentek az intézetbe?
Jajj egyet értek, hol itt a TAVASZ..Bár állítólag hétvégén lesz még 20 fok is. Na az lesz az
igazi..
Mindenkinek tréninggel kapcsolatos fejlemények Kacsának írt soraimban
Azt még elfelejtettem mondani, hogy vettünk komódot már a picur ruháinak. Nagyon szuper ám
És hétfőn volt a 2 éves házassági évfordulónk
És tegnap nem volt időm keresni, de Dorci babának: