A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kata!
Fotót kérünk!!!!
Hadd ácsingózzunk... legalábbis aki még nem ment férjhez... :lol:

babszika

Köszi mindenkinek a drukkolást! AZok az anyagok és a röntgenek, amiket kaptam csak bajt okoznának, ezért kértem ezt!

Rakok egy görbikét azért: Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Babszika még hajadon vagy?

Snufi! Szerintem is a legjobb terápia a punicillin, és a rudoncsepp. :wink:

Kép
zölddisznó

hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szia mindenkinek!

Bejöttem dolgozni, kábé éjfélig. :roll: Ráadásul apával mosolyszünet van, így elég rossz a kedvem. És tudjátok, mi miatt? A rohadt pókjai meg tücskei miatt... :evil:
Mensi sehol, délelőtt fél órát göcsöltem, aztán mintha elvágták volna. A hőm feljebb ment egy tizedet, de négy órával később mértem, mint szoktam. :oops: Nem voltam magamnál reggel, így reggel hat helyett tízkor mértem, sztem ez nem számít bele.

Kép
szilcsi

Jó reggelt!
majd visszaolvasok, csak kicsit nagyon morcos vagyok.
bekapcsoltam a gépem, és a monitoromon megjelent a jobb szélen két vonal. szóltam a férjemnek, és ő is azt mondja, hogy jó eséllyel tönkre megy a moncsin. bár garanciás, bő egy éves moncsi, de elvileg ez egy jó minőségű, főleg amilyen drága volt. hétfőn visszük vissza, aztán napokig nem tudom, hogy leszek meg monitor, és így gép nélkül. :twisted: :twisted: :twisted: férjem még hétvégén próbál neki vmit tenni, de ez egy tipikus hiba, amikor kinyúlik a monitor.

katica
katica30

Szilcsi! Nálam azok a pókok válóokot jelentenének. Mit csináltak már megint?

Kép
zölddisznó

Katica! Vigyázzatok, mert ha belepiszkál apa, akkor elveszti a garanciát. Amúgy nem egy évig garanciális? Hú, most nagyon kedves voltam...

Kép
zölddisznó

coca!
igen... egyenlőre még karikagyűrűm nincs...
idén nyáron lett volna, de elhalasztottuk.... inkább építkezünk.

remélem, azért még nem közösítetek ki :)

babszika

azt elfelejtettem mondani, h valójában már vadházasság, hiszen több mint egy éve volt eljegyzés... :lol:

babszika

Babszika, mi 3 évig éltünk jegyességben. Csak utána lett esküvő.

Coca, nem csináltak semmit, csak megigérte apa, hogy annyi tücsit vesz csak, amennyit egyszerre be tud tenni a terráriumokba, most meg nem akarja betartani, mert lusta többször elmenni az állatkereskedésbe, én meg kiakadtam, erre ő is kiakadt. Mert sokkal kényelmesebb, ha van otthon tücsi, és nem kell mindig leszaladgálni a boltba érte. :? :roll: PASI, most mit csináljak????? Így rakták össze. :roll: Majd megbékél.

Katica, jó szerelgetést, hallottam, hogy foci után párom vitte haza a tiédet, mert lesérült szegény. Jobban van már?

Snufi, beteg kex is több, mint a semmi! :wink:

Babaimi, akkor most gyógyit is szedsz? Gyógyulj meg hamar! Nem tenném le a nagyaesküt, hogy nem kaptátok el a pé-t. :?

Kép
szilcsi

Na jó, Bab, maradhatsz! :lol:

Szilcsi, akkor most megint lesheted, hogy néz veled farkasszemet egy töcsök. Aranyos.

Katica! Apa félrelépett? :wink:

Kép
zölddisznó

húúúúúú, coca!
úgy rettegtem, h kitúrsz! :lol:

babszika

Coca, éppen hogy nem akarok többet tücsköt bámulni a lakásban!!! Olyan kis gusztustalan jószágok. :?

Szilva? Mizujs? Miki van már? Remélem, téged is elkerül! :wink:
Én azt hittem, mára meg fog jönni. Bár még hosszú a nap, de általában reggel, ébredés után szokott kezdődni. :shock:
Kép

Kép
szilcsi

Melcsi, ha hazaértél, kérünk lécci képeekt, hogy miket vásároltatok!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan kíváncsi vagyok rá!!!

Liza, no para, rendben vagytok nyugi!!! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Ne is jöjjön meg! Holnap se! ...és tücsökmentes további szép napot!

Elviszem a gyerekeket sétálni.

Kép
zölddisznó

Szilcsi és Szilva:

Kép

snufi

Helló Csajok!

Szilcsiiiii: gyanúúúús vagy nagyon és klassz a görbéd. Jaj nagyon kiváncsi vagyok már hogy mi lesz :wink:

Melcsi: beszámolót kérünk, hogy mit vásároltatok. És gratula az utolsó munkanapodhoz! Nekem is van szoptatós párnám, azon alszom, imádom, nem is adom majd oda a gyereknek :D
Örülök,hogy minden rendben veletek. Az Áron név nekünk is tetszett, de én leszavaztam, mert a vezetéknévhez hülyén hangzana (ugyanis a kettőnek együtt van jelentése) :wink:

Athiz: a ti nevetek is szupi és különleges. Én például még nem hallottam sosem ezt a nevet Mo-on. Amúgy gratula a vizsgádhoz.

Eliza: jó a babasarok és látom, hogy sikerült mindent beszereznetek. Van még valami, ami hiányzik?

Zöldi: milyen volt a séta? élvezték a gyerkőcök? :lol:

Jó hétvégét mindenkinek! :D
szerika

Erika! Esik az eső...jól megdagonyáztattam Őket!

Kép
zölddisznó

Hú tényleg, itt is nagyon szürke-sötét idő van... :(
Szerika, bárcsak többet tudnék! Engem is megöl a kíváncsiság, hogy most akkor mi van????? :shock: De nincs tesztem, direkt nem vettem, sőt, ma fel sem tudtam kelni mérni, csak tízkor. :oops: Szóval sztem a mai eredmény nem reális, de tény, hogy miki sehol.... :D
Ha ennyire jó a szopipárna, vegyél egyet a pöttömnek is! :wink:
Benyomtam egy nagy islert fél liter kólával. :lol:

Kép
szilcsi

Egyébként tegnap óta banyahangulatban vagyok, biztos ezért ordítottam le apának a fejét. :? El is ment a haverokkal meccset nézni. :wink: És ha babás dolgot látok, bőgni tudnék. :shock:

Kép
szilcsi

Apa nem haragszik!!! Megyünk fagyizni. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Hamletnek is Te írtad a nagymonológját? :lol:
Isler, cola, fagyi??? Hmm. Mert megérdemled?

Kép
zölddisznó

Kép

Extrém menyasszony

snufi

mfpan!
Puszi küld fény.post!!! :lol:
Úgy felment a hőm, hogy csak NA!!! :lol
:

A GÖRBÉM
szilbee

Szilbee! Szééééép! Neeeeeken teccik!

Kép
zölddisznó

Zöldi: tetszik a humorod. :D

Snufi: kicsit bevállalós ez a ruha :)

Szilcsi: fél lábon is kibírjuk hétfőig. Tiszta izgi :D
Jó ötlet, hogy a gyereknek is vegyek párnát, ez még eszembe se jutott... :lol:

Szilbee: szép a görbéd :)
szerika

szilcsi: Még mindig semmi, csak egy nagyon pici barnázás meg néha-néha görcsölgetek! Nekem is reggel, felkelés után szokott megjönni.
És legalább ciripelnek a tücskök? Én nem szeretem a bogarakat. :? Nekünk degukáink vannak, nagyon édik. :D

snufi: köszi a lóherét :D Szükségünk van rá :lol:
micsoda egy menyasszonyi ruha :lol: :lol:

szilbee: tényleg jó beindult a hőd :D

Megyek, folytatom a vasalást! :twisted:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok!

szirmi: gyógyulást miksának!

purc: láttam a torneádós képeket a tvben, nagyon félelmetes volt.

babancs: milyen az a kókuszmatrac? :oops:

kata: már csak 3 hét...nálunk még pár nappal előtte is rengeteg meló volt, aztán aznap szép volt. bár én inkább az esküvő utáni nászútat imádtam igazán. frizuképet kérünk!

hanna: nem semmi ez a tortás kép. sajnálom nagyon.

snufi: örülök, hogy kiderült, hogy mi a baj. hajrá gyógyszer,a ztán jön a babó :D gyógyulást!

babszika: drukk a dokihoz hétfőre. ügyi vagy!

szilva: én még mindig drukkolok neked++++

melcsi: ari vagy, hogy mindenkinek írsz. mit vásároltatok?

baba: drukkolok, hogy minél hamarabb gyógyulj, aztán jöhessen a baba.

liza: nagyon szép a babaszoba, lassan már a picur is benne lesz :D :D

szilcsi: pók nálam is váló ok lenne. csak nem kiszökött egy? kitartást a munkához! a párom nem is említette, hogy megsérült. most derült ki :twisted: nem akarta, hogy aggódjak miatta. de most már csak egy pici púp van rajta neki. drukk+++

coca: apa összerúgott egy másik sráccal. én mindig mondom, hogy veszélyes a foci. el vagyok tiltva meccsnézéstől, mert évekkel ezelőtt,a mikor egyik meccsen (az nem kispályás volt, mint amire most jár) vki úgy megütötte az orrát, hogy ömlött a vér belőle. és én ezek után majdnem odamentem leütni a játékost.

szilbee: szép görbe, drukk+++

rólam: apa nem kezdte el szerelni a monitort, csak megnézte, hogy nincs-e érintkezéshiba a vezetéken. majd hétfőn visszaviszi. elő is kerestem a garanciás papírokat, 3 év gari van rajta. még sulinetből vette apa, nekem tavalyelőtt karácsonyra. nagyon nyűgös vagyok. most az uram gépe előtt ülök, kitúrtam a gép elől. mennem kéne tanulni, hétfőn zhzok.

katica
katica30

katica: kár, hogy a monitor produkálta a két csíkot :x

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hahó!

Megvagyok csajok, de csak egy percre ugrottam be. Miksa jobban van, és én is kipihentem magam egész jól.

Estefelé, ha Miksa nem lóg rajtam, visszaolvasok rendesen, addig is pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Elkezdem agyalni, vajon mi lehet Szerikáék vezetékneve ami az Áronnal együtt külön jelentést kap:
(nagyon fáradt vagyok :D ) Minden? Bármi? Akármi? Bat? Drága? Nagy? Arany?
Szilcsi,
engem a pók jobban zavarna mint a tücsi, bár az sem gyenge!
És ezer drukk: +++++++++++++++++++++++++++
Snufi,
jobbulást!

Én ma is suliban voltam, sőt most is ott lennék, de fogtam magam és hazajöttem, nem kismamáknak való az a rengeteg szakbarbárok által töményen projektorral az agyadba vetített szakmai anyag (és a szék is kemény)
Vendég

Sziasztok,

Melcsi, katica köszi, hogy agódtok, de kikerült minket... Azért izgultam nagyon.

Melcsi, beszámolót képekkel.

Szilcsi, huuh én a madárpók, szőrős pók féléktől írtózom. nekünk néha csak kicsik vannak :lol: de azokat ki szoktam paterolni a szabadba :lol: Hétfőn drukk neked, és minden tesztelőnek.

Áfi, jól tetted, hogy nem maradtál.

Tegnap vettünk kiszoknit, meg tök vékony sapit :lol: fiúsat, úgyhogy le kell állnom a vásárlással MOST!

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi: jópofa vagy :D Küldtem privit mielőtt lefáradnál végleg a nagy agyalásban :D
szerika

Kata, hajrol kepet kerunk! :o

Snufi, a sex az sex! :lol:

Babszika, szerintem boven raertek azutan hazasodni, ha felepitettetek a kis kuckotokat! :lol: Az szerintem sokkal fontosabb!

Szilcsi, a hoterkeped :) , eleg jo! Van meg remeny! Az ha fajogat a pocid, nem jelent semmit sem! Anno nekem is fajt, nagyoooooooon!

Szerika, hat mar csak ilyen alapdolgok, hogy textilpelus, babonak pelenka csomi, gumis lepedo..szoval mar csak kisebb dolgok! Nem sokmindent! Es ti hogy vagytok? Hogy birod ezt a hulye idot meg a frontokat, teged nem visel meg? Engem nagyon! :cry:

Katica, hat igen, neha belegondolok, es az jut eszembe, hogy hogy elszaladt az ido! Mi is amugy kokuszmatracot vettunk!

Baba, mielobbi gyogyulast, tessek kuralni magadat!

Afi, jol tetted, hogy leleptel! :o

Coca, jot dagonyaztatok ebben az esos, kedvet elvevo idoben? :)

Kép
elizabeth25

Ja es Bettike, legyszi a tablaba ird at a cukorvizsit hatodikara! Koszi!

Kép
elizabeth25

Coca, mi az, sokat beszélek? :D Nem, csak unom a munkát. :wink:

Szerika, én is elgondolkodtam, hogy is hívhatnak benneteket. :wink:

Katica, ne haragudj, azt hittem, tudod, mi történt. Párom vitte haza kocsival a párodat... Még meg is beszélték, hogy mi is ismerjük egymást, nemcsak ők. :wink:

Szirom, örülök, hogy jobban vagytok. Én is nagyon aludtam ma. :D :wink: Nem lázas már Miksa?

Áfonya, jól tetted, hogy otthagytad a sulit. Pihenj csak minél többet, hamarosan úgysem teheted meg! :wink: :twisted:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Száműztem magam, míg el nem végzem az elvégzendőimet! Csak a vasalás maradt, de majd azt már csak reggel!

Kata! Még mindig a fodrásznál csücsülsz, nem egyszerű ugye?

Áfi! De jó volt ez az Áronos! :lol:

Szilcsi! Hurrá, hogy még Miki sehol, most már nem is jön feléd! :wink:

Zöldi! És enni mit kaptak a gyerkőcök, mert akkor most már 4 helyett eszel nem? :lol:

Eliza! Nem azért, de lennék a gyereked egy ilyen szobában! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Helló!

Nem volt netünk!

Köszönöm a gratukat, és a névhozzászólásokat is! Meg azt, hogy többeteknek tetszett is! :D

Mivel így lemaradtam az olvasásban, nem is tudok külön hozzátok szólni, így átlagolva:

-drukkolok nagyon a tesztelőknek, látom, lesztek egy páran!
-drukkolok a kismamiknak, bármiért is kell
-a kicsi és nagy betegeknek egyaránt gyógypuszit küldök
-most nem tudom, még kinek miért, de drukk, és pusza mindenkinek!
Vendég

Bettike, jó a tábla... Melcsi 32 év múlva nyugdíjba megy. :lol: Én szeretnék többet dolgozni, nem csak 32 évet! Hülye vagyok??? :shock: :shock: :D

Athiz, szia. :)

Nem tuti, hogy tesztelek hétfőn, mert nincsen tesztem, holnap meg semmi nem lesz nyitva. Úgyhogy kíváncsiak maradunk! :lol: Én már nem is idegeskedek ezen (csak ezzel álmodom minden éjjel már pár napja), de ha ott van, ott lesz kedden is (vagy hétfőn délután...). Egyébként nem igazán tudom elhinni, hogy sikerült... Nemtom, miért...
Benyomtam a 2. islert is... :D

Kép
szilcsi

Szirom! Örülök, hogy gyógyultok.

Én is agyaltam Áronon. Nekem a Nagy lett a végeredmény.

Purci! Vásárolgass csak hedvedte. Max. majd nekünk adod, ha már nem fértek el a lakásban.

Áfi! Szerintem sem maradtál le semmiről, hogy hazaszöktél.

Liza! Muszáj sétálni, kell a mozgás a bébiknek.

Szilcsi. Nem baj ám!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, megyünk vacsizni. Igaz nem sok kedvem van. :cry: :cry: :cry:
Nemsokára inszem. (megjönnilátszik.)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szerika,
köszi kóros kíváncsiságom kielégítését! :wink:

Örvendek hogy többetek szerint is jól tettem hogy disszidáltam az oktatás magas csarnokából, majd kinyomtatom az oldalt és bemutatom ZHkon, vizsgákon, "Nézze tanát úr/nő, topiktársaim buzdítására tettem amit tettem! Dehogy akartam én lógni! Felbujtottak!" :P és iziben megkapom a kettest, én szegény áldozat. :D
Vendég

Szegény, szegény Áfonya! És irgumburgum, mi, csúnya felbujtó topiklakók!!! :lol: :lol: :lol: Majd jól kend ránk az egészet!!! :lol: :lol: :lol:

Hanna, mi az, hogy megjönni látszik? Van valami? Na ne már! :(

Coca, te ideküldted az esőt??? Már órák óta esik... :x

Kép
szilcsi

Igen Szilcsi, varázsló vagyok. Hamar odaért. :lol:

Kép
zölddisznó

Bettike, aranyos, hogy ilyeneket mondasz :) Szerinted tenyleg jo lett?

Kép
elizabeth25

Hahó!

Judissal kezdem, mert napok óta gratulálni szerettem volna az uh-hoz, de mindig elmaradt :oops: Szóval gratu :wink:

Kata! Milyen lett a frizud? Tegyél képet tényleg!
Az ültetőkártyákat (menükártyával összekombinálva) én esküvő előtti éjjel 1-ig nyomtattam, mert az uram akkora szerkesztette meg :roll: A sminkes nem volt boldog, amikor meglátott, de becsületére váljék, eltüntette a szemek alól a karikákat :wink:
Ültetési rendet is csináltál már? Nekünk az volt baromira nagy macera, ha még incs, akkor érdemes mielőbb hozzáfogni! Én kinyomtattam és kivágtam végül a neveket, úgy rakosgattam, az a legegyszerűbb megoldás. Ha már kész, akkor bocsi a beledumáért!

Szilcsi! Most akkor hétfőn se tesztelsz? :shock: Nincs valami vasárnap nyitva tartó gyogyitár vagy DM nálatok? Vagy tacskó?
Pókoktól kiráz a hideg :roll: . Ha babátok lesz, micsinál velük az urad?

Dolgozol még?

Úgy különben az összes hétfői tesztelőnek nagyon drukkolok, amennyire ti is drukkoltatok nekünk! :wink:

Snufi! Akkor ugye tettetek az ügy érdekében? :lol: Tök jó, hogy csak a prolaktin a ludas, a Bromo állítólag angyon gyorsan megoldja a dolgokat! Legalábbis ismerősnél így volt.

Ó, később olvasom, hogy lebetegedtetek! :( Jobbulást nektek!

Szilva! Szerintem a Gravi mutatta volna. 20-as. Bár azt nem tudom, ezen már annyit filóztam, hogy ha későn volt a beágyazódás, akkor is?

Melcsi, Erika! Tényleg jó a szopipárna, később is nagyon bevált nálunk!
Melcsi, mit vesztek?
Köszi, az uram már tök jól van szerencsére. Most már Miksa is. Még kicsit pöttyös azért, de újra a régi. Ma kitalált egy táncot, pedig még sosem láttam táncolni, tiszta pasisan utasította el eddig :wink:

Bimi! Drukkolok azért, amit szeretnél!

Eliza! Nagyon szép lett a babasarok!

Monyó! Én nagyon hiányollak ám! Mi van veletek? Beszélték a dokiddal? Hogy vagy?

Babszika! Ez a jókedv a tuti hozzáállás! :lol:
Házasság: nyugi, mi se kapkodtuk el, Miksa már 1,5 éves volt a lagzikor :lol:

Athiz! Szép a nevetek. Nekem kicsit idegen hangzású, de tagadhatatlanul szép hangzású :wink: Bár ne dumáljak, az uram egyelőre ott tart, hogy Artúr vagy Ajsa :lol: Én meg Zénó vagy Zorka :lol: Vagy Brúnó vagy Léna :wink:

Szilbee! Nagyon jó a görbuszod!

Katica! Megnéztelek volna a pályán, ahogy támadsz :lol:

Áfi! Szerintem is jól tetted, rám is hivatkozhatsz! :wink:

Purc! Mér kéne leállni a vásárlással? :lol:

Zöldi, te most végülis mikor tesztelsz? vagy vérvétel lesz? Hogy érzed, de most komolyan, mi lesz a végeredmény? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Katica!

Kókuszmatracot vettünk, igen..állítólag 2 szempontból is jobb, mint a szivacsmatrac.
Egyrészt nagyon jól szellőzik, másrészt jól tartja a baba gerincét, ami nagyon fontos főleg az első hónapokban. Nem szívja be a pisit sem, állítólag megáll a tetején és elpárolog. Bár még tapasztalataim nincsenek e téren..de nem akartam hagyományos-besüppedős szivacsmatracot, gumilepedőt (pisi ellen) rá meg pláne nem. Én sem szívesen aludnék rajta. Próbálok a "baba fejével" gondolkodni. Fontos, hogy kényelmes legyen az ágya, nem féljen a környezetétől.
Mondjuk meglepő módon a picik általában jobban szeretnek a szülők franciaágyában pihizni (érzik a szülők illatát, közelségét), na meg ugye a szivacsmatrac azért puhább mint a kókusz. Amit vettünk matracot be van vonva egy lecipzározható frottír huzattal, így az mosható. Azért vettem rá lepedőt is.

Elizabeth!

Nagyon szép lett a babasarok!

Melcsi!

Mit vettetek eddig?

Athiz!

A Nivea kozmetikumokat már a kórházból hazajövetel után is használhatom? Mindenhol azt hallom, hogy gyógyszertári babaápolók kellenek..

Kép
babancs

Babancs! Beledumálhatok? :wink: Nagyon klassz gumilepedők vannak, mondjuk drágák is (3 ezer körül láttam a többségét). Miksának frottír van, de láttam sima pamutot is. Csak az egyik fele vízhatlan, a másik kifejezetten gyerekbarát. De mi is csak most vettünk, amikor éjjel lekerült a pelus.

A gyógyszertári kozmetikumokkal valszeg jobban jár az ember anyagilag is, és a gyerek bőre is. Nagyon érzékenyek a picik, még az öblítővel is érdemes vigyázni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: