A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi :) az az érdekes, hogy a sportolók olyan merevek, CS.SZ is baromi jó, de merev. Hujber Feri nekem is a kedvenc ám, lányoknál pedig Bódi Szilvi - elég ciki, de ezelőtt őt csak egyszer láttam, amikor a 10 milliós konyhájáról beszélt, amibe nem jár főzni, emrt nem tud :mrgreen: Szegény Réka nekem se lett kedvesebb, de annyira sajnálom, látom, hogy mennyire vágyik a sikerre - szörnyű lehet ilyen kétségbeesetten akarni.
De odavagyok értük, mert 3 hónap alatt ilyen óriási teljesítményt én nem vártam senkitől, lenyűgöző!

Tinu :) aludjatok jól, kalssz a lényod és az anyukja is :)

No én is el, 6 körül majd kongat a reggeli tejecskeharang :)

indianyo

Zuz,
angolt szoktam magánban tanítani
köszi, aranyos vagy - muszáj :roll: :lol:
Rubintos drusza nekem se jön be

Kép

Kép

:D
szrekuc

ja és képzeljétek, anyunál van egy kakukkos óra, és Ábel megtanult kakukkolni, aszondja mindig, hogy TETU, TETU!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: imádom! főleg, amikor reggel ezzel indít :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
TETU :lol:
Ha túl vagyunk a költözős projekten, írok privit angol ügyben!

LÁnyom végre kidőlt, jóccakát! :D
zuzmo1

már csak 26hsz az 500-ig :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Jóéjt és oksi! ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Ja, még valami!
Indi!
Azt láttad az első részben, amikor Réka arról beszélt, hogy olyan izmait is megmozgatta a korcsolyázás, amikről eddig nem is tudott??? És élő adásban benyögte, hogy ki is adnak erről egy új kazettát :shock: :twisted: :roll: :lol:
És bár Karsai Zita nem a szívem csücske, ő is baromi jó! Mondjuk a mai műsort figyeltem annyira....... És a Szekeres Nóri milyen csinos!!!! Pedig úgy tudom, több gyermeke is van már. Emlékszem még rá a Kamaszodó KAmaszadóból :mrgreen:

Na, akkor még egyszer jó éjt!
zuzmo1

Szekeres Nórinak több gyereke?! :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, 2 van neki: Noa (kislány) 3,5 éves és Milán 21 hós. (20 és 22 évesen szült :shock: ejha) nemrég olvastam róluk vmelyik szagos bulvárlapban.
votiv

Vot,
te jó ég, 20 és 22 évesen? :shock:
IRGUM-BURGUM, AZONNAL TESSÉK ALUDNI!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

fiatalabb lenne, mint én? :? fura,mert én pont azért nem külyükidőztem, mert az nagyobbaknak volt akkor
vagy nagyon összekeverek vmit vagy későn érő típus vagyok :mrgreen:

mégcsak 24 lenne?

Kép

Kép

szrekuc

külyük=kölyök :lol:

Kép

Kép

szrekuc

4 és 1/3-ad foga van a gyerekemnek, bakker, de azt is tudja kocogtatni éjjel!!!!!!!! :shock: :roll: :lol: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

kinek van irfarkasa??
moose

TETU TETU TETU :lol:

Szia Moose :) Na nem ám hogy csak így benyögsz egy mondatot és lelépsz a balfenéken! Tessék szépen mesélni sokat-sokat!

Zuz :) Szerintem PR egész élete a megfelelésről szól, én ugyan kövér vagyok és őszülő és hátrányos helyzetű, de biztosan boldogabb, mint ő, komolyan sajnálom. Ez a megfelelési kényszer rosszabb lehet, mint az anorexia :o Hallottam én is az ominózuus izom-megjegyzést, de én a kazetta-dolgot viccnek értettem .
Zizi nagyon jó, tényleg, és ugyan ez nem von le a teljesítméye értékéből, de az ő táncos léte nagyon érzékelhető a produkcióin.

Az M2 reggeli hírműsorában mindjárt kiderül, hogy helyreállt-e a béke a Gregor-házaspárnál :evil: Miért kell midnen csatornán beleszaladni ebbe a hülyeségbe, az ember már egy kis rendes politikai csetepatét se tud végignézni KT vagy GB magánélete nélkül :mrgreen:

indianyo

es ki dolgozik az ikeaban?
moose

es ki vezet hidroplant Saskatchewanben?
moose

... vagy legalabb Lappmark fele? hm?
moose

Zuzi,
aranyos vagy, hogy megvédesz. Tényleg nem kellett volna felvennem a dolgot, hiszen Jucus sosem birt engem igazán, és ez már igy marad, elfogadom. (még arra sem méltatott hogy konkrétan nekem cimezze az elsö sértödös hsz-ét, csak célozgatott...) És ha tölem bocsánatot kér valaki, azt el szoktam fogadni, és nem még belészurkálni párat. De ez van, részemröl én is befejeztem a témát.

Votiv,
ne haragudj, ha rossz volt olvasni, tényleg abbahagytam, csak ez még kikivánkozott.

Moose,
szia :D mesélj, hogy vagytok? (Ikeaban Nukada dolgozott)

Deni,
tegnap nem irtál. minden oké?

Többiekre késöbb reagálok, most megyünk jogára.
fibi

Moose :) én például szívesen ellátogatnék Lappland felé, ha ott Szarvasokkal és Nyulakkal össze lehetne találkozni :wink:

indianyo

Moose!
NAHÁT!!!!!!!!! :) :) :) megtanuljak a kedvedért hidroplant vezetni? hogy vagytok, mesélj?!

Votiv!
ekkora pocival játszózás? :shock:
most jutott eszembe, hogy ismerősöm Franciskának nevezte el a lányát és Fanninak becézi többek közt. neked nem tetszene ez a név? :)

VALAKI VETT HANGOS KÖNYVET Votivia listájáról?

Vica!
szia :)

Szrek!
hogy érted, hogy megy veled suliba? totál beviszed az előadásra? senki nem szól egy szót se? Ábel pedig ül melletted? vagy mit csinál? most olvastam, hogy Indinek leírtad a nagy lényeget. engem a többi érdekel :)

Rylie!
elkiabáltam tegnap a fogas témát. hát nem este jött rá a fog miatti sírás Lencsére? észre vettem, hogy a két alsó szemfoga már búvik kifelé, és olyan keservesen sírt hosszú ideig, meg tömte a kezét (pedig adtam neki ilyen-olyan rágcsát), hogy kapott egy kanál Panadolt (fél adag). láss csodát, kb. fél óra alatt lehiggadt és elaludt, végig aludta az éjszakát. nézd meg nekem légyszi, hogy a Nurofennek mi a hatóanyaga, mert ha paracetamol, akkor maradok a Panadolnál ilyen esetekre. ha más, akkor tán... :)

Indi!
én , ha a freemail oldalára ugrom, mindig ott a névnap, úgyhogy ezt ki tudom deríteni. progit még keresek :)

TALI:
KÖNYÖRGÖM, NE CSÜTÖRTÖKÖN LEGYEN, MERT AKKOR ÉN MINDIG TANFOLYÁSON SENYVEDEK! péntek sokkal jobb lenne, akkor vége a hétnek, minden happy, stb. nekem tök mindegy, hogy Diószegi, Feneketlen , vagy Bikás, de ha Zuzi csak a Feneketlenhez tud elmenni, akkor 1. vagy oda menjünk, 2. vagy menjünk el neki segíteni elterelni a kőcöket a Bikásra. :)

na, megyek, mert L megint kezdi, hogy "púzott az anyuci?" :D
ancsipancsi

Fibi:
Még ott dolgozom... Csak most szünetel az aktív munkaviszony!!! :lol: :lol: :lol:

Moose:
Én dolgozom az IKEA-ban

Úgy látszik, tényleg bejön a panaszkodás... 2 napja nem égett (annyira brutálisan) a gyomrom!!! Még tegnap sem, pedig egy nagy tál salátát "fogyasztottam" el (értsétek: úgy bezabáltam, hogy levegőt alig kaptam :oops: ). De nagyon jól esett!!!

Ma holdfogyatkozás lesz, aki tudja, nézze,
Votiv, Te meg szorítsd össze a lábad, mert sztem valamilyen hatása biztos lesz (lehet, hogy ettől vannak megőrülve az emberek) :roll:

nukada

Csajok!
Játszós talira csak az mehet, aki már kintlévő gyerekkel rendelkezik?!?!?! :lol: Mert akkor kölcsönlopok egyet! 8) Esetleg, ha a Feneketlen tónál lesz, én is mennék. Max gyerek helyett én viszek sütit... (erre úgysem mondtok nemet :lol: :lol: :lol: )

nukada

[quote="nukada"]C írta:nukadasajok!
Játszós talira csak az mehet, aki már kintlévő gyerekkel rendelkezik?!?!?!

Dehogyis, sőt! majd legalább lesz egy plusz ember, aki tud gyerek után rohanni ;-). Szerintem így tényleg a Feneketlen melletti játszóra szervezzük (Villányi út), hogy minél többen össze tudjunk jönni. ;-)
ancsipancsi

Jó reggelt, :)

Nuk,
talira MINDEN topiclakó jöhet :mrgreen: Én is szeretnék...

Moose,
miattad néztem be a topicba, mert láttam, hogy írtál, erre kiderül, hogy 2 mondatot :D Mi van veletek??! Összes Nyulak? Te?

Már nem fogok tudni jönni, de mindenkinek nyugodalmas, szép hétvégét kívánok!!

csók

Macsek
macskanyu

Ancsi :) Aranyos vagy, hgoy így mindenkinek szíveden viseled a gondját, de szerintem ezt ki-ki maga is képes megtenni... Zuz épp célzott arra, hogy egy bikásban benne lenne - no és én szívesen elkísérem a Körtértől odáig és vissza és máris meg van oldva az utazási probléma. Azért a bikásjáccó mégiscsak emberbarátabb !

No és Soosoo hetekkel szülés előtt még fára mászott a bikáson :wink:

Nukada :) Gyerek nélkül is jöhetsz :) majd szaladgálsz Istók után, hogy belejöjjél :wink:

indianyo

Moose! Mostanság pont sokszor gondoltam rád...
Hogy vannak a nyuszijaid? :D
gödibarbi

Indi:
Én is pont rá gondoltam, elvégre mégis csak 15 nappal "fiatalabb" vagyok, mint Votiv!!! :)

nukada

??
neet
neet

Pedig írtam annyit...
neet
neet

Most már csak a jóidő miatt kell aggódni... Ma a Lucia (M1, napkelte, én benne bízom) azt mondta, hogy a hét elején lesz jó idő, utána megint kaki. Ja, és ma déltől is esőt mond, holnapra napocskát...

nukada

Jáj, kezdhetem előlről?
Murphy él és élni fog. Ha nem mentegetem el, tuti elszáll.... grrr.

Na, a dióhéjas verzió: Indi, Szrek, és akinek gondolati síkon hiányoztam, nagyon jólesik, kedvesek vagytok, igen, szakdolgozom, eléggé sokat, így nem is érek rá intrikázni, pedig olyan jó volna kicsit fikázódni, zrikálódni, sértődgetni... na azt mégsem, azt nem szeretem, de ebből most úúgy kimaradtam, és visszaolvasva nem is értem, ki min húzta fel magát, de nem is baj, néha jobb hülyén meghalni. Bár ki tudja, ha megírom én is a véleményem a nevekről, asszociálásokról, lehet, hogy én is kaptam volna hideget, meleget, mint Fibi vagy más. :wink: Szal én lojálisan hallgatok, hiszen "Neeem szerethet mindenki"
És akár az Anita nevet is lehet fikázni, bár nem tudom, hogyan, mert az egyik legszebb és legjobbanhangzó női név a világon, a birtokosa meg még olyanabb...
Na vazz, ezt is gyorsan elküldöm, mer....
neet
neet

Anyóséknál Eszci, van egy teljes napunk BÁRMIT csinálni, erre itt ülünk, ki ki a maga gépe előtt és lelkesen netezünk... :D De nemsoká GYEREK NÉLKÜL MEGYÜNK VÁSÁROLNI, el sem hiszem, hogy így is lehet. :lol:
neet
neet

szép és békés napot mindenkinek!

Ancsi, cuki vagy hogy aggódsz, de csak pocakos vagyok, nem a kínai császárnő :D
simán futok a gyerek után, jól néznénk ki, ha nem tenném :shock: :D és muszáj játszóra is vinni meg mindent csinálni vele, így is szív eleget, hogy már nincs olyan szinten szórakoztatva, mint hajdanán, nem is szóval arról, mi lesz, ha majd megérkezik a kis béka!
és a bekerített játszó meg éppen hogy kismamakímélő, nem is nagyon kell gardírozni a gyereket. Múltkor Indivel a Bikáson csak ücsörögtünk szép ötyésen, míg Isti jól elvolt.

NUKADA, NANÁ HOGY GYERE!

votiv 8)
votiv

Aztán:
Szrek, TATU vagy TETU vagy micsoda. Háhá. :D

Ki az a Szekeres Nóra? Nem a kölyökklubbos, Stohllal táncikálós? Most tv2 zik? Vagy az más? Médiához (is) hülye neet...

Moose,
üdv itt. A felét sem értem a kérdéseidnek, ki hova és miért hidroplánon?

Diófaölelés rulez.
Kutyák rulnak, részemről ment az 1% irányukba. :D
Valahogy úgy vagyok vele, az emberek segítsenek magukon, az isten is megsegít, de egy M0-ra kitett kutya kitől várhat segítséget??
Jut eszembe: egy hattyú fél szemre megvakult a Balcsin, erre a többi hattyú kivetette maguk közül a szerencsétlent, erre az ősi ellenség kacsacsapat befogadta, és azóta együtt grasszálnak a nádasban. :D Saját szemmel láttam, nem urban (village) legend!! :D

Mit is akartam még?
Curse vagy ki kérdezte a káposztát? 3 hós gyereknél már bátrabban lehet próbálkozni szopi alatt, de azért egyszerre csak keveset, és ha ded nem hasfájózik, akkor mehet több is. Tehát ne 3 napig kápit egyél, csak egyszer, ne túl sokat, így apránként ő is megszokhatja. Én kibontogattam a tölteléket a héjából és krumplivan ettem, úgy is jó volt. :)

Na, kiviszem a kutyát, nagyon mehetnékje van.
neet
neet

Szekeres Nóra Milánja Borisszal egyidős, uoda jártunk boltba, és egy csomószor találkoztunk...Neki akkor már volt egy nagyobb gyereke...Azért ő sem olyan fiatal már :lol: max, 5 évvel fiatalabb nálam, tehát már 26-27 fele járhat, és tényleg 20 évesen szült...
nagyon aranyos lánynak tűnt, és a kisfia is édes volt, sokat "beszélgettek" anno a Borisszal, 6 hónaposan a bevásárókocsikban...
good old days... 8)

Neet,
IRIGYELLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jóóóóóó napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk :) ettől a salátától nem fája gyomor :lol:

http://farm1.static.flickr.com/161/3663 ... f9.jpg?v=0

indianyo

Ancsi, még lemaradt: Zuzi is meg Rylie is kapott hangoskönyvet. Fanni szép lenne, de van már unokatesónk is Fanni, ez már kizáró ok, és emellett meg még soksok Fannit ismerünk :)

Indi, jó kis saláta :D
votiv

Nonni :) Nálunk Bálint csőrös pohárból és szívószálas pohárból iszik kakaót meg ilyeneket, pohárból még nem tökéletesen megy a dolog, mert sajna nem érdekli, inkább a cumisüveget részesíti előnyben, de ennek valszeg én is oka vagyok, mert olyan lelkesen tud locsolni, és azt a cucliból nehezebb...

Vera :) Gratula az ÁLLÓ Marcinak! :D Hű, miket tud már!

Ancsi :) Lencsi gyerkszáján mindig szétröhögöm magam! haláli szövege van! :D :D És K.V.-vel majd a Bártfaiban fogunk nst-zni.

Anikó, Jázmin :) Küldtem mélt dokiról! És Votiv igazán kimerítő leírást adott a kórh.-ról :wink:

Curse :) Főtávval ügyes voltál!! És ma jönnek anyósék?

Barbi :) Édes lehet Angi, ahogy teper a járássegítővel! :D gratula neki!! Ha sikerül lefotózni, ugye felteszed a képet?

Manóka :) Persze megértem ezt a kiló-gondot, de csak megerősíteni tudom, hogy nagyon csini kismami vagy!!! És Emma is szuperül iszik már pohárból, csak néztem :shock: :D :D

Macs :) Vadaspark rulez! Emlékszem Bálintnak is mindig jobban tetszett, ha ilyen parkszerű állatkertbe mentünk, ott az állatok is érdekelték, bezzeg a Bp-iben csak a többi gyereket nézte :lol: És Neked is megvolt a tornád, ahogy írtad a progit :wink: :lol:

Zuz :) Tali nagyon is jó ötlet! Egyébként már én is gondoltam, hogy Rátok török még mielőtt szülök egy adag kókuszkockával :wink: :lol:

Szrek :) Új frizkóhoz gratula! A félórás hullázáshoz nem különben, le a kalappal! :shock: Tetu nagyon jóóó :lol: :lol: Mellényt bevallom sose vettem, mert nagyi mindig kötött, de szívesen kölcsönadok :wink:

Vica :) Súlyemelő Máté :lol: ééédes! És képgaléria jöhet!!! :D Az esküvői rucikhoz meg gratula! :wink:

Tinu :) Tündér Tündi tényleg tökéletes :D :D

Fibi :) Köszi, megvagyok, csak tegnap kissé sűrű napom volt. De milyen dolog ez, hogy kihúzom a lábam egy napra és itt meg kitör a vihar?! ejnye! :lol: De csak Zuzit tudom ismételni, ismerünk mi annyira, hogy tudjuk hogy nem akartál megbántani senkit! A jógázás biztos klassz lesz! :wink: Bálintod irtó édes a hátsimizéssel! Hogy van, jobban már?? A szerződéshez meg gratula, nagy lépés ez!

Neet :) Jó sétázást Nektek!!

Votiv :) Mi ez a hangoskönyv? Cd, amin mesét olvasnak vagy igazi könyv, ami ha kinyitod, akkor mesél vagy?? Hűű de tudatlan vagyok.. :oops:

Kép
Kép
denizsa

Indi :) Jó ez a kép a saliról, de attól félek, ha ezt fölfalom, akkor fájna csak igazán a gyomor :lol: :lol:

Na megyek is a konyhába, mielőtt megjönnek a fiúk a játszóról...
denizsa

Manóka,
Egyetértek :)

Fibi,
Mondjuk lehet, h hülye kérdés volt, ha írt volna vagy beszéltetek volna Mónival, biztos közhírré téteted :roll: Drukkolok, hogy a DH bejöjjön, és mihamarabb eladjátok a házat :)

Barbi,
Járássegítő :lol: Szerintem a dán dog talán a legmagasabb kutya, de biztos vannak itt szakértők. Egyébként nekem csípőig ér a kutya és én olyan 165 centi vagyok :)

Zuzi,
Nekem meg csak a k és b betűs zöldségeket mondta a védőnő, nariról nem is volt szó :roll: Hiába mindig tanul az ember vmit :lol:

Vica,
Gratula az esküvő ruhákhoz :) Nem semmi méretei vannak Máté babának :shock: :)

Szrek,
TETU :lol:

Moose,
Nekünk van írfarkas.

Neet,
:)

Deni,
Igen, ma jönnek anyósék :) Felrángattuk őket, mert este el akarunk menni apával bulizni :) Ez lesz az első alkalom, h ilyen hosszú időre hagyom itthon a csajszit. Remélem nem lesz gond :roll:

Ja és mi is szívesen megyünk talira :) egy órát mi is ott tudunk lenni.

Kép Kép
curse

Deni, dehogy vagy! ez olyan, hogy kis mozgó fülecskék vannak benne, pl meghúzod a macska farkát és nyávog. Vagy kinyitod a kakukkos órát, és kakukkol. (de az a baj, hogy ezek a mozgó részek nagyon sérülékenyek, én eldugtam későbbre, amit Istinek zsákmányoltam, de nem kizárt, hogy még 1-2-3 (4?) év múlva se lesz hosszú életű :()
de van egy másik fajta hangoskönyv is, jól tudod! az olyan, ami szépen felolvassa a mesét. Lusta szülőknek :D
hogy van a pocakod?
a kókuszkockádért meg ölni tudnék :P
ma megint kiszúrtok velem, és kajákról lesz szó? :D
votiv

Indi:
Cstlakozom Denizsához, ha ezt megenném, még föl is fordulnék... :lol: Amúgy baromi jól néz ki, elképzelem az asztalon díszként. Meg én olyan kis "perverz" vagyok, hogy inkább eszem (imádok enni, de ez látszik is :oops: ) és utána szenvedek... De mint mondtam, az utóbbi 2 napban nem volt brutál, úgyhogy bizakodom...

És csak Votiv kedvéért:
Holnap lesz a 2. házassági évfordulónk (én sznob vagyok, nekünk abból is kettő van 8) , egy polgári volt korábban (2005.03.04), a lagzis, fehér ruhás volt most nyáron), anyukáméknak meg a 30. (!!! :shock: ) és megbeszéltük, hogy elmegyünk kajálni. Választhatok: lovagkirály, vagy görög.

Amúgy tegnap telefonált a keresztanyám, hogy megtalált a net-en, kérdezem, hogy a wiw-en? Erre ő, nem a babanet-en. Nem tudja az "álnevemet", de a múltkori nagyi-szülinapos zababeszámolóról rámismert... :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Ancsi, egyébként én a Franciskát vszínű Frenkinek becézném, ilyen elvetemült vagyok :D
igazából még jobban tetszene olaszosan, "Francseszkának", de erről eszembe jut a Szív hídjai (így hívták a főhősnőt), és mindjárt könnybe lábadok :D

Mi lehet Móniékkal? talán mostanság már haza is engedik őket, nem? remélem legalább bekukkant!

Kisherczegékről se tudunk semmi újat, igaz? :( azért gondolok rájuk, és küldöm a drukkokat kicsi Védának! erősödjön, gyarapodjon, és ne is emlékezzen a kórházi napokra!
votiv

ma Szirkababáról volt szó a TV2 babás műsorban. én is csak a végét láttam, szólt a barátném, de visszanézhető a www.tv2video.hu -n

indianyo

Nukada, te gonosz :D
én most a belga sörözőbe mennék, vagy all you can eat sushiba - bár ezzel nem járnék jól, kb 2 rizsszemtől jóllaknék :? még a belépőt se tudnám leenni. sebaj, majd ha megszültem!

jó hír, hogy már ide Biára is szállít a Don pepe. nem vagyok oda értük halálosan, de a cézársalátájuk meg a tiramisujuk elég jó :wink: meg hát itt nincs túl nagy választék, csak a Táltos pizzéria, meg a Zsigi papa kifőzdéje, ahol frottír törülközőt (pacalt) meg csupa zsíros-káposztásat főznek, és a Szarkafészek, ott is házias konyha van, de nincs házhozszállítás se...

Indi, kb mennyi idős lehet most Szirka?
votiv

Vot:
Én már vagy 1000 éve akarok japán kajáldába menni, de senki nem jön velem... Valamiért meg vannak győződve arról, hogy ott csak nyers kaják vannak :cry:

nukada

Don pepével meg múltkor úgy jártam, hogy minden áron tengeri vackokat akartam enni (este 9), erre mondja Apa, rendeljünk pizzát és kérjek olyat. Kértem, kijött és nem pariszószos volt, hanem fokhagymás besameles. Leeszegettem a rákokat, kagylókat, meg megettem a pizza szélét... (persze apjuk meg olyat rendelt, ami eytra csípős, úgyhogy abból sem ehettem :cry: ) A kutya jól járt...

nukada

Nuk, www.wasabi.hu!
és itt nem csak japán kaják vannak, hanem általában ázsiai konyha, annak is az európai-barátabb verziói (vietnami, koreai), és rengetegféle főtt étel, ropogós sült húsok, tészták, saláták, "rizottók", gyümölcstálak, desszertek, és semmi ehetetlen fűszerezés vagy fura állagú kaja! egy kínai kajáldában gyanúsabb cuccok vannak :wink:
És pont így néz ki, mint a weboldaluk, ülsz szépen a futószalag mellett, és leemeled, ami megtetszik a többszáz féle ételből, felső szalagon meleg kaják, alul a hidegek. Irtó jó móka is :D
Tényleg minden friss, a szakács ott áll a szalag végén és minden üres helyre rak egy újabb tányért :D
(és nem mellékesen, 3 éves kor alatt ingyen eszik a kisvendég, és bőven van olyan falatka, amit gyereknek is adhatsz)
votiv

Votiv :) Szirka 2-3 héttel fiatalabb, mint az én rosszcsont kölkem :) Oylan szép nagylány lett!

Nuk, Deni :) ebbena saliban az a jó, hopgy hetek múlva is igyen gyönyörű, ropogós, kívánatos :lol:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: