A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Az esküvőről jutott eszembe. :lol: :lol: :lol: Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hogy milyen pepecs munka ez az ültetőkártya csinálás!!!!!! :twisted:

Kép
kata05

Hanna, marha jó ez a kép. :lol:
Bettike, nem hallgatok rád. Nem veszek tesztet, legalábbis ma nem vettem. Legalább nem fogom magam idegesíteni azzal, hogy legyen már holnap reggel és vajon mit fog mutatni a teszt. Ha megjön, úgyis megjön még a hétvégén, ha meg nem, akkor + lesz az a teszt hétfőn vagy kedden is.
(hűűűűűűűűűűű de marhára bátor és türelmes vagyok!!!!!!!) :lol:
Na aztán csak győzzem kivárni, hogy hétfő vagy kedd legyen... :roll:

Szóval tiszta dilis vagyok, magam sem tudom, mit akarok. :shock: De ha ma - volt, holnap is az lenne sztem... Vagy egy nap alatt megnőhet a hcg mennyisége? :shock:
Na eldugulok, bocsi mindenkitől az önzőzésért. :oops: :oops:

Snufi? (hányra is ment? valami rémlik, hogy estefelé...) :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi! :lol:
Én is a teszten filózok. :oops:

Kép
hanna30

Szilcsi! A HCG-ről:

Férfiakban és nem várandós nőkben 10 U/l alatt.
Várandósokban 20 U/l a peteérés után 10-12 nappal, majd 2,5 naponta megduplázódik, maximumát a 9-11. héten éri el (280 000 U/l).

Snufi azt ígérte, hogy 7 körül, után jön!

Kép
bettike
Eger

Ja és a másik hőmérősbe meg átraktam egy kis leírást a tesztekről!

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Igen én elolvastam, azért lapítok. De bevallom, játszottam a gondolattal, hogy csinálok. Aztán rájöttem, felesleges. :(

Kép
hanna30

Egy kis torta kedvcsináló. :lol:

Kép

Kép
hanna30

Purc! Most mutatták a hírekben itt is a tornádót, ami nálatok volt!

Kép
bettike
Eger

Bocs az OFF-ért. :oops:

Kép
hanna30

ITT VOK!!!!

Kár volt elmennem a dokihoz, ugyanis Ti, kedves topictársaim és barátaim tökéletes diagnózist állítottatok fel, a doki u.azt mondta: a magas prolactinom gátolja az ovulációmat. Erre felírta a Bromocriptint, 2 x 1-et. Nem ciklusfüggő a szedése, ezért el is kezdtem szedni. (a doki azt mondta 2 x 1, de a betegtájékoztatóban az van, hogy fokozatosan kell, elöször felet,.... - AMELYIKŐTÖK SZEDI, : HOGY SZEDITEK????) Progim szép, meg minden értékem okés, így ha ezt a felére csökkenti 2 hónap alatt, spontán teherbe is eshetek! HURRÁ!!!!
Mondtam neki, hogy nézzük uh-ot, mert ma van/volt pé.-em: szép, 11 mm-es a méh..... (NEMtom mim!!!! :oops: :oops: :oops: ), és nemrég, pár órája repedhetett meg a tüszö (jobb oldalon)(ezt meg is mutatta), úgyhogy 36 órán belül legyünk együtt. Mert vannak csodababák ám! Szóval jó híreket hoztam!!!!! Az út végén ott vár a mi Babánk, csak kicsit rásegítünk a Bromo izével!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Hajrá! Szorítok Nektek!

Kép
hanna30

Köszönöm a szurkokat, jól jöttek nagyon!!! :P

snufi

Snufikám, akkor MOST rohand le apát, meg még este is később, meg még egyszer holnap reggel... :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél!!! Sztem a 11 mm a méhnyálkahártya lehet, az jó, mert 9 körül tud beágyazódni a baba, ha jól tudom. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Hanna, neked még nagyon korán van a teszthez, várj vasárnapig. :wink: Jó a torta! :lol:

Kata, ez azutolsó időszak lesz a legsz*rabb... Aztán az a nap mindent feledtetni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (legalábbis nálam) :wink:

Kép
szilcsi

Snufi! Király! Mars Kép

Kép
zölddisznó

Snufi! Hát ez marha kafa, hű de jó! Azonban 1-et nem értek, bár már megint én variálom túl valószínű!
Ha gátolja az ovulációt, akkor most hogy-hogy volt pé-d, vagy mos mi van? :oops:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

szezso: ez most jó, vagy rossz??? :?

snufi: köszi a dicséretet :lol:
fincsi lehetett a kajcsi... meg is éheztem ám! :wink:
és nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! +++++++++++++

katica: a te dicséretedet is köszi! :lol:
a mai nap után már csak egy jobb jöhet - gondolj erre! :D

purc: igazad van, így is felfoghatnám

szirom: jobbulást!!!!!!!

kata: gondolj arra, h milyen szép lesz!!!!

rólam: beszéltem a dokimmal és hétfőn megyek hozzá. megnéz, h minden ok-e. de mondta, h ha nem érzem jól magam, azonnal hívjam! ez jól esett tőle, de remélem, h nem kell élnem vele.
igaz, h még csak az első hőmet írtam be, de máris "izgulok" - nem találtam jobb szót.
már várom, h én is mutogathassam és elemezzétek nekem :D :P
babszika

Sziasztok!

szirom: Nagyon sajnálom, hogy Miksával ez történt. Vigyázzatok nagyon magatokra és Miksának sok-sok gyógypuszit küldök!!!

Athiz: Gratulálok a vizsgádhoz. Örülök, hogy minden rendben van! Az Alen nevet még én sem hallottam, nekem nagyon tetszik! :D

szezso: Jó ötlet ez a tesztösszegyűjtés! :D

liza: Biztos szép lett! Képeket várjuk! :D

Katica: Sajnálom!!! :cry:

hanna: mikor akarsz tesztelni?

snufi: legalább kiderült, hogy mi a gond. A gyógyszer majd rendbehozza, és már semmi sem állhat a baba útjába :D :wink:

szilcsi: úgy látom, hogy te sem bírtad ki, de lehet, hogy hamar teszteltél

Rólam: én sem bírtam ki tesztelés nélkül. Akkora, de akkora negatív lett... :evil: Nem baj, megyek laborba hétfőn vagy kedden. Attól függ, hogy holnap vagy holnapután jön meg. Egyébként Gravi Hcg tesztet használtam. Az meg csak ki mutatta volna. Vagy nem? Vagy igen?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ja, de most apára fel, majd holnap kitárgyaljuk!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi!

Úgy döntöttem, ha hétfőig semmi, akkor teszt. Márpedig nem lehet semmi!!!

Te mikor tesztelsz?

Kép
hanna30

Szilvi! MOST! :lol:
Megvárom a hétfőt.

Kép
hanna30

coca!
te mindig felvidítasz!!!!!!! (igaz, h nem nekem szólt, de jót mulatok)
:D :lol:
babszika

hihi

Kép
zölddisznó

Akkor itt reményeim szerint óriási gruppentesztelés lesz hétfőn! :lol: Én is akkor akarok majd... Sztem nem is veszek holnap se, mert akkor megint nem bírnám ki. Ha megjön a hétvégén, én is megyek 3-5. napi vérvételre a jövő héten. :roll:
Szilva, hétfőn remélem, csatlakozol hozzánk!(és remélem, hogy én is...) :lol:
Apa haza akar rángatni nemsoká, de nagyon lassan haladok. Hiába csinálom évek óta, főszerk.ként először és ez olyan más. :roll: Sokkal nehezebb. :x
Coca, neked előre pontosan meg van határozva, meliyk nap kell tesztelned?

Kép
szilcsi

Sziasztok!!!!

Két napja csak olvasok, most jövök és írok picit :D .

Nem is tudom, hol kezdjem....Tegnap este voltam dokinál, zárt méhszáj, meghallgattuk a baba szivecskéjét, szóval minden ok :)
Ma volt az elméleti utolsó munkanapom, már nem kell bemennem, de lesz még egy-pár dolog, amit le kell adnom és márciusban még segitenem kell az utódomat. :roll: Nagyon aranyos búcsúajándékokat kaptam a kollégáimtól, olyan jól esett.
A mai nap csúcsa, hogy kaptam a barátnőmtől egy kismama és szopipárnát ajándékba, annyira tuti, még csak 1 órája ejtőzöm rajta, de már most imádom :D . Minden kismamának ajánlom :wink:
Holnap megyünk egy-két dolgot vásárolni apával, már nagyon várom. Jövö héten meg az örömnagyikkal, már alig várják, hogy vegyenek valamit a leendő unokának :) :)

Ennyit magamról és most írok mindenkinek :)

Snufi, ez azért jó hír, hogy nincs komolyabb baj és gyógyszeresen lehet kezelni a dolgot. Az utolsó mondatod kimondottan tetszett, az út végén ott vár benneteket a babátok :wink:

Hanna, kié volt ez a torta, nem semmi :lol:

Szilcsi, jó a görbe, drukkok mennek a teszthez, bármikor is csinálod :D Akkor csináld amikor Te szeretnéd, ne hallgass senkire, csak a szívedre :wink:
Tuti élvezni fogom az itthon létet, kötögetni majd ha nyudíjba megyek :lol: Bettikét megkérjük, hogy írja be egy 32 év múlvai időpontra, hogy Melcsi nyugdíj :lol:

Athiz, nagyon jó a név, nekem is tetszik, kár, hogy nekünk egyszerű vezeték nevünk van és ahhoz nem illik különleges név. De hangzásra az Alen nagyon tetszik és mi is A betűsökkel futunk, most még mindig Áron a befutó. Gratulálok a vizsgádhoz. :wink:
Cukorterhelés miatt ne aggód, 24-28.hétig írják, még bőven jól vagy, beleférsz.

Szirom, jajj, jobbulást a pici fiadnak, vigyázz azért Te is magadra :wink: Apa már meggyógyult?

Veramami, sok boldogságot!!!! Milyen esküvőd volt? Templomi, polgári, nagy, pici?

Robcsi, 10eft volt az UH, 3e a DVD és kértünk 1 képet 1eft-ért, 14-et fizettem összesen. A neten már lenéztem az árakat, de azért nem semmi pénz egy 4D :shock: , győrben mennyibe kerül?

Csikken, neked mikor szokott pé-d lenni? Hányadik cn-on? Úgy általában kérdezem. :oops: :wink:

Katica, Te milyen figyelmes vagy, mindig írsz mindenkinek :D Biztos a mensi miatt vagy levert, holnapra elmúlik és hát kezdődik a hétvége, úgyhogy be happy :D

Purc, még egy-két hét és érezni fogja apa is :D Aztán majd egyre jobban, még téged sem fog pihenni hagyni :D . Gratu a 4.hónaphoz :D

Babancs-Szilvi, igen, már fokozatosan rákoncentrálódok a babóra, már alig várom. Hétfőn kaptam a védőnénitől egy listát, hogy miket kell beszerezni a baba érkezéséig, jövő héttől pedig már kezdem összekészíteni én is a korház cuccot, 30. héttől írják a könyvek, hogy jó, ha kéznél van. Reméljük nem lesz rá idő előtt szükség :wink:

Szezsó alias Teszt manager :) Én Tesco-s teszttel teszteltem, 13.dpo-n délután és halvány csíkosat, nem tudom hányas erősségű sajna, de hétvégén megnézem :wink:

Eliza, szerintem természetes, hogy aggódsz, az anyukák már csak ilyenek :wink: Most egy picit több időnk is van erre és belénk is van programozva. A cukorral nem akartalak megijeszteni, csak írtam, hogy az én papíromon mi volt, remélem nem vetted tolakodásnak :wink:
Jó, hogy kész a babasarkotok. Te fogod a képeket gyártani, vagy boltban veszed őket?

Babaimcsi, mizu veled, nem nagyon irogatsz magadról :? , írj :wink:
Kiváncsi vagyok a holnap hődre :wink:

Kispiskóta, ma hallottam, hogy valakinél kisfiút mondtak és csak a köldökzsinór volt :D , azt nézték valahogyan félre, ettől én is elkezdtem elbizonytalanodni, de azt hiszem én tuti kis kukacot láttam :D

Klarissza, milyen vizsgálatod lesz hétfőn?

Kata, pihengess, már csak 29 nap az esküvőig, addig fel kell töltődni :wink:

Cocácska, nálad van valami új info a kis futrinkásokról? :D

Lili, miért nincs tickered? :roll: van valami oka?

Szilva, drukk hétfőre, ne izgulj, szoritunk.

Sonjus, eddig úgy tünik, mintha tegnap lett volna pé-d, persze jó lenne látni a görbe első felét is :shock: :D , úgy biztosabb lenne :wink: , jó, hogy mérsz :wink:
Az izomlázra tudod, hogy a mozgás jó, legközelebb ne hagyd apát lázasan :D :oops:

Szilbee, neked is csütörtök a gyanús, jó cikk-cakkos a görbéd :shock:

Babszi, éljen a hőmérés :D , sajnálom a pirit :( .

Panni, remélem hamar elmúlnak a kellemetlen tüneteid. A puffadás nagyon rossz lehet, nem lehet, hogy a gyógyszerektől van, amit szedsz? Te ugye szedsz gyogyikat? :oops:

Gaby, mizu, túlvészelted a vérvételt?

Szilva, veled mi újs? Teszt, piri, írj majd.

Judis, jó, hogy minden ok a baby-vel, jó a foto is :)

Monyó, mi van veled? Megint gond van a nettel? Remélem minden ok.

Akinek nem írtam bocsi, de mindenkinek mennek a drukkok. Lehet, hogy még este jövök, de legkésőbb holnap reggel.

Pusza
Melcsi

Kép
melcsi6

Szilva, most olvasom :(

Egyszer majd annyit írok, hogy egy teljes oldalt elfoglalok :roll: :wink:

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Snufikám!!!Na ugye, mondtam én...Mindent bele!!

Melcsi!Köszönöm, hogy hiányolsz mindig...de gondjaim vannak, azért nem nagyon írok, de mindig olvaslak Titeket!! Nekem most drukkoljatok, hogy VÉLETLENÜL SE legyek babás, mert olyna vizsgálaton voltam tegnap, ami nagyon gáz lenne abban az esetben és kedden is lesz egy hasonló!

babaimádó
Kép
babaimado

melcsi!
te nagyon összeszedett vagy ma!!! pedig már igen csak este van!!!!
én alig tudom megjegyezni, h kinek mit is. . . rövid az eszem :oops:

babszika

Babaimádó, beteg vagy??? :shock: :shock: Remélem, mielőbb meggyógyulsz!!! Annak drukkolunk, aminek csak szeretnéd!
++++++++++++++++++++++

Melcsi, aranyos tőled, hogy írtál mindenkinek! :lol: Én képtelen lennék rá. Jó vásárlást! :lol: És jó pihizést! :wink:

Kép
szilcsi

Melcsi, a barátnőm csinálja őket, már egyet csinált! :) (batikolta)

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

mivel ma elkezdtem mérni a hőmet, csináálom a görbémet.
coca segített a tickerben is és megpróbálom a görbét betenni. . . igaz, még nagyon árválkodik benne az első kék pötty :)
Kép

babszika

coca!!!!!!
ügyi vagyok?????? igaz, nem painttel, de sikerült!!!!!
köszi a segítséget!!!!!!! :)

babszika

Ügyi vagy, és nagyon szívesen!

Kép
zölddisznó

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

babszika ügyes vagy :D

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt :D ,

nem bírok aludni a vásárlás miatt, teljesen fel vagyok fűtve :D .

Babaimcsi, ok, akkor szorítunk, hogy minden rendben legyen veled és mennek csak és szigorúan erre a hónapra az antibaba drukkok. Mikortól próbálkozhattok újra?

Eliza, nagyon szép a babasarok, a kis Domi tuti jól fogja érezni magát a kis "várában".Látom, már mindent beszereztél, nagyon jól felkészült kismama vagy :wink: Rám még most vár a nagy feladat. :wink:

Babszi, összeszedett :D , hát igen, lehet, hogy a munkámból adódik és már mindenemre ráragadt :D . Aranyos a pöttyöcskéd, csak így tovább, a hőmérőzés nagyban segit a pé napjának megállapításához, így a gyors bebabásodáshoz. Aztán ha elmúlt az esélyek latolgatásához :wink: kb 10 nap múlva már izgalmasabb lesz a görbuszod.

Zöldi, kérdeztem, hogy mi újság a futrinka utcában? :D Jól vagy(tok)? Fájogatsz még?

Purc, nem voltál valami bőszavú 8) :) , nem volt semmi gond a tornádóval végül? Nem valami hálás mostanában az időjárás felétek.

Puszi mindenkinek, szép napot én megyek,még tévézgetek amig apa megébred, aztán csavargyár :D .

Melcsi

Kép
melcsi6

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Melcsi, te tényleg izgalomban lehetsz, ha ilyen korán jöttél!

Snufi, hát akkor mindent bele, ez a hónap is lehet ám esélyes!!!!!

Babszika, grat a tábla felrakáshoz, először az ember azt sem tudja melyik gombot mikor kell megnyomni, avégén még félig csukott szemmel is fel tudod rakni a táblát! :lol:

Szilcsi, és többiek akkor hétfőn teszt!

MONYÓ??? Régen láttalak, igaz én is felületesen olvastam!

Coca, érzel már vmit?!

Hanna, nagyon jó volt a kép!!! :lol:

Ma keveset leszek mert most neki állok ismét az ültetőimnek, és 1-re megyek hajat kreáltatni! Kiváncsi lezsek az én loboncomból mit tud kihozni!!!!

Kép
kata05

Áááá, nem komoly, csk pipilni kellett felkelnem.

Melcsi! Minden oké! Egy kicsit fájok, feszül, de nem vészes.

Kata! Igazából nem kell éreznem semmit...majd!

Na hupsz vissza.
Jó vásárlást, jó kártyázást, jó hajat!

Kép
zölddisznó

Melcsi hát én is remélem, hogy jól fogja magát érezni, neked meg hajrá akkor, és mindent bele! :) Remélem jól vagytok! Puszi

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Snufi!
Ez nagyon jó hír!! Most már tényleg nem kell sokat várnotok a babáig! v :wink: :lol:

Liza!
Nagyon szép baba birodalom! Jó érzi majd magát Dominik az tuti! :lol:

Melcsi!
Jó vásárlást! Azért nincs tickerem mert nincs mit várni jelenleg. Három hónap pihi van. Bár most be vagyok zsongva, mert úgy érzem nem soká itt a pé. Nagyon nehéz kihagyni. :( De nem szeretnék úgy járni mint múlt hónapban, inkább erősödjek meg.

Monyó?????

Coca!
Pihenj sokat! Mikor kell tesztelned?

Kata!
Milyen ültető kártyákat kreálsz? Megpróbálom a miénket feltenni. A hajad biztos nagyon szép lesz.

Hanna!
Micsoda torta! Kinek készült?? Én lánybúcsúra egy meztelen férfi testet kaptam. Feladat: leharapni az igen méretesre készített ....... :oops: :lol: Nem volt egyszerű, de jó mulatság volt.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

A torta nem nekünk készült. Kaptam egy pár ilyen vicces képet.

Csajok!
Aranyosak voltatok, hogy szorítottatok értem, de azt hiszem, most már nincs esély.
Szorítok a hétfőn tesztelőknek!!! ++++++++++++++++

Kép
hanna30

Melcsi!
Jó vásárlást! :lol:

Kép

Kép
hanna30

Melcsi jó vásárlást! Mi nem csak a kukacát láttuk, hanem a két zacsit is! :lol:

Hanna, sajnálom!!!

kispiskóta

Sziasztok!

hanna: :cry:

melcsi: a vásárolás az nagyon jóóó :D Jó vásárlást!

kata: lassan fel fognak gyorsulni az események :wink: Jó kártyázást és biztos, hogy szép lesz a hajad is!

Szia coca!!! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hááát Hanna! Nem túl bíztató, remény-szertefoszlós egy kicsit ez a gonosz görbe.

Lili! A 14 napon kell tesztelnem. Neked meg türelem. Naná, hogy be vagy zsongva! Jön a tavasz!!!De Májusban eljön a Te időd.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Babszika, hétfőre megy a drukk!!!

Babim, mennek a szurkok, hogy most ne legyen Babó! (de furcsa volt ezt leírni, :roll: )

Kata, fotót kérünk!!!

Hanna, :(

Rólam: tegnap estére visszaestünk a betegségbe Apával mindketten: nátha, torokfájás,.... - de azért összehoztunk egy beteg kekszet.... :lol: :lol: :lol:

Köszi a drukkokat még1x Csajok!

snufi

Sziasztok!
Napsütéses szép napot kívánok Nketek!!!!!!
Én annyira jókedvűen ébredtem és remélem, h így az éteren keresztül, tudok mindannyiótoknak adni egy kis jókedvet az enyémből!!!! :lol:

Átölelném az egész világot!!!!! :)

Hanna: :( tényleg nem túl biztató, de éppen ezért neked dupla adag jókedvet küldök, jó? ..... na, megérkezett? :)

coca: vigyázz magadra és a mazsolákra

kata: azok mellé az ültetők mellé neked is sok vidámságot küldök ám! :) (jól érzem, h már kezded őket unni?) :)

Köszi a dicséreteket mindenkitől! :lol:

babszika

snufi!
akkor most természetes módon gyógyultok.
páros izzadással... nincs is annál jobb!!!! :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

HAnna:(((
Snufi Jobbulást,

Eliza Szép a szoba

NEkem ez a hónap eléggé rossz, voltam orvosnáál, kaptam gyógyszert (nevét ne kérdezzétek) jól kikúrálom magam, aztán jövő hónapban hajrá!!!
Vendég

Nos, kész lettem a kártyákkal a vége tényleg uncsi volt, meg monoton de szép lett!
Most indulunk párom öltönyéért, azt hajat kreáltatni!
Este jövök!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: