A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Üdv!

Enikő, szerintem azért fizetni kell. A tájékoztatóban az is benne van, hogy pl. a cukorbetegeknek nem kell fizetni...és rájuk is csak annyiban igaz ez, hogy az ezzel kapcsolatos dolgaikért nem kell fizetniük. :o
Na megsúgom, én a nem állatos lakásokban semmi extrát nem érzek, és nem azért mert megszoktam...szép is volna, képzeld, megszokja vki a szagot, és mondjuk csak hetente pucolja ki a macsesz almát... :o Na akkor lenne szag. :)

Zsuzsi, köszi az infot, nekem a szigetelőszalag eszembe se jutott. De nálunk a férjem a mester, ő már akkor megmondta a tutit, mikor kiderült, hogy Petinek kell a Ventolin. :)

Niki, nagyon szép a lányotok!

Bea, édes lehet Gréti, én is alig várom az ilyen beszólásokat. Nálunk Peti tegnap kimondta először, hogy ma-ma, és érdekes módon pont akkor, mikor anyukám ruháját ráncigálta...kérte magát fel, és kimondta, hogy ma-ma, de hallani kellett volna, hogy milyen dühösen!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!

Vizitdíjról bármit megkérdezhettek ezen a számon,ingyenes:Csongrád megye
06 80 820-008

Nagyon bírom a gyerek száj rovatot itt nálatok :D

Üdv:Révi
révi

Révi, akkor egy kis gyerekszáj:

Fél perce történt, a kádban ülnek, Viola élvezi ahogy kajabál és visszhangzik a fürdő :)
Erre Bogi: Anya, dugítsad már el a Violát hát nem hallod hogy kiabál, hát megsüketülök!!!

Anya csukd be az ajtót, minek fűtünk, ha nyitva van? :lol: (fürdőszobaajtóra gondolt)

Anya figyelj csak!!!!! Azt akartam mondani, hogy ööööööööööööö (és erősen goldokozik gyors mit találjon ki :lol: ) ööööööööööööö leveszed ennek az izének a tetejét????
Enikőőőőőőőő szóltam, hogy gyere, már kettőször kellett hogy rádszóljak...
Anyaaaaaaa! ez már a 3. volt :) Háromig számolok, ha nem jössz ide,akkor...ööööööööööööööö tovább számolok :lol:

Tegnap a boltba:
B: Anya veszel csipszet?
E: Nem, mert egészségtelen és még drága is! De gyümölcsöt veszünk ha gondolod, válassz magadnak valamit!
B: De hát anya senki se szereti a gyümölcsöt :lol: (amúgy imádja a gyümit!!!)

Na megyek mert már nagyon hív:)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dénes nevében köszi a gyógypuszikat és a jókívánságokat! :)

Enikő, köszi az infót, ha beszélsz Pankatával, mondd meg lécci neki, hogy mennek a drukkok a sima szülés miatt, gratulálok az újabb kukishoz (ha jól emlékszem úgyis fiú párti :)), sokszor eszembe jutott mi lehet vele, számontartom a pocakosokat! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Jelentem megvagyunk csak kissé sok teendőm gyűlt össze. Ahogy nézem nagyjából csak 20 oldallal maradtam le de igyekszem behozni és az ami még aktuális arra válaszolni :-)

Ági

Ági73

Beszéltem ma a dokimmal. azt mondta szülhetek majd a korházban, ill. még ö sem tud róla nem igy lenne majd:)

Enikö! terheseknek csak a terhesgondozással kapcs. vizsgálatok ingyenesek, de az sem mind, mert látod a toxoszürés fizetös, v. én kértem most bakt. tenyésztést és jan. közepe óta az is téritésköteles.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi: Így 9 hósan már erősen előfordulhat, hogy tudatos ma-ma volt :) Gratula :)

Enikő: Ez a tovább számolokos haláli jó :) A többi is, de ettől kidőltem :)
Pankátát én is üdvözlöm. Meséltem, hogy jómúltkor (már pocakos volt) rámköszönt a Corában, de ő is rohant, mi is, és mire leesett hogy ki volt, már messze jártunk egymástól :)

Karmen: A kórházban szülésednek örülök, én mondtam :D Távolabbit nem mondott a dokid? Mikor kell befeküdni? Akkor még max. 3 hét? :) Kitartás!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

köszi a dícséretet mindenkinek!!

eszti: ha minden jól megy hétvégén elkezdjük a babakocsizást és ha már belejövünk, akkor mehetnénk néha együtt sétálni!!

lányok:van valaki, akinek röviddel szülés után elkezdett hullani a haja?mit lehet szedni rá??

Kép
gyanixi

Köszönöm a segítséget!

Gyerekszáj sztorikat én is imádom, mindig jót derülök rajtuk!!! :D

Gyanixi!
Nekem Lizi 3 hós korában kezdett el hullani.....Én Elevitet szedtem rá, de a tied sztem mástól van, mert Réka még nem szívhatta ki az ásványi anyag és vitamin tartalékaidat.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Niki! Nekem 4-5 hósan hullott nagyon, mindenki azt mondta ez természetes igy nem foglalkoztam vele, azota megint olyan dus mint volt, nem is ártana ritkább, de komolyan.

Bea! Nagyon ügyes Gréti, elhiszem van most nagy öröm!
Nem mondta meddig lesz korház, igazábol csak az érdekelt hogy én még mehetek-e oda v. hamarabb feküdjek be hogy felvegyenek. Igen, még van igy 3 hetem itthon (remélem). Aztán gondolom bent már nem sokáig huzzák, ill. remélem is hogy napok alatt meglesz a baba,

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

Én is úgy tudom, hogy a kismamáknak csak a terhesgondozással kapcsolatos vizsgálatok, illetve a szülés kórházi ellátása térítésmentes. De már én is tapasztaltam, hogy baromira nem tudják, hogy fizetessenek e velünk vagy nem. Velem a múltkor az üzemorvos akart fizetettni, holott én csak a táppénzes papíromat adtam be. No azért már ne kelljen fizetnem...

Zsozi gratula! Ha bármi kérdésed van én is tudok egy-két tanácsot adni, én most a 29. hétben vagyok. Orvost én sem ajánlanék. Annyit csak, hogy barátnőm vasárnap szült dr. Nyirati Ildikónál és nagyon dícsérte. Nekem más az orvosom. Amúgy vannak a babaneten olyan fórumok ahol csak kismamák társalognak és egymást paráztatják. Engem már kezdenek útálni, mert én nem tudok hetekig pörögni azon, hogy hányszor menjek 4dre - mondjuk egyszer sem fogok -, meg, hogy miért kell a cukorterhelés stb. Tehát ott pörögnek a kötelező vizsgálatok, eredmények. Persze nagy adag türelem kell, és sose felejtsd el, hogy nincs két egyforma kismama, és az eredményeidet mindig az orvos értékelje, ne egy másik "gyakorló" kismama!!!!

Gyakorló anyukák!!! Nagy bajban vagyok babakocsi ügyben. Túl nagy a választék:-))) Szóval nekünk sportos, kicsire összecsukható - Opel Corsa csomagtartójában elférő - hordozós kocsira lenne szükségünk. Ahogys néztem a Pierre Carden ilyen. Van valaki aki ilyet használ??? tapasztalat??? Nem túl pici???

mindenkinek szép napot, bár nagyon sötét fellegek vannak odakint...

Márti
stella2007

Bea!

Gréti nagyon ügyike! :P
Mi még igen messze vagyunk a wc-s dolgoktól!!!! :cry:
De erőltetni nem akarom! :wink:

Enikő!
Tfildiről nem tudsz semmit??
Pankatának szoritunk, nem semmi lesz 3 fiúval pár év múlva. :wink:

Exi!
Megvan már mi történt apukáddal? :cry:
A tegnapi újságban volt a gyászközlemény? :cry:

Zituska!
Nem semmi Boti súlya! :shock:
Márk lassan 2 éves, de szerintem még 12 kiló sincs. :roll:

Melinda!
Lindi súlya is szupi. :wink:
Rubinik paraméterei?? :wink:

Zita

Kép
zitaa

Enikő!
Holnap este Magna Cum Laude lemezbemutató koncert lesz, azt hiszem az IH.ban. A jegy elővételben 1000 ft, a helyszinen 1500 ft.
Este 21.00-tól.
Ha érdekel! :wink:
:lol:
Zita

Kép
zitaa

Zitaa! Rubinik 13,17 kg és 87 cm. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Eszter,a mi Barnink utálta a járókát... :P

Zituska,így sem semmi Boti súlya !! :D

Niki,nekem 4 hónapos volt a Barni mikor 2 marékra hullott a hajam,7-8 hónapos korára pik-pak elmúlt!!

Lányok használt már valaki Gyvenacot???

Exi,tényleg mi történt az apukáddal?? :cry:

Niki,a fiam itt állt a gép előtt és kiabálta a Rékára hogy babbba!! :lol:
nagyon tetszik neki!! 8)

Enikő,Bea a csajok dumái haláliak!!! :D :D :wink: :wink:

Kép
bibi226

Bibi :)

Én kaptam Gynevac szuri-kúrát, mielőtt Botival terhes lettem! :wink:
Miért???

Niki :)
Réka nagyon szép baba!! :D

Úgy örülök, hogy megint írjátok a gyerkőcök legfrissebb aranyköpéseit!! :lol: Imádom őket!! :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Holnap indulunk az egyik baráti házaspárhoz Ecserre ,aztán lesz még tropikarium meg ikea, motorkiállitás.Persze felváltva.Ikrestől Mátéstól megyünk. :)
Nehogy beteg legyen valaki.!!!!!!

Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska,nincsen lactobacilusom ,pedig már annyi mindent használtam, és valaki ajánlotta!!
Neked bevállt??

Kép
bibi226

Bibi :)
Én azért adattam be, mert nem sikerült teherbe esnem, pedig semmi szervi, ill. hormonális bajt nem találtak.
Olvastam, hogy bizonyos gombás vagy bakteriális fertőzések is okzhatnak meddőséget - akár tünet nélkül is. Ezért próbáltam ki, és az utolsó szuri után 1 hónappal terhes maradtam! :)
Igaz, hormon rásegítést kaptam, de azt már a sikertelen hónapokban is kaptam!
Szóval a fene se tudja, de én úgy érzem bevált! :wink:

Zitacicu :)
Jó utat, és jó szórakozást!! :D

Z.

Kép
Kép
zituska28

Hali!

Gyerekem fent csicsereg, gyanítom, Ferit várja (én is), mára kapott kimenőt...

Enikő, csúcs Bogiszáj...mi lesz, ha Lackó-Bíbor fog sírni, akkor majd őt is el kell dugítani? :D

Kármen, hogyhogy a baktériumtenyésztésért fizetni kell kismamaként??? :o Nekem ez magas!

Stella, hát a táppénzes papír beadása szerintem tényleg nem vizitdíjköteles, viszont annak kiállítása igen, mert orvosi közreműködés (vagyis inkább csak a szignó) kell hozzá...

Zita, igen, a tegnapi újságban volt benne a gyászközlemény. És igen, megvan, a régebbi hátsó fali infarktusa után most oldalsó falija volt, az orvosa szerint sem lehetett volna segíteni rajta...tény, hogy már a műtéte után megmondták, hogy még egy infarktust nem bír ki a szíve.

Stella, szerintem a PC babakocsi elég kicsi, de én javaslom, hogyha elmentek babakocsit venni, akkor összecsukva próbáljátok bele, nehogy pofira essetek. Nekünk Skodánk van, és abba is elég érdekes volt babakocsit találni...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Szaisztok szögediek!
Van valakinek tapasztalata Dr. Vincze Emőke doktornővel? Nála szülünk pár hét múlva. csak egy éve élek itt, nem nagyon ismerem a klinikai körülményeket. Zudnátok írni tapasztalatitokról, szívesen venném.És akinek a második szülésről vannak tapasztalatai, kérem ossza meg velem! Várom válaszaitokat
köszi
Szil
szilandron

Sziasztok!

Csajok!

Akinek számlára érkezik a gyes,az már megkapta?

Révi
révi

Sziasztok!

Visszavittük Dénest az orvoshoz, sajnos igazam volt, az arca tele van bevérzésekkel. :(:(:( A doki szerint az erőlködéstől van (összeszámoltam, naponta 10x fogjuk le befújás, gyógyszerbeadás, orrszívás miatt, persze üvöltve menekül), felszívódik 1 hét alatt, de figyeljük nagyon, ha rosszabbodik vagy megjelenik máshol is a testén, azonnal vigyük ügyeletre, mert véralvadási probléma is lehet. :shock: :shock: :shock: Eléggé beparáztam, következő vérképnél ezt is ellenőrzik. Szerencsére ma nem látok romlást.

Niki! Nekem is szinte azonnal a szülés után hullani kezdett a hajam, én nem szedtem rá semmit, elmúlt magától.

Stella, nekünk Pierre Cardinünk van, de ebből is van több fajta, a mienk elég nagy (szerencsére, Dénest kisebbe a télen már nem tudtam volna betenni kényelmesen). Én szeretem, van rajta minden, amit akartam, változtatható tolásirány, viszonylag nagy kerék, az egyik pár bolygósítható.
Ha kinéztél egyet, kérd meg az eladót, hogy csukja össze, és próbáljátok bele a kocsi csomagtartójába. :):):)

Szilandron
! Nekem ő az orvosom, én maximálisan megbízom benne, nagyon lelkiismeretes doki, itt többünknek ő a dokija, mindenki nagyon szereti! :)
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Exi! A védönöm mondta hogy jan. közepén jött egy rendelet amit ök is megkaptak már ez sem ingyenes a kismamának. Fizetni kell bizony a tenyésztésért is.

Én ugy hallottam hogy a gynevac megint megszünt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Stella!

Én mindkét lánynál új babakocsivariációt próbáltam ki... hiába :roll: 5 hós koráig egyiket se lehetett beletenni a leghiper-szuperebbe se :( Aztán meg már úgy hozzászoktunk a kendőhöz, hogy csak akkor vettem egy sportkocsit (esernyőre csukható), amikor már biztosan ült és baromi nehéz volt. Ekkor már ő se bánta...
Lehet érdemes várni, amíg megszületik, nehogy fölösleges pénzkidobás legyen.
Egyébként ami szerintem fontos egy babakocsinál, hogy könnyű legyen irányítani, mindkét irányból lehessen tolni, és dönthető legyen (vagy emelhető) a háttámlája. Legyen esővédője, és be lehessen kötni a babát. A bolygó-kerék sem hátrány.
Vendég

Üdv.

A fiam végül negyed tizenkettőkor aludt el tegnap, de reggel negyed nyolckor már fent kukorékolt. Kapott reggelit, aztán aludt 9-10-ig, lassan tízórai lesz, ha jelez, hogy enne, de egyelőre az erkélyajtót püföli.

Szilandron, Ceniko is nála szült, ő is nagyon szereti, de aki nála szült ezen a fórumon, mindenki dícséri/dícsérte, szóval benne maximálisan megbízhattok.

Révi, én is bankszámlára kapom a GYES-t meg a családi pótlékot, nekem sem volt meg tegnap este, ma meg biztosan nem teszik rá, szóval hétfőn lesz rajta, legalábbis remélem.

Zsuzsi, remélem, nem lesz nagyobb baja Dénesnek.

Gira, Peti mindent szeret(ett), amiben el lehet aludni, szóval neki a kenguru is bejött, meg a babakocsi is, igaz, a miénk olyan, hogy mikor törpe volt, a hordozót kellett rátenni a babakocsira, azt meg megszokta eleve, mert sokat vittük kocsival.
Most a sportkocsiért rajong, tegnap abban is bealudt, mikor jöttünk haza a Tescoból, szóval mostmár tudom, hogy abban is tud tentizni. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi Ági!
révi

A kiscsajom eszik :lol: Így néz ki kb. minden kajáláskor, utána át kell öltöztetni, és a konyhát felmosni :lol: Sajna az előke elég kicsi, olyan kéne mint egy búvárruha :lol: Úgyhogy nálunk lehet a földről is enni, hisz vagy napi 4x felmosom :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Niki!
Nagyon aranyos Rékababa, teljesen elbűvölt :-) Hogy telnek a napok? Erre számítottál??

Melinda!
Épp ma sétáltunk "felétek", ha ilyen szép idő marad, jöttök Ti is hamarosan! :-)

Zituska!
Boti volnalzós képe nagyon széééééép!

ÁGi (exi)
Hogy érzed Magad? megnyugodtál már valamelyest? Megoldodott Peti felügyelete??

Zsuzsi!
Brutális am történt Veletek, együttérzek!! GYÓGYULÁST!!!!!!

Enikő!
Viola legalább eszik is! Ábelem az előkéjét eszi (vékony-műanyagos) és sír, mert éhes, de nem tudom etetni, mert ugye az előke van a szájában :-)

Gyerekszáj: olyan jóóóóóók :-) alig várom már, h a fiam beszéljen.

A mi gyerekszáj történetünk: utaztunk egy kislánnyal és az édesanyjával, a kislány nagyon kedvesen odaadta az egyik játékát Ábelnek, aki alaposan megnézegette . A kislány így mesélte el a történteket:
"Ábej baba elvette (????) macit. Megette cipőjét macinak." Aztán 10 perc múlva jött a következő verzió: "Ábej baba megette macika kezét."

Legközelebb már úgy meséli, hogy Ábel baba megette Hannát. "

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép Tegnapi kép (a nadrágját levette és kidobta a kiságyból)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Stella2007!

Nekunk PC travel system babakocsink van, hordozos (felcsatolhato a kocsira, bar telen a gyerek veseje lefagy, mert semmi nem vedi, csak a hordozo szovete + a ruha). A tolasirany nem valtoztathato. Osszecsukni, kinyitni konnyu. A V40-es Volvo nem kicsi csomagtartoja teljesen tele van vele ha fektetjuk benne. Ha erdekel csinalok egy kepet majd rola osszecsukva. A labzsakjat muveszet hasznalni. 3 pozicioban dontheto: 90,180, kozte feluton. A 64 cmes baba bundazsakban sapkaval mar eleg szorosan fer csak bele. Szoval nekunk itt "falun" napi hasznalatra jo, de utazni vele nem igazan. Szoval szerintem nezz masikat, en most masikat vennek, ha tehetnem :(

Ilyen: http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=1120

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Enikő!
Hát akár az én gyerekemet látnám evés közben!!! :shock:
Csak Ő nem szereti az előkét! :roll:
Gondolhatod!!!! :roll:
Mit evett, spenótot??? :wink:

Zsuzsu!
Ábel tündér pofa! :lol:
Nagyon ügyes kisfiú. :lol:
Más gyerek ilyenkor kezd mászni, Ő meg már áll! :shock:
A másik anyuka meg kislány nem Hildusék voltak??? :wink:

Zita

Kép
zitaa

zsuzsu: köszi szépen! Nagyon imádjuk!!A napjaink...hát, most kezdtek volna rendszereződni, de tegnap estére begyulladt az egyik szeme Rékának, így elég nyűgös lett. ráadásul még az én fejem is írtóra fájt, szóval...alakulunk!!Ilyennek képzeltem, csak azt hittem, hogy a végigaggódott 9 hónap után egyszerűbb lesz, de mindig van valami, persze mindig azt mondogatom magamnak, h nem aggódni, boldognak lenni!! :lol:

Kép
gyanixi

Stella! Tényleg érdemes figyelni arra, hogy a kicsi, nagyon praktikusnak látszó babakocsik néha annyira keskenyek és rövidek, hogy a baba 2-3 hónaposan már nem fér bele overálban! :shock: Mi okultunk az ismerőseink példáján, ezért vettünk viszonylag nagyot, 3 pozícióba dönthető ez is, de valóban elég nagy összecsukva.
Dininek is volt egy olyan időszaka 5 hónapos kora körül, amit Gira írt, hogy nem akart a kocsiban megmaradni, de átvészeltük, előtte-utána nem volt probléma. Mondjuk én kengurut és kendőt is használtam mellette, csak nagyon hosszú gyaloglásra tettem babakocsiba, meg mióta nem bírom el.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Bibi: én is átestem egy Gynevac szurikúrán (közben terhes lettem :) ), nekem azért kellett mert elkaptam mindenféle vacak fertőzést, mert nem volt lactobacim. Anno egy barátnőm ajánlotta, aki szintén ilyen problémával küszködött és azóta semmi baja!
Nekem sincs semmi gondom, sőt lettek laktobacijaim, legalábbis a tenyésztés ezt mutatta ki. Én is úgy tudom, hogy most egy ideig szüneteltetik a gyártását...nézz utána a www.gynevac.hu oldalon, ha érdekel. Egyébként laktobaci ellen semmit nem ér a hüvelyöblögetés, nekem legalábbis nem vált be csak ez a szuri.
És... van még egy kúp is, ovulobact nevezetű, ami szintén jó erre a problémára, de mondjuk én ezt nem használtam, viszont sokan dícsérik. Szintén megtalálod erről az infókat a fenti oldalon.

Remélem, hogy tudtam segíteni. :)
szerika

Helyesbítek, mert látom rosszul írtam... szóval a hüvelyöblögetés nem hozta rendbe azt, hogy legyenek lactobacijaim.
szerika

Zitaa: igen levest, majd spenótot, összekeverve krumplipürével meg beburkolt 2 sülthalat is külön :lol:

Stella: Én egy Nania kerekes hordozót fogok venni a harmadiknak! Hordozó+ a kerék rész (tök picire összecsukható) és van hozzá adapter is, ami azt jelenti, hogy nem kell kötözgetni az autóba, csak egy kattintással rögzíted és már kész is :wink:
Ilyet:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zitaa!
Igen , Hildus Hannája mondta! Nagy a "szerelem",egyenlőre még Hanna udvarol Ábelnek, de remélem hamarosan belendül a fiam is :-D :-D

Tényleg nagyon ügyes gyermek, ma a járókában állva elért egy fiókot és kipakolta a zoknikat:-)

Niki!

Jobbulást Rékababának is Neked is!!!!!!!!!! Szoptatás?

szép estét!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

[quote="bibi226"]Z írta:bibi226ituska,nincsen lactobacilusom ,pedig már annyi mindent használtam, és valaki ajánlotta!!
Neked bevállt??

Nekem sincs lactobacillusom, így mindig minden bacit összeszedtem. Érdekes módon nem szedek rá semmit, csak lactacid-dal mosakszok. Az orvosom azt mondta, hogy soha nem is lesz lactobacillusom, jobban kell vigyáznom, hogy ne szedjek össze bacit, mert gyorsan begombásodok.
ildykó

zsuzsu:köszi, van tejcsi bőven, hál Istennek!!

Kép
gyanixi

Szerika,köszi a válaszod és irtam privit!!! :D :D

Zituska neked is köszi a válaszok,de még nem szeretnék másik babát egyenlőre.....

Ildykó,nekem is ez a bajom.... :?

Enikő,édi a lányod ahogy eszik,az én fiam még ilyenbbbbbbbbbbb!!!!!

:lol: :lol:
Utána takarítom az asztalt,az etetőszéket,a padlót,a Barnit,sőt még az anyukáját is!!!! :P

Zsuzsi,szegénykéim................ :cry:

Kép
bibi226

Zsuzsu, köszi, megvagyunk...már leírtam párszor, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy Peti nagyon sokat jelent nekünk, mondhatnám, hogy így nem érezzük olyan mélyen át a gyászt, mert ő mindig felvidít (vagyis nem is hagyja, hogy szomorkodjunk).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Nekem elég a Lactacid lemosó, de pl. korházi bentfekvés után mindig iratok fel Gynoflort, egy hüvelytabletta, kicsit be kell nedvesiteni ugy kell felhelyezni (azért irom mert volt aki nem tudta és fájt neki) minden tabletta sok laktobacilust tartalmaz
http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras ... m=P0107504

Niki! A dokidat én is nagyon jo szakembernek tartom, de szerintem tulzottan is anyagias. Én heteket voltam bent tudod, sok betege feküdt mellettem és hallottam ezt-azt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Sajna nem volt időm visszaolvasni,annyira lemaradtam. Jöttem dicsekedni :lol: Kitti már 5-öt tud lépni önállóan :lol: Annyira tündéri,folyamatosan gyakorol. Már attól elfáradok hogy nézem :D

Sőt..már a futópadot is használja :wink:

Kép a kis sportoló

Mindenkinek jobbulást,gyógyulást és sok gyógypuszit :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
A görcsök szép, lassan tünedeznek elfele, mi meg nyugszunk megfele, ami egy nálam is jobban aggódó kispapával nem is olyan egyszerű! :D
A baba egyébként tervezett volt, úgyhogy nagy az öröm! Orvosi tanácsra szedem a Magne-B6-ot és igyekszem nem belemenni mindenféle paráztatásba! Bár a múltkor voltak már segítő szándékok, amik leginkább abban nyilvánultak meg, hogyha ettem, akkor az volt a "baj" (elhízás), ha meg nem,akkor meg az (ugye nem az alakod miatt)! Mindez egy délelőttön belül, ez azért már kezdett idegesíteni egy kicsit! :D
Amúgy elvagyunk, sokat dolgozok, ugyhogy időben nem bővelkedem, de ez jó is így! :D
Sziasztok! Zsozi
Vendég

Sziasztok!!!

Csajok S.O.S. nem tudja valaki, hogy hol van a gyermekfogászat????? Van esetleg ügyelet ilyenkor? Vagy a sima mezei gyermekfogászat merre van???????
Kösziiii

ceniko
Szeged

Enikő!
Hát szerintem az a fogászati klinikán van.
Ha jól emlékszem, Romy is oda vitte valamelyik gyereket, mikor gond volt. :cry:
Bogi vagy Viola elesett???? :roll:

Romy!
Mi van veletek????? :shock:

Zita

Kép
zitaa

Zitaa: Köszi, nem a sportorvosiban? Bakker foggalmam sincs!

Nem, nem estek el szerencsére, a múlt héten Bogi almába harapott és már akkor mondta hogy fáj neki (amikor harapta) és most vettem észre hogy mozog :shock: Most vagy az almától mozog, vagy már kezdi váltani a fogait???? Az alsó első metszője.. :(
Nem tudom mikortól normális a fogváltás????? Amúgy az ínye nem piros, nem vérzik, nincs sérülés rajta, egyszerűen csak mozog és fájlalja.... :(

ceniko
Szeged

Üdv!

Kinga, gratula Kittinek, ő sem olvassa a szakkönyveket...mármint azt a részt, hogy a puncisoknak lassabb a mozgásfejlődésük, mint a pöcsösöknek. :D

Enikő, hát szerintem is a fogklinikán van az ügyelet. De szvsz, ha nem annyira fontos (tehát "csak" fáj), akkor jobb lenne, ha kivárnátok a holnap reggelt vmi fájdalomcsillapítóval, hogy Bogi tudjon alukálni, és elvinni ahhoz a dokihoz, akit ismer.
Egyébként meg max. egy telcsi, 62/544-000.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ja, és ahogy olvastam most hirtelen pár helyen, kb. hatévesen kezdődik a fogváltás... :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Felhívtam Pankatát, az ő anyukája fogorvos, és mondta, hogy ha valakinek korán kijönnek a fogai (Boginak korán jöttek) akkor hamarabb elkezdődik a fogváltás.... Az ő fiának Ádinak is 5 évesen kezdődött.... Úgyhogy ne aggódjak! Főleg ha semmi sérülés nincs az ínyén, nem véres, nem sebes meg semmi, akkor szerinte elkezdődött a fogváltása :shock: Hát nem örülök neki megmondom őszintén, ilyen hamar.... :cry: :?

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: